- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
yağmur geldi yağmurrrrrrrrrrrrr birazda üşümek istiyorum ya
kışı çok seviyorumm çok,, hele akşam nasıl gök gürlediii lütfen artık ısınmasın havalar...
Bu cumartesi kızımın 2. yaşını kutlayacağız kısmetse :)
kızıma Tütü etek yaptık ablamla
inşallah hava da güzel olur çünkü balkonda yapmayı planlıyorum.
mesleğimi seviyorum ama ankarada olimpik havuzdaydım keçiörende ama evlenince beebk istediğim için çalışmayı düşünmedimMerhaba aramıza hoş geldiniz. Gurbette olmak zordur eminim ama eşinizle mutlu olduktan sonra alışılır umarım.
Ne güzel mesleğiniz var öyle, belli bir havuzla anlaşmanız var mı? Bizim evimize yakın Atıcılar olimpik havuzu var yoksa orada mısınız? :)
ya biz bugünlerde bir arkadaşla fala taktık durumda,
burdanda baktık bursada falcı diye birinin övdüğünü biri karalıyor 30 syf okumuşumdur yorumları,
semiha senin yorumunu gördüm canım adem diye, hocamı bu ademm ya ben meraktan ama arkadaşımın biraz daha karışık,
ayşe bacı varmış bize çok yakın çokta met edilmiş ama çok pismiş eşide kahveleri yapıyormış,
50 tl:)))
bu hafta gidecez ama hangine gidelim bilmiyoruz,eşim duysa öldürecek beni:))
daha öncede baktırmıştım kk da bulmuştum o medyum bayanıda msn de bakmıştı şok etmişti beni yazdıkları oda 50 tlydi..
ya bende fal hastalığı başladı yine varmı ytanıdığınız falcı birileri:)
burdanda baktık bursada falcı diye birinin övdüğünü biri karalıyor 30 syf okumuşumdur yorumları,
semiha senin yorumunu gördüm canım adem diye, hocamı bu ademm ya ben meraktan ama arkadaşımın biraz daha karışık,
ayşe bacı varmış bize çok yakın çokta met edilmiş ama çok pismiş eşide kahveleri yapıyormış,
daha öncede baktırmıştım kk da bulmuştum o medyum bayanıda msn de bakmıştı şok etmişti beni yazdıkları oda 50 tlydi..
mesleğimi seviyorum ama ankarada olimpik havuzdaydım keçiörende ama evlenince beebk istediğim için çalışmayı düşünmedimgurbete alıştım evde mutluyum şükürde ama sosyal pek bişeyim yok arkadaşım yok felan :))
allahım cumartesiden sonra havalar serinlesin inşallaahhhhhhhh
özelikle cumartesi hava çokkk güneşli güzel olsunn
prensesinle eşinle nice uzun yıllara canım....
doğum gününüz kutlu olsun,hayatı boyunca hep gülsün mutlu olsun...
ve ben zaten çok kafaya takan biriyim kuararda kurarım artık,allahtan başka kimsede bilemez tabi ama gelde anlatın bana:)teşekkürler :)) bu arada falı tavsiye etmem gerçekten alışkanlık yapıyo parana yazık bende bi ara öle oldum bi arkadaşım uyardı hemen uzaklaştım ..falı baktırsan bile işimize geldiğine inanırız ve uygularız yani herşey senin elinde gene geleceği görebillselerdi kendilerine bakar çok güzel bir hayat yaşarlardı senden benden alacağı 50 tl için uğraşmazlardı yinede sen bilirsin tabee
( fal gerçekten alışkanlık yapıyor birde ne gerek var canım yaa boşver günaha girme.
Bu Ayşe dediğin kadının evi nerede yeşilova tarafları mı? benim duyduğum Ayşemi acaba.
Bizimde bir tanıdığın altınları kaybolmuş çalındımı? evdemi? kayboldu bilmiyomuş kadın.
Falcıya gitmeye karar vermişler kadını aramışlar randevu için. (Kadın tabi 3 harflilerle bakıyor) neyse randevu almışlar bizimkiler demiş evi nasıl bulucaz siz kapının önüne çıkın, evin önünde bekleyen kediyi takip edin demiş :)))ertesi gün vakit gelince sokağa çıkmışlar birde bakmışlar bir kedi miyav miyav diye diye bunları takmış peşlerine, kedi önden bunlar arkadan titreye titreye gitmişler :)))) evin heryerinde çaydanlık varmış çok pismiş evde. Bu dediğim arkadaşta başaranda oturuyor.
Biraz gezmeni ertele canım ozman:)Alışır inşallah annesiannemde kır g... otur evinde biraz diyor
bence buda etken alışamamasında.....
benim arkadaşımın kızı vardı 3.5 yaşında ve altına söylemiyordu..bende hamileydim o sıarada ve sanırım içten içten mana buldum vede başıma geldi:26:
Hayırdır canım kim var ordakızlar ben eskişehire gidiyorum bi süre yoku öpüldünüz hatunalr baysss
Hoşgeldin canım aramıza Allah mesut etsin bende 3 yıllık evli olucam kasım ayında ve bendede bebek yokherkese merhaba bende 26 yaşındayım ve yüzme antrenörüyüm ama ankaradan geldim 1.5 yıllık evliğim bebişim yok malesefev hanımıyım :) çok yalnızımmmmm eşim var ama yetmiyor bazen insan derdini anlatıcak arkadaş arıyo valla bende burda takılıyorum :) benide aranıza kabul edermisinizzzzz:13:
Canım benim özlem sevgi karşılıklı bende özledim tabikiGünaydıııınn Güzel hatunlar.....
