- Konu Sahibi arzuerturk
-
slm kızlar. bende hamileliğimin başından beri ahmet bey'e gidiyorum. şuana kadar bir problem olmadı çok şükür umarım sonuna kadar da böyle gider. ahmet çok sakin kibar bir insan. ne sorsak sabırla cvp veriyor. doğumuda medicalde yapmayı düşünüyorum. inşallah doğumuda sağ salim atlatırız. çünkü doğumdan çok korkuyorum. gece rüyalarıma giriyor.uykularım kaçıyor. o derece yani. bu yüzden benim için doktorun ilgili biri olması çok önemliydi.. sanırım aradığım doktoru buldum diyorum. umarım doğumumuzda güzel geçer. sırf korkularım yüzünden hep sezeryan olmayı düşünüyorum. ahmet bey isteğe göre sezeryan yapar mı acaba?
limonnnn selam canım,
daha önce de konuşmuştuk seninle.
ahmet beyden memnun olaman sevindim. ama daha doğumu düşünüp korkmak için çok erken.şimdiden kendini strese sokma, bebişin de huzurlu olsun. son haftalarda çatı muaynesi falan oluyor sanırım ve ona göre karar veriliyor normal mi sezeryanmı diye. ama ben de senin gibi normal doğumu kesinlikle düşünmeyenlerdendim ama bunu son haftalara kadar doktoruma söyliyemedim tabi. ısrar etmesinden korktum açıkçası ya da sezeryan yapamam isteğe göre der diye korktum. sağolsun çok anlayışlı ve ilgili bir doktorum vardı (op.dr. özer kutlu) ve doğuma 1-2 hafta kala ben normal yapamam doktor bey genel anestezi de almak istemiyorum dedim. ve spinal sezeryanla doğum yaptım zübeydehanım doğumevinde. herşey çok güzeldi. sen de korkma hamileliğinin tadını çıkar. zamanı gelince ahmet beyle birlikte en doğru kararı verirsiniz canım.
canım ya benimde karnım hiç çıkmadı. herşey yolunda çok şükür. bebeğimin haftasına göre gelişimi kiloso iyi fakat bende bi değişklik yok. sadece iki kilo aldım bu zamana kadar ve karnım hala aynı dışardan gören hiç hamile demez bana. hatta insanlar saşkın saşkın bakıyo yüzüme karnın hiç çıkmamış derken. çok sinir oluyorum ve üzülüyorum.
canım dur bakalım daha çok erken. 18. haftandasın. ben 8 aylık hamileydim, eşimin bir arkadaşı bana sen eminmisin 8 aylık hamile olduğuna dedi. bunu söyliyen de bir bayan doktor. tabiki eminim ne demek yani dedim. yok yani hiç belli olmuyorda falan demişti. her ay düzenli kontrole gidiyorum doktorum bir sorun olmadığını herşeyin yolunda olduğunu söylüyor deyince susmuştu. kimisinin iç karnı geniş oluyormuş, boyun da uzunsa belli olmayabilir.
canım zafer plaza Waikiki ye bak. orada güzel kıyafetler var. hem fiyat olarak uygun hem de kaliteli. tabi çok daha kaliteliler var fiyat olarak da uçuk tabiki. ama o kadarına gerek yok. çabuk büyüyorlar ve birkaç sefer ancak giyiyorlar. o yüzden uygun fiyatlı ama mevsime uygun şeyler al. bana çok fazla kıyafet hediye geldi. bazılarını ancak 1 sefer giydirmişimdir. küçüldü bile. bazıları da 1 yaş civarı büyük yani. onları da daha sonra giydiricem. bir de kapalı çarşıda uygun fiyatlı güzel kıyafetler var bebe mağazalarında. evet bayram üstü avm ler çok kalabalık olur hele haftasonu daha da bir üşüşüyor insanlar ben de çok sinir oluyorum ve haftasonu mecbur kalmadıkça alışverişe pek çıkmam.
ay saçmalama mecbue ne olacakmış ya. millet diğer topiklerde bangır bangır memnun kalmadığı doktorlardan bahsedip duruyor yani. ha küfür hakaret iftira mesleki itibara zarar gelecek cümleler kurulmamalı tabi ama derdimizi de anlatamıyacakmıyız yani.
