- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.601
kızlarrrr salı günü sonunda sağlıcakla suni sancı ile epidural normal doğumla
oğlum kadir tuna mı aldım kucağıma
çok memnun kaldım epidüraldende hastene ebe ve tabi ahmet beydend de
sonra tekrar yazarım uzun uzun
çok mutluyuz bugün evimize geldik
az önce emdik şimdi uyuyor baba oğul bende haber vereyim sizlere dedim :)
@sevinç çok sağol canım
ya ne diceğimi bilmiyorum inşallah sorun çıkmaz canım
sade canının sıkıldığınla kalırsın Allahım doruk paşa ya ve
tüm bebekler sağlık sihat ve şifa versin Rabbimmm
sevinç doruk ta ne var
niye böle şeyler oldu
beyin neden oksijensiz kalmış ki?
zelcan kadir çok ağlıyo mu
senin normal mi oldu
ameliyathane küçük mü
anestezici yaşlı mı
kameraya çektirdin mi
amin cnm inşallah sorun çıkmasında ben üzüleyim önemli değil
@erdems: sağol canım 3 dikişim var ama yatmak nerdeeee biliyorsun yanlızım
gece uykusuzluk oğlum hep emmek istiyor
saniyesinde meme ağzında olacak yoksa yıkıyor ortalığı
günde 1 defa batikonla pansuman yapıyorum bakalım inşallah sorunsuz erir
ya bu eriyor mu dökülüyor mu içten dikmiş içime dökülmesin sonra kaydirigubbakcemile3
@psilokum: canım ne büyük bir nimetmiş bu epidural insan yaşayınca anlıyormuş
anlatırım canım çok memnun kaldım zaten
medikal aynı devlet hastanesi gibi olmuş diyenlere de gözüne gözlük diye bağırasım var
kaydirigubbakcemile3
ebelerdende dr dan da anestezi uzmanındanda çok memnun kaldım
bi tek çocuk bölümü felaketti gerçi henüz dün 1x gittik ama
9,30 dan 15,00 e kadar kaldık tekrar tekrar kan aldılar bilmem ne
yavrum rezil oldu
bezimiz bitti üstümüz kusuk oldu
11 sarılık çıktı 17 olunca ışık tedavisi varmış
şimdilik ii ama takip et dediler ama kaç saat oyaladılar
dr geceden çıkmış 12de eve gitti
başka dr göster dedi bilmem ne ayyy dün hepimizde rezil olduk
canım benim Allah yardımcın olsun.:Saruboceq: eriyor kendisi benim öyle olmuştu, estetik dikiş ya ondan kendi düşecek demişti ahmet bey bana, hatta temizlemek için dikişleri hiç bir şey vermedi bile, bende senin gibi baticonla silip kurutuyordum günde bir kere. epidural bencede büyük bir nimet. ama şimdiden uyarayım bende çok baş ağrısı ve bel ağrısı yaptı ilk 2-3 ay. ama çok şükür geçti bir sıkıntım yok şimdi. acaba epidurali takan aynı bayan mıydı, çok tatlıydı, acayip moral veriyordu. alkisalkisalkis
bebeği ne kadar çok emzirirsen o kadar çabuk geçiyor sarılığı. ben çok sıkılmıştım yeter artık emzirmicem filan diye isyanlardaydım ama çok şükür çok artmadan geçti sarılığı o sayede, bi de bizde adettir sarı tülbent örterler, annem sürekli tülbenti örtüyordu. sempatiksalakcinni
bursada olsam bizim süper etkili tülbenti getiriverirdim sanada kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
@erdems: sağol canım 3 dikişim var ama yatmak nerdeeee biliyorsun yanlızım
gece uykusuzluk oğlum hep emmek istiyor
saniyesinde meme ağzında olacak yoksa yıkıyor ortalığı
günde 1 defa batikonla pansuman yapıyorum bakalım inşallah sorunsuz erir
ya bu eriyor mu dökülüyor mu içten dikmiş içime dökülmesin sonra kaydirigubbakcemile3
@psilokum: canım ne büyük bir nimetmiş bu epidural insan yaşayınca anlıyormuş
anlatırım canım çok memnun kaldım zaten
