- Konu Sahibi arzuerturk
-
selam kızlar, topik çok altlarda kalmış.
ben de epidural sezeryan oldum. doğum esnasında çok heyecan ve panik yaptım, sakinleştirici iğne yaptılar bir ara içim geçmiş hatta. bebişimin ilk doğum anını hatırlamıyorum o yüzden. kendime de çok kızıyorum. keşke o kadar korkmasaydım da o iğneyi yapmasalardı diye. korkulacak birşey yok çünkü.
herşeyi görerek duyarak yaşıyorsunuz.
ilk gün bacaklar uyuşuk ve ağrı oldu ama geçiyor.
epidurali tavsiye ederim.
tabi doktorunuz en doğru kararı verecektir.
bu arada sevgili psilokum arkadaşım nerelerde,
tekrar gitti mi acaba bebişinin kalp atışlarını duymaya. umarım iyidir ve herşey yolundadır.
ay nerelerdesiniz özledik yaaalkisalkisalkis mama vermiyorum anne sütü veriyorum bide meyve suyuna başladık işte ama çıkarıyocadı zorlayıncalmaz: bu sefer püre vercem ben bakalım napcak bide komşum var hemşire kendisi milupanın meyve püresini veriyomuş eşimin kız kardeşide sakın verme dedi doktoru istemiyomuş işin acayip tarafı ikiside bebişlerini aynı doktora götürüyolar birinin ak dediyine biri kara diyokaydirigubbakcemile3 evdeki elma ekşiydi diye hazır püre aldı eşim onu öle bayıla yedi bende vermeyim dedim sonra meyve aldık zorda olsa dün 80cc bugünde 90 cc içirdim meyve suyu ilk başlangıca göre iyi dimi teyzesi
bende isterdim tabi bebişimin doğumunu görmeyi ama benim durum biraz farklıydı tabi gerçi doğar doğmaz ağlamış benim cadım bu çok iyi dedi ama ben ameliyathanede o kadar çok ağladım kianestezi uzmanı beni teselli etmek zorunda kaldı ben kendi fikrim tabi yaptıramazdım epidural ama iyi geçirenlerde var mesela senin gibi topic evet altlrda
evet bende merak ettim duymuştur inş bi aksilik yoksa bebişinin kalp atışlarını bugün medicaldeki doktorlara baktımda dahiliye için bütün drların fotoları var bi sizin drnin göremedimhihoyyyt bizde bu hafta tekrar gidecez rota virüsü aşısı yapılacak sizde yaptırdınız mı rota virüsü aşısı
merhaba mecbue rotavirüs aşısını yaptır ben yaptırdım ve yapılması gereken bir aşıymış 3 dozda yapıyorlar.. bu arada doktorunuz kim?
ha mecbue, evet bizim dr un nette fotosu yok.
ama merak ediyorsan gidince şöyle kapıdan bir bakarsın :1shok:. o da iyi ve ilgili bir doktor.
ben sizinkinin fotosunu gördüm nette. genç bir doktor sanırım. ama bir arkadaşa kalça usg sini zamanında yaptırmadı diye şikayet ediyordu. yani her dr dan memnun olanda olmayan da var işte.
neyse fazla konuşmıyayım da aman topiğimize zarar gelmesin :roflol:
merhaba mecbue rotavirüs aşısını yaptır ben yaptırdım ve yapılması gereken bir aşıymış 3 dozda yapıyorlar.. bu arada doktorunuz kim?
bugün gelen giden olmamış hiç topiğe.
mecbue sen gelirdin aslında ama bebişi doktora mı götürecektin bugün.
hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
ya psilokumu gerçekten çok merak ettim. bayram tatili nedeniyle biryerlere mi gitti acaba.
umarım bir sorun yoktur.
Imageshack - dsc01690n
Imageshack - dsc01700k
bunlar da bebişimin fotoları kızlar. bayramda çekmiştim.
mecbue senden de bekliyorum fotolar.
ya benim kız felaket cadı oldu teyzesi yemek yemeye bile fırsat vermiyo yok doktora bugün gitmedik önümüzdeki hafta bende cadı kızımın fırsat verdiyi bir gün foto koyayım ama benim kızım kel teyzeleriopuyorumnanaktan
bugün gelen giden olmamış hiç topiğe.
mecbue sen gelirdin aslında ama bebişi doktora mı götürecektin bugün.
hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
ya psilokumu gerçekten çok merak ettim. bayram tatili nedeniyle biryerlere mi gitti acaba.
umarım bir sorun yoktur.
Imageshack - dsc01690n
Imageshack - dsc01700k
bunlar da bebişimin fotoları kızlar. bayramda çekmiştim.
mecbue senden de bekliyorum fotolar.
sezryan olursan dikişten korkma canım.dikişler alınırken de çok kolay. beni de korkutmuşlardı da dr un yanında rezil oldum. ay çok korkuyorum, çok acıyormuş falan diye.
ama normal doğumda dikiş nasıl olur onu bilemem tabi.
hayırlı olsun canım. Ahmet beyden memnun kalacağını düşünüyorum.
evet acıbadem çok pahalı. yani ben de o kadar para veremezdim doğrusu. çok zengin olsam tamam da masraflar sadece doğumla bitmiyor. şu kriz döneminde çok hesaplı olmak lazım. valla kalacağın 1 yada 2 gece. yanında da biri olacak sonuçta çok da kafanda büyütme. medical iyidir. severim ben.
gerçi ben doğumumu zübeydehanımda yaptım, onca eleştiri ve kötü duyumlara rağmen, gözümü kararttım ve orada yaptım. doktorum oradaydı çünkü ve çok da memnundum kendisinden (op.dr. özer kutlu), o yüzden değiştirmek istemedim. kendisi de çok yardımcı oldu sağolsun. özel odada kamıştım. güzeldi yani. umarım seninki de çok güzel geçer, sağlıkla gelir bebeğin.
bu arad cmtsi ben de medicaldeyim, ama ahmet beye değil, bebişi kontrole götürücez çocuk dr umuz arif beye.
ayy bilmiyorum ama iyi bi cesaret lazım epidural için sonuçta sesleri duyacaksın ay zor yahu
maşallah cnm tontiş tontiş Allahım nazarlardan korusun:Saruboceq:
selam kızlarrrr iyiyim merak etmeyin. bayramda malım giremedim. bayramdan sonrada hergün çalıştım. çok yoruldum.akşamları sızıp kaldım. bu bebiş beni iyice uykucu yapmaya başladı.. karnım belim genişledi. mide bulantılarım biraz arttı. kanamam yookk.. kesecikte iyidir inşallah. yakında yine gideriz ahmet beye.. hepinizi özlemişim.şimdi kaçıyorum yine gelcem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?