Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

@erdems: sağol canım 3 dikişim var ama yatmak nerdeeee biliyorsun yanlızım
gece uykusuzluk oğlum hep emmek istiyor
saniyesinde meme ağzında olacak yoksa yıkıyor ortalığı
günde 1 defa batikonla pansuman yapıyorum bakalım inşallah sorunsuz erir
ya bu eriyor mu dökülüyor mu içten dikmiş içime dökülmesin sonra kaydirigubbakcemile3

@psilokum: canım ne büyük bir nimetmiş bu epidural insan yaşayınca anlıyormuş
anlatırım canım çok memnun kaldım zaten
medikal aynı devlet hastanesi gibi olmuş diyenlere de gözüne gözlük diye bağırasım var
kaydirigubbakcemile3
ebelerdende dr dan da anestezi uzmanındanda çok memnun kaldım
bi tek çocuk bölümü felaketti gerçi henüz dün 1x gittik ama
9,30 dan 15,00 e kadar kaldık tekrar tekrar kan aldılar bilmem ne
yavrum rezil oldu
bezimiz bitti üstümüz kusuk oldu
11 sarılık çıktı 17 olunca ışık tedavisi varmış
şimdilik ii ama takip et dediler ama kaç saat oyaladılar
dr geceden çıkmış 12de eve gitti
başka dr göster dedi bilmem ne ayyy dün hepimizde rezil olduk

@slszr: tşk canım darısı başına gerçektendeee çok güzel bi duygu
ona saatlerce bakabilirim hiç sıkılmadan :)

@ilayda: sağğğğol canım darısı öbür hamile arkadaşların başınaa

@kelebek: darısı başına tşk ederim canım

doğum yapacak arkadaşlardan sorusu olan varsa memnuniyetle cevaplarım
detaylı da yazmaya çalışacağım hikayemi ama bir kaç gün daha geçsin anca yazarım

gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin bebişine

kızlar doruktan gelemiyorum pek çok yaramazlaştı artık.bugün dörtçelik nörolojiyede gösterdik doktoru.ergün bey eeg istedi bizden kasımda çekilecek.beyin oksijensiz kalmış dedi çok az hasar görmüştür emarda çıkmamışsa dedi ama küçük olduğu için büyüdükçe belli olurmuş ne olacağı.
çoook üzüldüm yine.doğum sırasında veya anne karnında olmuştur dedi.burda biraz ahmet beyi suçlamıyor değilim.anne karnında riskli ise niye erken almak istemedi veya doğumdamı bir hata yaptılar düşünmekten delireceğim.inşallah herşey yolunda giderde bir sorunumuz çıkmaz başka.
gerçi sol tarafını tamamen vurmuş sol el ve ayaktada kasma var dedi.sol kulakta duyma sol gözdede kayma var anlayacağınız çoook üzgünüm.şuan için gelişimi güzel ayağa kalkıp sıralıyor çoğu şeyi anlıyor ama 2 yaşına girmeden tam belli olmayacak nerelerin etkilendiği.allah yardımcımız olsun çok zor bir durum nasıl atlatacağız bilmiyorum kızlar

@sevinç çok sağol canım
ya ne diceğimi bilmiyorum inşallah sorun çıkmaz canım
sade canının sıkıldığınla kalırsın Allahım doruk paşa ya ve
tüm bebekler sağlık sihat ve şifa versin Rabbimmm

amin cnm inşallah sorun çıkmasında ben üzüleyim önemli değil

sevinç doruk ta ne var
niye böle şeyler oldu
beyin neden oksijensiz kalmış ki?

cnm ağzında sağa doğru kayma var.doğumdan sonra belliydi medical fakülteye götürün dedi.ameliyat iyi geçti dendi.ama ya anne karnında yada sezeryan sırasında oksijensiz kalmış diyor doktor.anne karnındaysa ahmet bey niye riskliydide erken almadı veya ameliyattamı bir sorun oldu bilelmiyorum.son haftalarda ahmet bey diyordu zaten suyu az aşağıya sıkışmış diye hareketlerini takip et anne karnında ölebilir riskli diyordu.bu kadarını diyordu ama sezeryan için 38.haftayı neden bekletti anlamadım.belkide o son haftalarda oldu ne olduysa,işte büyüdükçe belli olacakmış ne olduğu.sol eli ve ayağıda kasıyor dedi doktor oralarda etkilendimi oksijensiz kalınca bilmiyoruz.sol gözündede kayma var,işitme kaybıda var dendi.şuan hareketleri normal ama takip edilecek büyüdükçe anlaşılırmış ne olduğu.çok moralim bozuk ya kendimide suçlamıyor değilim daha iyi beslenseydim suyu azalmazdı belki.allahım inşallah dermansız dertler vermez ufak tefek şeyledirde büyüdükçe düzelir inşallah cnm

zelcan kadir çok ağlıyo mu
senin normal mi oldu
ameliyathane küçük mü
anestezici yaşlı mı
kameraya çektirdin mi

ağlaması belli olmuyor bazen kıyameti koparıyor bazen uyuyor
normal oldu epidüral oldum ve 41 haftada hala gelmediği için suni sancıyla doğum başlatıldı
yok bi bayandı gençti çok iyiydi hep aşama aşama anlattı yaparken belkş onun satesinde bu kadar 'kolay' bi doğum geçirdim
ameliyathaneyi görmedim o -2 katta
ben nst çekilen yerde doğum sancılaını çektim 16 katta yan odada da çatalda doğum yaptım
15. katta istirat osamdı
yok canım çektirmedim
ebeye dedim makine vereyim foto çekermisiniz yıkarken filan
duymazdan geldi
tekrar sordum
burda çekiliyor zaten dedi ama o dediği hani medicalin sitesi varya bugün bu bebekler doğdu diye oymuş lmaz: gıcık çekmedi

zelcan sevinç cevaplarınız için çok teşekkür ederim....
sevinç üzülme allah büyükk beterinden korusun...bence zamanla o sıkıntılar geçer.....bebeğin sağlıklı olsun gerisi hep düzelir....fizik tedavi ile o kasılmaları çekilmeleri bence düzelir...gözde kayma bebeklerde oluyo yiğenimde vardı o da geçti....

ben annelik moduna girdim şimdiden allahım inşallah hüsran olmaz çok kaptırdık valla eşimde pamuklara sarıcak nerdeyse o öyle yaptıkça daha çok içim parçalanıyo............
dün doktora gittim çok olumlu konuştu yumurtam çatlamış adet duvarım kalınlaşmış sıvı olmuş karnımda çok ne demekse bunlar herşey olması gb dedi biz elimizden geleni yaptık herşey bu vakte kadar normal dedi şimdi allahtan herşey dua edicaz dedi doktorum çok iyi ya melek gb bişi allahım nolur senin izninle doktorumun gayretiyle bizim dualarımızı kabul eyle nolur olmuş olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ve pazartesi test yapıcaz bakalım ne olucak ama sanki olmuş gb allahım nolur ya aaaaa nolur o testi görünce ya sevinçten ölücam yada üzüntüden nolur dua edin arkadaşlar nolur dua edin

İnşallah canım ALlahım gönlüne göre versinnnn
güzel haberlerini bekliyoruz ptesi

çok ışıkta tut canım beşiğini pencere kenarına koy bebekler gün ışığında olmalıymış biz sarıp sarmalıyoruz ya ondan sarılık olurmuş bide çok emzir humana falan iç sütün artsın benim görümceminde olduydu çocuğu hep ışık ta tuttular hastanede ışın aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…