Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Ayy ne güzel inşallah güzel bir tatil olur.
Fotoların var mı? face de bakmadım ama dubai resimlerinede bakarız inşallah.
Evet canım aynı sınav Aof :))

inşallah canım çocuklar olmadan biraz burkulacak içimiz(
facede fotolarım var canım,hatta benim profildede var yani burada,,
tabi ozaman açıktım şimdi kapalıyım allahıma çok şükür:))

inşallah canım çocuklar olmadan biraz burkulacak içimiz(
facede fotolarım var canım,hatta benim profildede var yani burada,,
tabi ozaman açıktım şimdi kapalıyım allahıma çok şükür:))

Buradakilere bakmıştım canım. Maşallahın var :)
Çocuklar gelmiyor mu? annenler de mi kalacaklar ayy keşke onlarda gelseydi sizinle, bilmiyorum yaa ben kızımsız tat alamıyorum tatilden, hayattan.
Kaç gün kalacaksınız ona da bağlı aslında, etkilenmezler kısa bir tatilse.

annemlere çok ama çok alışkın çocuklarım büyük oğlum bu yaz nerdeyse hep orda kaldı mahallede arkadaşları var
bilgisayarı bisikleti hepsi orda...
arda herzaman olmasada arada annemlere bırakıp çarşı alışverş gibi işlerimi görüyorum hiçte ağlamıyor annemlerde..
yeğenlerimde sürekli orda amcamlar çocukları gelini vs.. hepsi aynı sokakta arda bayılıyor oraya oynayabilcek çocuk çok fazla,
ama tatile gelince asla bırakmak istemedik, eşim oğluma sordu çekti kenara konuştu eğer çok gelmek istersen asla bırakamam dedi,
konuştular pazarlık yaptılar oğlumun istediği tatil yeri var başka ona söz verdi eşim ondan sonra talha bayram etti vs:))

4 gün kalıcaz canım
dünyanın en büyük alışveriş merkezi dubaideymiş:) ardayla nasıl gezilirki çocuğada yazık ama annemlerde gözüm hiç ama hiç arkada kalmayacak inşallah,,
biz onlarız plan yapamayız asla ama bu sefer böyle oldu, ama her iki taraf çok mutlu görünüyor:))

ohooo 4 günden bir şeycik olmaz, ben sandım 15 gün falan. Hem annenler Ardayı avuturlar, çocuklarda çokmuş zaten. Talha baştan kabul etmiş.
Geriye sadece eğlenmek kalıyor. Sevgili gibi gezersiniz kocanla ne güzel. Size de çok iyi gelecektir.

Darısı bizlerin başına artık :) Bende önümüzdeki yıllarda Paris tatili düşünüyorum :)))) Hayallerimde vardı hep. En yakın dostumda Parise gelin oldu çağırıp duruyor 3 yıl para biriktirelim de gidelim istiyoruz

yok canım 15 gün mümkün olmaz hem maddi hem manevi aşar bizi:)

paris bende çok istiyorum oğlumada eşim disneyland sözü verdi,,

inşallah canım gitmek kısmet olur sizede,,arkadaşın gurbete gitti yani..

Olsun bu da güzel hem dolu dolu geçer. Yavrularımız birtanemiz canımız ciğerimiz ama kabul edelim tatil çocuklarla çok daha zor. Hele alışveriş mekanlarında durdurmak imkansız onları.

Dİsneyland mı? :)))
arkadaşımda sürekli gelin Disneyland a götürücem diye söylüyor :) kısmet şuanda mümkünatı olmasa da gitmemizin.
Malesef tek dostumdu oda oraya gitti. 1 yılı geçti görmedik birbirimizi mutlu olsun huzurlu olsunda.

kısmet olur inşallah canımm allah kavuştursun sizi en kısa zamanda:)

Çok acıymış gerçekten ecel gelince önünde durulmuyor.Allah şaşırtmasın
Maşallah canım koşturmaca içindesin hepBende giremedim buraya kaç günden beri farketmediniz sanırımEşimin yurt dışından teyzesiinin kızı eşi geldi daha yeni evliler türkiyeye balayına gelmişler gezmeye.Eşi arap çerkezi tek tük kelime biliyor hiç türkçe bilmiyordu .Ne zor ya hiç bilmediğin bi yerde olup dil bilmemek:18:Onlarla uludağa gittik Bursada gezdik tarihi yeerleri vs.Ayy uludağa telefiriğin küçüğüne bindikte donduk ya o neydi öyleKayınvaldemlerde kaldık dünde onalrı yolcu ettik evime geçtik.Bugünde bi bakayım kızlar napmış dedim baya koyu sohbet olmuş.Allah bozmasın.Boğazım ağrıyor sanırım hasta olucam.:18:Bu arada yolculukmu var nereye giidyorsunuz
Merhaba canım kaç gündür giremedim özledim sizleriNasılsın?
Özge kilon yok senin hala kilo aldım diyorsun boyuna göre normal canım.Takılıcak bişey değil üzme kendini.Bu aralar bende sporu bıraktım başka yere gitmekten boğazım ağrıyor kendimi toplayimde biraz başlıcam yine yürümeye sporaBunaltma kendini boşuna naptın hastane işini bu arada?Ben gidemedim hastaneye daha.
Arkadaşının durumu gerçekten zormuş.Allah beterinden korusun.Evet zevk almayı bilmemiz lazımda bazende takılıyor işte ama takmaya değmiyor gerçekten
Geçmiş doğum günün kutlu olsu canım.Sağlıklı mutlu nice senelere...
Gözünüz aydın pasaportunuz gelmiş.Evet hergün şehit haberi almaya başladık.Kötülerin kökleri kurusun inşallahİdam gelir umarım
kız evde sigara yok eşimde içmiyoki benim bende hiç içmedim
İçme canım ya ne gerek var boşuna kendinimi zehirlicen

