Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Bu cumartesi kızımın 2. yaşını kutlayacağız kısmetse :)
kızıma Tütü etek yaptık ablamla
inşallah hava da güzel olur çünkü balkonda yapmayı planlıyorum.

allahım cumartesiden sonra havalar serinlesin inşallaahhhhhhhh
özelikle cumartesi hava çokkk güneşli güzel olsunn

prensesinle eşinle nice uzun yıllara canım....
doğum gününüz kutlu olsun,hayatı boyunca hep gülsün mutlu olsun...

ya biz bugünlerde bir arkadaşla fala taktık durumda,
burdanda baktık bursada falcı diye birinin övdüğünü biri karalıyor 30 syf okumuşumdur yorumları,
semiha senin yorumunu gördüm canım adem diye, hocamı bu ademm ya ben meraktan ama arkadaşımın biraz daha karışık,
ayşe bacı varmış bize çok yakın çokta met edilmiş ama çok pismiş eşide kahveleri yapıyormış,
50 tl:)))
bu hafta gidecez ama hangine gidelim bilmiyoruz,eşim duysa öldürecek beni:))
daha öncede baktırmıştım kk da bulmuştum o medyum bayanıda msn de bakmıştı şok etmişti beni yazdıkları oda 50 tlydi..
ya bende fal hastalığı başladı yine varmı ytanıdığınız falcı birileri:)

mesleğimi seviyorum ama ankarada olimpik havuzdaydım keçiörende ama evlenince beebk istediğim için çalışmayı düşünmedim gurbete alıştım evde mutluyum şükürde ama sosyal pek bişeyim yok arkadaşım yok felan :))

Son düzenleme:

teşekkürler :)) bu arada falı tavsiye etmem gerçekten alışkanlık yapıyo parana yazık bende bi ara öle oldum bi arkadaşım uyardı hemen uzaklaştım ..falı baktırsan bile işimize geldiğine inanırız ve uygularız yani herşey senin elinde gene geleceği görebillselerdi kendilerine bakar çok güzel bir hayat yaşarlardı senden benden alacağı 50 tl için uğraşmazlardı yinede sen bilirsin tabee

( fal gerçekten alışkanlık yapıyor birde ne gerek var canım yaa boşver günaha girme.
Bu Ayşe dediğin kadının evi nerede yeşilova tarafları mı? benim duyduğum Ayşemi acaba.
Bizimde bir tanıdığın altınları kaybolmuş çalındımı? evdemi? kayboldu bilmiyomuş kadın.
Falcıya gitmeye karar vermişler kadını aramışlar randevu için. (Kadın tabi 3 harflilerle bakıyor) neyse randevu almışlar bizimkiler demiş evi nasıl bulucaz siz kapının önüne çıkın, evin önünde bekleyen kediyi takip edin demiş :)))ertesi gün vakit gelince sokağa çıkmışlar birde bakmışlar bir kedi miyav miyav diye diye bunları takmış peşlerine, kedi önden bunlar arkadan titreye titreye gitmişler :)))) evin heryerinde çaydanlık varmış çok pismiş evde. Bu dediğim arkadaşta başaranda oturuyor.

Anladım :) canım inşallah en kısa zamanda bebişin olur. :)

Çok teşekkür ederim. Hepimizin evlatlarımızla eşimizle mutlu mesut olalım bir ömür...

ve ben zaten çok kafaya takan biriyim kuararda kurarım artık,allahtan başka kimsede bilemez tabi ama gelde anlatın bana:)

evet evet oo ayşe benim dediğim ayşe, başaranda rekor fabrikasının yanındaymış,
gerçekten kedimi yolu göstermişayy ürktüm bu ayşeden tam cinli vallaha,,ayy yoksam o kedi görünümünde ci.. miydi ki
eee çıkmışmı dedikleri,, yani 50 tl.ye değmişmi.?
ahhaaaaaaaaa arkadaş arıyor falcı içinbuldunmu diye:)

