- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.401
özel mesajınıda aldım canım fanı olsa ne olur ki sen gördüyün muameleyi anlatıyosun sonuçta bak arif beye yaprak gidiyo ben bi kere gittim ama sevinç beyenmedi kimsede arif beyi savunmadı ki sen memnun deyilsen aradığını bulana kadar doktor deyiştirebilirsin bu senin hakkın valla benimde adını duymak istemediyim doktorlar var:)
mecbue medikalin narkozcusu yaşlı mıydı?
kaç yaşlarındaydı
mecbue: canım ben 2 kere kürtaj oldum genel anestezi yaptılar
sonrasında hiç acı hissetmedim biraz zayıf olduğum için mi ne zor ayıldım ikisinde de
ama ağrım hiç olmadı
sezeryan olursamda genel anestezi isterim epiduralde paniklerim örtü örtüyorlar ya işlemi görmemen için
ben kesin panik atak geçirim en iyisi mi toptan bayılsınlar beni
ama hala dileğim en başta hakkımızda hayırlısı neyse o tabi
ama isteğim normal ama şartlandırmıyorum kendimi
nasip herşey
2 kere narkoz yiyip boş elle döndükten sonra....
1 kere daha yiyip oğlumla çıkacaksam varsın kesip diksinler
oraya yatıp bomboş çıkmak çokkk daha kötü
benimde tek eşim var burda
ailem yurt dışında
akrabalarımda 8 saat uzakta başka şehirde ayy gözlerim doldu bi an
neyse hakkımızda hayırlısı... :)
kızlar sezeryana kaçta alıyorlar....
ama ben aç dayanamam...narkoz için aç olmak gerekmiyo mu
bi de sezeryana çocuk doktoru da giriyo muuu
mecbue medikalin narkozcusu yaşlı mıydı?
kaç yaşlarındaydı
valla benimde kimsem yok doğum olduktan sonra geldi ablamla annem iki gün ablam kaldı saolsun yanımda annemde evde onun kızına baktı falan ben ağladıkça onlar moral verdi falan falan insan doğumunu anlatırken üzülürmü ben bazen hatırlamak istemiyorum ne bileyim rabbim sizlere hayırlı doğumlar nasip etsin inşmecbue: canım ben 2 kere kürtaj oldum genel anestezi yaptılar
sonrasında hiç acı hissetmedim biraz zayıf olduğum için mi ne zor ayıldım ikisinde de
ama ağrım hiç olmadı
sezeryan olursamda genel anestezi isterim epiduralde paniklerim örtü örtüyorlar ya işlemi görmemen için
ben kesin panik atak geçirim en iyisi mi toptan bayılsınlar beni
ama hala dileğim en başta hakkımızda hayırlısı neyse o tabi
ama isteğim normal ama şartlandırmıyorum kendimi
nasip herşey
2 kere narkoz yiyip boş elle döndükten sonra....
1 kere daha yiyip oğlumla çıkacaksam varsın kesip diksinler
oraya yatıp bomboş çıkmak çokkk daha kötü
benimde tek eşim var burda
ailem yurt dışında
akrabalarımda 8 saat uzakta başka şehirde ayy gözlerim doldu bi an
neyse hakkımızda hayırlısı... :)
ama ben aç dayanamam...narkoz için aç olmak gerekmiyo mu
bi de sezeryana çocuk doktoru da giriyo muuu
ya doğru diyorsunda kimseyle uğraşacak durumda değilim ne bileyim özelden yazayım dedim o yüzden
yaaa kaynattık vallacanım jel sürdüm ama dişleride yok dedi o doktor daha yakın zamanda gelecek ne bileyim anlamadım ki ben bu işi havuç verdim bir iki kemirdi attı dişliğini buzdolabında soğuttum verdim onuda kemirdi kemirdi sıkıldı. yaaaa işte bilmiyorum adam gibi bir doktor bulaydık neyse bu ay böyle geçti allah göstermesin bu arada hastalanıp birşey olmazsa bir dahaki ay hüseyin bey'e ondanda memnun kalmazsam güder hanıma eeee zaten yaren 8 aylık olcak nasipse geri ne kaldı dimi ama
ben de doktora derim beni sabah al diye....
