baharcım murat dalkılıça benim kaynana gitmişş oooo bir eğlenmişlerki sorma:) benden daha aktif kadın,,
rafeti bekliyorz dedi:))
bende giderim belki bugünden atayım çocukları arabaya,,konser için kaynana için değil heeeeeee
iyi geceler
bu akşam hiç keyfim yok
eşimin teyzesinin oğlunun düğünü vardı eylül 23 de
ama bugün atıldığını öğrendim.
akşam onlara gittim oturmaya
az önce geldim
bir balayı yüzünden bütün hazırlık,telaşe,umut boşa harcandı.
yazık şimdiki gençliğe...
hayırlısı olsun inşallah.
Bu da bişey mi?(
arkadaşımın yakın akrabası oluyor, damat gelin kına gecesi tartışmış, olay da öyle basit ki.
Damat ertesi gün gelini kuaföre bırakmış, Bırakırken Hakkını helal et demiş. Sonra gitmiş kendini baraja atmış ölmüş.
ben geldimm bu aralar açamıyorum yıldırım belediyisindeyim perşembeden beri,,
oğlumun eşimin kimliğ kaybldu onları çıkardık pasaport işlemleri vardı sabah 9da çıktım yeni geldim eve,,
çok yoruldum bugün,, havalarda yine ısındı
sevcancım maşallah size kızına çok tatlısınız..
resimlerin hepsine baktım bir birbir ayrıntı kaçmamıştır:)))))))))))
yolda görürsem seni hişşttttttt deyip çevirebilirim
biraz takılayım burda ooohhhhhh ya rahatladım evi gibisi yok insanın..
anneme gidicem akşam üstü günü varmılş bu akşam ama çok yorgunum
heryere yetişiyorum yanlız:))))))
öptüm siziiiiiiiii
selam kızlar bende bursalıyım iyi oldu tanısıp konusmamız neler yapıyosunuz söyle bir göz attımda baya bii kalabalıgız :)))
selam kızlar
uzun bir ara verdim yine topiğe..
yazmadım ama takipteydim
biz bu aralar Berra'ya genç odası araştırmasındayız.
geziyoruz,bakıyoruz...
dün akşamda mezun olduğumuzdan beri ilk defa
orta okul arkadaşlarımla buluştum
güzel bir akşamdı...
arkadaşlar bende bursadan esra 24yaşında 7yıllık evli 2aylık anne adayıym:)
SLM HANIMLAR biz geldik iznimiz bitti güzel geçti vallahi hem bayram hem tatil hemde köyde güzel vakit geçirdik
cimcimem hoşgeldin nerelerdesin yaa özledik
Selam kızlar,
Bende 2011 ekim ayında Bursa (Kestel) ya gelin geldim. Artık 1 yıla yaklaşıyorum ama hala alışamadım buralara. Ailem arkadaşlarım herkes uzakta kaldı. Telefon ve internet görüşmelerinde vee bursa istanbul yolları ulaşımda rekor kırsamda yanındaki gibi olmuyo. Canım sıkıldı hadi kahve içmeye gidelim desen gidemiyosun vs.
Ehh artık buralardan birilerini tanıma zamanı geldi de geçti diyerek sizlere yaziim dedim.
Sevgiler
ben geldimm bu aralar açamıyorum yıldırım belediyisindeyim perşembeden beri,,
oğlumun eşimin kimliğ kaybldu onları çıkardık pasaport işlemleri vardı sabah 9da çıktım yeni geldim eve,,
çok yoruldum bugün,, havalarda yine ısındı
sevcancım maşallah size kızına çok tatlısınız..
resimlerin hepsine baktım bir birbir ayrıntı kaçmamıştır:)))))))))))
yolda görürsem seni hişşttttttt deyip çevirebilirim
biraz takılayım burda ooohhhhhh ya rahatladım evi gibisi yok insanın..
