Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

yapraknil canım çok şükür lekelenmelerim kesildi.ahmet beyi aradıktan sonraki günde azar azar 2-3 defa geldi. sonra kesildi. progestan takviyesi yeterli seviyeye gelince durdu sanırım.durduğu için bir daha aramadım ve gitmedimde.cuma günü inşallah kalp atışlarını duymak için gidicem.. heycanla bekliyorum.umarım bir aksilik yoktur.. gidecektim aslında ama eşim engel oldu.kendine bu kadar telaş yapma dedi. doktorda söylemiş zaten dedi.lekelenme devam etseydi gidecektik. inşallah güzel haberler veririm..

annemlerde aynı şeyleri söylüyo bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu diyolar biz ne kadar dikkatte etsek dünya bozuldu herşeyin dengesi deyişti ya sen prensesine alışverişe çıktınmı annesi biz şimdi geldik canım çıktı doğru düzgün bişeyde yok sanki bedava kıyafet dağıtılıyo bütün avmler insan dolup taşıyo bi yere girdim hatunlar saldırmış kıyafetlere boğulacaktım zor çıktım bişeyler bulduk ama gene içime sinmedi bana tavsiye edebileceyin bi yer varmı :uhm:bu arada ben bursalı olmadığım için pek bilemiyorum belirli yerlere gidiyoruz o kadar

hadi bakalım hayırlısı annesi bak çok dikkat et altın kesemizeben 2 saatliyine alışverişe gittim eşimin annesine bırakıp kızımı gelene kadar nasıl özledim zeytin gözlümü ayy allahım inşallah sana ve diyer hamile olan arkadaşa anneliyi sorunsuzca tattırır yüce rabbim sizin yardımcınız olsun bu mübarek günlerde bayram geliyo bak kendine çok dikkat et yorma kendinide kesenide

ya adını anarsakta bişey olur diye korkuyoruz ne olur ne olmaz dimi ama lmaz:

ben eleviti kullanıyordum...ama bıraktım...zaten doğal yollardan da dengeli besleniyordum..sadece kalsıyum ve magnezyuma devam ettim...bırde demire...ama ben de zaten hamilelikten önce de lise yıllarında da kansızlık durumu vardı...böyle durumlarda beslenmeye özen göstermek gerekiyor...Kızlar dün evde çok sıkıldım ve eşimle biraz alışverişe gittik..ki eşim genelde riske atmaylım oturalım evde deyip sürekli uyarıyordu beni..ama bu sefer üzülmemi istemedi çünkü evde çok sıkılmıştım...neyse çıktık çokz fazlada yürümedik..bebek kıyafetleri falan baktık..sonra iftar yaptık bi yerde...yemek bittikten sonra ayağı kaltım çantamı alırken..özel bölgeme bir ağrı girdi...yani sancı gibi değildi...yada ilginç bişsey...hani spor yaparsın sonra 2-3 gün her yerin ağrırı ayağını bile kaldıramazsın ya..et bölünmesi gibi...eve zor geldim..o gün sabahtan da biraz üütü yaptım evde ayakta kaldım...acaba bu durum yorgunluktan mı yada birşeylerin habercisimi..kemiklerde genleşiyo olabilir...bugün takip edecem..yine sancı veya ağrı girerse...ahmet beyi ararım...oturunca geçiyor...oturunca geçmese dicem başka bişey...bu yüzden soğuk kanlıyım..demekki anne adayları ne yapmalı..son aylarda yorulmamalı..dikat edilmeli...sanırım benim bebiş aşağıya düştü...baskı yapıyor..ama dünkü durum..ilkkez yaşadım...umarım bişey olmaz....

öncelikle her birinizin kandili mübarek olsun ah ah bu anneler neler çekiyo bu bebişlerden hemde daha doğmadan aslında hamileliyin her aşaması riskli yeni hamileyken düşük riski büyüyünce erken doğum ama bebek büyüdükçe daha çok yoruluyodur insan ben malesefki o dönemleri yaşayamadım ama hem kendinize hem bebeklerinize aman çok dikkat edin bayram diye misafir diye yormayın hiç kendinimafoldumbenzi kim olursa olsun unutmayın ki ne sizden ne bebişinizden daha kıymetli kimse yok bu arada senin bebişinin cinsiyeti ne annesi:icecream:

bebisim erkek teysesi..
kendimi yormamaya calisiyorum..ama dunku agri cok kotuydu..bi anda korktum acikcasi.Ilk hamileligi olunca insanin tecrubesiz oluyor, gerci artik herseyi netten takip ediyor okuyoruz duzenli doktora gidiyoruz ama yinede insan endiseleniyor..Agrilarim bugun daha iyi.Sadece ayaga kalkarken ve yurruken hafifi agri oluyor kasiklarimda, sanki baski yapiyor bir agirlik gibi, yukaridada bahsettigim gibi hamlama agrisi gibi..

