Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim. Ben evdeki tartıda 75.2 diyetisyende 77 geldim.bu işte bi yanlışlık var çünkü diyetisyenle benim baskül 500 gr farkediyordu.Neyse benim için önemli olan benim baskülüm yani bende 1 kilo vermişim.Bu arada ben bu akşamdan pazar akşamına kadar evde değilim o yüzden bildirim yapamayacağım ama pazartesi sabahtan buradayım.Bugün sabah tartıldım 92,5 geldim buraya başladığımda 93,6 idim sevindim çünkü tam dikkat edemiyorum emzirdiğini için bazen içim kazınıyor Dayanamayıp yiyorum inşallah daha iyi olur hepimiz için
Tebrik ederim. Ben evdeki tartıda 75.2 diyetisyende 77 geldim.bu işte bi yanlışlık var çünkü diyetisyenle benim baskül 500 gr farkediyordu.Neyse benim için önemli olan benim baskülüm yani bende 1 kilo vermişim.Bu arada ben bu akşamdan pazar akşamına kadar evde değilim o yüzden bildirim yapamayacağım ama pazartesi sabahtan buradayım.
Efsa 70 Tebrikler Can'ım tam dikkat etsen belki de 2-2,5 garanti giderdi ama olsun yavaş olsun kalıcı olsun senin ve bebişin sağlığı herşeyden önemliBugün sabah tartıldım 92,5 geldim buraya başladığımda 93,6 idim sevindim çünkü tam dikkat edemiyorum emzirdiğini için bazen içim kazınıyor Dayanamayıp yiyorum inşallah daha iyi olur hepimiz için
Maşallah sen çok iradelisin ben senden çok umutluyum en az iki kilo bekliyorum inşallahTebrik ederim arkadaşlar 100 gr vermek bile o kadar güzel ki kilo almamış olmak verebilmiş olmak başlı başıma bu bile yetiyor. Bende pazartesi sonucumla burdayım inş. Heyecanlıyım![]()
Teşekkürler selin28 ben de senin gibi düşündüm Ramazan'dan çok umutluyum demiştim gelecek cumaya doksanın altı bekliyorum bakalım hele akşamları spor eklersem çok güzel olur geçen sene hamileydim diyet modunda bile değildim ramazanda beş kilo vermiştim inşallah
Efsa 70 Tebrikler Can'ım tam dikkat etsen belki de 2-2,5 garanti giderdi ama olsun yavaş olsun kalıcı olsun senin ve bebişin sağlığı herşeyden önemli![]()
maşallah demekki gerçekten listeye uyulunca veriliyormuş.Oruç tutacak mısın tutacaksan ona göre mi liste verdi?Evet arkadaşlar tartı günüm bugündü ve on günde 3 kilo 600 gr veda etmişim çok ama çok mutluyum Ramazan menümü aldım 15 haziranda diğer tartı günüm
Evet Can'ım tutacağım inş. Ona göre bir liste verdimaşallah demekki gerçekten listeye uyulunca veriliyormuş.Oruç tutacak mısın tutacaksan ona göre mi liste verdi?
bence sendeki bu irade olduktan sonra çok iyi devam edeceğine eminim.Evet Can'ım tutacağım inş. Ona göre bir liste verdi
Sahur da kahvaltımı yapacağım ve mutlaka yoğurt ve kuru meyve olacak
İftarda da önce çorba sonrasında beş dakika ara verip
6 kaşık Sebze yemeği ve 2 köfte kadar et tavuk balık ile devam edeceğim iki dilim ekmek ile
10:30 gibi de bir aram var meyve ve süt 10 gün deneyeceğim duruma göre değişiklik yapıcaz inş. Ramazan'da da iyi gider
Doktor verdiğin kiloyu nasıl buldu az mı çok mu yoksa böyle mi bekliyormuş?Benim bebeğim daha çok küçük olduğu için oruç tutmayacağım.Fakat cuma günü bizim davetler başlıyor.Bir gün evdeysek kesin diğer gün ya ben de birileri oluyor ya da biz gidiyoruz o zaman ne yapacağımı bilmiyorum.Allahtan cuma günü kontrol günüm artık onu o zaman soraraım.İnşallah bu ramazan hepimize çok iyi gelir ve gram gram değil aynı senin gibi kilo kilo veririz.Evet arkadaşlar tartı günüm bugündü ve on günde 3 kilo 600 gr veda etmişim çok ama çok mutluyum Ramazan menümü aldım 15 haziranda diğer tartı günüm
Amin Can'ım inş. Rabbim irademizi daim kılsın inş.bence sendeki bu irade olduktan sonra çok iyi devam edeceğine eminim.
