Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

zor evet gurbetlik ama napalım sağlık olsun aile içi huzur olsunda gerisi boş zelcancım anne olmasada olsun anneanne geliyomuş ohh:)

bakalım iki ay sürerse yandım ben işim zor. jel sabah akşam demişti doktor. dentinox adı. sürüyorum ama pek bir rahatlık göremedim. bakalım kaç gün sürecek. daha da artarsa tekrar götüreceğim.

sağlık olsun ne yapalım hepimiz ayrıyız aielerimizden.
en önemlisi eşin yanında olacak.
hayırlısı ile gelsin bebeişte sağlıkla.
gerisi boş zaten
gönül istiyor ama imkanlar her zaman el vermiyor

öyle canım Allaha şükür eşimle çok iyiyiz napalım
ben kendim seçtim gurbetliğin evlenince Bursada gurbette kalacağım belliydi
ama elin oğlu kandırıyor işte :))

sağlıcakla doğsunda belki anam dayanamaz yine gelir
hem ilk torunu ya bence dayanamaz :))
(umarım )

evet canım haklısın hepimiz kendimiz seçtik gurbetliği
ne yapalım.
inş. canım.
elbet gelecek görecek torunu hem onlar çok seviyor torunları görsen deli oluyolar.

bakalım iki ay sürerse yandım ben işim zor. jel sabah akşam demişti doktor. dentinox adı. sürüyorum ama pek bir rahatlık göremedim. bakalım kaç gün sürecek. daha da artarsa tekrar götüreceğim.

inş hızlı çıkar evet bende onu kullandım yemeklerden ve uykudan önce sür demişti bana

valla zelcan doğru diyosun hepimiz bilerek evlendik ama işte aile bambaşka benim eşimin başka yere tayin olayı falan olsa valla hiç bursada oturmazdım

slm kızlar a.s.
özellikle derin in yazdıklarından sonra medical park ve ahmet bey gözümü o kadar korkuttu ki zaten medical park hakkındaki birsürü olumsuz şey duyan ve sürekli dırdır eden kocamında etkisiyle ahmet bey de doğumdan vazgeçtik :gitme:

dün osmangazi tıp merkezinde ibrahim ogel le görüşmeye gittik doğum olayını konuşmak için medical park kadar yoğunda değiller özel odaya fiyat farkı yok zaten doğum katındaki her oda özel yani tek kişilik 3 tane de suit odaları varmış birini gezebildik gayet konforlu personel ilgili suit odaya da fiyat farkı yok! Muayne ücreti de ssk lı 21 TL.

İbrahim beyin doğum yaptırdıklarıyla konuştuk herkes hayatından gayet memnun.
Kocacığım büyük bir zafer kazanmış komutan edasıyla bu sorunuda çözdük dedi ve bizim için medical park sayfası kapandı. :1rolleyes:

hakkında hayırlısı olsun hastaneyi ve doktoru beyenmen güzel konfor bi yanada Allah korusun ani bi durum olursa her türlü donanımları varmı peki onu iyice araştır beyenmediyinde deyiştirmek seninde herkesinde en doğal hakkı tabiki

hayırlı olsn cnm ama mecburenin dediği gibi her türlü donanım varmı sor.bebek yoğunbakım ünitesi çok önemli bebeğe bişey olsa acil yoğunbakıma almaları lazım allah göstermesin.duyduğum kadarıyla her hastanede de bulunmuyormuş.sonra ameliyata çocuk doktorunun girmesi 24 saat hastanede çocuk doktoru olması önemli.bunlarıda araştır cnm.herşey gönlünüzce olsun

ben de doktora derim beni sabah al diye....
sonda da mı takıyolar yaaaaaaaaaaaaa
ivrençççççççççç
acıyo mu

cnm ben sonda taktırmadım istemessen takmıyorlar.bir sorunda yaşamadım taktırmadığım halde ama taktıranlarda fazla acımadığını söylüyor.lavmanda öyle fazla acı verici bişey değil.fazla stres yapma bikaç dakikalık işlemler onlar.

kızlar geri döndüm ben maviş nasılsınız bakalım üyeliğimi sonlardırmıştım kafama takmamak için burada okuduğum seyleri kafama takıyordum ama geri döndüm hala hamile değilim
çünkü eşimde sorun varmış

hoşgeldin ebru diyim:)bak kafanı takıyodun olmuyoda olmuyo diye eşin tedavisini görürse olur neden olmasın tıp gerçekten çok ilerledi

hayırlısı olsun cnm. sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle

hoşgeldin ebru o zaman. inş. en kısa zamanda hamile kalırsın cnm.

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar a.s.
dediğiniz gibi bebek yoğun bakım ünitesi hiç aklıma gelmemişti onu da öğrenirim bir sonraki kontrolde sempatiksalakcinni
artık Ahmet Yılmaz a gitmiyorum diye beni dışlamazsınız dimi kaydirigubbakcemile3
hem hani buluşuyorduk ne oldu hı :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…