- Konu Sahibi arzuerturk
-
Slm Kızlar bende Limoncuğumun tavsiyesi ve sizin yazdıklarınızla Ahmet beyden randevu aldım cumartesiye.gerçekten çok merak ediyorum kendisini anlattıklarınızdan dolayı.Bu arada benim eski dr da iyiydi ama acıbademde doğum fiyatları çok yüksek olduğu için değişmek zorunda kaldım.dr çok önemli cidden güvenebilmek çok önemli.Benimde Allahım izin verirse kızım olucak ama önceki dr bize hiç cd vermedi usg resimleride net değildi Ahmet beyin 4 boyutlu usg vermesi ve cd vermesi beni heycanlandırdı açıkçası biranönce cumartesi olsun istiyorum.
hoşgeldiniz aramıza sen ve prenses:ecrin_bebek: kızın inş memnun kalırsın ahmet beyden
benimki dikişliydi bir hafta sonra gidip ahmet beye aldırdım dikiş aldırma diyince bende heyecanlandım acaba nasıl olacak diye masaya yattım bi sn geçti geçmedi tamam dedi çok basit bi işlemmiş sağlık ocakları bile alıyomuş galiba ama başka yerlerde ameliyattan sonra bandaj yapıştırıyolarmış galiba bana taburcu olacağım gün bi sprey sıktı pansuman falanda gerek yok dedi sprey su almıyomuş yani rahat geçirdim sezeryanı ama moralim kötü olduğu için anne olmanın tadını bile çıkaramadım ben siz doya doya benim yerimede çıkarın sen ve diyer anne adayları:CüvCüv:
cnm senin zor geçmiş gerçekten ama meleğin sağlıklı ya yinede şanslısın.Allahım yardımcımız olsun inşallah.o sprey iz kalmaması içinmiş galiba ben öyle duymuştum.Alemim galiba biraz kesilmeyi geçtimde dikişten korkuyorum.
yok korkma hiç yani herkes farklı geçiriyo tabide kulaktan dolma şeyleri dinleme bide sana tavsiyem sakın internetten sezeryan görüntüsü yada normal doğum görüntülerini izleme ben sprey ne için diye sorduğumda bana duş alırken su geçirmemesi için olduğunu söyledi ahmet bey çevremdeki sezeryan olanların hepsine su geçirmeyen bandaj yapılmıştı duş alabilmeleri için Allah yardımcınız olsun doğum düşününce zor bi olay ama ucunda annelik gibi bir mucizeside var inş sorunsuz alırsınız evlatlarınızı kucağınıza ben onu yapamadım hem doğum yaptım ama bebeğim yanımda deyildi 15 gün sonra alabildim kucağıma böyle şeyleri düşünün ve çok şanslı olduğunuzu bebişinizi hemen kucağınıza alabileceyinizi düşünün heyecan basar böylece doğum korkusu olmazopuyorumnanaktan
haklısın cnm herkesin farklı geçiyor.doğum videolarını izleyecek kadar cesur değilim zaten cnm ya.hatta diorumki beni tamamen bayıltsınlar genel anestesi.akannehir onun kokusunu duyunca tüm acılarımın geçiceğine eminim.:1rolleyes:
bende genel anesteziyle oldum ama epidurale cesaret edemezdim ben
bende o cesareti bulamıyorum zaten arkadaşlarımda pek tavsiye etmio.Ama hayırlısını istiyorum Allahımdan bebeğim ve benim için.hayırı dr isteyerek Ahmet bey nasip oldu bakalım doğumunda hayırlısı olur inşallah.
benim bi arkadaşım bide komşu oldular epidural onlar çok memnunlar bebeyin doğduğunu görüyosun ağladığını duyuyosun doğuma yakın bi duygu diyolar ama ben zaten erken doğurduğum için bebek doğumdan sonra ağlamasaydı harelda o masadan kalkamazdım ama normal bi hamilelikte yaşasaydım ben epidural yaptıramazdım ama uzman tv var internetten muhtemelen haberin vardır seninde ama orda kağan kocatepe diye bir jinekolog var doktorda bebek için en iyisi epidural sezeryan diyo doktorun en iyisini yapacaktır senin için
evet cnm bende çok araştırdım bu konuyu hem ameliyatın daha rahat yapılabilmesi için hemde bebek için en iyisi epidural miş.ama bir arkadaşım dioki herşeyi hissettim.benim kalbim dayanmaz herhalde.kan görmeye bile dayanamıyorum.bakalım bana ne dicek dr.
benim bi arkadaşım bide komşu oldular epidural onlar çok memnunlar bebeyin doğduğunu görüyosun ağladığını duyuyosun doğuma yakın bi duygu diyolar ama ben zaten erken doğurduğum için bebek doğumdan sonra ağlamasaydı harelda o masadan kalkamazdım ama normal bi hamilelikte yaşasaydım ben epidural yaptıramazdım ama uzman tv var internetten muhtemelen haberin vardır seninde ama orda kağan kocatepe diye bir jinekolog var doktorda bebek için en iyisi epidural sezeryan diyo doktorun en iyisini yapacaktır senin için
tesekkurler yapraknil...bugun doktorumuzdan geldik..2600 olmus benim tosuncuk...32 hafta bitti..ama 35 haftalik cikiyor ultrosyonda..18 kasim normal dogum..tabiki bu imkansiz...1 kasimda cikar piyasaya....oglusum..onumuzdeki 5 haftayi iyi gecirmemiz lazim...
bayram yorgunluğunu atamadınızmı kızlar üzerinizdenakannehir ya benim cadı kızım meyve suyunuda püresinide almıyo açkende deniyorum yok napcammirmirmirmir
Slm Kızlar bende Limoncuğumun tavsiyesi ve sizin yazdıklarınızla Ahmet beyden randevu aldım cumartesiye.gerçekten çok merak ediyorum kendisini anlattıklarınızdan dolayı.Bu arada benim eski dr da iyiydi ama acıbademde doğum fiyatları çok yüksek olduğu için değişmek zorunda kaldım.dr çok önemli cidden güvenebilmek çok önemli.Benimde Allahım izin verirse kızım olucak ama önceki dr bize hiç cd vermedi usg resimleride net değildi Ahmet beyin 4 boyutlu usg vermesi ve cd vermesi beni heycanlandırdı açıkçası biranönce cumartesi olsun istiyorum.
cnm senin zor geçmiş gerçekten ama meleğin sağlıklı ya yinede şanslısın.Allahım yardımcımız olsun inşallah.o sprey iz kalmaması içinmiş galiba ben öyle duymuştum.Alemim galiba biraz kesilmeyi geçtimde dikişten korkuyorum.
mama yiyiyorsa blendırda iyice ezip mamasına kat. ve biberona koy.
ben genelde öyle yapıyorum. yoğurt, meyve, mama, muhallebi karıştırıp tabi su da katıyorum. blendırdan geçirip biberonla veriyorum. bizimki seviyor maşallah ama çok kilo almıyor malesef. bünyesi böyle sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?