anneme gidicem akşam üstü günü varmılş bu akşam ama çok yorgunum
heryere yetişiyorum yanlız:))))))
öptüm siziiiiiiiii
kızlar bakıyorum yazamıyorum kale değer bişey bulamıyorum canım sıkkkın ne bilim kış gelsin üşüyelim artık bunalımalrdayım sanırım kilo alıyorum kıpırdamadığım için hiçaslında ev işi felan gitmem gereken yerler püff evde durdugumuzda yok hani ama öyle bi haldeyimki oturmam mümkünse kalkmıyorum,yatmam mümkünse oturmuyorum o kadar yanii...iki gündür mekik çekmeye başladım birazda dikkat etmem lazım püfff incecik özge dombiş oluyo hiç sevmem kiloyu 50-52 olmam lazım püff 58i gördüm tartıda bayramda deli oluyorum
öyle işte hafta sonu bütünlemeler var üniversitede eğitim fakültesinde giricem sınava hiç çalışmadım bakmadım bile bu sefer harçlarda kalktı diyolar beleşse okur dururum artık işim ne
hiçbişeyde hevesim kalmadı ya
çalışmam lazım kendimi tanıyamıyorum
öff hep böyle bunalımalrdayım diye yazmak istemiyodum işte
kızlar öpüyorum hepinizi
Merhaba canım. Sanırım bütün arkadaşlar okuyor bu aralar hoş yazanda çok yok ne okuyorsunuz o kadar
Umarım bu ruh halinden hemen sıyrılırsınÇünkü bunalım insanı daha da dibe çeker. Aslında biraz da hayattan zevk almasını bilmemiz lazım.
Geçenlerde bir arkadaşla konuştuk, onun dertlerini dinleyince inanın benimkilerde dert mi dedim. geçen yıl yaşadıkları kabus gibiydi Kızı kansere yakalandı çok şükür atlattı ama onun halini tahmin bile edemem. Kızı hastayken annesi vefat etti, ardından ablası. Yani üst üste ama insan oğlu katlanılıyor, vel hasıl ne biliyim, iyi düşünüp iyi olmak lazım:)
Bu arada ben de sınava giriyorum benim okulun biri eğitim vadisinde diğer nilüferde :)
Harçlarda örgün okuyanlar için kalkmış aof değil sanırım, keşke kalksadaha bu yılki taksitin 1 ini ödemedim :)))
Selam kızlar
bugün benim d.o.ğ.u.m. g.ü.n.ü.m
maddi yönden birşey kazanmasamda manevi yönden çok mutluyum bugün...:)
dün bana bir gaz geldi evde dolapları düzenlemeye atılcakları atmaya başladım.
malum bugünde devam.
hatta haftayı bu işlerle bitirebilirim inşallahhh...
sınava girecek arkadaşlarıma canı gönülden başarılar dilerim.
allah yardımcınız olsun.
uzun seneler sonrasında ilk defa bu kadar okulu bitirmenin rahatlığı içerisindeyim...
harçların kalklmasını bende aöf de geçerli değil diye biliyorum
benimde 2. taksidim duruyor henüz diplomamı almış değilim yani...
iyki dogdun mutlu ol senelerce :)) yaşlandıkça ajda pekkan gb fıstık gb hatun ol inş.:)))
dolap toplamakmı kendimi iyi hissetsem ütü yapmak istiyorum giyemediğim bisürü eşyam vardır eminimütülesem neyim var görücemde
Selam kızlar
bugün benim d.o.ğ.u.m. g.ü.n.ü.m
maddi yönden birşey kazanmasamda manevi yönden çok mutluyum bugün...:)
dün bana bir gaz geldi evde dolapları düzenlemeye atılcakları atmaya başladım.
malum bugünde devam.
hatta haftayı bu işlerle bitirebilirim inşallahhh...
sınava girecek arkadaşlarıma canı gönülden başarılar dilerim.
allah yardımcınız olsun.
uzun seneler sonrasında ilk defa bu kadar okulu bitirmenin rahatlığı içerisindeyim...
harçların kalklmasını bende aöf de geçerli değil diye biliyorum
benimde 2. taksidim duruyor henüz diplomamı almış değilim yani...
öle evet başkalarının dertlerini görünce şükrediyorum ama öyle işte adet günümde yaklaştı malum gerginim sanırım
bende 2. taksidi ödemedim 2 ders geçmişim 5 ders duruyo ..mat zaten geçemicem 4 ders geçmem imkansız hukuk,davranış bilimleri,muhasebe,iktisad derslerin adını bile zor ezberledim anla yani ne kadar fransızım bu konularaharçlarda 50 tl inmiş dedi arkadaş 149 mu ne ödücekmişiz dedi acıköğretimede kalktı 2. ögretime kalkmadı benim bildim kadarıyla seneye bedava olcakmış aman hepsi söylenti görücez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?