Doktor verdiğin kiloyu nasıl buldu az mı çok mu yoksa böyle mi bekliyormuş?Benim bebeğim daha çok küçük olduğu için oruç tutmayacağım.Fakat cuma günü bizim davetler başlıyor.Bir gün evdeysek kesin diğer gün ya ben de birileri oluyor ya da biz gidiyoruz o zaman ne yapacağımı bilmiyorum.Allahtan cuma günü kontrol günüm artık onu o zaman soraraım.İnşallah bu ramazan hepimize çok iyi gelir ve gram gram değil aynı senin gibi kilo kilo veririz.
Burdayım canım mesajlarınızı takip ediyorum da Ramazan dolayısıyla çok yazamadım ilk gün sabahtan Akşama kadar başım ağrıdı bugün şükür rahat tuttum orucumu akşam yemeğinde hiç ekmek yemiyorum sahurda yiyorum kaç litre su içtiğimi takip edemedim yarın da iftara misafirim var bugün iftardan hemen önce tartıldım 91,5 geldim mutlu oldum doksanın Altını tartıda görmeyi çok istiyorumefsa70 nerelerdesin?
Doğru bu yıl ben oruç tutmayınca ramazan gibi gelmiyor.Çok sevindim inşallah cuma günü 89 u görürsünBurdayım canım mesajlarınızı takip ediyorum da Ramazan dolayısıyla çok yazamadım ilk gün sabahtan Akşama kadar başım ağrıdı bugün şükür rahat tuttum orucumu akşam yemeğinde hiç ekmek yemiyorum sahurda yiyorum kaç litre su içtiğimi takip edemedim yarın da iftara misafirim var bugün iftardan hemen önce tartıldım 91,5 geldim mutlu oldum doksanın Altını tartıda görmeyi çok istiyorum
Inşallah canım da bu cuma değil belki gelecek cumaya olabilir bi de yarın iftara yakın tartılacağım sahura kalktığım için sabah fazla çıkıyorum şu doksanın altına bi düşseydim kendime güvenim gelecek ama bu Ramazan geçen seneye göre iştahım açık frenlemeye çalışıyorum bakalımDoğru bu yıl ben oruç tutmayınca ramazan gibi gelmiyor.Çok sevindim inşallah cuma günü 89 u görürsün
Inşallah canım da bu cuma değil belki gelecek cumaya olabilir bi de yarın iftara yakın tartılacağım sahura kalktığım için sabah fazla çıkıyorum şu doksanın altına bi düşseydim kendime güvenim gelecek ama bu Ramazan geçen seneye göre iştahım açık frenlemeye çalışıyorum bakalımDoğru bu yıl ben oruç tutmayınca ramazan gibi gelmiyor.Çok sevindim inşallah cuma günü 89 u görürsün
Güzel canım inşallah verirsin ben de iftardan önce tartıldım 91,4 gördüm ben de haftaya 89,9 u görmek istiyorum inşallahmerhaba bugün benim tartı günüm çok verememişim ama olsun alabilirdim de. evdeki baskülde 74,9 diyetisyende 75 geldim.Haftaya ki hedefim 74,0 ı görebilmek.