- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.581
yok canım hala doğuramadım malesef
hayırlısıyla alsam oğlumu kucağıma nasıl rahat edeceğim varya
dua edin kızlar 40+3 olduk
ptesi ye kadar kendi gelmezse ahmet bey suni sancı yada sezeryan olacak dedi
ikisindende tırsıyorum
dua edin hayırlısı neyse hakkımızda rabbim onu versinnnnnnnnnn
maşallah demek senin kız çerez bile yiyor artık ayy ne sevimli ama dikkat et yerken
zelcancım ahmet bey bana tavsiye etmişti bebiş gelmeyince (benim oğlanda 40+0 da bizim ısrarımızla suni verilerek doğdu) bende sana tavsiye edeyim bol bol yürü. ne kadar çok hareket edersen doğum o kadar kolay olur ve sancının kendiliğinden gelme ihtimali artar. ben doğuma gittiğimde benim oğlan daha aşağı bile inmemişti hatta ebeler sen eminmisin bugün doğum için geldiğine demişti ama suni sancıyı takınca açılma başladı, sonra keseyi patlattılar(acı veren bişey değil sana), iyice düzene girdi sancılarım. yani benim oğlan suniyi bekliyormuşta bizim haberimiz yokmuş. kaydirigubbakcemile3
sana tavsiyem ahmet bey kesin sezeryan demezse suni sancıyla başla, Allah korusun ters bir durum olsa zaten hemen müdahale ediyorlar. ben belki sancı çektim ama o an için sıkıntı çektim sadece. dua et bol bol, Allah kolaylığını veriyor. :Saruboceq:
ilayda: inşallah canımm diyorum annesini çokseviyor oğlum ayrılmak istemiyor :)
maşallah ne güzel yaa gözümde canlandı da oturmuş evcilik oynuyor ayyyy tü tü tü maşallah
dua edin bize de hayırlısıyla alayım oğlumu artık kucağıma korkuyorum valla
bi aksilik çıkacak diye...
arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var ev aldık içeine yapılacak bazı şeyler var üçcan mobilyaya hesaplattık 8bin lira tuttu çok geliyor fiyat tanıdığınız ii bi marangoz var mı hesaplı sadece portmanto ve giyinme odasına dolap yaptıracağım bu kadar fiyat vermek istemiyorum yardım edin bana tanıdığınız yerleri yazarmısınız
--------------------------------------------------------------------------------
Kıııııııııızlar akşam saat 8 de doktora gittik eşimdn sperm alındı yıkandı 10bucuk gb aşılamam yapıldı ilk aşılamam inşallah olur Iki yumurtam vardı sadece bi kere salı günü ilişki önerdi bidaha yapılmıcak dedi bakalım hayırlısı pazar günüde tutunması için jele başlıcam ertesi gün haftaya pazarteside çatlamışmı die kontrole gidicam sonrada diğer hafta oldumu die bakılacak özel muanenesinde yaptı doktorum sırf bizim için geldi sadece eşim ben ahmet bey ve eşi vardı yani çok rahattık sanki oturmaya gitmişizde aşılama yaptımışız gbydi :)BENİM GB TAKINTILI Bİ İNSAN İÇİN ÇOK RAHATLATICIYDIinşallah olmuştur dualarınızı bekliyorum hiç sitres olmucam bana dua edin nolur sizden başka anlıcak arkadaşlarım yok kimseye söylemedim kimse bilmesim olunca tümmmmmmmmm bursaya duyurucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm zaten hoşçakalınnnn:))))
bu arada ahmet beyin 7 yaşında bi kızı varmış ve ikincide yoldaymış ve akşam erkek olcanı öğrendiler bizde çok sevindik rabbim hayırlısıyla doğumunuda nasiip etsin eşi çok iyi bi bayandı çok rahatlattı beni tıpkı ahmet bey gb oda çok iyi sakin biri allah razı olsun ne diyim inşallah tutar önce allahın izniyle sonrada ahmet beye güveniyorum
canımmm tavsiyelerin için çok sağol
bende evin içinde 40 dk yürüyorum
gezmediğim yer kalmadı kaydirigubbakcemile3 elime bide pas pas aldım
boş gezmiyeyim diye
parkeler pırıl pırıl oldu hatta aşınacaklar nerdeyse hahaha
bende önce suni isteyeceğim sezeryanı son çare olarak görüyorum
tabi ahmet bey ne diyecek bilemem ama benim kendimce düşüncem bu yönde
bizde ayın 20sinde çokkkk az açılma başlamıştı ama orda kaldı sanırım
geçen ptesi bakmadı alttan ben belki bi ümit çoğalmıştır dedim ama
bakmadı bende hadi bi baksana diyemedim tabiikaydirigubbakcemile3
ben işte 39+6 da gittim bidaha 40+6 da çağırdı aslında arada da çağırsaydı daha ii olacaktı
suyu muyu azaldı filan aklım hep oğlumda
Allahtan kıpırdamaları güzelde rahatım
diyorum bırak artık oynamayı yavrum gel artık
beşiğini ciciklerini gönderiyorum kandırırım belki diye ama nafile kaydirigubbakcemile3
ya beğenmedi yada annesini çok seviyor ayrılamıyor
hayırdır canım sen muşa mı tayin oldun ???
kızlarrrr salı günü sonunda sağlıcakla suni sancı ile epidural normal doğumla
oğlum kadir tuna mı aldım kucağıma
çok memnun kaldım epidüraldende hastene ebe ve tabi ahmet beydend de
sonra tekrar yazarım uzun uzun
çok mutluyuz bugün evimize geldik
az önce emdik şimdi uyuyor baba oğul bende haber vereyim sizlere dedim :)
canım nekadara yaptı aşılamaya banada öneriyor amna korkuyorum rahim filmi falan istedimi iğnemi hapmı kullandın eski muayenehanesinin yanında biryermiş dimi orada yapacağım dedi çok korkuyorum ben eşimde sperm azlığı var insallah bende yaptırırım ocakta falan düşünüyorum canın yandımı nekadar sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?