Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

bayram yorgunluğunu atamadınızmı kızlar üzerinizdenakannehir ya benim cadı kızım meyve suyunuda püresinide almıyo açkende deniyorum yok napcammirmirmirmir

Slm Kızlar bende Limoncuğumun tavsiyesi ve sizin yazdıklarınızla Ahmet beyden randevu aldım cumartesiye.gerçekten çok merak ediyorum kendisini anlattıklarınızdan dolayı.Bu arada benim eski dr da iyiydi ama acıbademde doğum fiyatları çok yüksek olduğu için değişmek zorunda kaldım.dr çok önemli cidden güvenebilmek çok önemli.Benimde Allahım izin verirse kızım olucak ama önceki dr bize hiç cd vermedi usg resimleride net değildi Ahmet beyin 4 boyutlu usg vermesi ve cd vermesi beni heycanlandırdı açıkçası biranönce cumartesi olsun istiyorum.

hoşgeldiniz aramıza sen ve prenses:ecrin_bebek: kızın inş memnun kalırsın ahmet beyden

hoşgeldiniz aramıza sen ve prenses:ecrin_bebek: kızın inş memnun kalırsın ahmet beyden

saol cnm.Açıkçası önyargısız gidiyorum sizin yazdıklarınızdan dolayı.yanlız birşeyi merak ediyorum sezeryanda dikişi yapışkan yapmıyormu sonra o dikiş alınıyormu?

benimki dikişliydi bir hafta sonra gidip ahmet beye aldırdım dikiş aldırma diyince bende heyecanlandım acaba nasıl olacak diye masaya yattım bi sn geçti geçmedi tamam dedi çok basit bi işlemmiş sağlık ocakları bile alıyomuş galiba ama başka yerlerde ameliyattan sonra bandaj yapıştırıyolarmış galiba bana taburcu olacağım gün bi sprey sıktı pansuman falanda gerek yok dedi sprey su almıyomuş yani rahat geçirdim sezeryanı ama moralim kötü olduğu için anne olmanın tadını bile çıkaramadım ben siz doya doya benim yerimede çıkarın sen ve diyer anne adayları:CüvCüv:

cnm senin zor geçmiş gerçekten ama meleğin sağlıklı ya yinede şanslısın.Allahım yardımcımız olsun inşallah.o sprey iz kalmaması içinmiş galiba ben öyle duymuştum.Alemim galiba biraz kesilmeyi geçtimde dikişten korkuyorum.

yok korkma hiç yani herkes farklı geçiriyo tabide kulaktan dolma şeyleri dinleme bide sana tavsiyem sakın internetten sezeryan görüntüsü yada normal doğum görüntülerini izleme ben sprey ne için diye sorduğumda bana duş alırken su geçirmemesi için olduğunu söyledi ahmet bey çevremdeki sezeryan olanların hepsine su geçirmeyen bandaj yapılmıştı duş alabilmeleri için Allah yardımcınız olsun doğum düşününce zor bi olay ama ucunda annelik gibi bir mucizeside var inş sorunsuz alırsınız evlatlarınızı kucağınıza ben onu yapamadım hem doğum yaptım ama bebeğim yanımda deyildi 15 gün sonra alabildim kucağıma böyle şeyleri düşünün ve çok şanslı olduğunuzu bebişinizi hemen kucağınıza alabileceyinizi düşünün heyecan basar böylece doğum korkusu olmazopuyorumnanaktan

haklısın cnm herkesin farklı geçiyor.doğum videolarını izleyecek kadar cesur değilim zaten cnm ya.hatta diorumki beni tamamen bayıltsınlar genel anestesi.akannehir onun kokusunu duyunca tüm acılarımın geçiceğine eminim.:1rolleyes:

bende genel anesteziyle oldum ama epidurale cesaret edemezdim ben

bende genel anesteziyle oldum ama epidurale cesaret edemezdim ben

bende o cesareti bulamıyorum zaten arkadaşlarımda pek tavsiye etmio.Ama hayırlısını istiyorum Allahımdan bebeğim ve benim için.hayırı dr isteyerek Ahmet bey nasip oldu bakalım doğumunda hayırlısı olur inşallah.

