Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

kızlar nehaber ya, hiç görüşemez olduk valla,benim cadının dişler çıktı nihayet ama serseme döndük resmen kafamçokkarıştı 16 tane dişimiz var artık teyzeleri, katur kutur çerez bile yiyoruz

sevinçcim doruk yine rahatsızlanmış sanırım, çok geçmiş olsun canım.
ya sende iyice stres oldun hastanelerde koşturmaktan, ama bence doruğun sorunları çok ciddi değil, zamanla düzelecek şeyler gibi geliyor. fakültedekiler biraz abartıyor herşeyi sanki. emeklerken tutunup kalkıyorsa yaşından önce yürür bence, ilaydada öyleydi 9 ayında yürümüştü maşallah , dorukta ilayda gibi aceleci olacak. Allah sağlık versin kuzularımıza da zamanla hepsi olur.

limon ve mecbure nerelerde ya, özellikle mecburecim seni çok merak ediyorum, fırsat bulduğunda lütfen girip bir,iki satır da olsa yaz canım ya

zelcancım doğurdunmu yoksa senin de sesin çıkmamış canım. hayırlısıyla doğumun gerçekleşmiştir ya da gerçekleşir inşallah. Allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin canım.

kızlar kameraya çekme şansınız varmış mademki çektirin bence de hem içiniz rahat eder, hem de güzel bir hatıra olarak saklarsınız.

yok canım hala doğuramadım malesef
hayırlısıyla alsam oğlumu kucağıma nasıl rahat edeceğim varya
dua edin kızlar 40+3 olduk
ptesi ye kadar kendi gelmezse ahmet bey suni sancı yada sezeryan olacak dedi
ikisindende tırsıyorum
dua edin hayırlısı neyse hakkımızda rabbim onu versinnnnnnnnnn

maşallah demek senin kız çerez bile yiyor artık ayy ne sevimli ama dikkat et yerken

zelcancım ahmet bey bana tavsiye etmişti bebiş gelmeyince (benim oğlanda 40+0 da bizim ısrarımızla suni verilerek doğdu) bende sana tavsiye edeyim bol bol yürü. ne kadar çok hareket edersen doğum o kadar kolay olur ve sancının kendiliğinden gelme ihtimali artar. ben doğuma gittiğimde benim oğlan daha aşağı bile inmemişti hatta ebeler sen eminmisin bugün doğum için geldiğine demişti ama suni sancıyı takınca açılma başladı, sonra keseyi patlattılar(acı veren bişey değil sana), iyice düzene girdi sancılarım. yani benim oğlan suniyi bekliyormuşta bizim haberimiz yokmuş. kaydirigubbakcemile3
sana tavsiyem ahmet bey kesin sezeryan demezse suni sancıyla başla, Allah korusun ters bir durum olsa zaten hemen müdahale ediyorlar. ben belki sancı çektim ama o an için sıkıntı çektim sadece. dua et bol bol, Allah kolaylığını veriyor. :Saruboceq:

canımmm tavsiyelerin için çok sağol
bende evin içinde 40 dk yürüyorum
gezmediğim yer kalmadı kaydirigubbakcemile3 elime bide pas pas aldım
boş gezmiyeyim diye
parkeler pırıl pırıl oldu hatta aşınacaklar nerdeyse hahaha
bende önce suni isteyeceğim sezeryanı son çare olarak görüyorum
tabi ahmet bey ne diyecek bilemem ama benim kendimce düşüncem bu yönde
bizde ayın 20sinde çokkkk az açılma başlamıştı ama orda kaldı sanırım
geçen ptesi bakmadı alttan ben belki bi ümit çoğalmıştır dedim ama
bakmadı bende hadi bi baksana diyemedim tabiikaydirigubbakcemile3
ben işte 39+6 da gittim bidaha 40+6 da çağırdı aslında arada da çağırsaydı daha ii olacaktı
suyu muyu azaldı filan aklım hep oğlumda
Allahtan kıpırdamaları güzelde rahatım
diyorum bırak artık oynamayı yavrum gel artık
beşiğini ciciklerini gönderiyorum kandırırım belki diye ama nafile kaydirigubbakcemile3
ya beğenmedi yada annesini çok seviyor ayrılamıyor

hayırdır canım sen muşa mı tayin oldun ???

