Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

hayırlı olsun hem doktorun hemde bebişinin 32.haftası ben o haftalrı göremedim ama son haftalarda daha hızlı kilo alıyo diyebiliyorum bebek hastane geyet temiz hemşireler ve porterlar gayet disiplinli çalışıyolar ama dediin gibi doğudan önce bi gidip görün gene ben medicalde 10 gün doğumahanede yattım ahmet beyin hastası olunca gece 11dede olsa geliyodu hem o hem ordaki bütün doktorlar hem normal doğumlarına hem sezeryanlara giriyo hastalarının sezeryanda doktor çok önemli gözün kapalı güvenebilirsin ahmet beye onun yaptığı dikişler bile diyer hastaların dikişleriyle farklı oluyo

peki doğumdan sonra ..hatta doğumdan hemen sonra..çocuk doktoru varmı...24 saat nöbetçi çocuk doktoru yada...çünkü çocuk doktoru önemli...birde çocuk doktoruna ücret acaba ayrı mı veriliyor...gitmişken bunlarıda sormak lazım...

evet çocuk doktoru sürekli var aynı diyer doktorlar gibi çocuk doktorlarıda nöbetçi kalıyolar normali nasıl oluyo bilmiyorum ama benim erken doğum olduğu için hem çocuk doktoru hem çocuk hemşiresi girmişti doğumuma ama tahminimce ayrı ücret ödenmez sonuçta oda hastane hizmeti ama sen genede ayrıntılarını konuş e çok bişey kalmamış bebeyin gelmesine allah sağlıkla gelmesini nasip etsin inş :CüvCüv:

yersia canım yeni doktorun hayırlı olsun. inşallah güzel bir doğum geçirirsin ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.bende o günleri görebilecekmiyim acaba ?

yersiacım sanki seni daha önce başka bir topicten ( adını anmak istemediğim bir topic ) tanıyorum sanki. yanılmıyorum değil mi?

ahmet bey ne zaman uyuyor ailesini görüyor çok merak ediyorum doğrusu.. imreniyorum adamcağıza.. medicalde de aynı özeni gösteriyor..

cok tesekkur ederim canim guzel dileklerin icin...Seninde umarim hersey gonlunce olur..Evet dogru hatirliyorsun o adini anmak istemedigimiz topikten:)))...Ya aslinda cok dusundum doktorumu degistirirken cok arastirdim acikcasi. Umarim dogru karar vermisimdir ve hayrlisi olur..Jimerle medikal arasinda gidip geldim hep..Ama Ahmet Bey medikalde oldugundan dolayi en son buraya karar verdim..

jimerde sen o adını anmadığımız topici açılan doktoramı gidiyodun:)

cnm sağlıkla bebeğine kavuşmanı diliyorum.ahmet bey hastası ve medikalde doğum yapmış biri olarak söylüyorum sakın korkma hastane konusundada için rahat olsun.gayet temiz ben sezeryanla doğum yaptım geceleri defalarca kontrole geliyor hemşireler.ahmet beyde gece gelmişti.çocukdoktoru ve bebek hemşiresi doğuma giriyor eğer onu soruyorsan onlara para ödemiyorsun.biz çocuk doktorumuza şuanda devam ediyoruz çok memnunuz.allah yardımcınız olsun

canım çok teşekkür ederiz.. tecrübeleri paylaşmak güzel oluyor.. a.s.

hayir ben jimere hic gitmedim....gulcan satira gidiyordum..sevket yilmazin doktoru....ha buarada kanim bugun10.1 cikti...sinirdayim sanirim...ahmet beyi aradim...telaslanmayn...sabah ac karnina kan hapini yutmaya devam edin dedi....aslinda elevit adli bir de vitamin hapi var..aksam da bunu mu yutsma acaba...

bazı gebeliklerde oluyomuş kan düşüklüğü yani ama ilaçlar konusuna gelince sen bizden yada şöyle söyleyim benden daha iyi biliyosundur nede olsa mesleyin bide dikkat ettiniz mi bilmiyorum bu sene bende dahil çevremdeki bütün hamileler hep problemli hamilelikler geçiriyo ben mesela oh hamileyim tadını çıkarayım diyemedim bi kere ama şimdi oh ben anneyim diye tadını çıkarıyorum :teytey:şimdi sıra sizde kızlar inş hamilyliyinizinde anne olmanında tadını bol bol çıkarırsınız çok şanslısınız bebişiniz doğar doğmaz onu görecek onu besleyebilecek ve hep yanında olacaksınız allahın izniyle inş

canım bildiğim kadarıyla gebelikte demir eksikliğine bağlı kansızlık oluyor.kan hapı zaten kullanıyormusun ama bunun yanında koyu yapraklı sebezelerin tüketimide kansızlığa iyi gelir. Birde biliyorsundur mutlaka ama çay tüketimini mümkünse en az seviyeye indir.. çay demir emilimini engelliyor..

birde hamileliğin 2. ya da 3. trimesterinde genelde hamileler elevit kullanıyor. sen ne kullanıyorsun merak ettim ?

niye adını anmak istemiyorsun topiğin o da mı yasakmış akannehir

evet ahmet bey hastane ve muaynehane arasında koşturup duruyor. eşi de şikayetçidir bu durumdan. tıpkı benim eşimden şikayetçi olduğum gibi. ama tabi görev kutsaldır vereliniortak.

A sekercim gelmiş, hoş gelmiş.
ahmet beyden memnun olan bir hasta daha.
çocuk doktorlarım da aynı şekercimle. o tavsiye etti ben de gittim ve çok memnunuz a.s.

bir zamanlar ben de gülcan satıra gidiyordum ama maalesef yol alamadık. çok zor günler yaşadım. belki de benim şanssızlığımdı bilmiyorum. sonra ahmet beye geçtim. gülcan satırdan sonra ilaç gibi geldi. ama hamile kalınca birkaç hastane değiştirdiği için izini kaybettim. ama sonra sevgili doktorum özer kutlu ile tanıştım. iyiki de tanıştım. sayesinde güzel bir gibi bir hamilelik ve rüya gibi bir doğum gerçekleştirdim ve ilaydama kavuştum a.s.

canım sen demir ilacını aksatma, aynı zamanda eleviti de kullan. ben herikisini birlikte kullanıyordum. yalnız mesleğin gereği biliyorsundur zaten demir ilacını çayla, sütle ve süt türevleriyle birlikte almıyorsun yani en az 1 saat geçmesi lazım.

gülcan satırı niye bıraktın, şevketteki yangından dolayımı? ahmet bey iyidir ya. az kalmış doğumuna inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.

Son düzenleme:

neden biliyormusun canım, artık doğal hiçbir şey kalmadı nerdeyse. yani piyasada organik diye satılan ürünlerden bile şüpheliyim. e bu durumda noluyor sürekli vücuda sunu, hormonlu, kimyasal ilaç kalıntılı ürünler girdikçe vucudun kimyası bozuluyor. eskiden bu kadar boş gebelik dış gebelik düşük olmuyormuş. onun da ötesinde bu kadar infertilite sorunu yokmuş ya da gündeme gelmiyordu. ama giderek artıyor bu durumlar malesef .

psilokum canım lekelenmeler devam ediyor mu, tekrar gittin mi ahmet beye, kalp atışları bayram sonrası mı görülecekmiş. inşallah herşey yolunda gider ve kucağına almak nasip olur bebeğini.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…