Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

bende isterdim tabi bebişimin doğumunu görmeyi ama benim durum biraz farklıydı tabi gerçi doğar doğmaz ağlamış benim cadım bu çok iyi dedi ama ben ameliyathanede o kadar çok ağladım kianestezi uzmanı beni teselli etmek zorunda kaldı ben kendi fikrim tabi yaptıramazdım epidural ama iyi geçirenlerde var mesela senin gibi topic evet altlrda

bu arada sevgili psilokum arkadaşım nerelerde,
tekrar gitti mi acaba bebişinin kalp atışlarını duymaya. umarım iyidir ve herşey yolundadır.

evet bende merak ettim duymuştur inş bi aksilik yoksa bebişinin kalp atışlarını bugün medicaldeki doktorlara baktımda dahiliye için bütün drların fotoları var bi sizin drnin göremedimhihoyyyt bizde bu hafta tekrar gidecez rota virüsü aşısı yapılacak sizde yaptırdınız mı rota virüsü aşısı

merhaba mecbue rotavirüs aşısını yaptır ben yaptırdım ve yapılması gereken bir aşıymış 3 dozda yapıyorlar.. bu arada doktorunuz kim?

canım ne güzel senin sütün yeterli geldi demekki. benimki yetmediği için ben ilk günden beri hep mama takviyesi yaptım ama aynı zamanda emzirdim de.
1 aydır da ek gıdalara başladık işte. meyve suyu ve püresi,
sebzeler ve muhallebi ayrıca yoğurt. benimki maşallah ne versek götürüyor, iştahsız olduğu günler de oluyor ama verilen gıdayı reddetmiyor çok şükür. umarım hep böyle olur. sen de sütünü sağ, biberona koy, meyve suyuyla öyle karıştır. ya da hazır pürenin içine karıştır vermek istediğin gıdayı. umarım alır. ama 1 kez reddetti diye pes etme. arada dene yine. 80-90 cc de çok iyi canım maşallah. yani bir seferde o kadar içiyorsa ne güzel benimki de o kadar veya biraz daha fazla içiyor bir öğünde.

neyse canım boşver, geçmişi unut. geleceğe bak.
kızın büyüyor maşallah. kaybedebilirdin de Allah korusun. Allah onu size bağışlamış. sağlıklı ve uzun ömürlü olur annesi inşallah.

canım umarım psilokum girer topiğe yakında da güzel haberlerini alırız inşallah.

rotanın 3. ayın sonunda ilk dozunu yaptırdık. haftaya da 2. dozunu yaptırıcaz inşallah. yani bizimki 2 doz şeklindeydi. rotarix diye bir aşı. eşim yapıyor zaten.eczaneye sipariş veriyor, ağzına damlatıyor.

merhaba mecbue rotavirüs aşısını yaptır ben yaptırdım ve yapılması gereken bir aşıymış 3 dozda yapıyorlar.. bu arada doktorunuz kim?

EGE, sen de özer beyin hastasıymışsın. diğer topikte okudum.
demek bebeğin de var. Allah bağışlasın. doğumunu da özer bey yaptırdı sanırım. gerçekten çok profesyonel ve çok tecrübeli bir doktor. insan olarak da çok iyi, çok sakin.
tabi yoğun bir doktor. bursada çok tercih ediliyor. ama çok düzenli bir sistem işliyor muaynehanesinde. sağolsun gülümser hanım çok güzel ayarlıyor randevuları. başka gittiğim bir bayan dr vardı. muayn. deki kargaşadan fenalık geliyordu içime, değiştirdim de rahat ettim.

