DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN!................... Rabbim ailenle daha mutlu nice nice seneler yaşamayı nasip etsin.
geç oldu biraz ama :)
Keşke ben de mezun olsam da diplomayı alamasam :)))
Özge seneye harçsız okuyacağımızı söylüyor inşallah öyledir en çok sevinenler arasında olacağım...
püfffff hiç içmedim ama canım sigara içnmek istiyo dumanında boğulmakkk
tafsiye ederim 1 taneden bişey olmaz:))
bitannenin dumanı yeter miki:26:
battı balık yan gider 2 taneyle açılışı yap bakalım
bol dumanların olsun
bende yaktım bitane özendireyim seniiii
kız evde sigara yok eşimde içmiyoki benim bende hiç içmedim
ozaman duman falan isteme yok sana duman:))
meraklanma canım sadece başlangıcın olur sonu olmaz,,
birkereden bişey olmazda işte hep öyle başlanırr,
ama hiçte fena sayılmaz bir rahatlatıyorki insanı sorma uçuyorum şuannn
şaka şaka sigara yasakk ama ben yasak olduğu için mi nee bırakamıyorum...
bizi kimse ayıramaz
ayrılın
ay milletin dertleri beni geriyo sanki derdim az gb okuyorum bide onlarıben yatıyorum kız sabah 5buçukta kalkıcam bida uyku yok sınav var yarın öptüm şekerim tatlı rüyalar
kadın doğum uzmanı arıyorum netteki yorumlara baktım epey kafam karıştı sizler hangi hastanede hangi doktorlara gittiniz memnun musunuz yaşadıklarınız olumlu olumsuz neler var tavsiye edebileceğiz doktorlar var mı bir de muayene ücreti ne kadar...
2011 ayında 6 aylık ölü erkek bebk dünyaya geitrdim 3 gün içimde ölü olarak durmuş. bölünmüş rahim oldugu için 6 ay boyunca kanamalı ve sürekli yatmam gereken bir hamilelik yaşadım van da doktor bulmakta çok sıkıntım oldu birinin dediğini diğerinin dediği tutmadı kanamam var diye baştan savdılar o yüzden sizlerin tecrübesiyle iyi bir doktora muayene olmak istiyorum herhangi bir problemim yok sadece kontrollü olarak hamile kalmak istiyorum ...
herkesi normal doğum yapmaktan korktugunda ""kucağına bebeğini alınca unutursun"" sözleriyle avunurken ben yeniden koynuma alamadan buz gibi toprağa vermek istemiyorum ....lütfen yardımmmmmm
kadın doğum uzmanı arıyorum netteki yorumlara baktım epey kafam karıştı sizler hangi hastanede hangi doktorlara gittiniz memnun musunuz yaşadıklarınız olumlu olumsuz neler var tavsiye edebileceğiz doktorlar var mı bir de muayene ücreti ne kadar...
2011 ayında 6 aylık ölü erkek bebk dünyaya geitrdim 3 gün içimde ölü olarak durmuş. bölünmüş rahim oldugu için 6 ay boyunca kanamalı ve sürekli yatmam gereken bir hamilelik yaşadım van da doktor bulmakta çok sıkıntım oldu birinin dediğini diğerinin dediği tutmadı kanamam var diye baştan savdılar o yüzden sizlerin tecrübesiyle iyi bir doktora muayene olmak istiyorum herhangi bir problemim yok sadece kontrollü olarak hamile kalmak istiyorum ...
herkesi normal doğum yapmaktan korktugunda ""kucağına bebeğini alınca unutursun"" sözleriyle avunurken ben yeniden koynuma alamadan buz gibi toprağa vermek istemiyorum ....lütfen yardımmmmmm
ben jale gürlülerde, jimer hastanesinde doğum yaptım,şuan umi plazada fsmde muaynanesi ben çok ama çok memnun kaldım,,kadın doğum uzmanı arıyorum netteki yorumlara baktım epey kafam karıştı sizler hangi hastanede hangi doktorlara gittiniz memnun musunuz yaşadıklarınız olumlu olumsuz neler var tavsiye edebileceğiz doktorlar var mı bir de muayene ücreti ne kadar...
ayrılın
ay milletin dertleri beni geriyo sanki derdim az gb okuyorum bide onlarıben yatıyorum kız sabah 5buçukta kalkıcam bida uyku yok sınav var yarın öptüm şekerim tatlı rüyalar
ben jale gürlülerde, jimer hastanesinde doğum yaptım,şuan umi plazada fsmde muaynanesi ben çok ama çok memnun kaldım,,
umarım içine sinen bir dr.. bulursun, allah yardımcın olsun zor bir süreç olmuş sizin için
sınav nasıl geçti bakalımm umarım güzel beklediğin gibi sonuç alırsın.......
saol canım ne kadar sölemeye korksamda güzel geçtiyani şimdi süper geçti decem geliyo ama bide bakarım sonuçlara hüsran o yüzden fazla atmadan eh idare eder diyorum
birileriyle soruları tartışmak istiyorum emme çevremde başka okuyan yokki acaba cvplarım dogrumu acıklanana kadar gerginlik işte:18:
aman üstümden yük kalktı ama üfff geçmiş bizden yahu sınav sitresi bu yaştan sonraa
inşallah güzel geçmiştir,,canım sorularla ilgili yardımcı olabilecek birileri vardır aslında kk.da
kendini kötüye hazırlaki çıkan sonuç seni mutlu etsin:)
Günaydın kızlar :)))
Kaderim yolculuk nereye :))
haksever sınav çok zordu yaa :)))
Pazar günü de yorgunluktan uyuya kalmışım 8:30 yataktan fırladım. Bi 5 dakika gitsem mi gitmesem mi yaptım her neyse dedim gideyim belki bir dersten geçerim :) taaa ataevlerdeydi okulda ama şükür yetiştim :) saat 9 da oradaydık :)
Akıllıbıdık merak ettim seni. Tel numaran olsaydı arayancaktım ama malesef. Neyse ev bulabilmişsin hatta yerleşebilmişsin. Hayırlısı olsun inşallah çabuk adapte olursun.
günaydınn canımm
canım kısmetse kurbanda dubaiye yolculuk allah nasip ederse,,
özgeyle aynı sınavmı canım seninde,,umarım geçmişsinizdir dersten,
ay ben kendimi cahil hissettim herkez sınavlarda,,
ben ev oturmalarında yok evde yok gezmelerde:)
okumak kadar güzel bişey varm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?