- Konu Sahibi arzuerturk
-
hayırlı olsun hem doktorun hemde bebişinin 32.haftası ben o haftalrı göremedim ama son haftalarda daha hızlı kilo alıyo diyebiliyorum bebek hastane geyet temiz hemşireler ve porterlar gayet disiplinli çalışıyolar ama dediin gibi doğudan önce bi gidip görün gene ben medicalde 10 gün doğumahanede yattım ahmet beyin hastası olunca gece 11dede olsa geliyodu hem o hem ordaki bütün doktorlar hem normal doğumlarına hem sezeryanlara giriyo hastalarının sezeryanda doktor çok önemli gözün kapalı güvenebilirsin ahmet beye onun yaptığı dikişler bile diyer hastaların dikişleriyle farklı oluyomerhaba arkadaşlar...bende ahmet beye başladım geçen ay...doktorumu değiştiridim...dediğiniz gibi sakin bir doktor..ve istatistiksel bilgiler veriyor...büyük ihtimal de doğumum medikalde olacak...ben orda burun ameliyatı oldum sağlıklı bir şekllide..sorunda yaşamadım..acaba doğum da da medikal iyimi ..zaten doğumdan önce eşimle mutlaka görmeye gideceğiz..ahmet bey normal doğumada gelecekmiş...hatta ilk kez gittiğim gün..21.30 a randevu aldık...tam oturudk eşimle doktorun karşısına ..pırrr telefon...doğum için aradılar..tabiki gitmek zorunda kaldı..zaten gitmeseydii ben bir daha ahmete beye gitmezdim ve puanını veriridim...yarın aynı şeyde biziim başımıza gelecek...sonra 23,10 da tekrar geldi ..sırf bizim için...bizde fsmd e arkadaşlarla takılıyorduk...sorun yapmadık yani...ama iyi bir şey bu...20 kişide olsa sırada adam akşamın bir vakti doğuma gidiyor...bakalım doğum bize ne kadara gelecek... salı günü 32 hafta bitecek oğlum 2180 gr 2 kilo daha alırmı acaba...yada kg alması yavaşlarmı ki...4 kg geçerse sezeryan diyebilir...özetle medikalde doğum iyidir umarım..temizdir ortalık...görmek lazım..
peki doğumdan sonra ..hatta doğumdan hemen sonra..çocuk doktoru varmı...24 saat nöbetçi çocuk doktoru yada...çünkü çocuk doktoru önemli...birde çocuk doktoruna ücret acaba ayrı mı veriliyor...gitmişken bunlarıda sormak lazım...
sorma teyzesi benim kız çok cadı çok naniknanik büyürse evlenirken yüklü bi başlık parası isteyim diyorum ne dersiniz teyzelerisüprizzzzz
merhaba arkadaşlar...bende ahmet beye başladım geçen ay...doktorumu değiştiridim...dediğiniz gibi sakin bir doktor..ve istatistiksel bilgiler veriyor...büyük ihtimal de doğumum medikalde olacak...ben orda burun ameliyatı oldum sağlıklı bir şekllide..sorunda yaşamadım..acaba doğum da da medikal iyimi ..zaten doğumdan önce eşimle mutlaka görmeye gideceğiz..ahmet bey normal doğumada gelecekmiş...hatta ilk kez gittiğim gün..21.30 a randevu aldık...tam oturudk eşimle doktorun karşısına ..pırrr telefon...doğum için aradılar..tabiki gitmek zorunda kaldı..zaten gitmeseydii ben bir daha ahmete beye gitmezdim ve puanını veriridim...yarın aynı şeyde biziim başımıza gelecek...sonra 23,10 da tekrar geldi ..sırf bizim için...bizde fsmd e arkadaşlarla takılıyorduk...sorun yapmadık yani...ama iyi bir şey bu...20 kişide olsa sırada adam akşamın bir vakti doğuma gidiyor...bakalım doğum bize ne kadara gelecek... salı günü 32 hafta bitecek oğlum 2180 gr 2 kilo daha alırmı acaba...yada kg alması yavaşlarmı ki...4 kg geçerse sezeryan diyebilir...özetle medikalde doğum iyidir umarım..temizdir ortalık...görmek lazım..
