Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

selam kızlar, kaç gündür gelemiyorum ya
ilayda yeni diş çıkarıyor, köpek dişlerden biri çıktı
şimdi de diğerleri zorluyor sanırım
o yüzden doğru dürüst uyumuyor, çok huysuz
ben de hiç bişeye bakamaz oldum, ne iş, ne yemek, ne bilgisayar
özellikle beni istiyor, haftasonu yemekleri bile eşim yaptı yani düşünün
bu köpek dişler zorluyor çocuğu ya mafoldumben,
mecbure sizin dişler ne alemde, azılar köpek dişler başladı mı eyvahedigeldismile
inşallah normale döner de daha sık gelirim

limoncum özel mesajını aldım, cevap yazamadım kusura bakma
ama herşeyin yoluna girmesine çok sevindim, o şekilde devam.
o bahsettiğin doktora da birdaha gitmezsin zaten.
memnun kaldığın doktora devam et bence de.
diş jeli dentinoxu biz de kullandık, epey rahatlatır. arada sür sen yine de

tsiraa hakkında hayırlısı olsun, memnun kaldığın doktor hangisiyse ona devam et tabi
ahmet bey olmazsa olmaz değil tabiki, ama mesela ben medicalden vazgeçip bir tıp merkezine gitmezdim kesinlikle. yanlış anlama o senin tercihin. istediğin seçimi yapmakta özgürsün bizler seni buradan yargılayamayız. ama adı üstünde tıp merkez, yani şartları ne derece müsait. herşey yolunda giderse ki inşallah öyle olur pek sorun olmaz ama Allah korusun mecburenin başına gelenleri biliyormusun bilmem kız bursada çok en iyi özel kadın doğum hastanesi diye herkesin öve öve bitiremediği hastaneye giderken taaa 30 uncu haftada yaşadıkları yüzünden hem bebeğini kaybetme hem de kendi hayati tehlikeyle yüzyüze gelmiş. hastane hastane doktor doktor dolaşmış o haliyle o yüzden sen her ihtimali düşünerek hastanedeki şartların yeterli olup olmadığını iyice araştır. ahmat beyden memnun olmayan olduğu gibi ibrahim beyden de memnun olmayanlar vardır mutlaka bence önemli olan senin memnuniyetin. deriin ben memnun kalmadım derken mecbure, arya hayatımı ve bebeğimi ahmet beye borçluyum diyor. ben de ahmet beyden çok memnun kalmıştım. benim doğum yaptığım zaman hastaneden ayrıldığı ve uzun süre nerede olduğunu öğrenemediğim için gebelik takipleri için gidememiştim ama bence iyi bir doktor ya. derinin bahsettiği epidural anestezi durumu haklısır tamam bişey demiyorum ama biraz da anestezi uzmanına ve kişinin kendi bünyesine bağlı bir durum yani eğer bir hata varsa sadece ahmet beye yüklenmemesi gerek. o da zaten tamamen ahmet beye yüklemiyor dikkat ettiysen. gerçekten ekip işi. sen bence osmangazinin tüm koşullarını araştır, anestezi uzmanı da çok önemli. mesela ben çoğu kişinin kötülediği zübeydede çok güzel bir doğum yaptım Allah'a çok şükür. ama ekip süperdi ve gerisi beni ilgilendirmiyordu. hemşire bana kötü davransa ben ona daha kötü davranırdım. o bana 1 bağırırsa ben ona 10 bağırıdım. çok şükür öyle biiey de yaşamadım. ama beni ilgilendiren komfordan lüksten ziyade bebeğimin ve benim sağlığımdı. hastanede yeterli şartların olup olmadığıydı ve herşey iyidi. inşallah senin için de herşey çok iyi olur. artık ahmet beye gitmesen de sen yine de bizleri haberdar et durumundan.

kızlar günaydın 20 haftalarda ayrıntılı ultrason çekiliyomuş
o nerde çekilecek?
medikalde var mı?
ahmet bey mi çekiyo başka dr a mı yönlendiriyo?

o nerde çekilecek?
medikalde var mı?

bazı doktorlar kendisi çekiyor evet, ama bir radyoloji uzmanı ile beraber değerlendiriyorlar
ahmet bey çekiyor mu bilmiyorum, eskiden muaynehane varken çekiyormuş sanırım ama şimdi medicalde çekermi onu sorarsın.

mesela ben bilson da çektimiştim, bebeğinin beyninden, kalbinden, tırnak ucuna kadar herşeyi 1 saat belki de daha fazla incelemişti radyoloji uzmanı ismail bey. gerçekten çok ince eleyip sık dokuyor. ama biraz pahalı. eğer benim gibi çok evhamlıysan herşeyi en ince ayrıntısına kadar merak ediyorsan ve fiyat da önemli değil diyorsan kesinlikle bilsonu ve ismail beyi tavsiye edrim sana.

o nerde çekilecek?
medikalde var mı?

