amannnn kimler gelmişş kimlerhoş geldin şekerim bende diyorum bu topiği hepsi gördü bir cimcime yok diyeee
aminnnn.........
hoş geldinnn sende...
afiyet olsun o zmaan sana,,
ben bu aralar pek uğrayamadım,ama pek bir yoğunluk ta göremedim:)
arada ölüyoruz arada pörtlüyoruz ruh halimize göre:))
SLM HANIMLAR biz geldik iznimiz bitti güzel geçti vallahi hem bayram hem tatil hemde köyde güzel vakit geçirdik
cimcimem hoşgeldin nerelerdesin yaa özledik
mehmetin izni vardı cnm 10 gün yoktuk şimdi gel yine gel hep gel :)sizi gördüm bensiz olmaz dedim eee hepimiz bursalı olunca ortak nokta çok olur atladım hemenleadangel nerelerde geziyorsun hatun geldik kapı duvar bari bayramlarda otur evde
Hoşgeldin canım Allah bağışlasın sizearkadaşlar bende bursadan esra 24yaşında 7yıllık evli 2aylık anne adayıym:)
Hoşgeldin, tatilde kafanı dinlemişsindir iyi gelmiştirSLM HANIMLAR biz geldik iznimiz bitti güzel geçti vallahi hem bayram hem tatil hemde köyde güzel vakit geçirdik
cimcimem hoşgeldin nerelerdesin yaa özledik
sizi gördüm bensiz olmaz dedim eee hepimiz bursalı olunca ortak nokta çok olur atladım hemenleadangel nerelerde geziyorsun hatun geldik kapı duvar bari bayramlarda otur evde
kimler gelecek acaba?Kızlar bugün mudanyaya Murat Dalkılıç geldi, konseri vardı eşimle gittik.Hava çok rüzgarlı serindi.Yinede kalabalık sayılırdı.Festival olduğu için bir iki sanatçı daha gelicekmiş bilginize
iyi yapmışsın canım hoş geldinn,,Selam kızlar,
Bende 2011 ekim ayında Bursa (Kestel) ya gelin geldim. Artık 1 yıla yaklaşıyorum ama hala alışamadım buralara. Ailem arkadaşlarım herkes uzakta kaldı. Telefon ve internet görüşmelerinde vee bursa istanbul yolları ulaşımda rekor kırsamda yanındaki gibi olmuyo. Canım sıkıldı hadi kahve içmeye gidelim desen gidemiyosun vs.
Ehh artık buralardan birilerini tanıma zamanı geldi de geçti diyerek sizlere yaziim dedim.
Sevgiler
hoşgeldin Ayferim.
evet evet topik ölü bu aralar:S
Kızlar bugün mudanyaya Murat Dalkılıç geldi, konseri vardı eşimle gittik.Hava çok rüzgarlı serindi.Yinede kalabalık sayılırdı.Festival olduğu için bir iki sanatçı daha gelicekmiş bilginize
Selam kızlar,
Bende 2011 ekim ayında Bursa (Kestel) ya gelin geldim. Artık 1 yıla yaklaşıyorum ama hala alışamadım buralara. Ailem arkadaşlarım herkes uzakta kaldı. Telefon ve internet görüşmelerinde vee bursa istanbul yolları ulaşımda rekor kırsamda yanındaki gibi olmuyo. Canım sıkıldı hadi kahve içmeye gidelim desen gidemiyosun vs.
Ehh artık buralardan birilerini tanıma zamanı geldi de geçti diyerek sizlere yaziim dedim.
Sevgiler
hoşbuldum semihacım neler yapıysunuz bakalım ana kız,, okul hazılrığı varmı sizde bu sene:?
Selam kızlar,
Sevgiler
mehmetin izni vardı cnm 10 gün yoktuk şimdi gel yine gel hep gel :)
Kızlar bugün mudanyaya Murat Dalkılıç geldi, konseri vardı eşimle gittik.Hava çok rüzgarlı serindi.Yinede kalabalık sayılırdı.Festival olduğu için bir iki sanatçı daha gelicekmiş bilginize
ufak bir tatil programımız var bugün mü yarın mı belli değil ve ben telaşeden daha bavul bile yapamadım yoksa kaçar gelirdim bugünama söz haftaya gelince melekle ayarlayıp kaçarız bi gün UZATMADAN
Hoşgeldin canım aramıza Allah mesut etsinSelam kızlar,
Sevgiler
Yarın Özgün gelicekmiş.Pazar günüde Rafet el roman.Yarın nasip olursa hava kötü olmassa belediyenin gezi turu var gemiyle ona gitmeyi düşünüyoruz bu sene biyere gidemedik.En azından gezmiş oluruz mola veriyorlarmış zaten.Pazar günüde Rafetin konserine gideriz.Bugünde kayınbabamlara gittim sabahtan yemek ütü temizlik yoroldum çok:18:kimler gelecek acaba?
iyi yapmışsın canım hoş geldinn,,
internet var allahtan karşılıklı görüşme imkanı sağlıyor bizlere,,
hoşbuldum semihacım neler yapıysunuz bakalım ana kız,, okul hazılrığı varmı sizde bu sene:?
Şarkıları güzel evet. dün sinir oldu herkez ama sahneye geç çıktı daha doğrusu ses sistemini kuramadılar bir türlü havada serin olunca millet beklemekten sıkıldı tabiki.aaa ne güzel. severim Dalkılıç'ı:):):)
hoşgeldin gurbetlik zor olsa gerek...
ama teknoloji böyle zamanlarda azda olsa çare oluyor
netten görüşme fırsatı bulabiliyorsun...
iyiyiz kaderim.evlerde vakit geçiriyoruz.bu sene biz anaokulluyuz canım.kaydını temmuz ayında yaptırmıştık zaten.
şimdi iş taşınmaya kaldı.
ne zaman taşınırsak telaşeside o zaman başlayacak...
Merhaba canım yorgunum bende.Sanada geçmiş olsun dikkat et kendineMerhaba canlar ciğerler :)))
NAsssıınız? :))
Dün izinliydim işe gelmedim.
Birde üşüttüm herhalde grip oldum
Evet ama hergün gitmicez zaten pazar günüde son rafetin konseriyleAA festivalmi var ne güzel eğleniyorsunuzdur.
Üzüldüm canım geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş.İyi bizim canımız yokmuş evlenince hemen tutturmadık balayı diye.Sonraki sene gitmiştik.Önemli olan evdeki huzur.Yoksa balayına gidip gelirsin o sorun değiliyi geceler
bu akşam hiç keyfim yok
eşimin teyzesinin oğlunun düğünü vardı eylül 23 de
ama bugün atıldığını öğrendim.
akşam onlara gittim oturmaya
az önce geldim
bir balayı yüzünden bütün hazırlık,telaşe,umut boşa harcandı.
yazık şimdiki gençliğe...
geçmiş olsun cnm hava biraz serinledi hastalıklar başladı yine..Merhaba canlar ciğerler :)))
NAsssıınız? :))
Dün izinliydim işe gelmedim.
Birde üşüttüm herhalde grip oldum
balayı işini baştan konuşsalarmış keşkee,okadar emeğe masrafa yazık yaaaaaiyi geceler
bu akşam hiç keyfim yok
eşimin teyzesinin oğlunun düğünü vardı eylül 23 de
ama bugün atıldığını öğrendim.
akşam onlara gittim oturmaya
az önce geldim
bir balayı yüzünden bütün hazırlık,telaşe,umut boşa harcandı.
yazık şimdiki gençliğe...
Arkadaşlar merhaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?