Hoşgeldin Bursaya iyi negüzel yerleşmişsin.İnşallah alışır seversin buraları.Bebeğin için üzüldüm.Allah yeniden anne olmanı nasip eder inşallahKadın doğum doktoruna gelince haksevere katılıyorum dediği doktorlar iyi canım.Umarım iyi bir doktor bulursun
30 Eylül dediler kısmetse...
Az kalmış taşınmana hadi hayırlısı olsun.Sizin ev geçitin ordamıydı özdileğin arkasında?:44:

slm hanımlarr nasılsınız bakalım bendede bir koşturmaca gezmelere başladıkya arkası kesilmiyor öncelik şu akıllıbıdığa yerleşmiş bana yakın sayılır biyerlere çok sevindim benimde hep aklımdaydın vallhi naptı diye ama pc açmadım günlerce dr tavsiyesine gelince bende jimerde recep doğanlarda doğum yaptım ama riskli gebeliklerde osman hocanın methini çok duydum ahmet beyde recep bey gibi normal bir dr riskli gebelikler ayrı bir mevzu bana göre osman hocada 7 yıldır uğraşan bir yakınım yeni hamiş kaldı allahım özenen herkese nasip etsin inş. çok güsel

taşınma telaşları varmış allahım kolaylık versin

kaderim sende gezmelere gidiyormuşsun nezaman yolculuk gitmeden bir görüşme ayarlıyalım vallhi kızlarıda görmüyorum ne ömürdür cimcimem seda sizlerde okuyorsunzu yapın bir organizasyon
,
bu arada en güsel haber oğluşum wc eğitimini sonunda tamamladı benden mutlusu yok

oo baharım bu ne gezmeler yaaa hızına yetişilmiyor:)
ledangel kurban bayramında kısmetse cnm,
tuvalet konusunda tuğkana kocaman maşallah..

ardaya gelince çalışmalar devam ediyor bende ama sabrım kalmıyor artık..
geçenlerde 3 gün bez bağlamadım söyledi hep, oyun haline geitrdi ama arada unuttuğuda oldu eee bunada şükür dedim hep,,
hatta bir sabah benden önce uyanıp anne kaka yaptım dedi sabahın 7si bende onunla koştum wc ye lazımlığına yapmış çok mutlu oldum ama aynı gün çişi yine altına yaptı derken ertesi gün yine offff napıcam ben ya,,
hep evdede durmuyorum çocuk bu yüzdenmi alışmıyorki
arabada yapıyor ne bilim anneme gittik anneme anlatıyorum şuan bez yok alıştırma k. var diye,annemde maşallahh diyerek sevinirken, koşarak gelip altıma yaptım diye gösteriyor(
şuanda da bez yok ama yine altına yapacak biliyorum,, keyfine göre davranıyor

buluşma olur tabi buradaki arkadaşlarlada buluşmak istiyorduk hep karar verelim olur elbet....

Son düzenleme:
teşekürler hanımlar doktor tavsiyeleriniz için galibabenim şöyle bir sıkıntım Allah şükür hamile kalbiliyormuşum kalmaktan yana bir sorun olmadıgını asıl ondan sonra rahimde bebeğin eşinin nerede yer aldıgı sorun teşkil ediyor belki duymuşsunudur kalp şeklinde ortadan bölünmüş bir rahim benimkisi ilk hamileliğimde doktor ilk bebeğini kaybetme ihtimalin yüksek ama ikincisinde diğer insanlar gibide hamileleik geçirebilirsin yine 9ay boyunca hiç kımıdamadan yatmak zorunda da kalabilirsin demişti artık bu durum bende öyle bir hal aldıki rüyamda ziya çetin adında bir doktora gidiyorum okuldaki arkaşlardan duymuştum adını bana hap karından ultrasonla baktıklarını söylemişlerdi neyse rüyamda ben bu adama gidiyorum önce karnımdan bakıyor oh diyip seviniyorum sonra diyor sana bir de vajinal yoldan ultrasonla bakalım diyor bende hani bakmıyordu hani bakmıyordu diye ağlayarak uyandım uyandıgımda rüyamda bağırmaktan boğazım acımıştı

Son düzenleme:
Yok canım ya genelde çok çıkmam dışarıya.Misafir gelince gezdirelim derken bizde gezmiş oldukHayırlı yolculuklar olsun sizede şimdiden canımNegüzel değişik yerleri görmek iyi gelir insanaArda içinde stres yapma bırakır tamamen inşallah.Yeni yeni öğreniyorsa alışması biraz vakit alır canım dert etme.Eğer çok sık dışarı çıkıyorsan gezmeye vs.Ondanda söylemiyor olabilir.Çünkü önce evde alışması gerekki dışardada aynısını yapsın

Nasıl gidiyor alışabildinmi Bursaya?Geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz bir gebelik yaşarsın.Bende çocuk tedavisine geçtim Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın herşeyin hayırlısı tabiki.

böyle bir dr. olduğunu biliyormuydun bursada yoksa ziya çetini rüyandamı duydun
ziya çetin benim arkadaşımın 10 yıldır gittiği dr. çok memnun kendisi iyi bir hekim diye dudyum ama şuan nerede çalışıyor bilemiyorum,sanırım zübeyde doğumun üst tarafında muaynanesi vardı ve zübeydeye bağlı dr.du tabi değişmişte olabilir......

annemde kır g... otur evinde biraz diyor
bence buda etken alışamamasında.....
benim arkadaşımın kızı vardı 3.5 yaşında ve altına söylemiyordu..bende hamileydim o sıarada ve sanırım içten içten mana buldum vede başıma geldi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…