- Konu Sahibi arzuerturk
-
oooo maşallah bide erkek annesi var topicte:ecrin_bebek:biz iki tane kız bebeyi annesiyiz bide erkek lazımdı topice bakalım psilokumun bebişi ne olacak herşeyden önemlisi sağ salim alın yavrularınızı kucağınıza allahım güzel duyguyu annelik duygusunu isteyipte evlat sahibi olamayan herkese nasip etsin :hulya:maviş örgülermi ördünüz o zaman annesi
tamam canım, çok sevindim.
ama lekeler geçti diye de çok yüklenme kendine. yatıp dinlenmen lazım. en azından çok ayakta kalma. hadi inşallah cuma günü pıt pıt kalp atışlarını duyarsın canım. müthiş bir duygu. birmucize. içinde bir kalp atıyor düşünebiliyormusun ve tamamen sana endeksli. sen iyi olacaksın ki o da iyi olsun. güzel haberlerini bekliyorum.
slm kızlar. bende hamileliğimin başından beri ahmet bey'e gidiyorum. şuana kadar bir problem olmadı çok şükür umarım sonuna kadar da böyle gider. ahmet çok sakin kibar bir insan. ne sorsak sabırla cvp veriyor. doğumuda medicalde yapmayı düşünüyorum. inşallah doğumuda sağ salim atlatırız. çünkü doğumdan çok korkuyorum. gece rüyalarıma giriyor.uykularım kaçıyor. o derece yani. bu yüzden benim için doktorun ilgili biri olması çok önemliydi.. sanırım aradığım doktoru buldum diyorum. umarım doğumumuzda güzel geçer. sırf korkularım yüzünden hep sezeryan olmayı düşünüyorum. ahmet bey isteğe göre sezeryan yapar mı acaba?
canım aramıza hoşgeldin.. ahmet beyin bir hastası ( hasta demek doğru olmaz ama başka kelime bulamadım :) ) daha aramıza katılmış oldu. sende erken dönemlerdesin.umarım beni bilgilendirirsin çünkü önden gidiyorsun :)
hoşbuldum canım. yardımcı olabileceğim şey olursa seve seve yardımcı olurum tabi.
aaa bugün biz 6 haftamızı doldurmuş olduk :) ama doktorumuzdan randevu alamadık... kalp atışları bayramdan sonrayamı kaldı şimdi ???
canım ben ilk ahmet bey'e gittiğimde adetim iki hafta geçmişti. karından muayene etti. gebelik var dedi. rahimde bir gebelik dedi. yememem gerken şeyleri söyledi. alttan muayene edersek daha detaylı görürüz ama bence gerek yok dedi. iki hafta sonra gel o zaman bakalım tekrar dedi. ben 9 haftalık ikinciye gittiğimde kalp atışlarını duymuştuk. o zamanda karından muayene etmişti canım. eğer kanaman ağrın acın bi sıkıntın yoksa bayramdan sonra gitmen en doğrusu o zaman bebeişin kalp atışlarını kesin duyarsın canım.
canım bende nerde o sabır.. eşim bayramda herkese söyleyeceğim diye tutturdu. ben de emin olmak istedim. neyse randevu yokmuş.bende aldım başımı gittim medical parka. beklerseniz alırız muayeneye dedi. bekledim.hemde 5 dk. randevum olduğu günlerde en az 1 saat beklerdim :) bu arada özellikle hastaneye gidiyorum.olumsuz bişey olursa test yaparlar diye.. neyse derdimi anlattım ahmet beye. meraktan çatlicam kendimide iyi hissetmiyorum dedim. hemen karından usg yaptı. bebişimin kesesi kocaman olmuş. öyle net gözüküyor ki.. kesenin kenarına doğru sanki böyle göz kırpan bişey var hareketli.. ahmet bey bu makinadan kalp atışlarını dinletemiyorum ama bakın dedi parmağıyla hareketli yeri göstererek kalbi pıt pıt atıyor dedi.çooook sevindim delikafadulden
inşallah canım.öyle temenni ediyorum. ama artık midem bozulmaya başladı.sanırım o folic plus yüzünden.ahmet bey onu önerdi.önceden almıştım folbiol vardı onu kullanıyordum sorun yoktu.bitince folic plus aldım. dün kahvaltıda içim bayıldı resmen yinede bişey yiyemedim.sonrada iş yerinde ayakları diktik :))) şimdi iyiyim ama kulaklarımda doluluk hissi var.. geçecek inşallah hepsi..
canım bende nerde o sabır.. eşim bayramda herkese söyleyeceğim diye tutturdu. ben de emin olmak istedim. neyse randevu yokmuş.bende aldım başımı gittim medical parka. beklerseniz alırız muayeneye dedi. bekledim.hemde 5 dk. randevum olduğu günlerde en az 1 saat beklerdim :) bu arada özellikle hastaneye gidiyorum.olumsuz bişey olursa test yaparlar diye.. neyse derdimi anlattım ahmet beye. meraktan çatlicam kendimide iyi hissetmiyorum dedim. hemen karından usg yaptı. bebişimin kesesi kocaman olmuş. öyle net gözüküyor ki.. kesenin kenarına doğru sanki böyle göz kırpan bişey var hareketli.. ahmet bey bu makinadan kalp atışlarını dinletemiyorum ama bakın dedi parmağıyla hareketli yeri göstererek kalbi pıt pıt atıyor dedi.çooook sevindim delikafadulden
canım bence bunlar hamilelikle alakalı, alışacaksın artık bu bulantılara, hormonlar artık aktif hale geldi. ilk 3 ay böyle olur. ben folbiol kullanıyordum bende de çok bulantı olmuştu. reflu tarzında özellikle çok rahatsız ediciydi. doğru dürüst birşey yiyemiyordum, su bile içemiyordum. ama 4.ayda yavaş yavaş azldı ve sonra tamamen bitti.
gözünaydın canım. allah kucağına almayı nasip etsin.
yersia çok geçmiş olsun canım...
ahmet bey bayramda da mı çalışıyormuş inanamıyorum yaaa
slm kızlar bende aranız katılayım kabul ederseniz bende ahmet yılmazın hastasıyım 12 haftalık hamişim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?