Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
baharcım murat dalkılıça benim kaynana gitmişş oooo bir eğlenmişlerki sorma:) benden daha aktif kadın,,
rafeti bekliyorz dedi:))
bende giderim belki bugünden atayım çocukları arabaya,,konser için kaynana için değil heeeeeee

Vallahi şekerim şaşırmadım koca koca kadınlar oynuyordu milletin ruhu genç vallaBiz bugün gezi gemisine gidemedik gittikte iptal olmuş.Üüzüldük yani şansımıza işte.Yaptığım hazırlıkalrıda sahilde oturma yerleri var orda yedik.Sonrada Özgünün konserine gittik.Bu seferki çok profosyenel hazırladılar sahneyi Murat dalkılıçın şanssızlığıydı odaÖzgünün konseri çok güzel geçti eğlendik yani.Yarında Rafetin konseri var bakalım hayırlısıSende gel konsere işte

hayırlısı olsun inşallah.
Bu da bişey mi? (
arkadaşımın yakın akrabası oluyor, damat gelin kına gecesi tartışmış, olay da öyle basit ki.
Damat ertesi gün gelini kuaföre bırakmış, Bırakırken Hakkını helal et demiş. Sonra gitmiş kendini baraja atmış ölmüş.

ufff.bu çok acı...

ben geldimm bu aralar açamıyorum yıldırım belediyisindeyim perşembeden beri,,
oğlumun eşimin kimliğ kaybldu onları çıkardık pasaport işlemleri vardı sabah 9da çıktım yeni geldim eve,,
çok yoruldum bugün,, havalarda yine ısındı

sevcancım maşallah size kızına çok tatlısınız..
resimlerin hepsine baktım bir birbir ayrıntı kaçmamıştır:)))))))))))
yolda görürsem seni hişşttttttt deyip çevirebilirim

biraz takılayım burda ooohhhhhh ya rahatladım evi gibisi yok insanın..
anneme gidicem akşam üstü günü varmılş bu akşam ama çok yorgunum
heryere yetişiyorum yanlız:))))))

öptüm siziiiiiiiii

Bu ne enerji, bu ne koşturmaca :)) Çocukları kime bıraktın koştururken Ayfercim, onlarla gittiysen daha çok yorulmuşsundur hem sen hem çocuklar (

Ayy evet canım sorma akşam akşam yan komşumun kapısını çaldım :)
Fransa da arkadaşım varda artık verdi veriştirdi hiç foto eklemiyor muşum, kızı deli gibi merak ediyormuş vs. taşındım, Vaktim yok, net yok. Derken artık bahanede kalmadı. Eve bile girmeden komşuya girdim düşün yani, yarım saatte ekleyiverdim ne bulduysam :))))
E artık yolda gör de durdur, böyle bari tanışalım canım :)))

Allah kolaylık versin :) iyi muhabbetler :)

ooooo herkesler burda faceye bakmaktan burası başı boş kalmıştı nerelerdesiniz ben bu yaz firardım
yediğim hurmalar garanti tırmalıcak kışın çok gezdim çok eğlendim yazın :)))
bu arada hepinizi çooook özledim

Günaydııııııııııııııııınnnnnnnnn!
Herkesler iyi inşallah :)

Akıllıbıdık arkadaşımız ne yaptı acaba inşallah ev bulabilmiştir. Bursa ya gelecekti Vandan. Telefonu olsaydı arayacaktım ama.

selam kızlar bende bursalıyım iyi oldu tanısıp konusmamız neler yapıyosunuz söyle bir göz attımda baya bii kalabalıgız :)))

hgniz aramıza kaydınızı almışmıydık hatırlayamadımda:44:

hg canım çilek mobilyanın çocuk odaları çok hoşuma gidiyo benim

arkadaşlar bende bursadan esra 24yaşında 7yıllık evli 2aylık anne adayıym:)

sende erken evlenmişsin maşallah hg aramıza bende 23 yaşındayım 5 yılı bitirdik evliyim bende bebiş yok çalışmalara devam ediyorum

SLM HANIMLAR biz geldik iznimiz bitti güzel geçti vallahi hem bayram hem tatil hemde köyde güzel vakit geçirdik

cimcimem hoşgeldin nerelerdesin yaa özledik

hg canımm ne getirdin bize köyden

hg aramıza kestelde tokide çoks evdiğim bi arkadaşım var kestel çok uzak ben şehrin içindeyim kestel heryere çok uzak bursadan çılıyoruz resmen git git bitmiyo ama metro gelince birazdaha iyi olucak UZAKALR YAKIN OLUR

bu arada yaş ,boy,kilo da alalım :)) tam kayıt lazım

faceye çok takılıp burayı boşlamayın hee

hg canım bende öptğümm

kızlar bakıyorum yazamıyorum kale değer bişey bulamıyorum canım sıkkkın ne bilim kış gelsin üşüyelim artık bunalımalrdayım sanırım kilo alıyorum kıpırdamadığım için hiç aslında ev işi felan gitmem gereken yerler püff evde durdugumuzda yok hani ama öyle bi haldeyimki oturmam mümkünse kalkmıyorum,yatmam mümkünse oturmuyorum o kadar yanii...iki gündür mekik çekmeye başladım birazda dikkat etmem lazım püfff incecik özge dombiş oluyo hiç sevmem kiloyu 50-52 olmam lazım püff 58i gördüm tartıda bayramda deli oluyorum