Biraz gezmeni ertele canım ozman:)Alışır inşallah annesiBirde dediğin gibi katılıyorum.Kınadığın bir şey Alllah korusun başına gelirmiş derler.Kınamamak en doğrusu
kızlar ben eskişehire gidiyorum bi süre yoku öpüldünüz hatunalr baysss
Hayırdır canım kim var ordaHayırlı yolculuklar güle güle git
Hoşgeldin canım aramıza Allah mesut etsin bende 3 yıllık evli olucam kasım ayında ve bendede bebek yokİnşallah hayırlısıyla olur isteyen herkezin.Bursada nerde oturuyorsun?Haklısın herkezle samimi olunmuyor.Ben mudanyada oturuyorum bu arada
Canım benim özlem sevgi karşılıklı bende özledim tabikiKayınvaldemlerde kalınca internete giremedim canım.Evet gezdik birazDünden beride biraz rahatsızım boğazım ağrıyor:2:Sen nasılsın neler yapıyorsun müsait olunca ararım seni kib öpüyorum canım
Evet canım misafirin sayesinde bizde gezdik 10:.Sendede negüzel güzel telaşlar başlamış.Bende kiradayım darısıda bana ve olmayanlara inşallh.Geçenlerde eminevime soralım bir dedik.Ama şuan için kolay olmadığını anladık ev almamızın.Artık kaç yıl sonra olur bilmiyorumŞuan için çocuk tedavisi için para lazım anca ona yeterHayırlısı olsun elden bişey gelmiyor.Zorluk olmadan kolaylık olmazmışBu arada Berra'nın okuluda hayırlı olsun.Allah zihin açıklığı versin canım
Bu cumartesi kızımın 2. yaşını kutlayacağız kısmetse :)
kızıma Tütü etek yaptık ablamla
inşallah hava da güzel olur çünkü balkonda yapmayı planlıyorum.
Ayyy maşallah doğumgünü kutlu olsun şimdiden annesi.Sizinle beraber sağlıklı nice mutlu yıllar geçirin inşallah.Allah bağışlasın
yağmur geldi yağmurrrrrrrrrrrrr birazda üşümek istiyorum ya
kışı çok seviyorumm çok,, hele akşam nasıl gök gürlediii lütfen artık ısınmasın havalar...
Orda bugün yağmurmu vardı?Burda yoktu canım dün akşam şimşek çaktı ama sabah bişey yoktu

Boşver canım falı arkadaşlarında dediği gibi hem günah hemde falcının dediği gibi psikolojik olarak öyle hissediyorsun.Allah'tan başka kimse bilemez.Biliyorum öylesine baktırıcan ama yinede boşver sen bilirsin tabiki

İyi akşamlar kızlar bende Bursa'dayım Bursalıların ortak yönü falcı Ayşe bilmeyen gitmeyen kalmadı valla kadına :)

eskişehirde eşimin babnnesinin kız kardeşi var :SS:44: kadın 50 küsür yasında hiç evlenmemiş dublekss evi avr valla çalışmış hep kardeşlerini felan evlendirmiş şimdide miss gb yaşıyo amannnndert yok tasa yok onda kalıcaz amaaslında eşimn dayı kızının sünneti var orda doktor eşiyle onlarda eskişehirde yani ....sünnete gidicez ama fatma teysede kalıcaz onun evi müsait diye bikaç gün kalcaz ordan gelincede anneme gidicem sanırım sos,salca yapmak için tabi geç kalmazsam domateslerin sonuymuş galiba

neyse eşim 2 daka cıkmıştı bakim dedim şimdi geldi gellllllllllll diyo:18:nabcekse bana

görüşürüz kızlar sanırım bi süre olmucam yarın gidicez çünkü

İyi negüzel işte rahat rahat kalırsınızMaşllah canım sizdede düğün sünnet bitmiyor maşllhAman aman git görmesin kadınlar kulubünü Allah muhabbetinizi artırsın şekerimGörüşürüz kib

İyi akşamlar kızlar bende Bursa'dayım Bursalıların ortak yönü falcı Ayşe bilmeyen gitmeyen kalmadı valla kadına :)
sende gittinmi yoksa canımm??

adamın napıcağı belli ne işin var kız burda koşş kocanın yanınaa

günaydınlarrrr

O kedi değilmiş sanırım canım cinmiş evi çok pismiş kadının. Sanırım bilmiş altınların yerini çalınmamış evde şur da demiş ama ben gitmeni tavsiye etmem. Kadının 3 harflileri musallat olur birde ben korkarım böyle şeylerden Allah korusun

o zaman baktırma diyenler gelip siz bakın bana:)))))))
korkarım aslında ama napim merakk merakk merakk:))
ama arkadaşımınki daha üzücü karışık

Teşekkür ederim Pınarcım :)

o zaman baktırma diyenler gelip siz bakın bana:)))))))
korkarım aslında ama napim merakk merakk merakk:))
ama arkadaşımınki daha üzücü karışık

Yavvv ille baktırmak zorundamısın? arkadaşım de get kumda oyna.
Ben faldan, üç harfliden korkarım dediğim gibi arkadaşım, çünkü ne zaman adını ansam o gece acayip şeyler yaşarım ( birde cinli birine fal baktırmak mı?

Bu arada varya yani benim pariste bir arkadaşım o da senin gibi fal delisiydi bir gün istanbula kadar gitmiş bana söylemiyo bide gelince anlattı.
Adamın dedikleri karşısında şok olmuş tabi bende bu kadarmı olur dedik. Hatta adam demişki eski nişanlın seni arayacak eli kulağında ama barışmak için değil onun sende birşeyi kalmış onu isteyecek. Ertesi akşam aradı inanırmısın. Hatta kızı duvara falan itmiş 3 harfliler adam translımı ne bakmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…