İyi yapmışsın ,hiç düşünme yalnışmı doğrumu diye,bazen kötü olmak gerekiyor gerçekten,senin nişanlının yanında ,2. Nişanlın demesi çok ayıp ,belli ki bilinçli yapılmış ,sende lafı gediğine koymuşsun .
bazen insanlara anladığı dilden konuşmak gerekiyor bahsettiğiniz kişi bu tavrınızı fazlasıyla haketmiş, 2. sefer nişanlanmış olmak ne hatadır ne ayıptır ama cahil kafalar bunu koz olarak kullanır, o kadın sizi kıskanıyor ve sizde bir hata bulamadığı için sizin nişanlılık konunuzu koz olarak kullanıp canınızı yakmaya çalışıyor e böyle biri için yapmış olduğunuz hareket de sizin kötü biri olduğunuz anlamına gelmez.
Çok iyi yapmışsınız bence helal olsun. Sabrın da bir sonu var yani o sana laf attıkça sen nereye kadar susabilirsin ki?
İyi yapmışsın ,hiç düşünme yalnışmı doğrumu diye,bazen kötü olmak gerekiyor gerçekten,senin nişanlının yanında ,2. Nişanlın demesi çok ayıp ,belli ki bilinçli yapılmış ,sende lafı gediğine koymuşsun .
Vallahi bence de çok iyi olmuş :)
Nişanlımın yanında kıpkırmızı etmişti beni.. Vicdan yaptım ama sizler sayesinde iyi hissediyorum şuanda. Çok teşekkür ederim yorum için.. :)
çoğu zaman ben de sessiz kalmışımdır, hep aman karşımdakinin seviyesine inmeyeyim mantığıyla hareket ederdim ama sonradan karşımdaki hala aynı terbiyesizliğine devam ettikçe neden bu insana karşılık vermedim diye pişman olurdum. siz durduk yere kırıcı bir hareket yapmamışsınız etkiye tepki olmuş sizinki ve tepkiniz de gayet yerinde olmuş. haketmiş fazlasıyla
bazen insanlara anladığı dilden konuşmak gerekiyor bahsettiğiniz kişi bu tavrınızı fazlasıyla haketmiş, 2. sefer nişanlanmış olmak ne hatadır ne ayıptır ama cahil kafalar bunu koz olarak kullanır, o kadın sizi kıskanıyor ve sizde bir hata bulamadığı için sizin nişanlılık konunuzu koz olarak kullanıp canınızı yakmaya çalışıyor e böyle biri için yapmış olduğunuz hareket de sizin kötü biri olduğunuz anlamına gelmez.
Kızlar geçenlerde nişanlımla gezmeden dönüyorduk, beni eve bırakıyordu aşkım..
Yolda arkadaşım ve yengesiyle karşılaştık. Arkadaşım dediğim abla gerçekten iyi ve temiz kalplidir, yengesi de tam onun aksine bir insan.
Hakkında birçok olumsuz yorum duymuştum ama asla ona tavır değiştirmedim, zaten ayda yılda bi karşılaşırdık. Bu yenge herkesle gereksiz bi samimiyet içerisindedir, insanları incitirim kaygısı olmadan dan dun konuşur.. Şimdiye kadar birçok insanı haşlamasına şahit oldum, kimseye birşey yapmasa mahallenin çocuklarını azarlar. Yaşı da hemen hemen benim kadar ama bildiğiniz koca karı ağzı var...
Neyse, selamlaştık falan.. Ben arkadaşla konuştum ayaküstü yüzüğümü falan gösterdim, yengesi olacak kız da hemen lafa atladı.. Bu sene tutturdun evlenicen, 2. nişanlın değil mi, diye.. Arkadaşım da bozuldu, mahcup oldu. Çok içerledim lafına, bu şekilde de söylemedi, bayağı fena bozdu beni. Gülümsemekten başka bir şey yapamadım..
Nişanlım da ters ters baktı.. Yürüdük onlardan ayrılıp.
Nişanlım, takılma cahil işte dedi beni rahatlatmak için...
Bu olayı anneme bile açmadım.. Takılmamaya çalıştım. Konu kapandı gitti..
Bugün de bizim apt. hanımları çardakta toplanmışlar, ben de ineyim dedim.. Bu kadın da vardı.
Yine beni hedef aldı salak salak konuşuyor..
Ben de hiç modumu düşürmeden, ona güzel ve sakin şekilde cevaplar veriyorum..
