Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

hoşgeldin Ayferim.
evet evet topik ölü bu aralar:S

SLM HANIMLAR biz geldik iznimiz bitti güzel geçti vallahi hem bayram hem tatil hemde köyde güzel vakit geçirdik

cimcimem hoşgeldin nerelerdesin yaa özledik

sizi gördüm bensiz olmaz dedim eee hepimiz bursalı olunca ortak nokta çok olur atladım hemen leadangel nerelerde geziyorsun hatun geldik kapı duvar bari bayramlarda otur evde

arkadaşlar bende bursadan esra 24yaşında 7yıllık evli 2aylık anne adayıym:)
Hoşgeldin canım Allah bağışlasın size
SLM HANIMLAR biz geldik iznimiz bitti güzel geçti vallahi hem bayram hem tatil hemde köyde güzel vakit geçirdik

cimcimem hoşgeldin nerelerdesin yaa özledik
Hoşgeldin, tatilde kafanı dinlemişsindir iyi gelmiştir
sizi gördüm bensiz olmaz dedim eee hepimiz bursalı olunca ortak nokta çok olur atladım hemen leadangel nerelerde geziyorsun hatun geldik kapı duvar bari bayramlarda otur evde

Hoşgeldin aramıza

Kızlar bugün mudanyaya Murat Dalkılıç geldi, konseri vardı eşimle gittik.Hava çok rüzgarlı serindi.Yinede kalabalık sayılırdı.Festival olduğu için bir iki sanatçı daha gelicekmiş bilginize

Selam kızlar,

Bende 2011 ekim ayında Bursa (Kestel) ya gelin geldim. Artık 1 yıla yaklaşıyorum ama hala alışamadım buralara. Ailem arkadaşlarım herkes uzakta kaldı. Telefon ve internet görüşmelerinde vee bursa istanbul yolları ulaşımda rekor kırsamda yanındaki gibi olmuyo. Canım sıkıldı hadi kahve içmeye gidelim desen gidemiyosun vs.

Ehh artık buralardan birilerini tanıma zamanı geldi de geçti diyerek sizlere yaziim dedim.

Sevgiler

Kızlar bugün mudanyaya Murat Dalkılıç geldi, konseri vardı eşimle gittik.Hava çok rüzgarlı serindi.Yinede kalabalık sayılırdı.Festival olduğu için bir iki sanatçı daha gelicekmiş bilginize
kimler gelecek acaba?
iyi yapmışsın canım hoş geldinn,,
internet var allahtan karşılıklı görüşme imkanı sağlıyor bizlere,,

hoşgeldin Ayferim.
evet evet topik ölü bu aralar:S

hoşbuldum semihacım neler yapıysunuz bakalım ana kız,, okul hazılrığı varmı sizde bu sene:?

aaa ne güzel. severim Dalkılıç'ı:):):)

hoşgeldin gurbetlik zor olsa gerek...
ama teknoloji böyle zamanlarda azda olsa çare oluyor
netten görüşme fırsatı bulabiliyorsun...

hoşbuldum semihacım neler yapıysunuz bakalım ana kız,, okul hazılrığı varmı sizde bu sene:?

iyiyiz kaderim.evlerde vakit geçiriyoruz.bu sene biz anaokulluyuz canım.kaydını temmuz ayında yaptırmıştık zaten.
şimdi iş taşınmaya kaldı.
ne zaman taşınırsak telaşeside o zaman başlayacak...

Bursa güzeldir ama hiç tanıdık yoksa zor olabilir.Bende Bursa'dan Antalya'ya gelin geldim ama üniversiteyide burda okuduğum için kolay oldu.Sende zamanla alışırsın.Hem ailen benimkinden yakın sana sık sık görüşüyormuşsun ne güzel

ufak bir tatil programımız var bugün mü yarın mı belli değil ve ben telaşeden daha bavul bile yapamadım yoksa kaçar gelirdim bugün ama söz haftaya gelince melekle ayarlayıp kaçarız bi gün UZATMADAN

tmm cnm vallhi meleğede mahçubum d.günüsüne gidemedim ii tatiller atatuğuma bekliyorum haberleşelim

iyiyiz çok şükür dün bende oğluşukontrole götürdüm dr umuz hastane değiştirmiş belki 6 aydır götürmemiştim ii oldu
konserlere gidilmiş eylenilmiş negüsel okul telaşlarıda başladı bizimkiler iyiki bu sene bu karışıklığa denkgelmediler vallahi 60-66 aylıklar 72-78 aylıklar aynı sınıflarda baya sıkıntı olucak miniklere

iyi geceler
bu akşam hiç keyfim yok
eşimin teyzesinin oğlunun düğünü vardı eylül 23 de
ama bugün atıldığını öğrendim.
akşam onlara gittim oturmaya
az önce geldim
bir balayı yüzünden bütün hazırlık,telaşe,umut boşa harcandı.
yazık şimdiki gençliğe...

Hoşgeldin canım aramıza Allah mesut etsinZamanla alışırsın Bursaya güzeldir BursaNeyseki İstanbul uzak değil mudanyadan gemiyle ulaşım kolaylaştı artıkBenimde annemler uzakta ama aslen bursalıyım baba tarafım bursada onlarda oturduğum yere uzak anlıcağın bende senin gibiyim.Gönüller bir olsun canım burda güzel arkadaşlıklar kurduk sende aramıza katılırsın
Yarın Özgün gelicekmiş.Pazar günüde Rafet el roman.Yarın nasip olursa hava kötü olmassa belediyenin gezi turu var gemiyle ona gitmeyi düşünüyoruz bu sene biyere gidemedik.En azından gezmiş oluruz mola veriyorlarmış zaten.Pazar günüde Rafetin konserine gideriz.Bugünde kayınbabamlara gittim sabahtan yemek ütü temizlik yoroldum çok:18:.Kayınvaldem henüz teşrif etmedi, istanbula geçmiş ordada düğün varmış.Hafta başı dönerler herhalde
Şarkıları güzel evet. dün sinir oldu herkez ama sahneye geç çıktı daha doğrusu ses sistemini kuramadılar bir türlü havada serin olunca millet beklemekten sıkıldı tabiki.
Merhaba canlar ciğerler :)))
NAsssıınız? :))
Dün izinliydim işe gelmedim.
Birde üşüttüm herhalde grip oldum
Merhaba canım yorgunum bende.Sanada geçmiş olsun dikkat et kendine
AA festivalmi var ne güzel eğleniyorsunuzdur.
Evet ama hergün gitmicez zaten pazar günüde son rafetin konseriyleSizde gelin
Üzüldüm canım geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş.İyi bizim canımız yokmuş evlenince hemen tutturmadık balayı diye.Sonraki sene gitmiştik.Önemli olan evdeki huzur.Yoksa balayına gidip gelirsin o sorun değilHayat her zaman lay lay lom değilŞimdiki gençlik değil sadece, yaşlısı genci insanların gözü doymuyor kalkındıkça daha fazlasını istiyor unutuyorlar bu dünyanın boş olduğunu Allah akıl fikir versin böyle insanlaraHaklarında hayırlısı canım kısmet değilmiş demekki, ama kolayda değil tabiki hayal kırıklığı Allah yardımcıları olsun

Merhaba canlar ciğerler :)))
NAsssıınız? :))
Dün izinliydim işe gelmedim.
Birde üşüttüm herhalde grip oldum
geçmiş olsun cnm hava biraz serinledi hastalıklar başladı yine..
balayı işini baştan konuşsalarmış keşkee,okadar emeğe masrafa yazık yaaaaa
Arkadaşlar merhaba...

merhabalarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…