Ayy ne güzel inşallah güzel bir tatil olur.
Fotoların var mı? face de bakmadım ama dubai resimlerinede bakarız inşallah.
Evet canım aynı sınav Aof :))
inşallah canım çocuklar olmadan biraz burkulacak içimiz(
facede fotolarım var canım,hatta benim profildede var yani burada,,
tabi ozaman açıktım şimdi kapalıyım allahıma çok şükür:))
Buradakilere bakmıştım canım. Maşallahın var :)
Çocuklar gelmiyor mu? annenler de mi kalacaklar ayy keşke onlarda gelseydi sizinle, bilmiyorum yaa ben kızımsız tat alamıyorum tatilden, hayattan.
Kaç gün kalacaksınız ona da bağlı aslında, etkilenmezler kısa bir tatilse.
annemlere çok ama çok alışkın çocuklarım büyük oğlum bu yaz nerdeyse hep orda kaldı mahallede arkadaşları var
bilgisayarı bisikleti hepsi orda...
arda herzaman olmasada arada annemlere bırakıp çarşı alışverş gibi işlerimi görüyorum hiçte ağlamıyor annemlerde..
yeğenlerimde sürekli orda amcamlar çocukları gelini vs.. hepsi aynı sokakta arda bayılıyor oraya oynayabilcek çocuk çok fazla,
ama tatile gelince asla bırakmak istemedik, eşim oğluma sordu çekti kenara konuştu eğer çok gelmek istersen asla bırakamam dedi,
konuştular pazarlık yaptılar oğlumun istediği tatil yeri var başka ona söz verdi eşim ondan sonra talha bayram etti vs:))
4 gün kalıcaz canım
dünyanın en büyük alışveriş merkezi dubaideymiş:) ardayla nasıl gezilirki çocuğada yazık ama annemlerde gözüm hiç ama hiç arkada kalmayacak inşallah,,
biz onlarız plan yapamayız asla ama bu sefer böyle oldu, ama her iki taraf çok mutlu görünüyor:))
ohooo 4 günden bir şeycik olmaz, ben sandım 15 gün falan. Hem annenler Ardayı avuturlar, çocuklarda çokmuş zaten. Talha baştan kabul etmiş.
Geriye sadece eğlenmek kalıyor. Sevgili gibi gezersiniz kocanla ne güzel. Size de çok iyi gelecektir.
Darısı bizlerin başına artık :) Bende önümüzdeki yıllarda Paris tatili düşünüyorum :)))) Hayallerimde vardı hep. En yakın dostumda Parise gelin oldu çağırıp duruyor 3 yıl para biriktirelimde gidelim istiyoruz
yok canım 15 gün mümkün olmaz hem maddi hem manevi aşar bizi:)
paris bende çok istiyorum oğlumada eşim disneyland sözü verdi,,
inşallah canım gitmek kısmet olur sizede,,arkadaşın gurbete gitti yani..
Olsun bu da güzel hem dolu dolu geçer. Yavrularımız birtanemiz canımız ciğerimiz ama kabul edelim tatil çocuklarla çok daha zor. Hele alışveriş mekanlarında durdurmak imkansız onları.
Dİsneyland mı? :)))
arkadaşımda sürekli gelin Disneyland a götürücem diye söylüyor :) kısmet şuanda mümkünatı olmasa da gitmemizin.
Malesef tek dostumdu oda oraya gitti. 1 yılı geçti görmedik birbirimizi mutlu olsun huzurlu olsunda.
günaydınlarrrrr
iyilik Sevcan senden naber?
toparlanmaya devam...
kesin taşınma tarihi belli oldu mu? :))
Çok acıymış gerçekten ecel gelince önünde durulmuyor.Allah şaşırtmasınhayırlısı olsun inşallah.
Bu da bişey mi?(
arkadaşımın yakın akrabası oluyor, damat gelin kına gecesi tartışmış, olay da öyle basit ki.
Damat ertesi gün gelini kuaföre bırakmış, Bırakırken Hakkını helal et demiş. Sonra gitmiş kendini baraja atmış ölmüş.
