Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

ah tatlım o günlere gelsek hele ben cinsiyetten falan geçtim.ama önceden hep kız isterdim.hatta bir baza dolusu kız çocuk eşyası var bende. geçen yıl örgü kursunda örmüştüm cici cici.inşallah giydirmekte kısmet olur :Saruboceq:

inşallah canım.öyle temenni ediyorum. ama artık midem bozulmaya başladı.sanırım o folic plus yüzünden.ahmet bey onu önerdi.önceden almıştım folbiol vardı onu kullanıyordum sorun yoktu.bitince folic plus aldım. dün kahvaltıda içim bayıldı resmen yinede bişey yiyemedim.sonrada iş yerinde ayakları diktik :))) şimdi iyiyim ama kulaklarımda doluluk hissi var.. geçecek inşallah hepsi..

canım aramıza hoşgeldin.. ahmet beyin bir hastası ( hasta demek doğru olmaz ama başka kelime bulamadım :) ) daha aramıza katılmış oldu. sende erken dönemlerdesin.umarım beni bilgilendirirsin çünkü önden gidiyorsun :)

hoşbuldum canım. yardımcı olabileceğim şey olursa seve seve yardımcı olurum tabi.

aaa bugün biz 6 haftamızı doldurmuş olduk :) ama doktorumuzdan randevu alamadık... kalp atışları bayramdan sonrayamı kaldı şimdi ???

aaa bugün biz 6 haftamızı doldurmuş olduk :) ama doktorumuzdan randevu alamadık... kalp atışları bayramdan sonrayamı kaldı şimdi ???

canım ben ilk ahmet bey'e gittiğimde adetim iki hafta geçmişti. karından muayene etti. gebelik var dedi. rahimde bir gebelik dedi. yememem gerken şeyleri söyledi. alttan muayene edersek daha detaylı görürüz ama bence gerek yok dedi. iki hafta sonra gel o zaman bakalım tekrar dedi. ben 9 haftalık ikinciye gittiğimde kalp atışlarını duymuştuk. o zamanda karından muayene etmişti canım. eğer kanaman ağrın acın bi sıkıntın yoksa bayramdan sonra gitmen en doğrusu o zaman bebeişin kalp atışlarını kesin duyarsın canım.

canım bende nerde o sabır.. eşim bayramda herkese söyleyeceğim diye tutturdu. ben de emin olmak istedim. neyse randevu yokmuş.bende aldım başımı gittim medical parka. beklerseniz alırız muayeneye dedi. bekledim.hemde 5 dk. randevum olduğu günlerde en az 1 saat beklerdim :) bu arada özellikle hastaneye gidiyorum.olumsuz bişey olursa test yaparlar diye.. neyse derdimi anlattım ahmet beye. meraktan çatlicam kendimide iyi hissetmiyorum dedim. hemen karından usg yaptı. bebişimin kesesi kocaman olmuş. öyle net gözüküyor ki.. kesenin kenarına doğru sanki böyle göz kırpan bişey var hareketli.. ahmet bey bu makinadan kalp atışlarını dinletemiyorum ama bakın dedi parmağıyla hareketli yeri göstererek kalbi pıt pıt atıyor dedi. çooook sevindim delikafadulden

2 gündür giremedim kızlar, iş güç bayram hazırlığı malum.
şimdi müsaittim bir bakayım dedim. ay çok sevindim psilokum ya :teytey:, gerçekten ilaydanın kalp atışlarını usg cihazında ilk gördüğüm günü hatırladım. 26 eylüldü, hiç unutamıyacağım bir tarih . neredeyse 1 yıl olmuş, zaman çok çabuk geçiyor. çok güzel bir duygudur bilirim opuyorumnanaktan. Allah tamamına erdirsin canım, kucağına almayı da nasip etsin inşallah. mayıs annesi olacaksın sen de sanırım. ama bebişin sabırsızlanırsa belki nisan bile olabilir. sağlıkla gelsin inşallah.