b urda anlatmayacam artık derdimi burdaki herkes az çok biliyo
merhaba hoş geldin...Ahmet bey normal doğuma geliyor....medikalde şu an normal doğum 300 sezeryan 500 civarında..Ahmet beyin fsm bulvarında yeri var...medikalden de bakıyor ..artık hangi kuruma aitseniz bir tarife vadır..küçük paralar tutar...Ahmet beye ben de yeni başladım...şu ana kadar aksi bir durum olmadı...sen bu topikte benim yazdığım bir paragraf var..onları bir oku...ahmet beyle ilgili...her türlü doğuma geliyor olduğunu biliorum..
dün akşam baktık oraya tabiri caizse ana baba günü gibiydi kadının biri itti beni daldı kıyafetlere:gitme:eşimde korktu hadi çıkalım dedi çıktıkkaydirigubbakcemile3
b urda anlatmayacam artık derdimi burdaki herkes az çok biliyo
merhaba arkadaşlar. birkaç gündür topiği takip ediyorumda aklımda bazı sorular var.
eğer cevaplandırırsanız bende Ahmet bey'in hastası olabilirim. alkisalkisalkis
ben şuan 27 haftalık hamileyim, pembe mavide nedret hanımın hastasıyım, takiplerim orada oldu şimdiye kadar.
doktorumdan çok memnunum aslında ama orada doğum ücretleri çok yüksek. doğum için baharı düşünüyordum taki bu topiği malum topikten duyana kadar. :1rolleyes:
dün eşimle konuştuk tamam iyi diyosun ama ya malum topikteki dr gibi olursa(çok övülmüştü ya) memnun kalmazsak dedi. bende bi soruyum arkadaşlara dedim.
muayenehanesimi var yoksa hastanedemi bakıyo? ssk lı ile ilgilenmesi farklımı? normal doğum olsa bile geliyormu? bide medicalde ssk doğum ücreti nasıl?
şimdiden teşekkürler.
bu arada kadir geceniz mübarek olsun. Rabbim şu mübarek gecenin hürmetine bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alıp, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.a.s
çok teşekkür ederim. bişey daha sorucam,fsm deki yeri tam olarak nerede, bi de muayene ücreti ne kadar alıyor?
bu arada yazdığın paragrafı okudum, hakikaten çok iyi. hayırlısı hepimiz için inşaallah. :Saruboceq:
herkesin kadir gecesi mubarek olsun......oglusumda kutluyor..aha gene tekmeledi...
topicin adı malum topic kaldı iyimi:lepi:ben sadece 10 günlük hastasıydım ahmet beyin ve oo malum topicteki bayan doktora gidiyodum preklempsi geçirdim ve medicale sevk ettiler orda ahmet bey benim doktorumdu ilgisi alakası süperdi sanki aylarca diyer doktora deyilde ona gidiyomuşum gibi ben muayenehane yada hastaneye giden hastalarına farklı bi muamele yapacağını hiç sanmıyorum ama ahmet beyin bi güzel tarafı daha var sizin duymak istediklerinizi deyil gerçekleri gayet yumuşak ve kibar sakin bi ses tonuyla size anlatması benim eski doktorda pembemavideydi nedret hanımın çok iyi bi doktor olduğunu duymuştum hatta benim doktor hamilelik teşhisini koyamamıştıda nedret hanım koymuştu:gitme:keşke taa o zamandan deyiştirseymişim ben doktorumu ama bursalı olmadığım için bilmiyodum ne nedir kim iyidir kimin sadece vitrini iyidir şimdi olsa daha tecrübeliyim en azından burda sizlere sorup fikrinizi tecrübelerinizi alırım eğer ahmet beyin hastası olursan gece gündüz normal sezeryan hiç fark etmez bizzat kendi giriyo doğumlaramerhaba arkadaşlar. birkaç gündür topiği takip ediyorumda aklımda bazı sorular var.
eğer cevaplandırırsanız bende Ahmet bey'in hastası olabilirim. alkisalkisalkis
ben şuan 27 haftalık hamileyim, pembe mavide nedret hanımın hastasıyım, takiplerim orada oldu şimdiye kadar.
doktorumdan çok memnunum aslında ama orada doğum ücretleri çok yüksek. doğum için baharı düşünüyordum taki bu topiği malum topikten duyana kadar. :1rolleyes:
dün eşimle konuştuk tamam iyi diyosun ama ya malum topikteki dr gibi olursa(çok övülmüştü ya) memnun kalmazsak dedi. bende bi soruyum arkadaşlara dedim.
muayenehanesimi var yoksa hastanedemi bakıyo? ssk lı ile ilgilenmesi farklımı? normal doğum olsa bile geliyormu? bide medicalde ssk doğum ücreti nasıl?
