Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

mecbuecim selam canım.. evet tam bir hamiş oldum.. biraz sıkıntılı oluyor özellikle sabahları ama bebeiş için katlanacağız.. sizin fıstıklar pek tatlı maşallah. ilayda da çok tatlı senin kızında. bayramın şıkları olmuşlar.. inşallah seneye bizde bayramlıklarımızla fotograflar çekiniriz..

ben geçen sene bayramda hamile olduğumu bile bilmiyodum ama bak bu sene keltoş bi prensesim var:teytey:sende seneye bi bakmışsın tam bi anne olmuşsun bir yere çıkarken koca çantalar bezler biberonlar yedek kıyafetler mamalar ayy ayy küçük valiz kadar hazılıklı çıkıyoruz biz bir yere oturmya giderkenkaydirigubbakcemile3 dün benim kuzende doğum yapmış yeni aradım cadı nasıl bağırıyo cıyak cıyak:icecream:

pazar günü herkes dışarıda galiba bir biz evdeyiz:sinifsinif:eşimin başağrısı tuttu yattı ecrin hanım mızıklıyo bende öylee işte canım sıkılıyo benim bugün

merhaba kızlar,güzel hamişler ve annişler...epey kalabalık ve canlı olmuş topik ne güzel...çok oldu girmemiştim ...biz 30 haftamızı bitiridik çok şükür.benim minik kızım hep aşağıda olduğu için ayakta durmakta zorlanıyorum,arada da kasılmalar başladı...onun dışında bi sıkıntım yok,yarın da Ahmet beye kontrole gidicez bakalım,şu kasılmalarla ilgili merak ettiklerim var..gerçi telefonda rahatlattı beni,bundan sora günde bikaç kez olabilir,sık ve periyodik olmdıkça korkma dedi ama yinede yüzyüze tekrar bi danışıcam,erken doğumdan korkuyorum...hepinizin geçmiş bayramınız kutlu olsun,öpüyorum sizi...bu arada liste yapmayı bilen bi arkadaş lisemizi yapsa ya?güzel olmazmı?benim beklenen doğum tarihim 6 aralık,kızım olucak hayırlısıyla...

çok teşekkürler canım, darısı başına inşallah.

demek sen muayn. ye gidiceksin. hastanedeki usg de iyidi hatırladığım kadarıyla. ben gebelikte ahmet beye gitmedim gerçi, onun öncesinde kontrol amaçlı gitmiştim ve hep vajinal usg ile bakmıştı ve görüntüler nette.
ama ben gebelik için ayrıntılı usg lerimi setbaşında bilsonda yaptırdım hep. gerçekten çok kaliteli ve doktorlar da çok bilgili. biraz maliyetli ama bebişlerimiz için değer napalım. 1 tane ayakkabı eksik alalım, yeterki onlar sağlıklı olsun.

yerim ben senin o kel ve tombalak kızını.

kız sen bunu nasıl besledin böyle, 1 kg prematüredoğdu deyince bende cılız bişey sanmıştım. maşallah valla, tosun gibi. ben de ilayda böyle olsun istiyordum ama malesef bizimkinin bünyesinden sanırım çok kilo almıyor ve boya gidiyor. 66 cm olmuş. kiloda 6600 gr. sağlıklı olsun da kilolu olmayıversin napalım.

ama sen tombiş kızını al götür ahmet abisinin elini öptür. önce Allah sonra da ahmet abisi sayesinde hayata merhaba demiş minik yaramaz.

ay canım çok şükür, merak ettik valla.
bir süre gelmeyince bir de hamile olunca ister istemez merak ediyor insan.

artık hamilelik kendini hissettiriyor desene.

sağol canım benim. Allah sana daha güzelini nasip etsin inşallah.
sağlıkla gelsin bebişin.

az kalmış canım. çok ayakta kalma.
bol bol dinlen. bol bol sıvı al. kendine dikkat et.
son haftalarda kasılmalar oluyor evet. özellikle de yorulunca. aman dikkat.
inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına.