canım ben ozamanlar başka dr gidiyordum
o da para verme zübeydede yaptırsın dedi
ücretsiz zübeyde de yaptırmıştım ama öyle 5-10 dk anca baktı
ii dedi dr.um
ahmet bey kendi de zaten çok detaylı bakıyor
şimdilik sorun yok Allaha şükür
ama zamanı gelince ahmet bey söyler sana nerde nasıl diye

çok haklısın canım benim de ahmet beyden yana bir sıkıntım yok ama ya derinin yaşadıklarını yaşarsam ya doğuma girmeyip yoğundum derse :gitme: medical park personeli kafamı karıştırıyor günlerdir internetteki şikayetleri okuyorum hastane ile ilgili sempatiksalakcinni

mafoldumben doğumdan ne kadar korktuğumu anlatabilsem birine eminim benim yerime doğurur kaydirigubbakcemile3

muayneyi bekleyemedim İbrahim beyi arattırdım şimdi kocacığıma doğuma çocuk doktoru giriyor ama yoğun bakım ünitemiz yok demiş mafoldumben
herhangibir tehlike söz konusu olduğunda zaten tam teşekküllü bir hastaneye yönlendiriyoruz demiş mafoldumben

ooff offf :gitme:

o nerde çekilecek?
medikalde var mı?

canım, ben bahar tıp merkezinde çektirmiştim 75 TL ama hiç memnun kalmadım hatta memun kalmadığımı anlayan doktor müşteri memnuniyeti adına olsa gerek %50 sini iade ettirdi muhasebeye kaydirigubbakcemile3

güvenemedim hafta sonra BURTOM 'a çektirdim 180 TL ama bahar tıp merkezininkinden daha detaylıydı!

slm kızlar herkes iyidir umarım.ya bu hafta yaşadıklarımı yazayım size.bizim problem çocuk doruğa 6 aylık aşılarını yaptırdık ya geçen pazartesi sağ ayağı şişti ilaç dağılmamış içerde.onu ovduk durduk derken çarşamba günü aşılara bağlı alerji gelirşti avuç içi gibi kızarıklıklar oluşmaya başladı dorukta acil dörtçeliğe gittik.allerji damlası ile önlemimizi aldık allaha şükür ama bidaha aşı yapılmadan önce allerji testi yaptırmamız gerekiyormuş.maazallah ani şoka girebilirmiş iğnelerden sonra.zaten iespor vurmuştu 1 ay önce öksürük şikayeti ile ablamda doruğa onlarda allerji yapmıştı.şükür iyi şimdi ama ayağının içindeki şişlik hala geçmedi.ya ne problem benim oğlan doktor yüzü görmeden 15 gün duramıyor büyüyünce doktormu olacak ne

çok gecmiş olsun sevinccim dorun biraz sorunlu büyüyecek sanırım allah beterinden korusun

ssevinc81, çok geçmiş olsun canım a.s.
Allah korumuş yine, daha kötü birşey olmamış :1hug: inşallah birdaha böyle kötü bir tecrübe yaşamaz da yine doktor olur oğlun opuyorumnanaktan

bence bu kadar ince düşünme
sakınan göze çöp batar derler ya o hesap
ona bakarsan her yerde birilerinin başına bişeyler gelmiştir
ama bu senin de başına geleceği anlamına gelmez o yüzden biraz rahat ol.
ama yoğun bakım ünitesi işi biraz kafa kurcalıyor bence. yani Allah korusun herhangi bir tehlikede başka biryere sevkedeceklerine kendi imkanları dahilinde bir ünite açsalar daha iyi değil mi. neyse canım düşün taşın ona göre kendin için en iyi kararı yine sen vereceksin.

neden dışlayalım yawwww...

ay canım ya, nedir bu doruk paşamızın başına gelenler
yavrum doğduğundan beri sürekli bir sorun çıktı, Allah beterinden saklasın
çaresiz dertler vermesin. çok geçmiş olsun sevinçcim. inşallah bu son olur.

slm cnm.
maviş inş. mavişin diğer dişide çabucak çıkar inş. daha fazla zorlamaz kuzuyu bu çocukların dişlerden çektikleri yaaaa.hepsi çıksada onlarda rahat etse bizde.
olsun cnm önemli değil. msjıma cvp yazmaman neden kusura bakayım.
maviş iyi olsun yeterki bizler burdayız.
yok o doktora bir daha gitmem zaten medicali aradım önce onda randevu var dediler kalsı ben ondan randevu istemiyorum dedim.
ya işte dişlerle ilgili birşey yok daha deyince sürmüyorum artık zaten huysuzluğuda geçti çok şükür.
ama yarın aşı var.
inş. başa dönmeyiz huysuzlanmaz ateşlenmez inş. kuzum.

o nerde çekilecek?
medikalde var mı?

muayenehanesi açıkken benimkini orda yapmıştı.
gerek yok başka yerde yaptırmana dedi.
ama için rahat etmezse yaptır demişti.
bende yaptırmadım başka yerde cnm.

geçmiş olsun cnm. allah daha büyük dertler vermesin cnm. böyle büyüyecek sanırım bu sıpalar. tabi bizde yaşlanacağız bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…