canım bence bunlar hamilelikle alakalı, alışacaksın artık bu bulantılara, hormonlar artık aktif hale geldi. ilk 3 ay böyle olur. ben folbiol kullanıyordum bende de çok bulantı olmuştu. reflu tarzında özellikle çok rahatsız ediciydi. doğru dürüst birşey yiyemiyordum, su bile içemiyordum. ama 4.ayda yavaş yavaş azldı ve sonra tamamen bitti.

gözünaydın canım. allah kucağına almayı nasip etsin.

evet canım.hamilelik şikayetleri iyice arttı bende..inşallah. sabrediyorum ama zor oluyor.. bayılcak gibi oluyorum çoğunlukla.. kulaklarım dolu dolu.. idare ediyorum.bebişim iyi olsunda...

herkese slm kızlar bu bayram beni çok gerdiakannehirbayram hazırlıkları ecrinin cadılığıkaydirigubbakcemile ama herşeye rağmen keyfim çok yerinde dünde bugünde kızımı doktor teyzesine sonrada görme testi için göz doktoruna götürdük allahıma binlerce kere şükürler olsun hiç bi problemimiz yokmuş teyzeleri ek gıdalara yavaş yavaş geçiyoruz meyvelerden başladık bakalım ya siz şimdi mide bulantısı diyosunuz ya aklıma kendi hamileliyim geldi ben 4 ay hiç bişey yiyip içememiştim sürekli serum takılıyodu artık pembemaviye gitmekten sıkımlmıştım günaşırı evde taktırıyodum annelik bebek ilk düştüyü andan itibaren çok meşakatli bir iş hamile arkadaşlar allah size yardımcı olsun ama biraz büyüyünce babayı daha çok seviyolar yani benim cadı öyle bir cilveler yapıyo babasına görmeniz lazım:Saruboceq:uzun zamandır yazamıyorum baya epeyi yol almış topicimiz giderekte kalabalıklaşacaz inş yazacak başka konularda var ama felaket yoruldum cadımı besleyip uyutucam herkesi öpüyorum kızlar anne adayları bebişlere aman dikkat bayramda

arkadaslar bir kac gundur gorusemiyoruz..ya acayip sikayetlerim artti..hamileligimin 32. haftasi bitmek uzere. Gobeginde catlaklar olusan ve bu catlaklar olusurken kasinti ceken arkadaslar ne olur yardim edin..acayip sekilde bunalmis durumdayim bir kac gundur acayip kasiniyor gobegim ve artik aciyor... ne yapacagimi bilemiyorum surekli kremliyorum ama nafile..inanin esimi dokundurtmuyorum bile o da oglusuyla pek konusamiyor dokunamiyor benim yuzumden:))) bir garip bunalim durumlari bir kac gundur olustu bende..aslinda bu gunlerin kiymetini bilmeliyim deyip genelde mutlu huzurlu bir hamilelik gecirdim bu gune kadar cok sukur..tabi esiminde yardimlariyla bana cok destek oldu sagolsun..ama su bir kac gundur bir huzursuzluk var ve kasiklarimda acayip agrilar artti 'resmen yurumekte zorlaniyorum diyebilirim..ve bu durum su an icin erkenmi acaba?..Bayramin 3. gunude Ahmet beyden randevu aldik..bakalim oglusumuzu gorucez insallah..o zaman Ahmet Bey'ede sorucam bu sikayetlerimi....

slm kızlar bende aranız katılayım kabul ederseniz bende ahmet yılmazın hastasıyım 12 haftalık hamişim daha

yersia çok geçmiş olsun canım...

ahmet bey bayramda da mı çalışıyormuş inanamıyorum yaaa

senin yorumunu daha okumadan yersianın yorumunu okurken aklımdan aynı şey geçti.
valla bravo ahmet beye, bayram seyran demiyor adam. hastalarını takip ediyor. kızlar gerçekten çok iyi bir seçim yapmışsınız. sizleri ve ahmet beyi kutluyorum alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…