Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

teşekkür ederim canım...

günaydınlar kızlarr....dün pasaportumuzzzz geldiiiii 3 günde hemde çok şaşırdık:)))
vede çok sevindim ilk defa pasaportum oldu görmemişlik naparsınız:)))
bugünde vize için jollye gidecem halledecekler,,
ordan da görümcemle çarşıya çıkacaz abiye neyim alacaz g. kızı 1 ay sonra evleniyorda..
ufaktan hazırlık....

kendi derdime düşüp şehitlerimizi atlamayım
25 tane askerimiz şehit oldu kahrolduk isyan ettik ağladık,o annelerin ağlamalarını yakarmalarını görünce,
paramparça kemikler,, annelerin yakarışları dna testi yapılrkenki halleri(((( içimizi çok yaktı,
allah sabır versin demekten başka bişey gelmiyor,, bizlere düşen 3 ihlas 1 fatiha okumaktan başka yapacak bişeyimiz yok(
İDAMM gelsin artık idam istiyoruz ama duyan yok(
bu giden canların hesabını kim verecek, yıllardır böyle gidiyor artık bitsin bu acılar,,offfffffff(

kız evde sigara yok eşimde içmiyoki benim bende hiç içmedim

ozaman duman falan isteme yok sana duman:))
meraklanma canım sadece başlangıcın olur sonu olmaz,,
birkereden bişey olmazda işte hep öyle başlanırr,
ama hiçte fena sayılmaz bir rahatlatıyorki insanı sorma uçuyorum şuannn
şaka şaka sigara yasakk ama ben yasak olduğu için mi nee bırakamıyorum...
bizi kimse ayıramaz

ayrılın

ay milletin dertleri beni geriyo sanki derdim az gb okuyorum bide onları ben yatıyorum kız sabah 5buçukta kalkıcam bida uyku yok sınav var yarın öptüm şekerim tatlı rüyalar

ayrılın

ay milletin dertleri beni geriyo sanki derdim az gb okuyorum bide onları ben yatıyorum kız sabah 5buçukta kalkıcam bida uyku yok sınav var yarın öptüm şekerim tatlı rüyalar

bende okuyorum şuan napalım onların derdi bizi geriyor:))
sana bol şans canım yat dinlen benim işim gücüm yok ben devam

kadın doğum uzmanı arıyorum netteki yorumlara baktım epey kafam karıştı sizler hangi hastanede hangi doktorlara gittiniz memnun musunuz yaşadıklarınız olumlu olumsuz neler var tavsiye edebileceğiz doktorlar var mı bir de muayene ücreti ne kadar...

2011 ayında 6 aylık ölü erkek bebk dünyaya geitrdim 3 gün içimde ölü olarak durmuş. bölünmüş rahim oldugu için 6 ay boyunca kanamalı ve sürekli yatmam gereken bir hamilelik yaşadım van da doktor bulmakta çok sıkıntım oldu birinin dediğini diğerinin dediği tutmadı kanamam var diye baştan savdılar o yüzden sizlerin tecrübesiyle iyi bir doktora muayene olmak istiyorum herhangi bir problemim yok sadece kontrollü olarak hamile kalmak istiyorum ...
herkesi normal doğum yapmaktan korktugunda ""kucağına bebeğini alınca unutursun"" sözleriyle avunurken ben yeniden koynuma alamadan buz gibi toprağa vermek istemiyorum ....lütfen yardımmmmmm

akıllıbıdık hoşgeldin.nasıl ev bulup yerleşebildin mi?dün bende anneme giderken otobüste bir erkek bana eğitim caddesini sordu sen geldin aklıma:):) eşi öğretmenmiş önden gelmiş adam anca geliyormuş eşinin tarif ettiğine göre bir market varmış orda onu falan sordu bana...benimde hemen aklıma sen geldin ne yaptı acaba dedim kendi kendime...
bebek içinde rabbim sana sabır ve dayanma gücü versin.inşallah yaşamazsın bir daha öyle bir acı...iyi düşün iyi olsun...ben Cenk Aşkalli de doğum yaptım.kendisi Jimer Hastanesinde...ben memnundum...ilgili ve alakalı biriydi...

rabbim sabır versin bida yaşatmasın

medikalde ahmet yılmaz
baharda nagihan veya gönül hanım
artde fsm bulvarında özel muanesi olan osman ahldun develi oğlu seç ebilirsin bunlar en iyileri

ben jale gürlülerde, jimer hastanesinde doğum yaptım,şuan umi plazada fsmde muaynanesi ben çok ama çok memnun kaldım,,
umarım içine sinen bir dr.. bulursun, allah yardımcın olsun zor bir süreç olmuş sizin için
ayrılın

sınav nasıl geçti bakalımm umarım güzel beklediğin gibi sonuç alırsın.......

saol canım ne kadar sölemeye korksamda güzel geçti yani şimdi süper geçti decem geliyo ama bide bakarım sonuçlara hüsran o yüzden fazla atmadan eh idare eder diyorum

birileriyle soruları tartışmak istiyorum emme çevremde başka okuyan yokki acaba cvplarım dogrumu acıklanana kadar gerginlik işte:18:

aman üstümden yük kalktı ama üfff geçmiş bizden yahu sınav sitresi bu yaştan sonraa

inşallah güzel geçmiştir,,canım sorularla ilgili yardımcı olabilecek birileri vardır aslında kk.da
kendini kötüye hazırlaki çıkan sonuç seni mutlu etsin:)

inşallah güzel geçmiştir,,canım sorularla ilgili yardımcı olabilecek birileri vardır aslında kk.da
kendini kötüye hazırlaki çıkan sonuç seni mutlu etsin:)

bende çevremdekileri ona hazırlıyorum işte

çok sağolun bilgileriniz için maaşlar yattıktan sonra kontrole gideceğim bakalım hayırlısı diyelim
canım evimi taşıdım eşyalarımı yerleştirdim az bir işim kaldı evde sadece oda aokul başlamadan tam düzene girer evim halk eğitim merkez,n eyakın mesafede okula yürüyerek 5 dk geniş bir ev ama mutfağı küçük biraz yiende hoş bir yerde 3+1 450 kirası kombili bana uygun geldi hepinize ilginize çok teşekkür ederim

Günaydın kızlar :)))

Kaderim yolculuk nereye :))

haksever sınav çok zordu yaa :)))
Pazar günü de yorgunluktan uyuya kalmışım 8:30 yataktan fırladım. Bi 5 dakika gitsem mi gitmesem mi yaptım her neyse dedim gideyim belki bir dersten geçerim :) taaa ataevlerdeydi okulda ama şükür yetiştim :) saat 9 da oradaydık :)

Akıllıbıdık merak ettim seni. Tel numaran olsaydı arayancaktım ama malesef. Neyse ev bulabilmişsin hatta yerleşebilmişsin. Hayırlısı olsun inşallah çabuk adapte olursun.

günaydınn canımm
canım kısmetse kurbanda dubaiye yolculuk allah nasip ederse,,

özgeyle aynı sınavmı canım seninde,,umarım geçmişsinizdir dersten,
ay ben kendimi cahil hissettim herkez sınavlarda,,
ben ev oturmalarında yok evde yok gezmelerde:)
okumak kadar güzel bişey varm..

Ayy ne güzel inşallah güzel bir tatil olur.
Fotoların var mı? face de bakmadım ama dubai resimlerinede bakarız inşallah.
Evet canım aynı sınav Aof :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…