Bunalıyorum...

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Kızlar 5 aylık hamileyim çok bunalıyorum bazen..elde yok avuçta yok oğluma iyi bi gelecek sunamamaktan korkuyorum kazandiğimiz kiraya faturalara ailelere gidiyor nereye kadar böyle olacak ya da bu durumu takmamanın bir yolu yok mu..

Allah de ötesini bırak. Rizkı veren Odur. Bir bakarsın yoktan var eder bir bakarsın elindekini kül eder. Doğmamis bebeğin geleceğini düşünme dua et sağlıklı ömürlü ve hayırlı bir evlat olsun . Güzel günlerinin tadını çıkar

Allah de ötesini bırak. Rizkı veren Odur. Bir bakarsın yoktan var eder bir bakarsın elindekini kül eder. Doğmamis bebeğin geleceğini düşünme dua et sağlıklı ömürlü ve hayırlı bir evlat olsun . Güzel günlerinin tadını çıkar
Böyle şeyler duyup rahatlamaya ihtiyacım var teşekkür ederim..

Bebek rizkiyla gelir derler.mutlaka buna inaniyorum.bir de kazandigimiz ailelere gidiyor demissiniz ya iste o kesilip kazandiginiz kendi cekirdek ailenize harcanirsa daha az sorun kalir.

ailenden al madem parayı?
durumları hiç yok mu?
bari kredi taksitinin yarısını ödesinler

ailelere ne kadar gidiyor neden gidiyor?
Kredi çektip ev aldilar 1100 onlara gidiyor...eşimin ailesinin durumu da iyi değil eşim de çok takintili iyi kötü idare ediyorlar ama bi şey alacağimiz zaman eşim şimdi onlarda bu yoktur diyor ve buruk aliyoruz alirsak yani..

Kredi çektip ev aldilar 1100 onlara gidiyor...eşimin ailesinin durumu da iyi değil eşim de çok takintili iyi kötü idare ediyorlar ama bi şey alacağimiz zaman eşim şimdi onlarda bu yoktur diyor ve buruk aliyoruz alirsak yani..
1100 lira mı?
afedersiniz ama yuh dicem.
kimse düşünemiyor mu bi bütçeden bu kadar çıkartılırsa geri kalanla bunlar nasıl geçinecek diye?
e siz aile olamamışsınız ki.
yazın çalışıp babasına haftalığını veren okul çocukları gibi.

canm nice zenginler bir gecede sıfıra düsüyor. bu işler hiç belli degil bizlerin garantisi varmı . gecim zor ama kimsenin yarına dair isaiz kalmayacagına dair garantisi yok

Back
X