Bugün kötü bir insanım

Nişanlımın yanında kıpkırmızı etmişti beni.. Vicdan yaptım ama sizler sayesinde iyi hissediyorum şuanda. Çok teşekkür ederim yorum için.. :)

Çok iyi yapmışsınız bence helal olsun. Sabrın da bir sonu var yani o sana laf attıkça sen nereye kadar susabilirsin ki?

Aynen öyle.. Bi anda yerime sığamadım, baktım bana yükleniyor orada da.. ben de ona diyeyim dedim.. Teşekkürler.. :)

Belden aşağı vurmayı yakıştıramadım kendime doğrusu ama çok da rahatladım bi yandan.. Nişanlım bile tek kelime edemedi, ne kadar içerleyeceğimi bildiği halde. Erkek yani bozulsa bozulur.. Düşüncesiz kadın.. Hep böyle birisi zaten. Doğru düzgün bişey dersin herkesin arasında bozup atar.

Vallahi bence de çok iyi olmuş :)

Teşekkürler :)

Son düzenleme:

Ayni yorumu yaziyodum .
Kesinlikle bazen etkiye tepki yapmak gerekiyor bazi insanlara iyilik yaramiyor.madem cok yakininizda degil gormeyin bundan sonra,ayni ortamada girmeyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

e duygucum gel beni kaşı demiş sende kaşımaktan başka ne yapacaksın ki?
açıkçası hiç ayy bu çok yanlış bir şey ne ayıp falan diyerek doğrucu davut kesilemeyeceğim.
bu yaptığını ben olsam bende yapardım. dibine kadar haketmiş.
bi'daha insanlara karşı dan dun davranamaz. ağzının yayını o kadar gevşetemez emin ol.

bence çok güzel yapmışsınız. Bana nişanlımın yanında öyle davranan biri için üzülemem valla..Yerinde bi davranış olmuş bence,daha fazla sıkmayın canınızı

cahil kadının seviyesine düşmen hoş olmamış. Temiz kalpliyim ki Allah mutlu ediyor vs tarzında cevap verebilirsin. Bizim işyerinde biri var böyle, bir kere cevap verdim anlayacağı tarzda sonra pişman oldum, onun eğitimi ,hayata bakışı dünyası başka ne diye muhattap oldum ki diye, insan kendine yakıştıramıyor.

Ben yerinde olsam kafaya takacağıma göbek atardım gayet iyi haddini bildirmişsin bacım. O kadında da akıl hak getire

Uzaktan uzaktan ben bile oh olmuş dedim çok iyi yapmışsın o da sana bel altı vurmuş zaten belki anlar yaptığının yanlış bir şey olduğunu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay mis gibi olmuş
Hikayenin sonunda film sonunda ölen kötü karaktere olduğu gibi içimin yağları eridi

İster ikinci nişanlın olur ister onuncu...Ağzına sağlık,iyi yapmışsın.

Elbette.. Yalnızken söylese belki gülüp geçerdim bile ama nişanlımın yanında çok mahcup oldum.. Sağ ol canım benim..

Ben yerinde olsam kafaya takacağıma göbek atardım gayet iyi haddini bildirmişsin bacım. O kadında da akıl hak getire

Şimdi daha iyiyim zaten.. Düşündükçe içim soğuyor. Öyle vallah.. Teşekkürler yorumun için :)

O böyle laf sokmaları iyi bilir, belki anlamıştır bilerek yaptığımı, pek sanmam ama yine de bi ihtimal..
Bundan sonra yüz yüze gelmeyiz umarım. Teşekkürler yorum için canım :)

Kötüye kötü olurum, zerre üzülmem.
Benim de yapım böyle..
Belki bundan sonra konuşmalarına dikkat eder, can yakmaktan kaçınır.

Güzel benzetme
Erisin şekerim.. Aslında konuya uygun ata sözü bulamadığım için yine de birazcık buruk sayılırım ama oh olsun

hadi hadi vardır yine sende böyle kirli çamaşırlar dağarcığında

şimdi tırnaklarını kemire kemire kocişine o kızı unuttun mu vs diyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…