medikal aynı devlet hastanesi gibi olmuş diyenlere de gözüne gözlük diye bağırasım var
kaydirigubbakcemile3
ebelerdende dr dan da anestezi uzmanındanda çok memnun kaldım
bi tek çocuk bölümü felaketti gerçi henüz dün 1x gittik ama
9,30 dan 15,00 e kadar kaldık tekrar tekrar kan aldılar bilmem ne
yavrum rezil oldu
bezimiz bitti üstümüz kusuk oldu
11 sarılık çıktı 17 olunca ışık tedavisi varmış
şimdilik ii ama takip et dediler ama kaç saat oyaladılar
dr geceden çıkmış 12de eve gitti
başka dr göster dedi bilmem ne ayyy dün hepimizde rezil olduk
canım benim Allah yardımcın olsun.:Saruboceq: eriyor kendisi benim öyle olmuştu, estetik dikiş ya ondan kendi düşecek demişti ahmet bey bana, hatta temizlemek için dikişleri hiç bir şey vermedi bile, bende senin gibi baticonla silip kurutuyordum günde bir kere. epidural bencede büyük bir nimet. ama şimdiden uyarayım bende çok baş ağrısı ve bel ağrısı yaptı ilk 2-3 ay. ama çok şükür geçti bir sıkıntım yok şimdi. acaba epidurali takan aynı bayan mıydı, çok tatlıydı, acayip moral veriyordu. alkisalkisalkis
bebeği ne kadar çok emzirirsen o kadar çabuk geçiyor sarılığı. ben çok sıkılmıştım yeter artık emzirmicem filan diye isyanlardaydım ama çok şükür çok artmadan geçti sarılığı o sayede, bi de bizde adettir sarı tülbent örterler, annem sürekli tülbenti örtüyordu. sempatiksalakcinni
bursada olsam bizim süper etkili tülbenti getiriverirdim sanada kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
ben annelik moduna girdim şimdiden allahım inşallah hüsran olmaz çok kaptırdık valla eşimde pamuklara sarıcak nerdeyse o öyle yaptıkça daha çok içim parçalanıyo............
dün doktora gittim çok olumlu konuştu yumurtam çatlamış adet duvarım kalınlaşmış sıvı olmuş karnımda çok ne demekse bunlar herşey olması gb dedi biz elimizden geleni yaptık herşey bu vakte kadar normal dedi şimdi allahtan herşey dua edicaz dedi doktorum çok iyi ya melek gb bişi allahım nolur senin izninle doktorumun gayretiyle bizim dualarımızı kabul eyle nolur olmuş olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ve pazartesi test yapıcaz bakalım ne olucak ama sanki olmuş gb allahım nolur ya aaaaa nolur o testi görünce ya sevinçten ölücam yada üzüntüden nolur dua edin arkadaşlar nolur dua edin
sıpanın altını değiştirirken çok eğiliyorum çünkü ne zaman temiz bez taksam ya üstüme işiyor yada yeni bezine eee bende ıslak ıslak bırakamıyorum tabii
haydiii tekardan sil bezle dövüş kavga
zaten göbeğimiz hala düşmedi bugün 8 gün olduk ama malesef az kaldı ama bi düşse bende o da rahatlicaz
evet canım bugün dr gittik kilo vermemişiz Allaha şükür
maşallah almışız hatta ilk baş düşük doğum kg düşük olabilir filan diyordu hemşire ama maşallah benim vantuz oğlum azıcık almış cokacimcoook
sen nasıl yapıyordun mesela uyudu uyandı ağlayarak emmek için
önce altını mı alıyorsun yoksa önce emziriyormusun
ben her defa 2 kere değiştiriyorum sempatiksalakcinni çünkü ben alır almaz tekrar çiş/kaka yapıyor
tüh kaçırdık mucizevi sarı tülbenti
bugün sağlık ocağına gittik topuk kanı için dr sarılığı filan yok çok ii dedi
moral oldu
zaten yanaklarımız da al al oldu azıcık gözlerimizde var ama yanaklarımızda filan geçti gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?