sonda da mı takıyolar yaaaaaaaaaaaaa
ivrençççççççççç
acıyo mu
kısaca anlatayım aslında benim hamilelik çok normal geçti.sorun yaşamadım.. 32. haftadan sonr ahmet beye geçtik.. muayenehane de güzel ilgilendi.. doğum da normal başladı. bir gece yattık sabaha kadar bekledik..doğuma hazırdım hemen hemen. ama çocuk kanala inmiyormuş kafasını kaçırıyormuş.. bekledik.. epidural yaptırmıştım ama son dozdan sonra etkisigeçi sancılarım çok arttı. bebek hala gelmiyordu.. ebelere doktoru çağırmalarını söyledik.. "ben de doktorum beğenmediniz mi" diye güya şaka karşılıklar aldık.. velhasılı ben ahmet beyi doğumda görmedim. yani bir gece hastaneye yatarken sabaha doğum olur dediğinde gördüm bir de sabah işe geldiğinde 1 saate kadar doğum olur dedi başka görmedim.. o bir saat 4 saat oldu beklerken ama ahmet bey bir kere çıkıpta kontrol, muayene, moral vermek ya da başka birşey için yanımagelmedi..
beni odaya yatırdılar çağırmadan gelmediler.. artık yorgunluktan stresten sancılardan dayanamaz hale gelince üstüme bastırıp çocuğu zorlamaya kanala sokmaya çalıitılar.. o son manzara benim maneviyatımı çökertti ve sezeryan olmak istediğimi söyledim. apar topar da sezeryan oldum..tabi ayık kalmaya gücüm kalmadığı için de uyumak istedim.. ameliyata o girmişş annem eşim öyle diyooo. ama dediğim gibi ben kendisini göremedim..
kontrole gittiğimiz de neden gelmediğini, enazından sezeryan olma kararını tek başıma almam gerektiğini doktorum olarak bunu onunla konuşmamız gerektiğini söyledim.. ana " bazen sezeryanın gerekli olacağını ve benim durumumda en doğrusunun bu olduğunu söyledi".. kşke en başından beni muayene ederek bu kararı doktor olarak o verseydi..
arkadaşım kendi kontrolünde.. niçin çağırdıkları halde gitmediniz diye sormuş.. " o gün çok yoğun olduğunu söylemiş"
tsiraa bu sefer kaçırma bak:)yaprak ne mesajı bilmiyorum ama banada bişey gelmedi:)
lavman da mı yapılıyo
ayyyy
o nası yapılıyoo
Canım yaa işteydim yine kaçırdım sempatiksalakcinni
derkeenn kocacığım izinliydi eve bi gittim kaydetmiş prgramı ama sinir oldum ayşe özgüne konuşturmuyor doğru düzgün!
böylesi bir programı böyle cahil tiplere yaptırmıyorlarmı deli oluyorum! bilmiyorsan sus bir yha!
adam HPV virüsünden bahsediyo, dur bakim o ne dio! sen koskoca kanalda sağlık prg. sunuyorsun kadın doğumcu çağırıyorsun hpv ne bilmiyorsun hadi bilmiyorsun soruyorsun adam anlatmaya çalışırken neden bölüyorsun! hadi bölüyorsun neden alakasız bir konuya geçiyorsun!
Programı kapatırken Ahmet Bey birşey eklemek istedi (ki yine ekleme yapmasını prg. sunucusu istedi)
Ayşe HANIM (!) diyor ki "dur bakayım benim söyleyeceğime süre yetecekmi sonra sen" tüm saçmalamasına rağmen önemli bişey sölicek diye bekliyorsun ne söylese beğenirsin Derya Baykalın prg. öyle böyle! hayatında hiç örgü yapmamışsan bile onu izlediğinde örgü yaparmışsın gibi saçma şeyler söyleyip Ahmet Beyin lafını kesiyor! Türkiyede bir çok insanın gitmekten çekindiği bir bölüm kadın doğum insanları aydınlatmak gibi bir misyon yüklenip böyle bir program yapmaya karar vermişsin ama salak saçma muhabbetlerle insanların birşeyler anlamasına - öğrenmesine engel oluyorsun daha da vahimi bunu SHOW TV gibi ulusal bir kanalda yapıyorsun!
Ayhh amma uzattım elimde değil ama sinir oldum kadına sempatiksalakcinni
Ahmet Bey'in yerinde olsam o programa bir daha asla çıkmam!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?