Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

ya doğru diyorsunda kimseyle uğraşacak durumda değilim ne bileyim özelden yazayım dedim o yüzden

geçmiş olsun cnm.
sağlıkla kavuşursun inş. bebeğine herşeyi unutursun. herşeyde bir hayır vardır.
senin için hayırlı olacak neyse onu dile ama normal doğum ama sezeryan.
hakkınd hayırlısı.
galiba bu topicte herkes ailesinden uzakta bende uzaktayım ailemden
çok zor geliyor gerçekten ama elden ne gelir.

ama ben aç dayanamam...narkoz için aç olmak gerekmiyo mu
bi de sezeryana çocuk doktoru da giriyo muuu

canım yani gündüzde olsa gecede olsa ameliyatın saatini doktor sana söylediğinde 12 saat önce yemeyi kesiyorsun. mecbur 12 saat aç kalcan yani
evet cnm çocuk doktoru hemşiresi onlar bebeği alıp gidiyorlar muayene ediyorlar sonra hemşire yıkıyor giydiriyor senin yanına getiriyor falan.

mecbue medikalin narkozcusu yaşlı mıydı?
kaç yaşlarındaydı

16 ay oldu ben doğuralı deyişmişte olabilir ama evet benimki orta yaşlıydı 40 yada 45 gösteriyodu hafif topluydu çok babacandı saolsun hatta narkoz verene kadar konuştu ahmet bey gelince verecem sana korkma bebek daha etkilensin diye narkozdan gibi açıklamalar yaptı saolsun

valla benimde kimsem yok doğum olduktan sonra geldi ablamla annem iki gün ablam kaldı saolsun yanımda annemde evde onun kızına baktı falan ben ağladıkça onlar moral verdi falan falan insan doğumunu anlatırken üzülürmü ben bazen hatırlamak istemiyorum ne bileyim rabbim sizlere hayırlı doğumlar nasip etsin inş

ama ben aç dayanamam...narkoz için aç olmak gerekmiyo mu
bi de sezeryana çocuk doktoru da giriyo muuu

valla mecbursun:)doktor mesela yarın sabah yapcaz diyo o zaman gece 12 gibi yemeyi bırakıyosun çocuk doktoru çocuk hemşiresi giriyo doğuma hatta gözünü korkutmayım ama sonda çıkana kadarda bişey yemiyosun:)

limoncum zaten dişi çıksa rahatlar bebek ben 2 ay falan sürdümde sonra çıktı dişleri götürünce yeşim hanım kabardı ama çatlama yok dehe jel sür demişti sende sür rahatlar ondan dedim işte ecrin hiç dişlik almadı 4 tane aldım deyişik hiçbirine bakmadı ayva elma havuç pırasa veriyodum bende git bakalım aradığını bulana kadar aramaya devam:)

kelebek ben sabah olmuştum 9/30 dedi 10 gibi girdim galiba saate bakmak aklıma gelmedi heyecandan ama eşim 10/10 geçe çıktı ecrin dedi

Benim doktorum Zübeyde Hanım doğum evindeydi doktorumdan son derece de memnundum ama bu bahsettiklerini Doğum Evinde yaşarım diye Medical Park Ahmet Bey i tercih ettim (buradaki arkadaşlarında yorumlarıyla) ve doktorumu değiştirdim!

Anlattığın kadarıyla ssk hastanelerinden tek farkı extra ödediğin ücret oluyor!

Zaten çok korkuyorum şimdi iyice gözümde büyüdü doğum olayı mafoldumben

En azından senin ve bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim çok geçmiş olsun canım a.s.

tsiraa bu sefer kaçırma bak:)yaprak ne mesajı bilmiyorum ama banada bişey gelmedi:)

Canım yaa işteydim yine kaçırdım sempatiksalakcinni
derkeenn kocacığım izinliydi eve bi gittim kaydetmiş prgramı ama sinir oldum ayşe özgüne konuşturmuyor doğru düzgün!
böylesi bir programı böyle cahil tiplere yaptırmıyorlarmı deli oluyorum! bilmiyorsan sus bir yha!
adam HPV virüsünden bahsediyo, dur bakim o ne dio! sen koskoca kanalda sağlık prg. sunuyorsun kadın doğumcu çağırıyorsun hpv ne bilmiyorsun hadi bilmiyorsun soruyorsun adam anlatmaya çalışırken neden bölüyorsun! hadi bölüyorsun neden alakasız bir konuya geçiyorsun!

Programı kapatırken Ahmet Bey birşey eklemek istedi (ki yine ekleme yapmasını prg. sunucusu istedi)
Ayşe HANIM (!) diyor ki "dur bakayım benim söyleyeceğime süre yetecekmi sonra sen" tüm saçmalamasına rağmen önemli bişey sölicek diye bekliyorsun ne söylese beğenirsin Derya Baykalın prg. öyle böyle! hayatında hiç örgü yapmamışsan bile onu izlediğinde örgü yaparmışsın gibi saçma şeyler söyleyip Ahmet Beyin lafını kesiyor! Türkiyede bir çok insanın gitmekten çekindiği bir bölüm kadın doğum insanları aydınlatmak gibi bir misyon yüklenip böyle bir program yapmaya karar vermişsin ama salak saçma muhabbetlerle insanların birşeyler anlamasına - öğrenmesine engel oluyorsun daha da vahimi bunu SHOW TV gibi ulusal bir kanalda yapıyorsun!

Ayhh amma uzattım elimde değil ama sinir oldum kadına sempatiksalakcinni
Ahmet Bey'in yerinde olsam o programa bir daha asla çıkmam!

kadına oldum olası gıcığım cidden yahu yaşını almışsın cidden bi doktor koyuyolar madem yanına bide bayan doktor koysunlar diyetisyen olur yada ne bileyim başka bi branş olur o programı iki kere izledim ikisindede ahmet bey geldi diye ben tam olarak izleyemedim demek adamı derya baykal yüzünden susturdusempatiksalakcinnio zaten hergün orda derya baykal yani madem çağırıyosun doktor o zaman bırak konuşsun dimi ama bende başlarında ecrine kahvaltıyaptırırken izledim göz doktoruna yapıyodu aynısını

sağolun kızlar
gurbet çok zor böyle durumlarda ama olsun
benimde doğumdan sonra annem gelemicek
kardeşimin okulu var
ananem gelecek inşallah bende ona nazlanırım artık :)
herkezin hakkında hayırlısı canım her konuda
illa bişey olsun diye asla dua etmem
hayırlısıysa olsun her ne konuda olursa olsun
çok özledim kuzumu 2 defadır usg de de göremiyoruz
dayanmış kafayı sade 1 kulak görünüyor :))
odasını da hazırladık bi tek kuzum eksik
zaman çok çabuk geçsin istiyorum :))
mümkünse doğumdan sonraya kadar zamanı sarmak istiyorum hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…