kaydirigubbakcemile3 ilk zamanlar bir buçuk saatte bir besliyodum ecrin eve geldiyin ben ciddi şekilde gece ve gündüz 3 ay hiç uyumadım emziriyorum oda olmadı süt sağıp biberonla besliyodum biraz zorlandım ama neticede allahıma şükürler olsun sağlıklı bir kızım oldu dediyim gibi surat daha bi tontiş üzerinde kıyafet yokken daha zayıf belkide yapısı böyle ama senin cadıda çok tatlı annesi o saçlara bayıldım ben keltoş ya benim kızım:roflol:gözler falan renkli çok can yakacak bizim böcükler bir büyüsünler hayırlısıyla bu arada geçen gün hastanede asansördeydik ecrinin kuvöz hemşireleri tanıyamadı kızımı baya büyümüş dediler bi ara ilk zaman fotolarını koyayımda görün nereden nereye gelmişiz aslında benimde ahmet beye götürmek niyetim var ama hastanede o kadar yoğun ki adam görebileceyimizi sanmıyorum bi ahmet beyi bide yoğun bakım doktoru hüseyin beyi ziyaret etmek istiyorum ama hüseyin bey hiç inmiyo yoğun bakım ünitesinden e malum yatan bebişlerin anne babalarından başkasıda alınmıyo oraya bakalım hayırlısı sadece ben yaşadığım için minnetarım kim bilir benim gibi kaç hayat kurtarıyolar her gün kaç bebişi hayata döndürüyolar

:
hoşgeldin aramıza ne güzel bir kız annesi daha aramıza katıldı nasip olursa seneye bayramdada senin cadının fotolarını görürüz hayırlısıyla:CüvCüv:evet topic baya canlandı ahmet beyin hastaları iyi seçim yapıp ahmet beye gidiyolar allah seni erken doğumdan korusun ama olacak oldumuda malesef ki önüne geçilmiyo inş zamanında gelir senin cadı kızın annesi aman dikkat et kendine bol bol dinlen

benim kızmda 6 kg teyzesi ama diyorum ya yapısından biraz tontiş ama doktor bize şöyle bişey söyledi küçük doğan bebekler sağlıklıysa eğer yaşıtlarını yakalamak için daha hızlı gelişiyolarmış yaşıtlarını yakalayınca normale dönüyolarmış küçük oldukları için daha hızlı kilo alıyolar bu yüzden aşırı gaz sorunu yaşıyolar dedi mesela şimdi önceki aylara göre daha az kilo alıyo benim kızımda 60 cm teyzesi 5 aylık kız bebeklerine göre ortalamayı yakalamış dedi doktor ne kilolu nede aşırı zayıf ben allaha şükrediyorum yaşıyo nefes alıyo sağlıklı geriden geliyomuş kilosu azmış kısaymış umrumda deyil yeterki sağlıklı olsun tek derdim o benim kalıcı bi hasar bırakmadı erken doğum bizde bizden önce yatan arkadaşlar vardı bebekleri kaçar kere ameliyatlar geçirdi allah korusun

cnm cumartesi ilkkez Ahmet beye gittim ve haklı olduğunuzu anladım.o kadar herşeyi ince ince anlattıki daha önce hiç böyle bir dr denk gelmemişti.tabi bebişimi 4 boyutlu görmekte ayrı bir zevkti.ayrıntılı usg var buarada herşeyini inceledik maşallah herşey yolunda çok memnun kaldım Ahmet beyden açıkçası bu kadar da ilgili bir dr beklemiyordum şaşırdım.Ayrıca medicalde doğum fiyatlarınıda öğrenmiş oldum normal 250 sezeryan 500 özel oda istersen veya epidural +100.bana fiyatlar çok iyi geldi.%100 kız dedi uyuyordu prensesim bu arada muayenesinde kızının resimlerini gördüm maşallah kendisininde çok güzel bir kızı var.şimdi 2 hafta sonra kontrolümüz var.doğum tarihimizde 14şubat:)ama tam zamanında olursa tabi.