öyle işte hafta sonu bütünlemeler var üniversitede eğitim fakültesinde giricem sınava hiç çalışmadım bakmadım bile bu sefer harçlarda kalktı diyolar beleşse okur dururum artık işim ne
hiçbişeyde hevesim kalmadı ya
çalışmam lazım kendimi tanıyamıyorum

öff hep böyle bunalımalrdayım diye yazmak istemiyodum işte

kızlar öpüyorum hepinizi

Merhaba canım. Sanırım bütün arkadaşlar okuyor bu aralar hoş yazanda çok yok ne okuyorsunuz o kadar

Umarım bu ruh halinden hemen sıyrılırsın Çünkü bunalım insanı daha da dibe çeker. Aslında biraz da hayattan zevk almasını bilmemiz lazım.

Geçenlerde bir arkadaşla konuştuk, onun dertlerini dinleyince inanın benimkilerde dert mi dedim. geçen yıl yaşadıkları kabus gibiydi Kızı kansere yakalandı çok şükür atlattı ama onun halini tahmin bile edemem. Kızı hastayken annesi vefat etti, ardından ablası. Yani üst üste ama insan oğlu katlanılıyor, vel hasıl ne biliyim, iyi düşünüp iyi olmak lazım :)

Bu arada ben de sınava giriyorum benim okulun biri eğitim vadisinde diğer nilüferde :)
Harçlarda örgün okuyanlar için kalkmış aof değil sanırım, keşke kalksa daha bu yılki taksitin 1 ini ödemedim :)))

Son düzenleme:
Selam kızlar
bugün benim d.o.ğ.u.m. g.ü.n.ü.m
maddi yönden birşey kazanmasamda manevi yönden çok mutluyum bugün...:)

dün bana bir gaz geldi evde dolapları düzenlemeye atılcakları atmaya başladım.
malum bugünde devam.
hatta haftayı bu işlerle bitirebilirim inşallahhh...

sınava girecek arkadaşlarıma canı gönülden başarılar dilerim.
allah yardımcınız olsun.
uzun seneler sonrasında ilk defa bu kadar okulu bitirmenin rahatlığı içerisindeyim...
harçların kalklmasını bende aöf de geçerli değil diye biliyorum
benimde 2. taksidim duruyor henüz diplomamı almış değilim yani...

öle evet başkalarının dertlerini görünce şükrediyorum ama öyle işte adet günümde yaklaştı malum gerginim sanırım
bende 2. taksidi ödemedim 2 ders geçmişim 5 ders duruyo ..mat zaten geçemicem 4 ders geçmem imkansız hukuk,davranış bilimleri,muhasebe,iktisad derslerin adını bile zor ezberledim anla yani ne kadar fransızım bu konulara harçlarda 50 tl inmiş dedi arkadaş 149 mu ne ödücekmişiz dedi acıköğretimede kalktı 2. ögretime kalkmadı benim bildim kadarıyla seneye bedava olcakmış aman hepsi söylenti görücez bakalım

iyki dogdun mutlu ol senelerce :)) yaşlandıkça ajda pekkan gb fıstık gb hatun ol inş.:)))

dolap toplamakmı kendimi iyi hissetsem ütü yapmak istiyorum giyemediğim bisürü eşyam vardır eminim ütülesem neyim var görücemde

teşekkür ederim.ne güzel bir temenni böyle
gerçi saçımdaki beyazları saymazsak ajda pekkan gibiyimde.
bu aklarım beni ele veriyor...

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN!................... Rabbim ailenle daha mutlu nice nice seneler yaşamayı nasip etsin.

geç oldu biraz ama :)

Keşke ben de mezun olsam da diplomayı alamasam :)))
Özge seneye harçsız okuyacağımızı söylüyor inşallah öyledir en çok sevinenler arasında olacağım...

Bu günler de emin ol geçecek, Allahım dualarınızı, dualarımızı geri çevirmeyecek. Canı gönülden diliyorum bunu.

zor derslerin kalmış geriye gerçekten, ama sana tavsiye Özge şimdiden çok çalış bebek olunca(inşallah) insan çalışamıyor. Ben çok pişmanım, şimdi kitap yüzü açamıyorum hem iş hem ev, Kızım zaten kesinlikle izin vermiyor

Bu sabah konuştuk harçlarla ilgili, örgün okuyan oğlu olan şirketten bir ablayla, bu yıl çocuğun 2. yılı, harç ödeyeceğini söylemiş sınıfta kaldığı için. Araştırıcam bakalım abla rica etti :))

püfffff hiç içmedim ama canım sigara içnmek istiyo dumanında boğulmakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…