30 Eylül dediler kısmetse...
Günaydın kızlar :)))
Kaderim yolculuk nereye :))
haksever sınav çok zordu yaa :)))
Pazar günü de yorgunluktan uyuya kalmışım 8:30 yataktan fırladım. Bi 5 dakika gitsem mi gitmesem mi yaptım her neyse dedim gideyim belki bir dersten geçerim :) taaa ataevlerdeydi okulda ama şükür yetiştim :) saat 9 da oradaydık :)
Akıllıbıdık merak ettim seni. Tel numaran olsaydı arayancaktım ama malesef. Neyse ev bulabilmişsin hatta yerleşebilmişsin. Hayırlısı olsun inşallah çabuk adapte olursun.
ooooo az kalmışş ayy ben ne zaman yaşıyacam bu heyecanı 1 senem var daha
sana şimdiden kolay gelsin cnm,
30 Eylül dediler kısmetse...
herkese merhaba bende 26 yaşındayım ve yüzme antrenörüyüm ama ankaradan geldim 1.5 yıllık evliğim bebişim yok malesefev hanımıyım :) çok yalnızımmmmm eşim var ama yetmiyor bazen insan derdini anlatıcak arkadaş arıyo valla bende burda takılıyorum :) benide aranıza kabul edermisinizzzzz:13:
Günaydıııınn Güzel hatunlar....
Semiha bir şey kalmamış arkadaşım Rabbim kolay bir taşınma evresi yaşatsın :) yardıma ihtiyacın olursa her konuda var olduğumu bil :)
günaydın herkesciklere...
bana kolaylıklar dileğene canı gönülden teşekkür ediyorum...
leadangel oğluşun alışmış ne güzel.gözünaydın.darısı kaderime inşallah...
kaderim seninkide alışır bakma sen.beziyle yaşayan kimse yok merak etme ama seninde dediğin gibi bir süre evde otursan öğrenme süreci kısalır bence...
haksever iyi yolculuklar canım...
akıllıbıdık Ziya Çetin iyi bir doktor ben Berra'da bir süre ona gitmiştim kontrole...
Baharım gezmiş gelmiş ne güzel...
bende bugün çok heyecan var.Berra nın anaokulunda bugün toplantı var.öğretmeni belli olacak ve diğer velilerle tanışacağız.Rabbim hayırlı kimselerle karşılaştırır inşallah...
slm hanımlarr nasılsınız bakalım bendede bir koşturmaca gezmelere başladıkya arkası kesilmiyor öncelik şu akıllıbıdığa yerleşmiş bana yakın sayılır biyerlere çok sevindim benimde hep aklımdaydın vallhi naptı diye ama pc açmadım günlerce dr tavsiyesine gelince bende jimerde recep doğanlarda doğum yaptım ama riskli gebeliklerde osman hocanın methini çok duydum ahmet beyde recep bey gibi normal bir dr riskli gebelikler ayrı bir mevzu bana göre osman hocada 7 yıldır uğraşan bir yakınım yeni hamiş kaldı allahım özenen herkese nasip etsin inş. çok güsel
taşınma telaşları varmış allahım kolaylık versin
kaderim sende gezmelere gidiyormuşsun nezaman yolculuk gitmeden bir görüşme ayarlıyalım vallhi kızlarıda görmüyorum ne ömürdür cimcimem seda sizlerde okuyorsunzu yapın bir organizasyon
,
bu arada en güsel haber oğluşum wc eğitimini sonunda tamamladı benden mutlusu yok
kızlar ben eskişehire gidiyorum bi süre yoku öpüldünüz hatunalr baysss
Hoşgeldin Semihacım :)
Benim ablamın da oğlunun ana okulu toplantısı bugün canım hatta şuanda :)))
hayırdır canım kim varki orada bak merak ettim,hayırlı yolculuklar..kızlar ben eskişehire gidiyorum bi süre yoku öpüldünüz hatunalr baysss
hiç belli olmaz canım kısmet olunca nasıl oluyor anlamıyor insan,darısı başınıza..sanırım yeni bir ev heyecanı hayırlı uğurlu olsun ne güzel kendi evinizi almışsınız darısı bize inşallah bizde araştrıyoruz daha bursayı bilmeden nasıl araştıryorsakkiracılıktan kurtulmak için ev almak istiyorum ama bankadan kredi çekmedende olacak gibi değil eee kredi çeksen fazileri ödenecek gibi değil vardır elbet bununda bir çıkar yolu
ettik bile hoş geldin cnm aramıza..herkese merhaba bende 26 yaşındayım ve yüzme antrenörüyüm ama ankaradan geldim 1.5 yıllık evliğim bebişim yok malesefev hanımıyım :) çok yalnızımmmmm eşim var ama yetmiyor bazen insan derdini anlatıcak arkadaş arıyo valla bende burda takılıyorum :) benide aranıza kabul edermisinizzzzz:13:
Bizimkiside saat 13:00 de kısmetse...
Merhaba aramıza hoş geldiniz. Gurbette olmak zordur eminim ama eşinizle mutlu olduktan sonra alışılır umarım.
Ne güzel mesleğiniz var öyle, belli bir havuzla anlaşmanız var mı? Bizim evimize yakın Atıcılar olimpik havuzu var yoksa orada mısınız? :)
ayy toplantı heyecanını anlıyorum yeni yeni velilerle tanışma konuşma sohbet,öğretmenle sohbet diyalog harika oluyor..
hangi okul canım bu arada?
Merhaba aramıza hoş geldiniz. Gurbette olmak zordur eminim ama eşinizle mutlu olduktan sonra alışılır umarım.
Ne güzel mesleğiniz var öyle, belli bir havuzla anlaşmanız var mı? Bizim evimize yakın Atıcılar olimpik havuzu var yoksa orada mısınız? :)
şu an için ev hanımıyım yazmış ama.çalışmıyor sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?