- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.421
limoncum zaten dişi çıksa rahatlar bebek ben 2 ay falan sürdümde sonra çıktı dişleri götürünce yeşim hanım kabardı ama çatlama yok dehe jel sür demişti sende sür rahatlar ondan dedim işte ecrin hiç dişlik almadı 4 tane aldım deyişik hiçbirine bakmadı ayva elma havuç pırasa veriyodum bende git bakalım aradığını bulana kadar aramaya devam:)
ben de doktora derim beni sabah al diye....
sonda da mı takıyolar yaaaaaaaaaaaaa
ivrençççççççççç
acıyo mu
bence buraya yazmasam iyi olur nasıl anlatayım şimdi:)
sağolun kızlar
gurbet çok zor böyle durumlarda ama olsun
benimde doğumdan sonra annem gelemicek
kardeşimin okulu var
ananem gelecek inşallah bende ona nazlanırım artık :)
herkezin hakkında hayırlısı canım her konuda
illa bişey olsun diye asla dua etmem
hayırlısıysa olsun her ne konuda olursa olsun
çok özledim kuzumu 2 defadır usg de de göremiyoruz
dayanmış kafayı sade 1 kulak görünüyor :))
odasını da hazırladık bi tek kuzum eksik
zaman çok çabuk geçsin istiyorum :))
mümkünse doğumdan sonraya kadar zamanı sarmak istiyorum hahaha
öyle canım Allaha şükür eşimle çok iyiyiz napalım
ben kendim seçtim gurbetliğin evlenince Bursada gurbette kalacağım belliydi
ama elin oğlu kandırıyor işte :))
sağlıcakla doğsunda belki anam dayanamaz yine gelir
hem ilk torunu ya bence dayanamaz :))
(umarım)
bakalım iki ay sürerse yandım ben işim zor. jel sabah akşam demişti doktor. dentinox adı. sürüyorum ama pek bir rahatlık göremedim. bakalım kaç gün sürecek. daha da artarsa tekrar götüreceğim.
:roflol::roflol::roflol:
slm kızlar a.s.
özellikle derin in yazdıklarından sonra medical park ve ahmet bey gözümü o kadar korkuttu ki zaten medical park hakkındaki birsürü olumsuz şey duyan ve sürekli dırdır eden kocamında etkisiyle ahmet bey de doğumdan vazgeçtik :gitme:
dün osmangazi tıp merkezinde ibrahim ogel le görüşmeye gittik doğum olayını konuşmak için medical park kadar yoğunda değiller özel odaya fiyat farkı yok zaten doğum katındaki her oda özel yani tek kişilik 3 tane de suit odaları varmış birini gezebildik gayet konforlu personel ilgili suit odaya da fiyat farkı yok! Muayne ücreti de ssk lı 21 TL.
İbrahim beyin doğum yaptırdıklarıyla konuştuk herkes hayatından gayet memnun.
Kocacığım büyük bir zafer kazanmış komutan edasıyla bu sorunuda çözdük dedi ve bizim için medical park sayfası kapandı. :1rolleyes:
slm kızlar a.s.
özellikle derin in yazdıklarından sonra medical park ve ahmet bey gözümü o kadar korkuttu ki zaten medical park hakkındaki birsürü olumsuz şey duyan ve sürekli dırdır eden kocamında etkisiyle ahmet bey de doğumdan vazgeçtik :gitme:
dün osmangazi tıp merkezinde ibrahim ogel le görüşmeye gittik doğum olayını konuşmak için medical park kadar yoğunda değiller özel odaya fiyat farkı yok zaten doğum katındaki her oda özel yani tek kişilik 3 tane de suit odaları varmış birini gezebildik gayet konforlu personel ilgili suit odaya da fiyat farkı yok! Muayne ücreti de ssk lı 21 TL.
Kocacığım büyük bir zafer kazanmış komutan edasıyla bu sorunuda çözdük dedi ve bizim için medical park sayfası kapandı. :1rolleyes:
ben de doktora derim beni sabah al diye....
sonda da mı takıyolar yaaaaaaaaaaaaa
ivrençççççççççç
acıyo mu
hoşgeldin ebru diyim:)bak kafanı takıyodun olmuyoda olmuyo diye eşin tedavisini görürse olur neden olmasın tıp gerçekten çok ilerledi
slm kızlar a.s.
kızlar geri döndüm ben maviş nasılsınız bakalım üyeliğimi sonlardırmıştım kafama takmamak için burada okuduğum seyleri kafama takıyordum ama geri döndüm hala hamile değilim
çünkü eşimde sorun varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?