Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

limonnnn selam canım,
daha önce de konuşmuştuk seninle.
ahmet beyden memnun olaman sevindim. ama daha doğumu düşünüp korkmak için çok erken.şimdiden kendini strese sokma, bebişin de huzurlu olsun. son haftalarda çatı muaynesi falan oluyor sanırım ve ona göre karar veriliyor normal mi sezeryanmı diye. ama ben de senin gibi normal doğumu kesinlikle düşünmeyenlerdendim ama bunu son haftalara kadar doktoruma söyliyemedim tabi. ısrar etmesinden korktum açıkçası ya da sezeryan yapamam isteğe göre der diye korktum. sağolsun çok anlayışlı ve ilgili bir doktorum vardı (op.dr. özer kutlu) ve doğuma 1-2 hafta kala ben normal yapamam doktor bey genel anestezi de almak istemiyorum dedim. ve spinal sezeryanla doğum yaptım zübeydehanım doğumevinde. herşey çok güzeldi. sen de korkma hamileliğinin tadını çıkar. zamanı gelince ahmet beyle birlikte en doğru kararı verirsiniz canım.

inşallah canım ya beni normal doğum çok korkutuyor. düşününce elim ayağım titriyor. bilmiyorum artık ne diyecek. normal doğum yapsam bile bu heyecanım ve stresim yüzüden bebeğime bişey olur ya beceremezsem diye korkuyorum. bilmiyorum. ahmet bey ile hiç konuşmadım bu konuyu bende daha erken diye düşündüm. rabbim hayırlısını kısmet etsin. genel anestezi almak istiyorum. diğer türlüde uyanık olacağım için tansiyonum düşer çıkar heyecandan daha kötü olurum diye korkuyorum. ayyyyyyy bilmiyorum ki bak yine aklıma geldi.

canım dur bakalım daha çok erken. 18. haftandasın. ben 8 aylık hamileydim, eşimin bir arkadaşı bana sen eminmisin 8 aylık hamile olduğuna dedi. bunu söyliyen de bir bayan doktor. tabiki eminim ne demek yani dedim. yok yani hiç belli olmuyorda falan demişti. her ay düzenli kontrole gidiyorum doktorum bir sorun olmadığını herşeyin yolunda olduğunu söylüyor deyince susmuştu. kimisinin iç karnı geniş oluyormuş, boyun da uzunsa belli olmayabilir.

canım inşallah bende doğumum çok güzeldi diyenlerden olurum. rabbim en doğru kararı vermeyi kısmet etsin. yardımcımız olsun.

evet canım boyum 178 uzun sayılırım yani. ahmet bey' e de dedim. ben hiç hamile gibi değilim. çok kilo alacak karnım çıkacak gibi durmuyorum dedim güldü adam. ahmet bey'de dedi henüz çok erken daha başındasın. boy pos var bana çok kilo alırsın gibi geliyor dedi güldü. bide ben her gittiğimde muayene sonunda tansiyonum yüksek çıkıyor. adam anladı benim nasıl heyecanlı ve evhamlı bir tip olduğumu. herşey çok güzel iyi gidiyor ama sorun olan tek şey heyecanın. bu heyecanı yenmelisin dedi. nasıl yapcam bilmem ki.

dün akşam baktık oraya tabiri caizse ana baba günü gibiydi kadının biri itti beni daldı kıyafetlere:gitme:eşimde korktu hadi çıkalım dedi çıktıkkaydirigubbakcemile3

b urda anlatmayacam artık derdimi burdaki herkes az çok biliyo

bugün işim vardı acele acele yazdım bişeyle diyer topicte ben sıkıntılarımı ve bi takım doktor ihmallerini anlattım ve o topicte ahmet bey karşılaştım ve memnun kaldığımı ifade ettim ama nasıl bi bağlılıktır ki bu topluca savaş açıldı akannehirmesela sen burda kendi doktorundan bahsediyosun yapraknil değilmi burda kimse sana gi onun topicinde yaz demedi de demzde sonuçta sen kendi yaşadıklarını tecrübelerini paylaşıyosun bizimle çokta güzel yapıyosun bence sonuçta biz bayanların her zaman iyi bir kadın doğumcuya ihtiyacımız oluyo

çok teşekkür ederim. bişey daha sorucam,fsm deki yeri tam olarak nerede, bi de muayene ücreti ne kadar alıyor?
bu arada yazdığın paragrafı okudum, hakikaten çok iyi. hayırlısı hepimiz için inşaallah. :Saruboceq:

dün akşam baktık oraya tabiri caizse ana baba günü gibiydi kadının biri itti beni daldı kıyafetlere:gitme:eşimde korktu hadi çıkalım dedi çıktıkkaydirigubbakcemile3

ay be mecbue yani sen de ne talihsiz kadınmışsın. kızım kadın seni itiyorsa sen de onu itemedin mi? ellerin armut mu topluyor. beni iten kadını ben mağazanın dışına kadar kovalarım valla. ne zannediyor bu insanlar kendini ya.hafta içi sabah saatlerinde git canım. iş çıkış saatleri ve haftasonları kalabalık oluyor.

işte bilen var bilmeyen var. derdini anlat canım, ama dediğim gibi özenli cümlelerle. yoksa arkadaş ne demiş erdems di sanırım çok methini duydum gittim hayal kırıklığına uğradım. herkesin beğenisi ve beklentisi bir olmaz tabi ki ama hayati konularda durum değişir.