benim bi arkadaşım bide komşu oldular epidural onlar çok memnunlar bebeyin doğduğunu görüyosun ağladığını duyuyosun doğuma yakın bi duygu diyolar ama ben zaten erken doğurduğum için bebek doğumdan sonra ağlamasaydı harelda o masadan kalkamazdım ama normal bi hamilelikte yaşasaydım ben epidural yaptıramazdım ama uzman tv var internetten muhtemelen haberin vardır seninde ama orda kağan kocatepe diye bir jinekolog var doktorda bebek için en iyisi epidural sezeryan diyo doktorun en iyisini yapacaktır senin için

evet cnm bende çok araştırdım bu konuyu hem ameliyatın daha rahat yapılabilmesi için hemde bebek için en iyisi epidural miş.ama bir arkadaşım dioki herşeyi hissettim.benim kalbim dayanmaz herhalde.kan görmeye bile dayanamıyorum.bakalım bana ne dicek dr.

ayy bilmiyorum ama iyi bi cesaret lazım epidural için sonuçta sesleri duyacaksın ay zor yahu

selam kızlar, topik çok altlarda kalmış.

ben de epidural sezeryan oldum. doğum esnasında çok heyecan ve panik yaptım, sakinleştirici iğne yaptılar bir ara içim geçmiş hatta. bebişimin ilk doğum anını hatırlamıyorum o yüzden. kendime de çok kızıyorum. keşke o kadar korkmasaydım da o iğneyi yapmasalardı diye. korkulacak birşey yok çünkü.
herşeyi görerek duyarak yaşıyorsunuz.
ilk gün bacaklar uyuşuk ve ağrı oldu ama geçiyor.
epidurali tavsiye ederim.
tabi doktorunuz en doğru kararı verecektir.

oh maşallah senin tosuncuğuna.
az kalmış annesi, biraz daha sabır. son haftalarını iyi değerlendir.
bol bol dinler. doğum sonrası hemen hiçbir şeye fırsat olmuyor malesef.
hadi bakalım kurban bayramına tosuncuğun kucağında olacak inşallah.

bayram yorgunluğunu atamadınızmı kızlar üzerinizdenakannehir ya benim cadı kızım meyve suyunuda püresinide almıyo açkende deniyorum yok napcammirmirmirmir

mama yiyiyorsa blendırda iyice ezip mamasına kat. ve biberona koy.
ben genelde öyle yapıyorum. yoğurt, meyve, mama, muhallebi karıştırıp tabi su da katıyorum. blendırdan geçirip biberonla veriyorum. bizimki seviyor maşallah ama çok kilo almıyor malesef. bünyesi böyle sanırım.

hayırlı olsun canım. Ahmet beyden memnun kalacağını düşünüyorum.
evet acıbadem çok pahalı. yani ben de o kadar para veremezdim doğrusu. çok zengin olsam tamam da masraflar sadece doğumla bitmiyor. şu kriz döneminde çok hesaplı olmak lazım. valla kalacağın 1 yada 2 gece. yanında da biri olacak sonuçta çok da kafanda büyütme. medical iyidir. severim ben.
gerçi ben doğumumu zübeydehanımda yaptım, onca eleştiri ve kötü duyumlara rağmen, gözümü kararttım ve orada yaptım. doktorum oradaydı çünkü ve çok da memnundum kendisinden (op.dr. özer kutlu), o yüzden değiştirmek istemedim. kendisi de çok yardımcı oldu sağolsun. özel odada kamıştım. güzeldi yani. umarım seninki de çok güzel geçer, sağlıkla gelir bebeğin.
bu arad cmtsi ben de medicaldeyim, ama ahmet beye değil, bebişi kontrole götürücez çocuk dr umuz arif beye.

sezryan olursan dikişten korkma canım.dikişler alınırken de çok kolay. beni de korkutmuşlardı da dr un yanında rezil oldum. ay çok korkuyorum, çok acıyormuş falan diye.
ama normal doğumda dikiş nasıl olur onu bilemem tabi.

bu arada sevgili psilokum arkadaşım nerelerde,
tekrar gitti mi acaba bebişinin kalp atışlarını duymaya. umarım iyidir ve herşey yolundadır.

ay nerelerdesiniz özledik yaaalkisalkisalkis mama vermiyorum anne sütü veriyorum bide meyve suyuna başladık işte ama çıkarıyocadı zorlayıncalmaz: bu sefer püre vercem ben bakalım napcak bide komşum var hemşire kendisi milupanın meyve püresini veriyomuş eşimin kız kardeşide sakın verme dedi doktoru istemiyomuş işin acayip tarafı ikiside bebişlerini aynı doktora götürüyolar birinin ak dediyine biri kara diyokaydirigubbakcemile3 evdeki elma ekşiydi diye hazır püre aldı eşim onu öle bayıla yedi bende vermeyim dedim sonra meyve aldık zorda olsa dün 80cc bugünde 90 cc içirdim meyve suyu ilk başlangıca göre iyi dimi teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…