hayallere kavuşacaz inş benim dolap elbise dolu zayıflayınca giyerim diye aldığım etiketiyle duranlar bile var:)) ben sürekli kilo değiştiğim için her beden mevcut zaten bide terziyim kıyafet sıkıntısı pek çekmedim açıkcası:)) o hayalini kurduğun elbiseyi giyebilmen için kaç kiloya inmen lazım peki...
50cokmu cok uctum ama benim hedefim cok uzun bi zaman araligi en 1, 5 senemi vermem gerektigini biliyorum bide hamile kalırsam insallah dogum filan dogumdan sonra hepsini atarım allahın izniyle insallah tabi benimde gayretimle ) yani ben uzun bi muddet burdayım kizlar
gerçekleşebilecek bişey cnm neden olmasınki hayırlısıyla bir tane bebiş doğuralımda sonra inş dahada aşağılara iner kilolar...
ben akşam 6dan sonra bir küçük kase etli patlıcam yemeği 2 salatalık ve 60gr ekmek yedim akşam 8den sonra 200gr çilekle bu gün yemek olayını bitirdim bundan sonra yatana kadar su içerek devam ederim..
Haydin kızlar kalkiñda bugun yatmadan en az bi 15 dk spor yapalimm evet eller havaya kimler var)
ben bu gün 35 dakika power jump yaptım ikinci bir sporu bünyem kaldırmaz sanırsam:)))
Haydin kızlar kalkiñda bugun yatmadan en az bi 15 dk spor yapalimm evet eller havaya kimler var)
canım ne zaman tartiliyoruz ?
valla bende yarım saate yakın yaptım sporumu. ne oluyo bana anlamıyorum. spordan soğudum. yürüyüşlere başlayalım diyorum eşime burası biraz tutucu ve garip olduğundan eşim yok diyo. ya da onu kandırıyorum bu sefer hava bozuyo. evin içinde insan spor falan yapmak istemiyor valla
Evet ama yani yuruyusede bı baslamak gerekıyor adam akıllı baslıcam baslıcam dıyorum ama havada yagmuru gorunce vazgecıyorum yarında ona bı start versem ıyı olacak sanırm kesge soyle hep beraber aynı yerde olsak bı kampa gırsekte zayıflamadan bıtırmesek :) ah ne ıyı olurdu herhalde dıyet hersey cok kolay olurdu :))
Çok yakın bir arkadaşım 83 kg 30 yaşında ve 1.69 kg ile 1 yılda 67 kg indi herşeyin başı inanmak diyor. Herkesin dediği gibi oda az ama sıksık ve meyve sebzelerden çok fazla tükettiğini söylüyor. Düzenli spor ve gayret ile özelliklede HIRS yapmak en büyük etkenler. Umarım başarırsın günlük olarak bizimle paylaşırsan bu sana güç verir. Başkaları ile paylaşman yani bence bunu dene ve bizede göster. Son olarak tartının bir fotoğrafı ile mutluluğunu paylaş şimdiden kolay gelsin diyorum :)
günaydıııın
kilo mu yazmadan gitmeyim işe dedim. vermiş olsamda mutlu değilim çünkü düne ve önceki günlere göre tartıda 400 gr fazla çıkıyorum bu sabah. malum tuvalet problemineyse 700 gr lık bir fark var geçen pazartesiye göre. 89.5 oldum.
limonata diyeti çok kasarsa seni devam etmek için zorlama kendini havvbercim. kolay gelsin hepimize yeni bir hafta az hata çok doğruyla güzel kilolar gider inşallah
Gunaydınnnn kızlarrr boll yag yakici haftalar diliyorum hepimize insallahhhh :) malesef cok fazla iyi haberlerim yok size 96.4 kilodan 95.3 olmusum ya sadece bukadarcık neyse hic yoktam iyidir deyim sineme cekecegimm onumuzdeki maclara bakicaz evet limonata diyetime baslamıs bulunmaktayim simdi 1 litre sabah kalkar kalmaz tuzlu su var onu icecegim allah kolaylik versin bana)
Tesekkur ederimm super vermissin kizlar devammmm mecbur gidecek bu kilolargünaydın kızlar.. bende kötü bir sonuç değil gayet güzel vermişin limonata diyetin hayırlı olsun sana kocaman gayret ve başarı diliyorum cnm...
bana gelince bende tartıldım 6 gün sonunda 99.1den 97ye indim inş dahada gider kilolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?