Maşallah canım koşturmaca içindesin hepben geldimm bu aralar açamıyorum yıldırım belediyisindeyim perşembeden beri,,
oğlumun eşimin kimliğ kaybldu onları çıkardık pasaport işlemleri vardı sabah 9da çıktım yeni geldim eve,,
çok yoruldum bugün,, havalarda yine ısındı
sevcancım maşallah size kızına çok tatlısınız..
resimlerin hepsine baktım bir birbir ayrıntı kaçmamıştır:)))))))))))
yolda görürsem seni hişşttttttt deyip çevirebilirim
biraz takılayım burda ooohhhhhh ya rahatladım evi gibisi yok insanın..
anneme gidicem akşam üstü günü varmılş bu akşam ama çok yorgunum
heryere yetişiyorum yanlız:))))))
öptüm siziiiiiiiii
Merhaba canım kaç gündür giremedim özledim sizleriGünaydııııııııııııııııınnnnnnnnn!
Herkesler iyi inşallah :)
Akıllıbıdık arkadaşımız ne yaptı acaba inşallah ev bulabilmiştir. Bursa ya gelecekti Vandan. Telefonu olsaydı arayacaktım ama.
Özge kilon yok senin hala kilo aldım diyorsun boyuna göre normal canım.Takılıcak bişey değil üzme kendini.Bu aralar bende sporu bıraktım başka yere gitmekten boğazım ağrıyor kendimi toplayimde biraz başlıcam yine yürümeye sporakızlar bakıyorum yazamıyorum kale değer bişey bulamıyorum canım sıkkkın ne bilim kış gelsin üşüyelim artık bunalımalrdayım sanırım kilo alıyorum kıpırdamadığım için hiçaslında ev işi felan gitmem gereken yerler püff evde durdugumuzda yok hani ama öyle bi haldeyimki oturmam mümkünse kalkmıyorum,yatmam mümkünse oturmuyorum o kadar yanii...iki gündür mekik çekmeye başladım birazda dikkat etmem lazım püfff incecik özge dombiş oluyo hiç sevmem kiloyu 50-52 olmam lazım püff 58i gördüm tartıda bayramda deli oluyorum
öyle işte hafta sonu bütünlemeler var üniversitede eğitim fakültesinde giricem sınava hiç çalışmadım bakmadım bile bu sefer harçlarda kalktı diyolar beleşse okur dururum artık işim ne
hiçbişeyde hevesim kalmadı ya
çalışmam lazım kendimi tanıyamıyorum
öff hep böyle bunalımalrdayım diye yazmak istemiyodum işte
kızlar öpüyorum hepinizi
Arkadaşının durumu gerçekten zormuş.Allah beterinden korusun.Evet zevk almayı bilmemiz lazımda bazende takılıyor işte ama takmaya değmiyor gerçektenMerhaba canım. Sanırım bütün arkadaşlar okuyor bu aralar hoş yazanda çok yok ne okuyorsunuz o kadar
Umarım bu ruh halinden hemen sıyrılırsınÇünkü bunalım insanı daha da dibe çeker. Aslında biraz da hayattan zevk almasını bilmemiz lazım.
Geçenlerde bir arkadaşla konuştuk, onun dertlerini dinleyince inanın benimkilerde dert mi dedim. geçen yıl yaşadıkları kabus gibiydi Kızı kansere yakalandı çok şükür atlattı ama onun halini tahmin bile edemem. Kızı hastayken annesi vefat etti, ardından ablası. Yani üst üste ama insan oğlu katlanılıyor, vel hasıl ne biliyim, iyi düşünüp iyi olmak lazım:)
Bu arada ben de sınava giriyorum benim okulun biri eğitim vadisinde diğer nilüferde :)
Harçlarda örgün okuyanlar için kalkmış aof değil sanırım, keşke kalksadaha bu yılki taksitin 1 ini ödemedim :)))
Geçmiş doğum günün kutlu olsu canım.Sağlıklı mutlu nice senelere...Selam kızlar
bugün benim d.o.ğ.u.m. g.ü.n.ü.m
maddi yönden birşey kazanmasamda manevi yönden çok mutluyum bugün...:)
dün bana bir gaz geldi evde dolapları düzenlemeye atılcakları atmaya başladım.
malum bugünde devam.
hatta haftayı bu işlerle bitirebilirim inşallahhh...
sınava girecek arkadaşlarıma canı gönülden başarılar dilerim.
allah yardımcınız olsun.
uzun seneler sonrasında ilk defa bu kadar okulu bitirmenin rahatlığı içerisindeyim...
harçların kalklmasını bende aöf de geçerli değil diye biliyorum
benimde 2. taksidim duruyor henüz diplomamı almış değilim yani...