ha mecbue, evet bizim dr un nette fotosu yok.
ama merak ediyorsan gidince şöyle kapıdan bir bakarsın :1shok:. o da iyi ve ilgili bir doktor.
ben sizinkinin fotosunu gördüm nette. genç bir doktor sanırım. ama bir arkadaşa kalça usg sini zamanında yaptırmadı diye şikayet ediyordu. yani her dr dan memnun olanda olmayan da var işte.
neyse fazla konuşmıyayım da aman topiğimize zarar gelmesin :roflol:

ben memnunum dediyim gibi kızımı kuvöz dönemlerinden beri takip ediyo bizim asıl doktorumuz hüseyin tatardı ama dışarıdan hasta almıyo sadece yeni doğana bakıyo keşke hasta kabul etse giderdim koştura koştura bizde yaptırdık ilk dozunu bu ikinici dozu olcak yanlış bilmiyorsam bizimkide iki dozluktu ben memnunum yeşim hanımdan yani biz kalça beyin usgsini çok oldu çektireli kalp ekosuda çektirdik biz bizi yönlendirdi hatta orda yokmuş eko bu haftada rutin kan tahlilleri yaptırcaz gerekirse vitamin dozunu artıracağını söyledi

merhaba oğluşunun fotosumu o annesibende yaptırdım ikinci dozumuz yapılcak bizim galiba iki dozluktu yani ben öyle hatırlıyorumkaydirigubbakcemile3

bizim topic aşağılarda kalmış dedim bari şöyle çıksın yukarılaraopuyorumnanaktan

bugün gelen giden olmamış hiç topiğe.
mecbue sen gelirdin aslında ama bebişi doktora mı götürecektin bugün.
hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

ya psilokumu gerçekten çok merak ettim. bayram tatili nedeniyle biryerlere mi gitti acaba.
umarım bir sorun yoktur.

Imageshack - dsc01690n
Imageshack - dsc01700k

bunlar da bebişimin fotoları kızlar. bayramda çekmiştim .
mecbue senden de bekliyorum fotolar.

ya benim kız felaket cadı oldu teyzesi yemek yemeye bile fırsat vermiyo yok doktora bugün gitmedik önümüzdeki hafta bende cadı kızımın fırsat verdiyi bir gün foto koyayım ama benim kızım kel teyzeleriopuyorumnanaktan

Ayy maşallah ona cimcime demek.olsun annesi saçlanır yakında.yumur benim için onu.

Allahım nazarlardan korusun çok şeker cnm ya.uzun güzel ömürle büyüsün inşallah.

saol cnm yarına gidicem az kaldı ama ben özeline gidicem orada ayrıntılı ultrasyon yapıyormu acaba.inşallah bende şanslı olup doktorundan çok memnun olanlardan olurum.dualarınızı esirgemeyin.

ayy bilmiyorum ama iyi bi cesaret lazım epidural için sonuçta sesleri duyacaksın ay zor yahu

Kızlar biliomusunuz Ahmet bey ayrıntılı ultrasyonu nerede yapıo?

herkese günaydın kızlar nerdesiniz yaa:Saruboceq:benim cadı uyanalı ohoooo bu arada gerçekten merak ettik psilokum nerelerdesin yaa inş sende altın kesende iyisinizdir

maşallah cnm tontiş tontiş Allahım nazarlardan korusun:Saruboceq:

suratı tontiş ama vücut o kadar deyil galiba yapısı böyle ee bide fotolarda daha büyük çıkıyo ama Allahıma binlerce kere şükürler olsun doğduğu zamana göre gayet iyiyiz ama çok zor günler geçirdik onu bu hale getirene kadar hiç eziyet gelmedi tabi ama 1 kg benim kızım o halini görünce çok zoruma gidiyodu hep ağlıyodum şimdi ne çok tombul nede çok zayıf ortalamayı yakaladık işte teyzesi darısı senin başınaa:icecream:

selam kızlarrrr iyiyim merak etmeyin. bayramda malım giremedim. bayramdan sonrada hergün çalıştım. çok yoruldum.akşamları sızıp kaldım. bu bebiş beni iyice uykucu yapmaya başladı.. karnım belim genişledi. mide bulantılarım biraz arttı. kanamam yookk.. kesecikte iyidir inşallah. yakında yine gideriz ahmet beye.. hepinizi özlemişim.şimdi kaçıyorum yine gelcem..

hoşgeldin iyi olmana gerçekten sevindim kilolar başlamış hasositosositohadi kolay gelsin mide bulantılarıda arttı ohh tam bi hamile oldun artık annesi hadi hayırlısı bakalım inş herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…