erdems doktorundan memnunsan değiştirme derim. ha memnun olmazsın o ayrı konu. o zaman son haftada dahi olsan değiştirme hakkın olur.
nedret hanım aynı zamanda doğumevinin doktoru değilmi, ben öyle biliyorum. sen de doğumunu doğumevinde yaparsın. ama orada normal doğuma ebeler giriyor diye biliyorum. ama doktorun onları yönlendirir yani. ben orada doğum yaptım ama benimki sezeryandı ve memnun kaldım. hastane güzel fena değil. yani eskiden epey kötülüyorlardı ben de pek istememiştim orada doğum yapmayı ama KK dan orada doğum yapan arkadaşlara danıştım memnun kaldıklarını söylediler. ben de onun üzerine oraya karar verdim.
ama sen ahmet beye gidicem dersen o da çok iyidir. normal doğuma girdiğini ben de duydum hatta bu siteden bir arkadaş. smiter di sanırım. ahmet bey jimerdeyken orada normal doğum yapmıştı. sabaha karşı 4-5 gibi normal doğum yapmış hem de ve ahmet bey gelmiş. ben de çok şaşırmıştım ve bir kez daha tebrik ettim ahmet beyi.

hem hastanede de öyle sen ssk lısın sen özelsin diye ayırım yapacağını sanmıyorum. yani öyle bir insan değil. zaten ahmet beyin insani yönü nedeniyle birçok hasta onu tercih ediyor yani öyle çok samimiyet kurmaz hastayla, kişisel muhabbetlere pek girmez, ama çok kibar davranır ve asla hasta ayırımı yapmaz. ayrıca doktorluğu da çok iyidir. ben hamile kalmamı bir anlamda ahmet beye borçluyum. hastane değiştirince gebelik takiplerim için ona gidemedim ama hamile kalana kadar çok yardımcı oldu sağolsun.

muaynehanenin yeri fsm bulvarinda

Son düzenleyen: Moderatör:
topicin adı malum topic kaldı iyimi:lepi:ben sadece 10 günlük hastasıydım ahmet beyin ve oo malum topicteki bayan doktora gidiyodum preklempsi geçirdim ve medicale sevk ettiler orda ahmet bey benim doktorumdu ilgisi alakası süperdi sanki aylarca diyer doktora deyilde ona gidiyomuşum gibi ben muayenehane yada hastaneye giden hastalarına farklı bi muamele yapacağını hiç sanmıyorum ama ahmet beyin bi güzel tarafı daha var sizin duymak istediklerinizi deyil gerçekleri gayet yumuşak ve kibar sakin bi ses tonuyla size anlatması benim eski doktorda pembemavideydi nedret hanımın çok iyi bi doktor olduğunu duymuştum hatta benim doktor hamilelik teşhisini koyamamıştıda nedret hanım koymuştu:gitme:keşke taa o zamandan deyiştirseymişim ben doktorumu ama bursalı olmadığım için bilmiyodum ne nedir kim iyidir kimin sadece vitrini iyidir şimdi olsa daha tecrübeliyim en azından burda sizlere sorup fikrinizi tecrübelerinizi alırım eğer ahmet beyin hastası olursan gece gündüz normal sezeryan hiç fark etmez bizzat kendi giriyo doğumlara

nedret hanımda zübeydenin dr u ,dr yönünden sıkıntım yok dediğim gibi, kendisi bence ilgili bir dr, her sorduğum soruyu hatta içimden geçirdiklerimi bile cevaplıyor. ama beni korkutan zübeyde hanımda doğum yapmak, ondan dolayı zaten özel hastaneleri araştırıyorum. ebeler değilde dr um yanımda olsun istiyorum, gerçi dün dr daydım belkide mecbur sezeryan olacak bebek tersmiş.:çok üzgünüm:
kısacası kararsızım..:1no2:

evet öyle kaldı. :roflol: bu arada çok geçmiş olsun sanada, az çok biliyorum diğer topikten olayları. ama Allah'a şükür almışsın bebeğini kucağına sağ salim. inşaallah bi daha böyle bişey yaşamazsın.:Saruboceq:
ahmet bey ve nedret hanım aynı tarzda anladığım kadarıyla kişilik ve hasta ilişkileri yönünden. şahsen ben dr dan bana gülmüş şunu yapmış bunu demiş bunları beklemiyorum, tek beklediğim sağlık yönünden bana tam güven versin. ondan dolayı zaten ahmet bey olabilirmi diye düşünüyorum.

arkadaşlar been yokken amma çok ilerlemiş topiğimiz.. ben dün işteydim kafam davul gibiydi saat 21:30da geldim. zaten işyerindede ayılıp bayıldım. şekerim düşmüş.bişey yiyememiştim midem yüzünden. sağolsun arkadaşlar beni önce yatırdılar sonrada besiye çektiler :)

şimdi kaldığım yerden yazılanları okuyayım.

ya adını anarsakta bişey olur diye korkuyoruz ne olur ne olmaz dimi ama lmaz:

canım korkarmıyız hiç niye korkalım... geyik olsun diye öyle söyledim ben. hemde çok eğlenceli oldu. birde burası ahmet beyin topiği malum topicteki doktor harici her doktorun reklamnınıda yapabiliriz.bir tek o yasak :roflol: :roflol: :roflol:

bu olayları eşime anlattım.'boşver istersen ben sana site açarım orda yazarsınız ne isterseniz dedi ' :roflol: :roflol: bu işlerden anlıyor zira haber siteleri var .. aman değmez dedim.zaten herkes kendi kendinin reklamını yapar.. gösteriş ve yapmacık olan şeyler taz zamanda ortaya çıkıyor.

ben ahmet beyi ilk seçmemdeki neden hacettepe mezunu olmasıydı.okulumla gurur duyarım hep.kaliteli insanlar yetiştirir diye.. ahmet beye ilk muayene mi oldum ve işte budur dedim. herkese eşit muamele ve prosedüre uygun yaklaşım !!! ahmet beyi tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…