Dedim ki, sen Serap'ların(kocasının kuzeni) düğününde sarı saç kullanıyordun değil mi?, o zaman çok daha güzeldin, bence sarı saça dön.. Bayağı değiştin.
Seni ilk gördüğümde Serkan(kocası) abinin yanına çok yakıştırmıştım, vallahi dua bile etmiştim.. dedim..
Tıkandı kaldı, ben o düğünde yoktum dedi.. Ben de farkında olmada pot kırmış gibi hemen birşeyi mana edip ortamdan ayrıldım..
Tabi o düğünde kocasının yanındaki kızın o değil de kocasının eski sevgilisi olduğunu bal gibi biliyordum.. Eminim masanın etrafındaki kadınlar da biliyordu.. Onun çok kıskanç ve sorunlu olduğunu da biliyorum.
Kendimi çok kötü hissediyorum kızlar.. Kötü biri miyim gerçekten? Yoksa o bunu hak etmiş mi zaten?
Normalde böyle birisi değilim..
Nişanlımın yanında kıpkırmızı etmişti beni.. Vicdan yaptım ama sizler sayesinde iyi hissediyorum şuanda. Çok teşekkür ederim yorum için.. :)
çoğu zaman ben de sessiz kalmışımdır, hep aman karşımdakinin seviyesine inmeyeyim mantığıyla hareket ederdim ama sonradan karşımdaki hala aynı terbiyesizliğine devam ettikçe neden bu insana karşılık vermedim diye pişman olurdum. siz durduk yere kırıcı bir hareket yapmamışsınız etkiye tepki olmuş sizinki ve tepkiniz de gayet yerinde olmuş. haketmiş fazlasıyla
O gün taş kesilmiştim, iyi oldu vallahi.. Ben hep vicdan yaparım ama şimdi çok iyi hissediyorum.
Ayni yorumu yaziyodum .
Kesinlikle bazen etkiye tepki yapmak gerekiyor bazi insanlara iyilik yaramiyor.madem cok yakininizda degil gormeyin bundan sonra,ayni ortamada girmeyin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynı ortamda olacağımızı da sanmıyorum daha zaten. Çok haklısın. Teşekkürler yorum için canım.. :)
e duygucum gel beni kaşı demiş sende kaşımaktan başka ne yapacaksın ki?
açıkçası hiç ayy bu çok yanlış bir şey ne ayıp falan diyerek doğrucu davut kesilemeyeceğim.
bu yaptığını ben olsam bende yapardım. dibine kadar haketmiş.
bi'daha insanlara karşı dan dun davranamaz. ağzının yayını o kadar gevşetemez emin ol.
Çoktandır kaşınıyordu demek bu güne nasipmiş. Umarım bu hareketim onu kendine getirir, daha da yüzsüzleşmez.
bence çok güzel yapmışsınız. Bana nişanlımın yanında öyle davranan biri için üzülemem valla..Yerinde bi davranış olmuş bence,daha fazla sıkmayın canınızı
Sıkmıyorum, buradaki yorumlarda da haklı görüldüğümü okumak, beni mutlu etti.. Çok teşekkürler :)
cahil kadının seviyesine düşmen hoş olmamış. Temiz kalpliyim ki Allah mutlu ediyor vs tarzında cevap verebilirsin. Bizim işyerinde biri var böyle, bir kere cevap verdim anlayacağı tarzda sonra pişman oldum, onun eğitimi ,hayata bakışı dünyası başka ne diye muhattap oldum ki diye, insan kendine yakıştıramıyor.
Ben de yakıştıramadım kendime ama bi yandan da içim soğudu.. Sağlık olsun şekerim.
İster ikinci nişanlın olur ister onuncu...Ağzına sağlık,iyi yapmışsın.
Ben yerinde olsam kafaya takacağıma göbek atardımgayet iyi haddini bildirmişsin bacım. O kadında da akıl hak getire
Uzaktan uzaktan ben bile oh olmuş dedim çok iyi yapmışsın o da sana bel altı vurmuş zaten belki anlar yaptığının yanlış bir şey olduğunu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay mis gibi olmuş
Hikayenin sonunda film sonunda ölen kötü karaktere olduğu gibi içimin yağları eridi
iyi yapmışsın.madem öyle işte böyle...bazılarına boyle davranmak gerekıyo
Güzel benzetme
Erisin şekerim.. Aslında konuya uygun ata sözü bulamadığım için yine de birazcık buruk sayılırım ama oh olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?