- Konu Sahibi arzuerturk
-
az kalmış canım. çok ayakta kalma.
bol bol dinlen. bol bol sıvı al. kendine dikkat et.
son haftalarda kasılmalar oluyor evet. özellikle de yorulunca. aman dikkat.
inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına.
:
hoşgeldin aramıza ne güzel bir kız annesi daha aramıza katıldı nasip olursa seneye bayramdada senin cadının fotolarını görürüz hayırlısıyla:CüvCüv:evet topic baya canlandı ahmet beyin hastaları iyi seçim yapıp ahmet beye gidiyolar allah seni erken doğumdan korusun ama olacak oldumuda malesef ki önüne geçilmiyo inş zamanında gelir senin cadı kızın annesi aman dikkat et kendine bol bol dinlen
yersia kaç haftalıksın canım nekadar kaldı doğuma?
Sağol canım,kızlarınız çok tatlı maaşallah,baktım fotoğraflarına...inşallah erken doğum falan olmadan darısı başıma...Ahmet bey hakikaten mükemmel birisi,ben bir doktora daha gidiyorum ayda 1,profesör ve tanıdık olması dolayısıyla..ama Ahmet beyden daha memnunum.Ne yalan söyleyeyim,Ahmet beyin dediklerini yapıyorum daha çok,daha önce bir düşük yaşadığım için korkuyorum,o yüzden 2 dr.a gidiyoduk,öyle başlayınca da bırakmadık,2.bir göz de görsün değerlendirsin istedik hep..çok şükür bir problem yok artık,bekliyoruz kızımı...Ama artık sadece Ahmet beye devam edicez,doğumu da onun yaptırmasını istiyorum çünkü kısmetse...
bu gidişle bu topic cadı kız anneleri topici olacakkaydirigubbakcemile3allahım sağlıkla almayı nasip etsin kucağına seninde tontiş ve kel bir kızın olur belki:jeyyar:bugün aşı yaptırdım kızıma ay bir ağladı gözyaşları nasıl geldi kuzucuğumun ahmet bey yumuşak bir ses tonuyla olumsuz şeyler söylese dahi çok rahatlatıcı bir ses tonuyla anlatıyo önemli olanda o zaten ters giden bişey bile olsa anlatması gerekiyo sonuçta onlar doktor bizim farkına varamadığımız bilmediğimiz şeyleri onlar anlatacak onlar yönlendirecek benim ilk gittiyim doktorda 28 haftalığa uyumluyken bebeyim 30 haftalıktı ooo herşey çok güzel yolunda herşey diyodu o yüzden güleryüzlü olmasın ama gerçekçi olup işinin hakkını versin
arkadaslar uzun bir aradan sonra merhaba...cok zor gunler geciriyorum..karnimda catlaklarla baslayan kasintilar vucudumun heryerine yayildi...surekli kasiniyorum ve artik kanlar icinde kaliyor kasinan yerlerim...en kotusude gobegim oyle bir hale geldiki anlatamam arkadaslar..en cok uzuldugumde bu..bebisimde iceride rahatsiz oluyordur ben kasirken gobegimi..zaten artik aciyor...cumartesi gunu acil olarak aradim ahmet beyi..muaynehaneme 3 ten sonra gel dedi bende esim calistigi icin o saatte medikale gittim..bakti sagolsun..bazen bebekler anne karninda kakalarini yapabiliyormus ve bundanda kaynaklanabiliyormus..tabi boyle bir durum bizi korkuttu ama Allaha sukur Ahmet bey bir problem olmadigini bu durumun muhtemelen gebelikten kaynaklanabilecegini soyledi...tahlil yaptirdik ve sonuclar bugun cikicak..Arkadaslar inanin en guzel gunlerim aglayarak geciyor bu kasintilar yuzunden..surmedigim sey kalmadi..ama ilac olarak bisey vermedi Ahmet Bey..cunku bu ilaclari kullanmani istemiyorum dedi boyle dayanmaya calisicaksin dedi...
Boyle bir durum basina gelmis olan arkadaslar varsa lutfen yardimci olur musunuz?inanin cok zor durumdayim..gece gunduz kasinip agliyorum..
ya kızlar sizden bişey rica edecem bakın beni farklı topiclerde görürseniz olurya hani gene malum dr hakkında hararetli şeyler yazarken litfen beni frenleyin tamam mılmaz:
saol cnm kıyamam aşı yaptırırken bakamıyorsundur.bencede umut verilmesi kötü birşey.ben çok memnun kaldım ahmet beyden umarım doğuma kadar herşey sorunsuz gider dualarınızı esirgemeyin.
geçmiş olsun cnm benimde kaşıntılarım var şimdiden ama öyle aşırı değil Allaha şükür umarım ilerliyen haftalarda artmaz.Allah yardımcın olsun.sen bebeyağı vazelin filan kullanmadınmı hiç?Ğ
mecbuecim alemsin ya güldürdün beni :roflol: :roflol: :roflol:
doğum yapacak arkadaşlar inşallah herşey yolunda gider..
kaydirigubbakcemile3ay napıyım gerçekten sinirleniyorum ama zaten kitlendi gene o topic:sm_cool:ama bundan sonra gerçekten hiçbir şekilde yazmayacam o konu hakkında:roflol::roflol::roflol:
allah yardımcınız olsun inş herşey yolunda gider hamileliyinizi bir atlatın sorunsuz doğum illaki bir şeklide oluyo normal olmaz sezeryan olur ama yeterki bebişleriniz gelsin sağlıkla bakalım senin bebişin cinsiyeti ne olacak annesi:CüvCüv:
aaa neden kapandı ?
aaa neden kapandı ?
allah yardımcınız olsun inş herşey yolunda gider hamileliyinizi bir atlatın sorunsuz doğum illaki bir şeklide oluyo normal olmaz sezeryan olur ama yeterki bebişleriniz gelsin sağlıkla bakalım senin bebişin cinsiyeti ne olacak annesi:CüvCüv:
bilmiyorum ki neden olduğunu merakta etmiyorum dedim ya bi daha bu konuda hiçbiyere hiçbişey yazmayacam bursalı arkadaşlar biliyor az çok neler olduğunu bizde yarın medicale gidiyoruz kızımı götürecem hemde benim dahiliye uzmanına görünmem gerekiyodu doğumdan sonra gidip görünsen iyi olur demişti ahmet bey ben daha yeni gidecemlmaz:
mecbue dahiliyeye tansiyon için mi yönlendirdi ahmet bey.
ihmal etme canım aman.
biz de bugün ilaydaya üriner usg çektirdik, bişey çıkmadı çok şükür.
idrarda enfeksiyon çıkmıştı bayram öncesi, antibiyotik kullanıyor,
arif bey usg de çekilsin dedi. takip edilmeliymiş. idrar kültürü yapıldı üreme olmadı. ilaç bitince tekrar idrar tahlili yapılacak inşallah o da temiz çıkar.
yani bebeklerin hastalığı zor gerçekten. Allah hepsine sağlık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?