Bugün kötü bir insanım

40 yıl düşünsem böyle bişey demek aklıma gelmez.kendimi yerim de bunu düşünemem ne fenasın :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Orası da var. Hem yemin ederim kocasıyla arası bozulsun diye demedim. Zaten eminim kocasının geçmişini sorgulamıştır mutlaka.
Hem kocası o düğünde beraber olduğu bayanla uzun bi geçmişe sahip. Mutlaka biliyordur.. Üstelik kuzenlerinin düğün cdsnde de görmüştür..

Kocasıyla arası bozulsun diye demedim vallahi.. Zaten eminim kız biliyordur kocasının geçmişindeki bu birlikteliği.. Zaten kocası o kızla ayrılır ayrılmaz yüzük taktılar..

Hayir HAKSİZ sayilmassin.benmde arkadasin yengesi beni bozmuştu böyle bidada gormedim.biside yapamadim sonra yemeğe gel dio gitmedimde.ugrasamam.firsat bulursam da bu kez bende onu bozarim. Hakedmese boyle bisey yapacak deildin sende sonuçta ??? Lütfen kendini iyi Hisset

Cok zekice tebrik ederim. Haddini bilecek herkes..

Kocasıyla arası bozulsun diye demedim vallahi.. Zaten eminim kız biliyordur kocasının geçmişindeki bu birlikteliği.. Zaten kocası o kızla ayrılır ayrılmaz yüzük taktılar..

Biliyorum istemezsin.Aynı duruma da seni sokmuş sana da hak veriyorum 2.nişan olayında nişanlın sinirlenip bi kavga çıkarabilirdi.
Hak ediyor karşıdaki insan ama ne bileyim sen de dedin,çok kıskanç şu bu bilmesi bi şeyi değiştirmemiştir bence.
Neyse en azından akıllanmıştır bundan sonra lafını söylerken iyi tartar

oh iyi etmişin. dert etme.gödüğün yerde de yönünü çevir muhattap olma. bi yerde denk gelirde neden böyle söyledin derse sebebini açıklarsın ama onun olduğu ortama girmemeye çalış... :)

Sağ olasın canlarım, iyi ki varsınız ahiretliklerim.. :) İçimi rahatlattınız.. Zaten muhattap olmam..

40 yıl düşünsem böyle bişey demek aklıma gelmez.kendimi yerim de bunu düşünemem ne fenasın :)

Damarıma basıldığında biraz fazla pisleşiyorum sanırım.. ama burcumdan vallahi.. Ben yapmadım akrep yaptı..

Cadı yengelerden aldım öcümüzü.. Teşekkür ederim yorumun için canımm.. :)

Çok iyi yapmışsınız yazının sonundan böyle bir son beklemiyordum
Durduk yere böyle bişi yapsanız anlamamda kadın resmen kaşınmış boşver haketmiş vicdan azabı çekme

O kadin nisanlinla aran bozulsn diye dediyse bence bozulsun once kendi evliligi. Ve basklari icin istedigi basina gelir cok inaniyorum.

Ya ne gicik insanlar var Allah tamamina erdirsin de geç illa bir fesatlik yapilacak catlarlar yoksa...

Bence iyi yapmissin anlasin biraz öyle uluorta konuşmak utandirmak nasilmis ...

Evet bir insanin kalbini kirmissiniz amaaaaaa bunlar ve bunlarin 10000..... katini hakeden insanlar var ve belli ki bu kadinda oyle biri bu yuzden iyi olmus bir daha size agzini acamaz cunku biliyor ki o da payini alacak sizden.
Boyle insanlari umursamamak cozum degil karsilik vericeksin ancak oyle puskurtebilirsin.
Bence siz mumkun oldugunca uzak durun yoksa karsilikli olarak daha fena sozler isitebilirsiniz.
:)

Cok zekice tebrik ederim. Haddini bilecek herkes..

Öyle ama.. Teşekkür ederim.. :)

Umarım akıllanır.. Nişanlım benden fazla bozuldu da sağ olsun beni üzmemek adına bin türlü şirinlik yaptı konuyu değiştirmek için.. Ya benim nişanlım bozulsaydı, bana laf etseydi.. öyle dengesiz bi insan olsaydı.. İyi yapmışım aslında, evet.

Çok iyi yapmışsınız yazının sonundan böyle bir son beklemiyordum
Durduk yere böyle bişi yapsanız anlamamda kadın resmen kaşınmış boşver haketmiş vicdan azabı çekme

Ben de kendimden beklemezdim doğrusu.. O an içim bi dalgalandı..

O kadin nisanlinla aran bozulsn diye dediyse bence bozulsun once kendi evliligi. Ve basklari icin istedigi basina gelir cok inaniyorum.

Ee tabi.. Allah herkesin gönlünden geçeni versin..

İnşallah bundan ders alır..

Benim yüzüme daha kaç defa geçmişte yaşadığım talihsiz bi ilişkiyi vurabilir ki? O kendini korusun.

Ohh, içimin yağları eridi agziniza saglik

Sağ olasın :)

Bundan sonra sana laf söyleyemeyeceği kesin

haketmiş.........................................

Ayyy cok guldum ya:))) bence haketmis ama onun yerinde olmak ostemezdim ama nerden geldi bu fikir aklina bravo valla kirk yil dusunsem gelmez
Ama uzulme iyi yapmissin bence su testisi su yolun da kirilir.

Ağzına sağlık canım , böylesine müstahak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok iyi yapmışsın. Bende bizim komşu kadın var 50 küsür yaşında. Sürekli her bize geldiğinde 'Shanna benim gibi fotoğrafta güzel çıkmıyor x çok güzel çıkıyor' falan sürekli beni aşağılıyor. Bir değil , iki değil..Bi de bunu diyen bi o bana o yüzden daha da içerliyorum bu duruma Dedim ben sana göstericem :))) Gene geldi bize. Oturdum, bacağımı çeldim. Gayet sakince 'ya senin karşı komşun ne güzel kadın öyle. Gün geçtikçe güzelleşiyor. Siz aynı yaşta mısınız? ' dedim. Şaşırdı , doğruldu 'ben güzel değil miyim ? Sence kim gençtir ' dedi. Ben de 'aaaa tabi x teyze gençtir maşallah kendini hiç vermemiş' dedim. Bütün gün surat beş karış oturdu O gün bugündür bana tek kelime laf söyleyemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…