şimdiden teşekkürler.
bu arada kadir geceniz mübarek olsun. Rabbim şu mübarek gecenin hürmetine bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alıp, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.a.s
ay be mecbue yani sen de ne talihsiz kadınmışsın. kızım kadın seni itiyorsa sen de onu itemedin mi? ellerin armut mu topluyor. beni iten kadını ben mağazanın dışına kadar kovalarım valla. ne zannediyor bu insanlar kendini ya.hafta içi sabah saatlerinde git canım. iş çıkış saatleri ve haftasonları kalabalık oluyor.
oraya gitmeden önce çarşıda bi mağazada bi tezgahtara bağırdımklava:zafer plazayada gidince orda sıkıştım nefes alamıyorum hatun beni itti bende karşıya geçmek için başka birini ittim baktı eşim ben sinirleniyorum hemen hadi çıkalım zaten bişeyde kalmamış dedi nasıl anlıyosa artık sinirlendiyimi yüzüme bakınca anlayıveriyo hemen müdahale etti çıktık ordanÇok üzgünüm çoook
erdems doktorundan memnunsan değiştirme derim. ha memnun olmazsın o ayrı konu. o zaman son haftada dahi olsan değiştirme hakkın olur.
nedret hanım aynı zamanda doğumevinin doktoru değilmi, ben öyle biliyorum. sen de doğumunu doğumevinde yaparsın. ama orada normal doğuma ebeler giriyor diye biliyorum. ama doktorun onları yönlendirir yani. ben orada doğum yaptım ama benimki sezeryandı ve memnun kaldım. hastane güzel fena değil. yani eskiden epey kötülüyorlardı ben de pek istememiştim orada doğum yapmayı ama KK dan orada doğum yapan arkadaşlara danıştım memnun kaldıklarını söylediler. ben de onun üzerine oraya karar verdim.
ama sen ahmet beye gidicem dersen o da çok iyidir. normal doğuma girdiğini ben de duydum hatta bu siteden bir arkadaş. smiter di sanırım. ahmet bey jimerdeyken orada normal doğum yapmıştı. sabaha karşı 4-5 gibi normal doğum yapmış hem de ve ahmet bey gelmiş. ben de çok şaşırmıştım ve bir kez daha tebrik ettim ahmet beyi.
hem hastanede de öyle sen ssk lısın sen özelsin diye ayırım yapacağını sanmıyorum. yani öyle bir insan değil. zaten ahmet beyin insani yönü nedeniyle birçok hasta onu tercih ediyor yani öyle çok samimiyet kurmaz hastayla, kişisel muhabbetlere pek girmez, ama çok kibar davranır ve asla hasta ayırımı yapmaz. ayrıca doktorluğu da çok iyidir. ben hamile kalmamı bir anlamda ahmet beye borçluyum. hastane değiştirince gebelik takiplerim için ona gidemedim ama hamile kalana kadar çok yardımcı oldu sağolsun.
topicin adı malum topic kaldı iyimi:lepi:ben sadece 10 günlük hastasıydım ahmet beyin ve oo malum topicteki bayan doktora gidiyodum preklempsi geçirdim ve medicale sevk ettiler orda ahmet bey benim doktorumdu ilgisi alakası süperdi sanki aylarca diyer doktora deyilde ona gidiyomuşum gibi ben muayenehane yada hastaneye giden hastalarına farklı bi muamele yapacağını hiç sanmıyorum ama ahmet beyin bi güzel tarafı daha var sizin duymak istediklerinizi deyil gerçekleri gayet yumuşak ve kibar sakin bi ses tonuyla size anlatması benim eski doktorda pembemavideydi nedret hanımın çok iyi bi doktor olduğunu duymuştum hatta benim doktor hamilelik teşhisini koyamamıştıda nedret hanım koymuştu:gitme:keşke taa o zamandan deyiştirseymişim ben doktorumu ama bursalı olmadığım için bilmiyodum ne nedir kim iyidir kimin sadece vitrini iyidir şimdi olsa daha tecrübeliyim en azından burda sizlere sorup fikrinizi tecrübelerinizi alırım eğer ahmet beyin hastası olursan gece gündüz normal sezeryan hiç fark etmez bizzat kendi giriyo doğumlara
ya adını anarsakta bişey olur diye korkuyoruz ne olur ne olmaz dimi amalmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?