canım bizim bebekler kıymetli, pek nazlı.başlık parası yüksek olur :roflol: :roflol:
cok tesekkur ederim canim guzel dileklerin icin...Seninde umarim hersey gonlunce olur..Evet dogru hatirliyorsun o adini anmak istemedigimiz topikten:)))...Ya aslinda cok dusundum doktorumu degistirirken cok arastirdim acikcasi. Umarim dogru karar vermisimdir ve hayrlisi olur..Jimerle medikal arasinda gidip geldim hep..Ama Ahmet Bey medikalde oldugundan dolayi en son buraya karar verdim..
cnm sağlıkla bebeğine kavuşmanı diliyorum.ahmet bey hastası ve medikalde doğum yapmış biri olarak söylüyorum sakın korkma hastane konusundada için rahat olsun.gayet temiz ben sezeryanla doğum yaptım geceleri defalarca kontrole geliyor hemşireler.ahmet beyde gece gelmişti.çocukdoktoru ve bebek hemşiresi doğuma giriyor eğer onu soruyorsan onlara para ödemiyorsun.biz çocuk doktorumuza şuanda devam ediyoruz çok memnunuz.allah yardımcınız olsun
jimerde sen o adını anmadığımız topici açılan doktoramı gidiyodun:)
hayir ben jimere hic gitmedim....gulcan satira gidiyordum..sevket yilmazin doktoru....ha buarada kanim bugun10.1 cikti...sinirdayim sanirim...ahmet beyi aradim...telaslanmayn...sabah ac karnina kan hapini yutmaya devam edin dedi....aslinda elevit adli bir de vitamin hapi var..aksam da bunu mu yutsma acaba...
hayir ben jimere hic gitmedim....gulcan satira gidiyordum..sevket yilmazin doktoru....ha buarada kanim bugun10.1 cikti...sinirdayim sanirim...ahmet beyi aradim...telaslanmayn...sabah ac karnina kan hapini yutmaya devam edin dedi....aslinda elevit adli bir de vitamin hapi var..aksam da bunu mu yutsma acaba...
yersia canım yeni doktorun hayırlı olsun. inşallah güzel bir doğum geçirirsin ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.bende o günleri görebilecekmiyim acaba ?
yersiacım sanki seni daha önce başka bir topicten ( adını anmak istemediğim bir topic ) tanıyorum sanki. yanılmıyorum değil mi?
ahmet bey ne zaman uyuyor ailesini görüyor çok merak ediyorum doğrusu.. imreniyorum adamcağıza.. medicalde de aynı özeni gösteriyor..
jimerde sen o adını anmadığımız topici açılan doktoramı gidiyodun:)
cnm sağlıkla bebeğine kavuşmanı diliyorum.ahmet bey hastası ve medikalde doğum yapmış biri olarak söylüyorum sakın korkma hastane konusundada için rahat olsun.gayet temiz ben sezeryanla doğum yaptım geceleri defalarca kontrole geliyor hemşireler.ahmet beyde gece gelmişti.çocukdoktoru ve bebek hemşiresi doğuma giriyor eğer onu soruyorsan onlara para ödemiyorsun.biz çocuk doktorumuza şuanda devam ediyoruz çok memnunuz.allah yardımcınız olsun
bazı gebeliklerde oluyomuş kan düşüklüğü yani ama ilaçlar konusuna gelince sen bizden yada şöyle söyleyim benden daha iyi biliyosundur nede olsa mesleyin bide dikkat ettiniz mi bilmiyorum bu sene bende dahil çevremdeki bütün hamileler hep problemli hamilelikler geçiriyo ben mesela oh hamileyim tadını çıkarayım diyemedim bi kere ama şimdi oh ben anneyim diye tadını çıkarıyorum :teytey:şimdi sıra sizde kızlar inş hamilyliyinizinde anne olmanında tadını bol bol çıkarırsınız çok şanslısınız bebişiniz doğar doğmaz onu görecek onu besleyebilecek ve hep yanında olacaksınız allahın izniyle inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?