- 23 Ağustos 2025
- 1.318
- 2.422
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hah aynen o hesap fakir olan ot yeşillik yerse aç ama zengin olan yeşillikler le dolu avakodolu vs ki salata yerse zenginAklima bir video geldi, eti ekmek arasi yiyince fakir, aynı eti tabağin kenarina bilmem ne sosunu sadece koklatip uzerinede eti koyunca zengin oluyorsun diyordu o hesap işte
Mesela dün kalça but haşladım güzel. Bir kış çorbası yaptım ciğeri attım ağzımaTamam fakirlikle alakası yok ama ben de çok sorgularım tavuğun eti dururken neden gider ciğerini taşlığını yersin ki? Damak tadı ve kültürle alakalı sanırım.
Bende oturdummu 1 ekmek yerım fasfakkrım demekkiBebeğe pirinç lapası kilo aldın diyeymiş kız kalorisi yüksek diye . Bana en fakir vide ekmek ya ne bileyim sofraya ekmek gelince hep kendimi kötü hissediyorum
Ciğeri çok lezzetli oluyor ben çok seviyorum bilmiyorumTamam fakirlikle alakası yok ama ben de çok sorgularım tavuğun eti dururken neden gider ciğerini taşlığını yersin ki? Damak tadı ve kültürle alakalı sanırım.
O lezzet bana çok güzel geliyorTamam fakirlikle alakası yok ama ben de çok sorgularım tavuğun eti dururken neden gider ciğerini taşlığını yersin ki? Damak tadı ve kültürle alakalı sanırım.
Aa niye?! Öyle dememenemen yerine soganli yumurta yapmak,
Bende oturdummu 1 ekmek yerım fasfakkrım demekki![]()
Bunun birde ev versiyonu vardı, apartman çocukları, site cocuklari ,prestij konutları çocukları birde loft çocuklariHah aynen o hesap fakir olan ot yeşillik yerse aç ama zengin olan yeşillikler le dolu avakodolu vs ki salata yerse zengin
Fakir dönercide İskender yerse fakir zengin 2 kat para verip sırf bilinen mekanda İskender yerse gurme![]()
fiyatina baktim ne kadar diye:) kasaba gidip soracak halim yok yaMarkette satılan hangi ürünü temiz bulup alabiliyoruz ki ben tavuk ve kırmızı et de yemiyorum zincir marketten ki çiğer hiç alınmaz oradan
Haha işte bu hareket mesela ben ana yemek yanına 2 kaşık pilav makarna işte ne bileyim erişte olabilir ok ama oturup 1 ekmek yiyen birisini görünce Allah'ım nasıl doyacak diye panik oluyorumBende oturdummu 1 ekmek yerım fasfakkrım demekki![]()
Olabilir ben hiç yemedim annem babam köyde yaşıyor tavuklarımız var annem arada keser ciğerini atarız. Diyorum ya kültür ve damak tadı ile alakalı bir durum galiba.Ciğeri çok lezzetli oluyor ben çok seviyorum bilmiyorum
fiyatina baktim ne kadar diye:) kasaba gidip soracak halim yok ya
benim nisanlim pesketatyen sadece balik pisiyor evimizde onu da pazarda kendi balikcimiz var ondan aliyoruz. eve et girmiyor sadece ilikli kemik aliyorum bazen kaynatmak icin.
aile evimdeki etleri babamin tanidigi bir kasap var mahalleden, ondan alir.
markete guvenmemeniz normal ama kasaba da guvenmek zor
su haberi daha gecenlerde izlemistim.
Ben Adanalı da değilim komşum doğulu musun dedi benim ciğer aşkımı görünce yok dedim ciğer kan yapıyor anemi var ondan yiyorum dedimBende Adanalıyım bizdede var eşim sever yaparım. Ona kendim sevmem fakirlikle. Alakalı birşey değil boş yapmış
Ya o konu ayrı şimdi onu buraya açsam gelir beni zorla boşaltır alırsınız eşim apartman çocuğu ben gecekonduda büyüdümBunun birde ev versiyonu vardı, apartman çocukları, site cocuklari ,prestij konutları çocukları birde loft çocuklari![]()
Bizde fakirdik ama tavuk ciğeri almazdik babam maaşını alınca az dana ciğer alırdı ayda 1 ziyafet cekerdikBiz küçükken fakirdik. Hiç yemedik. Demek fakirinde fakiriymişiz püüü
bu saydıklarımdan benim de sevdigim var mesela bim mantisiAa niye?! Öyle deme
Osmanli mutfaginda, Saray usulü Soğanlı yumurta var, gayet elit bir yemek.
Ayrica ben de cok severim![]()