Bunlar fakir yemekleri dedi

Biz kurban eti ( kurban eti çok durdurmak iyi değil diye 3 te 1 ini hemen ihtiyaç sahibine veriyoruz diğer 1 lik kısmını kardeşler vs çağırıp yiyoruz kalan son kismida 4 5 ayda tüketiyoruz) ve köyden arada koyun kestirip dolaba atıyoruz yada yıllardır eşimin tanıdığı bir kasabı var baya temiz bilinen bir yer oradan alıyoruz

Ben 3 e bölerim 2 si eve girmez dağıtılır 1 i bize kalır

Ciğerin doğu ile alakası yok ki, ben ciğer yemeye Edirne'de alıştım mesela, ağzıma bile sürmezdim. Şu anda çok seviyorum, doğru pişince efsane lezzetli oluyor

portakallı pırasa icin kurşun atar kurşun yeriz ama konu sahibinin eşi sanmiyorum ki portakalli pirasayi beğensin.
portakalli pekin ördeği insani çünkü kendisi

Tavuk ciğeri ben pek sevmem ama bizde çocukken yokluktan annem tavuk taşlıgı ve tavuk kıymasından köfte çok yapardı. O köfteyi biz bayıla bayıla yerdik haftada 2 falan ama annem yıllar sonra itiraf etti tamamen yokluktan siz seviyosunuz diye o kadar sık yapıyodum diye biz o da seviyor sanırdık meğer yokluktanmış.
Ne çok yokluk yazmışım demekki benim içinde o zamanların yemeği olarak kalmış aklımda

Aaa kız ben fak fakirmişim şuan haberim oldu benim dolaptan pilavım hiç eksilmez
her yemegin yanina meşhur katığımdır o benim fak fakirmişim ya ben

Seviyorsan bosver. Damak tadı meselesi bence

Gel sarılalım

Arkadaşım ekmek soğan mı yedin de (ki ben çok severim yemeyi) bu muameleyi gördün. Kocan ezik bir tip bence

Öyle demeyin burda Kaş taraflarında olsun Muğla'da Aydın'da olsun çok güzel otlardan yapılan değişik şeyler var yav hadi onu geçtim ben enginar yaparım böyle zeytinyağlı eşim bu nedir diyor
Eşiniz Egeliymiş ama Ege mutfağının zengin menülerinden haberi yok, evlerinde 3-5 çeşit yemek yapılıp durmuş zannımca.
Şevketi Bostan vardır ki kuzu etiyle pişirilir, Akdeniz mutfağıdır, zeytinyağ ve yeşilliği bol kullanırlar ama etli yemekleri de vardır, kaldı ki Ege’de memurlar, emekliler sebebiyle göç alan bir bölge bu yüzden mutfağı çeşitlendi.
Enginarı dahi bilmiyor oluşu
Tavuk ciğeri fakir yemeği miymiş :)))) tavuklara çok fazla hormon ve vitamin yüklediklerinden pek tercih etmiyorum ama doğal ortamda yetişmiş doğal beslenen bir tavuğun ciğeri çok faydalıdır, protein, vitamin, mineral ve demir ihtiyacını gidermek için sporcuların bile tercih ettiği tavuk ciğerine fakir yemeği dediğini duymasınlar, kasları arasında eritirler eşinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…