ay zelcan çok az kalmış ya, ben 39 da sezeryan olmuştum sen 40 lara dayanmışsın, senin afacan yerini sevmiş baksana çıkmak istemiyor kaydirigubbakcemile3
sen yerleri parlatmaya devam et, doğumdan sonra ne vaktin ne de halin olacak bu işler için o yüzden madem hareket gerekliymiş yapabildiğin herşeyi yap hihoyyyt
hayırlı doğumlar diliyorum sana

evet canım maşallah katur kutur geveliyor , dikkat ediyorum canım hatta bitti mi ağzındaki diyorum ağzını açıp gösteriyor bitmedi veya bitti gibisinden sempatiksalakcinni zaten onun plastik tabakları kaseleri var ben yere temiz bir örtü seriyorum, o kaselerin içine kuruyemiş, meyve falan koyuyorum canı istedikçe gidip alıp yer, bazen bebeklerine falan da yedirir büyüdü artık zelcan teyzesi, darısı sizlerin başına inşallah

ilayda: inşallah canımm diyorum annesini çokseviyor oğlum ayrılmak istemiyor :)

maşallah ne güzel yaa gözümde canlandı da oturmuş evcilik oynuyor ayyyy tü tü tü maşallah

dua edin bize de hayırlısıyla alayım oğlumu artık kucağıma korkuyorum valla
bi aksilik çıkacak diye...

ay canım aklına öyle kötü şeyler getirme, hayırlısıyla bu hafta içinde gerçekleşir bence doğumun. sağlıkla dünyaya gelsin yavrun inşallah, analı babalı büyüsün. dualarımız seninle :Saruboceq:

arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var ev aldık içeine yapılacak bazı şeyler var üçcan mobilyaya hesaplattık 8bin lira tuttu çok geliyor fiyat tanıdığınız ii bi marangoz var mı hesaplı sadece portmanto ve giyinme odasına dolap yaptıracağım bu kadar fiyat vermek istemiyorum yardım edin bana tanıdığınız yerleri yazarmısınız

--------------------------------------------------------------------------------

Kıııııııııızlar akşam saat 8 de doktora gittik eşimdn sperm alındı yıkandı 10bucuk gb aşılamam yapıldı ilk aşılamam inşallah olur Iki yumurtam vardı sadece bi kere salı günü ilişki önerdi bidaha yapılmıcak dedi bakalım hayırlısı pazar günüde tutunması için jele başlıcam ertesi gün haftaya pazarteside çatlamışmı die kontrole gidicam sonrada diğer hafta oldumu die bakılacak özel muanenesinde yaptı doktorum sırf bizim için geldi sadece eşim ben ahmet bey ve eşi vardı yani çok rahattık sanki oturmaya gitmişizde aşılama yaptımışız gbydi :)BENİM GB TAKINTILI Bİ İNSAN İÇİN ÇOK RAHATLATICIYDIinşallah olmuştur dualarınızı bekliyorum hiç sitres olmucam bana dua edin nolur sizden başka anlıcak arkadaşlarım yok kimseye söylemedim kimse bilmesim olunca tümmmmmmmmm bursaya duyurucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm zaten hoşçakalınnnn:))))
bu arada ahmet beyin 7 yaşında bi kızı varmış ve ikincide yoldaymış ve akşam erkek olcanı öğrendiler bizde çok sevindik rabbim hayırlısıyla doğumunuda nasiip etsin eşi çok iyi bi bayandı çok rahatlattı beni tıpkı ahmet bey gb oda çok iyi sakin biri allah razı olsun ne diyim inşallah tutar önce allahın izniyle sonrada ahmet beye güveniyorum

haksever aşılaman hayırlı olsun canım
inşallah hayırlısıyla tutunur bebeğin sen de hamileyim diye bize müjdeyi verirsin
dualarımız seninle

evet ahmet beyin 1 kızı olduğunu biliyordum, demek ikinci de yoldaymış Allah bağışlasın

ahmet bey muaynehaneyi kapatmamışmıydı ya, ben kapattı diye biliyorum
sonra yine mi açtı acaba, bazen soranlar oluyor da ben de kapattı diyorum
medicalde akşam 6 dan sonra özel muayne yapıyor diye biliyorum ben
bu konuda bizi bilgilendirirsen seviniriz canım.

tekrar hayırlı olsun aşılaman

canım inegöle gidin isterseniz orada o kadar çok mobilyacı varki birinden biriyle anlaşırsınız bence. sipariş üzerine yapanlar da var diye biliyorum.üçcan mobilya nerdeki hiç duymadım, 8 bin tl çok gerçekten ama kaliteli ve sağlam malzeme kullanıyorlarsa eğer fiyatlar fazla oluyor. büyük alışveriş merkezlerine de bakabilirsin metro, carrefour, ikea gibi. mesela biz 2-3 hafta kadar önce odanın birine carrefourdan 130 tl ye 2 kapılı dolap aldık birçok ıvır zıvırı toparladı işimizi gördü yani. ama tabi sen daha büyük kapsamlı bişey arıyorsun sanırım bir gez dolaş bence uygun fiyatlı mutlaka bulursun vereliniortak.