İYİ bakmışsın annesi maşallah.dediğin gibi ama yaşıtlarını yakalıyorlar benim dayımın kıızıda 7 aylık doğdu şimdi maşallahı var.

bu gidişle bu topic cadı kız anneleri topici olacakkaydirigubbakcemile3allahım sağlıkla almayı nasip etsin kucağına seninde tontiş ve kel bir kızın olur belki:jeyyar:bugün aşı yaptırdım kızıma ay bir ağladı gözyaşları nasıl geldi kuzucuğumun ahmet bey yumuşak bir ses tonuyla olumsuz şeyler söylese dahi çok rahatlatıcı bir ses tonuyla anlatıyo önemli olanda o zaten ters giden bişey bile olsa anlatması gerekiyo sonuçta onlar doktor bizim farkına varamadığımız bilmediğimiz şeyleri onlar anlatacak onlar yönlendirecek benim ilk gittiyim doktorda 28 haftalığa uyumluyken bebeyim 30 haftalıktı ooo herşey çok güzel yolunda herşey diyodu o yüzden güleryüzlü olmasın ama gerçekçi olup işinin hakkını versin

arkadaslar uzun bir aradan sonra merhaba...cok zor gunler geciriyorum..karnimda catlaklarla baslayan kasintilar vucudumun heryerine yayildi...surekli kasiniyorum ve artik kanlar icinde kaliyor kasinan yerlerim...en kotusude gobegim oyle bir hale geldiki anlatamam arkadaslar..en cok uzuldugumde bu..bebisimde iceride rahatsiz oluyordur ben kasirken gobegimi..zaten artik aciyor...cumartesi gunu acil olarak aradim ahmet beyi..muaynehaneme 3 ten sonra gel dedi bende esim calistigi icin o saatte medikale gittim..bakti sagolsun..bazen bebekler anne karninda kakalarini yapabiliyormus ve bundanda kaynaklanabiliyormus..tabi boyle bir durum bizi korkuttu ama Allaha sukur Ahmet bey bir problem olmadigini bu durumun muhtemelen gebelikten kaynaklanabilecegini soyledi...tahlil yaptirdik ve sonuclar bugun cikicak..Arkadaslar inanin en guzel gunlerim aglayarak geciyor bu kasintilar yuzunden..surmedigim sey kalmadi..ama ilac olarak bisey vermedi Ahmet Bey..cunku bu ilaclari kullanmani istemiyorum dedi boyle dayanmaya calisicaksin dedi...
Boyle bir durum basina gelmis olan arkadaslar varsa lutfen yardimci olur musunuz?inanin cok zor durumdayim..gece gunduz kasinip agliyorum..

çok geçmiş olsun tüh yaa son dönemlerin bide direk göbeye süreceyin için istemiyodur krem yada jel falan kullanman gerekiyosa bebişin sağlığı için dayanacaksın yapacak bişey yoksa keşke elden bişey gelse ama

cok tesekkur ederim canim..oyle bebisim icin dayanacagim artik..yeterki onu saglikli bir sekilde kucagima alayim..gittikcede heyecean basiyor..

cok tesekkur ederim canim..oyle bebisim icin dayanacagim artik..yeterki onu saglikli bir sekilde kucagima alayim..gittikcede heyecean basiyor..

evet çok güzel bir duygu annelik duygusu allah sağlıkla kucağına daha doğrusu diğer annelerde dahil kucağınıza almayı nasip etsin inş sorunsuz bi doğum olur alırsınız evlatlarınıza kucağınıza ya bir topic var canım sıkıldı gene bişeyler yazdım aman neyse önemli olan sizin sağlıklı hamilelik geçirmeniz teyze olcaz hemde çokkk kere :sm_cool:

ya kızlar sizden bişey rica edecem bakın beni farklı topiclerde görürseniz olurya hani gene malum dr hakkında hararetli şeyler yazarken litfen beni frenleyin tamam mılmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…