oooo maşallah bide erkek annesi var topicte:ecrin_bebek:biz iki tane kız bebeyi annesiyiz bide erkek lazımdı topice bakalım psilokumun bebişi ne olacak herşeyden önemlisi sağ salim alın yavrularınızı kucağınıza allahım güzel duyguyu annelik duygusunu isteyipte evlat sahibi olamayan herkese nasip etsin :hulya:maviş örgülermi ördünüz o zaman annesi

merhaba arkadaşlar. birkaç gündür topiği takip ediyorumda aklımda bazı sorular var.
eğer cevaplandırırsanız bende Ahmet bey'in hastası olabilirim. alkisalkisalkis
ben şuan 27 haftalık hamileyim, pembe mavide nedret hanımın hastasıyım, takiplerim orada oldu şimdiye kadar.
doktorumdan çok memnunum aslında ama orada doğum ücretleri çok yüksek. doğum için baharı düşünüyordum taki bu topiği malum topikten duyana kadar. :1rolleyes:
dün eşimle konuştuk tamam iyi diyosun ama ya malum topikteki dr gibi olursa(çok övülmüştü ya) memnun kalmazsak dedi. bende bi soruyum arkadaşlara dedim.
muayenehanesimi var yoksa hastanedemi bakıyo? ssk lı ile ilgilenmesi farklımı? normal doğum olsa bile geliyormu? bide medicalde ssk doğum ücreti nasıl?
şimdiden teşekkürler.
bu arada kadir geceniz mübarek olsun. Rabbim şu mübarek gecenin hürmetine bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alıp, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. a.s

merhaba hoş geldin...Ahmet bey normal doğuma geliyor....medikalde şu an normal doğum 300 sezeryan 500 civarında..Ahmet beyin fsm bulvarında yeri var...medikalden de bakıyor ..artık hangi kuruma aitseniz bir tarife vadır..küçük paralar tutar...Ahmet beye ben de yeni başladım...şu ana kadar aksi bir durum olmadı...sen bu topikte benim yazdığım bir paragraf var..onları bir oku...ahmet beyle ilgili...her türlü doğuma geliyor olduğunu biliorum..

tamam canım, çok sevindim.
ama lekeler geçti diye de çok yüklenme kendine. yatıp dinlenmen lazım. en azından çok ayakta kalma. hadi inşallah cuma günü pıt pıt kalp atışlarını duyarsın canım. müthiş bir duygu. birmucize. içinde bir kalp atıyor düşünebiliyormusun ve tamamen sana endeksli. sen iyi olacaksın ki o da iyi olsun. güzel haberlerini bekliyorum.

canım zafer plaza Waikiki ye bak. orada güzel kıyafetler var. hem fiyat olarak uygun hem de kaliteli. tabi çok daha kaliteliler var fiyat olarak da uçuk tabiki. ama o kadarına gerek yok. çabuk büyüyorlar ve birkaç sefer ancak giyiyorlar. o yüzden uygun fiyatlı ama mevsime uygun şeyler al. bana çok fazla kıyafet hediye geldi. bazılarını ancak 1 sefer giydirmişimdir. küçüldü bile. bazıları da 1 yaş civarı büyük yani. onları da daha sonra giydiricem. bir de kapalı çarşıda uygun fiyatlı güzel kıyafetler var bebe mağazalarında. evet bayram üstü avm ler çok kalabalık olur hele haftasonu daha da bir üşüşüyor insanlar ben de çok sinir oluyorum ve haftasonu mecbur kalmadıkça alışverişe pek çıkmam.

ya adını anarsakta bişey olur diye korkuyoruz ne olur ne olmaz dimi ama lmaz:

ay saçmalama mecbue ne olacakmış ya. millet diğer topiklerde bangır bangır memnun kalmadığı doktorlardan bahsedip duruyor yani. ha küfür hakaret iftira mesleki itibara zarar gelecek cümleler kurulmamalı tabi ama derdimizi de anlatamıyacakmıyız yani.

slm kızlar. bende hamileliğimin başından beri ahmet bey'e gidiyorum. şuana kadar bir problem olmadı çok şükür umarım sonuna kadar da böyle gider. ahmet çok sakin kibar bir insan. ne sorsak sabırla cvp veriyor. doğumuda medicalde yapmayı düşünüyorum. inşallah doğumuda sağ salim atlatırız. çünkü doğumdan çok korkuyorum. gece rüyalarıma giriyor.uykularım kaçıyor. o derece yani. bu yüzden benim için doktorun ilgili biri olması çok önemliydi.. sanırım aradığım doktoru buldum diyorum. umarım doğumumuzda güzel geçer. sırf korkularım yüzünden hep sezeryan olmayı düşünüyorum. ahmet bey isteğe göre sezeryan yapar mı acaba?

canım tabiki doğal yollardan vitamin almak en doğrusu ama hamilelikte bebek bizim depolardan kullandığı için ihtiyaç 2 katına çıkıyor ve almak gerekiyor diye düşünüyorum. tabi ahmet beye danışıp ona göre karar veririsin. az kalmış doğumuna da son haftalar çok önemli bebek çok hızlı büyüyor.
çok yorulmamak lazım, çok ayakta kalmamak lazım tabi. yorulunca kasılmalar başlar. aman dikkatli ol. benim karnım çok büyük değildi. 9 aylık hamileyken bile insanlar 5-6 aylık hamile zannediyordu yani. biraz boyum var belki de o yüzden çok belli olmuyordu. kışa denk geldiği için de kamufle edebiliyordum kıyafetlerle ve hiç hamile kıyafeti giymedim ben. normal kıyafetlerim oldu hep. doğumdan 3-4 gün öncesine kadar hep dışarı çıktım, gezdim dolaştım, alışveriş yaptım ama çok gezince benimde hemen alta vuruyordu, bebeğin tekmeleri uyarıyordu yani otur dinlen diye o yüzden son haftalar çok önemli, dinlenmek ve bol sıvı almak lazım.

canım ya benimde karnım hiç çıkmadı. herşey yolunda çok şükür. bebeğimin haftasına göre gelişimi kiloso iyi fakat bende bi değişklik yok. sadece iki kilo aldım bu zamana kadar ve karnım hala aynı dışardan gören hiç hamile demez bana. hatta insanlar saşkın saşkın bakıyo yüzüme karnın hiç çıkmamış derken. çok sinir oluyorum ve üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…