canım nekadara yaptı aşılamaya banada öneriyor amna korkuyorum rahim filmi falan istedimi iğnemi hapmı kullandın eski muayenehanesinin yanında biryermiş dimi orada yapacağım dedi çok korkuyorum ben eşimde sperm azlığı var insallah bende yaptırırım ocakta falan düşünüyorum canın yandımı nekadar sürdü

evet canım muş a taşındık. eşim geçen seneden beri muştaydı zaten, haziranda benimde çıktı tayinim, öyle olunca evi taşıdık. hayırlısı olsun demekten başka elden birşey gelmiyor :1no2: Allah'tan annemlerde geldi yanıma oğlana bakmak için, yoksa daha kötü olurdum heralde. :sinifsinif:
seninde en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşaallah.

kızlarrrr salı günü sonunda sağlıcakla suni sancı ile epidural normal doğumla
oğlum kadir tuna mı aldım kucağıma
çok memnun kaldım epidüraldende hastene ebe ve tabi ahmet beydend de
sonra tekrar yazarım uzun uzun
çok mutluyuz bugün evimize geldik
az önce emdik şimdi uyuyor baba oğul bende haber vereyim sizlere dedim :)

canım benim güle güle büyüt bebişini. :ecrin_bebek: Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, evinize bolluk, bereket, sevgi getirsin. :Saruboceq: bu günlerin iyi günler değerini bil, kaydirigubbakcemile3 sonra dişiydi şuyuydu buyuydu derken geçiyor günler. sanada geçmiş olsun bu arada, bir sıkıntın yoktur inşaallah. dikişin varsa dikkat et, kuru tutmak en önemlisi, ani hareketler yapma oturup kalkarken filan, hatta mümkün mertebe yatmaya çalış, yoksa bir sorun çıkmıyor Allah'ın izniyle. :teselli:

Son düzenleme:

tatlım gözün aydın.. allah analı babalı büyütsün inşallah.. herşeyin yolunda olmasına sevindim.. normal doğum olmuş bu harika tabi... epidural korktuğun kadar varmıymış ??
bence epiduralli normal doğum olabilecek en iyi doğum şekli.. sende tecrübelerini paylaşırsın anne adayları için..

a.s.

canım gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,
bebişine sağlıklı uzun ömürler versin
bizlerede bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri görmek nasip etsin...
kimbilir nasıl güzel bir duygudur...

hayırlı olsun zelcancım, sonunda kavuştun bebişine a.s.
Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavruna, analı babalı büyüsün
doğumunun güzel geçmesine de ayrıca sevindim :içelim::içelim:
darısı hamile olan diğer arkadaşların başına inşallah :Saruboceq:

canım 400tl aşılama ama saatler sürüyo yani değer 8de gittik 12de geldik nerdeyse 11 diyim yada 2 saat yıkama sürüyo benim klomenle büyüttük sonra çatlatma iğnesi oldum ertesi akşam aşılama ya gittik eşimde sorun yok benim yıkama yapıldı spermlere sonrada mikroskopta gösterdi milyonlarca sperm nasıl hareketliler eşim bide heycandan sanki olmadı falan demişti görünce rahatladı sonra muane masasında yapıldı işlem canım benim canım biraz acıdı çünkü yerini hemen bulamadık ama bu bana özel bi durum çünkü herkez çok basit ve 2 saniyelik olay diyo ama dayanmıcam bi acı değildi acıda denmez yani açıkcası utanmanın verdiği huzursuzluk diyim yoksa ahmet bey aslında böle olmuyo çok basit oluyo dedi neyse bukadarlık şeylere dayanamıcaksak nasıl doğurcaz hiç acı umrumda değil yeterki olsunda yarım saatte yattım o kadar ama çok rahatlatıcı bi ortamdı benim gb takıntılı bi insan için hele eşide vardı elimi tuttu çok tatlı bi bayan destek oldu bana baya konuştuk rahatladık varmısın yokmusunu izledik spermler yıkanana kadar:)) yani çok gergindim kuş gb oldum nerdeyse allah razı olsun içim rahat inşallah olucak çok ümitliyim allah sonumuzu hayır etsin pazartesi çatlamışmı die gitcam bidahaki pazarteside olmuşmu die gidicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…