Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

sağol güzelim,Allah hepimizinkilere sağlık versin inşallah..

Sağol canım,kızlarınız çok tatlı maaşallah,baktım fotoğraflarına...inşallah erken doğum falan olmadan darısı başıma...Ahmet bey hakikaten mükemmel birisi,ben bir doktora daha gidiyorum ayda 1,profesör ve tanıdık olması dolayısıyla..ama Ahmet beyden daha memnunum.Ne yalan söyleyeyim,Ahmet beyin dediklerini yapıyorum daha çok,daha önce bir düşük yaşadığım için korkuyorum,o yüzden 2 dr.a gidiyoduk,öyle başlayınca da bırakmadık,2.bir göz de görsün değerlendirsin istedik hep..çok şükür bir problem yok artık,bekliyoruz kızımı...Ama artık sadece Ahmet beye devam edicez,doğumu da onun yaptırmasını istiyorum çünkü kısmetse...

olmaz inş erken doğum olsada bak benim cadıda 28 haftalık doğdutabi işin şakası benimkisi herşeyin hayırlısı zamanında alın bebişleri kucaklarınıza ahmet bey evet iyi sakin yumuşak bir ses tonu var bide bütün olasılıkları sen sormadan anlatıyo

saol cnm kıyamam aşı yaptırırken bakamıyorsundur.bencede umut verilmesi kötü birşey.ben çok memnun kaldım ahmet beyden umarım doğuma kadar herşey sorunsuz gider dualarınızı esirgemeyin.

geçmiş olsun cnm benimde kaşıntılarım var şimdiden ama öyle aşırı değil Allaha şükür umarım ilerliyen haftalarda artmaz.Allah yardımcın olsun.sen bebeyağı vazelin filan kullanmadınmı hiç?Ğ

eşim olmadan ben götürürsem mecburen ben tutuyorum ecrini ama dün eşim işe gitmeden erkenden götürdük eşim tuttu ayy bir ağladı samimi söylüyorum gözyaşları şakır şakır döküldü akşamda ateşimiz çıktı 37.3 dereceyle ölçerken ağladı kuzucum bu aşı günleri beni çokkk geriyo ama atlattık şükür hamileliyin ilk aylarında ben sürekli bebeyağı kullandım hiçbir zararı yok vazelini hiç duymadım ama gecikmeden başal bebeyağına

mecbuecim alemsin ya güldürdün beni :roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3ay napıyım gerçekten sinirleniyorum ama zaten kitlendi gene o topic:sm_cool:ama bundan sonra gerçekten hiçbir şekilde yazmayacam o konu hakkında:roflol::roflol::roflol:

doğum yapacak arkadaşlar inşallah herşey yolunda gider..

allah yardımcınız olsun inş herşey yolunda gider hamileliyinizi bir atlatın sorunsuz doğum illaki bir şeklide oluyo normal olmaz sezeryan olur ama yeterki bebişleriniz gelsin sağlıkla bakalım senin bebişin cinsiyeti ne olacak annesi:CüvCüv:

teyzesi bizde merak ediyoruz cinsiyeti.. ama herkes sizin kızınız olcak diyoo.. sağlıklı olsunda. ilk çocuğumuz cinsiyetin çok önemi yok o yüzden.. öbür ay belli olur o zaman anons ederim artık..

aaa neden kapandı ?

bilmiyorum ki neden olduğunu merakta etmiyorum dedim ya bi daha bu konuda hiçbiyere hiçbişey yazmayacam bursalı arkadaşlar biliyor az çok neler olduğunu bizde yarın medicale gidiyoruz kızımı götürecem hemde benim dahiliye uzmanına görünmem gerekiyodu doğumdan sonra gidip görünsen iyi olur demişti ahmet bey ben daha yeni gidecemlmaz:

kız ne cinsiyeti
8 haftalık bebişin cinsiyeti belli olurmu hiç
alemsin kız valla :roflol:

boşver takma,
bu topikler sensiz olmaz o yüzden sinirlerine hakim ol.

psilokum hoşgeldin canım,
nasıl gidiyor hamilelik, herşey yolundadır inşallah.
aman dikkat et kendine.

mecbue dahiliyeye tansiyon için mi yönlendirdi ahmet bey.
ihmal etme canım aman.
biz de bugün ilaydaya üriner usg çektirdik, bişey çıkmadı çok şükür.
idrarda enfeksiyon çıkmıştı bayram öncesi, antibiyotik kullanıyor,
arif bey usg de çekilsin dedi. takip edilmeliymiş. idrar kültürü yapıldı üreme olmadı. ilaç bitince tekrar idrar tahlili yapılacak inşallah o da temiz çıkar.
yani bebeklerin hastalığı zor gerçekten. Allah hepsine sağlık versin.

evet tansiyon için gitmemi söyledi ancak yeni vakit buldum bi kaç ay önce ecrinde çıkmıştı enfeksiyon idrarda bi hafta boyunca iki günde bir gittik şükür bişeyi kalmadı o zaman tahlil için takılın poşetten tahriş oldu bir ay boyunca pişiyi geçmedi hemde öyle böyle bir pişik deyildi şimdi gene tahlillerimiz var korkuyorum idrarda verir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…