Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

aman neyse boşver topic falan açma bi daha her defasında aynı şeyler oluyo ben anlm veremiyorum fazlada bişey söylemiyorum neyse

klava:
memnun deyiliz demek demek ki hakarete giriyoklava:

psilokum senin sonradan açtığın topic genemi kapandı bulamıyorum yaa

evet ya ben de oraya gebelik takiplerimi ve doğumumu yaptıran
çok sevgili doktorum op.dr özer kutlu ile ilgili yorum ve tavsiyelerimi yazacaktım.
gerçi başka topiklere yazmıştım ve özer bey zaten bursada çok tanınıyor, bilgi ve tecrübesi tartışılmaz zaten,
hastalarının başından sonuna kadar yanında olması, destek olması da çok önemli.

ama topik psilokumun isteği üzerine kapandığı için bişey demiyorum o da haklı sonuçta.

para göz olmadığı belli zaten öyle düşünenler vardır saygı duyarız bu topici bence kapatmazlar çünkü ben kötü tecrübelirimi anlatmaktan vazgeçtim:umursamaz:

canım daha özenli cümleler kuararak yaşadıklarını yazmakta sakınca olduğunu sanmıyorum,yazabilirsin bence.

işte altın kesemiz

ay maşallah allahım tamamına erdirsin inş gerçekten mucize bu bebekler ya bi zaman sonra o kese dolacak her deyişikliklerini burdan takip etmek istiyoruz hadi hayırlısı kalp atışalırınıda duyacaksın pıt pıt kaydirigubbakcemile3keyifleneceksin gözlerin dolacak sonra bi bakmışsın douğmuş kucağında avazı çıktığı kadar bağırıyo:icecream:sonra uykusuz geceler üzerine kusulmuş pijamalar tabi başka şeylerde yapacak ama anlatmayım onları uykusuz olacaksı ama onu kucağına alıp sana bi gülünce herşey unutacaksın yorgunluk uykusuzluk hepsi bitecek ayy o günlerinide yazdığını hayırlısıyla görürüz inş kesemize dikkat et annesi:dance:

sağol teyzesi.. çok korkutuyo benim yaramaz.dün akşam hafif bir lekelenme daha oldu.ama bugün yok bişey.. inşallah herşey yolunda gider.bugün eşimde doktor gidelim vajinal ultrasonla bakalım dedi. bence gerek yok bu kadar korkutma kendini dedi.bilmiyorum artık beklemedeyiz..

bende pozitif olmaya çalışıyorum.. mecbuecim benim karnımın alt bölgesi ağrıyor arada.çok şiddetli değil ama sıkıntı veriyor.bazende sağ bacağım agrıyor sende de bu tür şeyler olmuşmuydu ?

yok ben o tarz şikeyetler yaşamadım ama şu var kese yerleşene kadar hep sancım oldu kasıklarım patlayacakmış gibi bendede oldu lekelenmeler hatta 4 ay ben hep lekelendim ama lekeler koyu kahverengiydi siyaha yakındı öyle olunca korkulacak bişey yok demişti doktor ben sürekli yattım 3 ay boyunca sadece lavaboya ve yemek yemeye kalkıyodum kendini yorma mümkün oldukça yat yürüyüş falan yapmamaya çalış e bide moralini yüksek tut dediyin gibi pozitif düşün ama sen işini garantiye al ahmet beyi bi daha arayıp sor istersen

canım ben ahmet beyi aradım.daha önceki mesajlarımda da yazmıştım ya.. günde 3 progestana devam dedi. buna rağmen kanama devam ederse bidaha aricam. aramam direk giderim belkide. ben meraklıyım.akıntının çamaşıra gelmesini beklemiyorum.parmağımı sokup akıntı örneği alıyorum.dolayısıyla parmağıma parlak kırmızı taze kan geliyor.bir sıvıyla birlikte.kırmızısı çok olmuyor ama beni yinede tedirgin ediyor.. korkum yoktu geçen haftalarda hiç akıntı olmadığı için örnek falan almıyordum. dün kahverengi leke gelince tedirgin oldum. kan içerde bir süre bekleyince kahverengi oluyor.. kahverengi leke eski bir kanama demek ama ya devamı gelirse diye insan diken üstünde oluyor.inşallah sımsıkı tutunuyordur altın kesem.. :Saruboceq:

inş bişey olmaz canım dikkat et kendine aman benim kesenin içinde kanama olmuştu kanama ya çoğalacak bebeyi atacak ya bebek büyüyecek kanı bitirecek dedi benim kızım büyüdü kanamayı bitirdi ama çok hoş zamanlar deyildi biz kadın milleti meraklıyız hiçbişeyi beklemiyoruz kaydirigubbakcemile2 akıntı zaten kendiliyinden gelmiyomu benim kendi kendine geliyodu sürekli bazen baya kanamalarım oluyodu

canım yatıp dinlenmen lazım senin. ilk 3 ay hamilelikte kritik bir dönem. o yüzden dikkat et kendine. progestanı da ihmal etme. folik asit de kullanıyorsun dimi? onu da ihmal etme.
hem öyle parmakla falan kurcalama sakın, durduk yerde dürtme. inşallah herşey yolunda gider.:teselli:

ah be canım sen de neler yaşamışsın şu hamileliğinde ya,
inşallah kızın sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur da bu yaşadıklarını unutturur sana :teselli:.

ah be canım sen de neler yaşamışsın şu hamileliğinde ya,
inşallah kızın sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur da bu yaşadıklarını unutturur sana :teselli:.

sorma teyzesi benim kız çok cadı çok naniknanik büyürse evlenirken yüklü bi başlık parası isteyim diyorum ne dersiniz teyzelerisüprizzzzz

merhaba arkadaşlar...bende ahmet beye başladım geçen ay...doktorumu değiştiridim...dediğiniz gibi sakin bir doktor..ve istatistiksel bilgiler veriyor...büyük ihtimal de doğumum medikalde olacak...ben orda burun ameliyatı oldum sağlıklı bir şekllide..sorunda yaşamadım..acaba doğum da da medikal iyimi ..zaten doğumdan önce eşimle mutlaka görmeye gideceğiz..ahmet bey normal doğumada gelecekmiş...hatta ilk kez gittiğim gün..21.30 a randevu aldık...tam oturudk eşimle doktorun karşısına ..pırrr telefon...doğum için aradılar..tabiki gitmek zorunda kaldı..zaten gitmeseydii ben bir daha ahmete beye gitmezdim ve puanını veriridim...yarın aynı şeyde biziim başımıza gelecek...sonra 23,10 da tekrar geldi ..sırf bizim için...bizde fsmd e arkadaşlarla takılıyorduk...sorun yapmadık yani...ama iyi bir şey bu...20 kişide olsa sırada adam akşamın bir vakti doğuma gidiyor...bakalım doğum bize ne kadara gelecek... salı günü 32 hafta bitecek oğlum 2180 gr 2 kilo daha alırmı acaba...yada kg alması yavaşlarmı ki...4 kg geçerse sezeryan diyebilir...özetle medikalde doğum iyidir umarım..temizdir ortalık...görmek lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…