- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.561
zelcan mesajını görünce haah doğum yaptı onu haber ediyo dedim
ama daha olmamış demekki
hayırlısıyla doğur da haberlerini alalım:)
haydaaaa ya ben bilmiyorum ama her çocuk aynı zamanda yapamaz bazı şeyleri benim eltimin kızı ondokuz aylık daha tam olarak konuşamıyor bile bişey istediği zaman elini uzatıp ıh ıh yapıyor düşün bu daha on dokuz aylık. benimkide birşeye uzanıyor alini açıp kapıyor bazen bazende senin dediğin gibi bakıp bakıp ağlıyor alamayınca. ve ve falanda demiyor. vermeyince ağlıyor. bizimkide yürütece koydum artık. evi dolanıyor. ama elinden tutunca adım atmıyor yürümüyor. sadece basıyor o kadar. her çocuk aynı ay içinde aynı şeyleri yapacak diye bir şey olur mu? daha yeni yeni oturuyor oda tam olarak değil yalnız bırakamıyorum yıkılıyor çünkü arada ne bileyim çok mu kafa karıştırıyor acaba doktorlar. geçen doktora gittiğimizde yaren basmadı ayaklarını doktor bişey demedi. çok tedirgin belli korkuyor dedi. ama ayaklarını basması lazım falan hiç bişey demedi. bilmiyorum ki fakültemi biraz abartıyor acaba. artı bizimki daha emekleyemiyor sürünüyor. yürütece koyduğumdan beride hiç emekleyesi yok yürüteçle fır fır geziyor. sürüne sürüne her eri dolaşıyor hep zararları buluyor. olmadık şeyleri ağzına sokuyor. bilmiyorum ki ne denir doktor sonuçta onlarda ama daha erken değilmi yürümeleri için . yürüyüşünü beğenmemiş demişsin ya ondan dedim cnm. diş olayı bizde henüz yok deli gibi kaşınmaya devam ağzımızın suyu sürekli akıyor ama görünen bişey yok.
medikalin epiduralinin iyi olmadığını bir doktordan duymuştum......
ama sezeryanını tavsiye etti.....
sen içinden geleni yap canım.....
kelebek: canım epidüral konusunda mı şimdilik istemiyorum ama o an ağrı sızı olursa fikir değiştirirmiyim bilmiyorum
canım sen ahmet beye gitmiyormusun zaten??? geç kalmadın canım tam güzel zamanları
sevinç: limon nasıl kameraya aldırdı kim çekti peki ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?