Gözünüz aydın pasaportunuz gelmiş.Evet hergün şehit haberi almaya başladık.Kötülerin kökleri kurusun inşallahgünaydınlar kızlarr....dün pasaportumuzzzz geldiiiii 3 günde hemde çok şaşırdık:)))
vede çok sevindim ilk defa pasaportum oldu görmemişlik naparsınız:)))
bugünde vize için jollye gidecem halledecekler,,
ordan da görümcemle çarşıya çıkacaz abiye neyim alacaz g. kızı 1 ay sonra evleniyorda..
ufaktan hazırlık....
kendi derdime düşüp şehitlerimizi atlamayım
25 tane askerimiz şehit oldu kahrolduk isyan ettik ağladık,o annelerin ağlamalarını yakarmalarını görünce,
paramparça kemikler,, annelerin yakarışları dna testi yapılrkenki halleri(((( içimizi çok yaktı,
allah sabır versin demekten başka bişey gelmiyor,, bizlere düşen 3 ihlas 1 fatiha okumaktan başka yapacak bişeyimiz yok(
İDAMM gelsin artık idam istiyoruz ama duyan yok(
bu giden canların hesabını kim verecek, yıllardır böyle gidiyor artık bitsin bu acılar,,offfffffff(
İçme canım ya ne gerek var boşuna kendinimi zehirlicenkız evde sigara yok eşimde içmiyoki benim bende hiç içmedim
kadın doğum uzmanı arıyorum netteki yorumlara baktım epey kafam karıştı sizler hangi hastanede hangi doktorlara gittiniz memnun musunuz yaşadıklarınız olumlu olumsuz neler var tavsiye edebileceğiz doktorlar var mı bir de muayene ücreti ne kadar...
2011 ayında 6 aylık ölü erkek bebk dünyaya geitrdim 3 gün içimde ölü olarak durmuş. bölünmüş rahim oldugu için 6 ay boyunca kanamalı ve sürekli yatmam gereken bir hamilelik yaşadım van da doktor bulmakta çok sıkıntım oldu birinin dediğini diğerinin dediği tutmadı kanamam var diye baştan savdılar o yüzden sizlerin tecrübesiyle iyi bir doktora muayene olmak istiyorum herhangi bir problemim yok sadece kontrollü olarak hamile kalmak istiyorum ...
herkesi normal doğum yapmaktan korktugunda ""kucağına bebeğini alınca unutursun"" sözleriyle avunurken ben yeniden koynuma alamadan buz gibi toprağa vermek istemiyorum ....lütfen yardımmmmmm
Hoşgeldin Bursaya iyi negüzel yerleşmişsin.İnşallah alışır seversin buraları.Bebeğin için üzüldüm.Allah yeniden anne olmanı nasip eder inşallahçok sağolun bilgileriniz için maaşlar yattıktan sonra kontrole gideceğim bakalım hayırlısı diyelim
canım evimi taşıdım eşyalarımı yerleştirdim az bir işim kaldı evde sadece oda aokul başlamadan tam düzene girer evim halk eğitim merkez,n eyakın mesafede okula yürüyerek 5 dk geniş bir ev ama mutfağı küçük biraz yiende hoş bir yerde 3+1 450 kirası kombili bana uygun geldi hepinize ilginize çok teşekkür ederim
Az kalmış taşınmana hadi hayırlısı olsun.Sizin ev geçitin ordamıydı özdileğin arkasında?:44:30 Eylül dediler kısmetse...
Yok canım ya genelde çok çıkmam dışarıya.Misafir gelince gezdirelim derken bizde gezmiş oldukoo baharım bu ne gezmeler yaaa hızına yetişilmiyor:)
ledangel kurban bayramında kısmetse cnm,
tuvalet konusunda tuğkana kocaman maşallah..
ardaya gelince çalışmalar devam ediyor bende ama sabrım kalmıyor artık..
geçenlerde 3 gün bez bağlamadım söyledi hep, oyun haline geitrdi ama arada unuttuğuda oldu eee bunada şükür dedim hep,,
hatta bir sabah benden önce uyanıp anne kaka yaptım dedi sabahın 7si bende onunla koştum wc ye lazımlığına yapmış çok mutlu oldum ama aynı gün çişi yine altına yaptı derken ertesi gün yine offff napıcam ben ya,,
hep evdede durmuyorum çocuk bu yüzdenmi alışmıyorki
arabada yapıyor ne bilim anneme gittik anneme anlatıyorum şuan bez yok alıştırma k. var diye,annemde maşallahh diyerek sevinirken, koşarak gelip altıma yaptım diye gösteriyor(
şuanda da bez yok ama yine altına yapacak biliyorum,, keyfine göre davranıyor
buluşma olur tabi buradaki arkadaşlarlada buluşmak istiyorduk hep karar verelim olur elbet....
teşekürler hanımlar doktor tavsiyeleriniz için galibabenim şöyle bir sıkıntım Allah şükür hamile kalbiliyormuşum kalmaktan yana bir sorun olmadıgını asıl ondan sonra rahimde bebeğin eşinin nerede yer aldıgı sorun teşkil ediyor belki duymuşsunudur kalp şeklinde ortadan bölünmüş bir rahim benimkisi ilk hamileliğimde doktor ilk bebeğini kaybetme ihtimalin yüksek ama ikincisinde diğer insanlar gibide hamileleik geçirebilirsin yine 9ay boyunca hiç kımıdamadan yatmak zorunda da kalabilirsin demişti artık bu durum bende öyle bir hal aldıki rüyamda ziya çetin adında bir doktora gidiyorum okuldaki arkaşlardan duymuştum adını bana hap karından ultrasonla baktıklarını söylemişlerdi neyse rüyamda ben bu adama gidiyorum önce karnımdan bakıyor oh diyip seviniyorum sonra diyor sana bir de vajinal yoldan ultrasonla bakalım diyor bende hani bakmıyordu hani bakmıyordu diye ağlayarak uyandım uyandıgımda rüyamda bağırmaktan boğazım acımıştı
teşekürler hanımlar doktor tavsiyeleriniz için galibabenim şöyle bir sıkıntım Allah şükür hamile kalbiliyormuşum kalmaktan yana bir sorun olmadıgını asıl ondan sonra rahimde bebeğin eşinin nerede yer aldıgı sorun teşkil ediyor belki duymuşsunudur kalp şeklinde ortadan bölünmüş bir rahim benimkisi ilk hamileliğimde doktor ilk bebeğini kaybetme ihtimalin yüksek ama ikincisinde diğer insanlar gibide hamileleik geçirebilirsin yine 9ay boyunca hiç kımıdamadan yatmak zorunda da kalabilirsin demişti artık bu durum bende öyle bir hal aldıki rüyamda ziya çetin adında bir doktora gidiyorum okuldaki arkaşlardan duymuştum adını bana hap karından ultrasonla baktıklarını söylemişlerdi neyse rüyamda ben bu adama gidiyorum önce karnımdan bakıyor oh diyip seviniyorum sonra diyor sana bir de vajinal yoldan ultrasonla bakalım diyor bende hani bakmıyordu hani bakmıyordu diye ağlayarak uyandım uyandıgımda rüyamda bağırmaktan boğazım acımıştı
Yok canım ya genelde çok çıkmam dışarıya.Misafir gelince gezdirelim derken bizde gezmiş oldukHayırlı yolculuklar olsun sizede şimdiden canım Negüzel değişik yerleri görmek iyi gelir insana Arda içinde stres yapma bırakır tamamen inşallah.Yeni yeni öğreniyorsa alışması biraz vakit alır canım dert etme.Eğer çok sık dışarı çıkıyorsan gezmeye vs.Ondanda söylemiyor olabilir.Çünkü önce evde alışması gerekki dışardada aynısını yapsın
Nasıl gidiyor alışabildinmi Bursaya?Geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz bir gebelik yaşarsın.Bende çocuk tedavisine geçtim Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın herşeyin hayırlısı tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?