Muhabbet baya koyulmuş
Baharım nerelerdesin? sen yaa özledim inanki. Telefonum kapalıydı benim de 1 haftadır yoksa inan arayacaktım neyse geçmiş dolaşmışsın, eğlenmişsin :)
Kaderim evet çiş eğitimde 15 gün falan evden çıkmamak lazım benim ablamda 2,5 yaşındaki yeğenime öğretti geçen ay az daha tozutuyormuş ama zaferi eline aldı, vallahi ablam 2 saatliğine mevlüde bile gitmedi inan hiç çıkmadı evden :)
Darısı Arda paşayla benim kızıma artık,
Haksever hadi inaşllah sen bari geçersin ben yine kaldım((
Semiha bir şey kalmamış arkadaşım Rabbim kolay bir taşınma evresi yaşatsın :) yardıma ihtiyacın olursa her konuda var olduğumu bil :)
Evet canım misafirin sayesinde bizde gezdik 10:.Sendede negüzel güzel telaşlar başlamış.Bende kiradayım darısıda bana ve olmayanlara inşallh.Geçenlerde eminevime soralım bir dedik.Ama şuan için kolay olmadığını anladık ev almamızın.Artık kaç yıl sonra olur bilmiyorumgünaydın herkesciklere...
bana kolaylıklar dileyene canı gönülden teşekkür ediyorum...
leadangel oğluşun alışmış ne güzel.gözünaydın.darısı kaderime inşallah...
kaderim seninkide alışır bakma sen.beziyle yaşayan kimse yok merak etme ama seninde dediğin gibi bir süre evde otursan öğrenme süreci kısalır bence...
haksever iyi yolculuklar canım...
akıllıbıdık Ziya Çetin iyi bir doktor ben Berra'da bir süre ona gitmiştim kontrole...
Baharım gezmiş gelmiş ne güzel...
bende bugün çok heyecan var.Berra nın anaokulunda bugün toplantı var.öğretmeni belli olacak ve diğer velilerle tanışacağız.Rabbim hayırlı kimselerle karşılaştırır inşallah...
Ayyy maşallah doğumgünü kutlu olsun şimdiden annesi.Sizinle beraber sağlıklı nice mutlu yıllar geçirin inşallah.Allah bağışlasınBu cumartesi kızımın 2. yaşını kutlayacağız kısmetse :)
kızıma Tütü etek yaptık ablamla
inşallah hava da güzel olur çünkü balkonda yapmayı planlıyorum.
Orda bugün yağmurmu vardı?Burda yoktu canım dün akşam şimşek çaktı ama sabah bişey yoktuyağmur geldi yağmurrrrrrrrrrrrr birazda üşümek istiyorum ya
kışı çok seviyorumm çok,, hele akşam nasıl gök gürlediii lütfen artık ısınmasın havalar...
eskişehirde eşimin babnnesinin kız kardeşi var :SS:44: kadın 50 küsür yasında hiç evlenmemiş dublekss evi avr valla çalışmış hep kardeşlerini felan evlendirmiş şimdide miss gb yaşıyoamannnn dert yok tasa yok onda kalıcaz amaaslında eşimn dayı kızının sünneti var orda doktor eşiyle onlarda eskişehirde yani ....sünnete gidicez ama fatma teysede kalıcaz onun evi müsait diye bikaç gün kalcaz ordan gelincede anneme gidicem sanırım sos,salca yapmak için tabi geç kalmazsam domateslerin sonuymuş galiba
neyse eşim 2 daka cıkmıştı bakim dedim şimdi geldi gellllllllllll diyo:18:nabcekse bana
görüşürüz kızlar sanırım bi süre olmucam yarın gidicez çünkü
sende gittinmi yoksa canımm??İyi akşamlar kızlar bende Bursa'dayım Bursalıların ortak yönü falcı Ayşe bilmeyen gitmeyen kalmadı valla kadına :)
eskişehirde eşimin babnnesinin kız kardeşi var :SS:44: kadın 50 küsür yasında hiç evlenmemiş dublekss evi avr valla çalışmış hep kardeşlerini felan evlendirmiş şimdide miss gb yaşıyoamannnn dert yok tasa yok onda kalıcaz amaaslında eşimn dayı kızının sünneti var orda doktor eşiyle onlarda eskişehirde yani ....sünnete gidicez ama fatma teysede kalıcaz onun evi müsait diye bikaç gün kalcaz ordan gelincede anneme gidicem sanırım sos,salca yapmak için tabi geç kalmazsam domateslerin sonuymuş galiba
neyse eşim 2 daka cıkmıştı bakim dedim şimdi geldi gellllllllllll diyo:18:nabcekse bana
görüşürüz kızlar sanırım bi süre olmucam yarın gidicez çünkü
ve ben zaten çok kafaya takan biriyim kuararda kurarım artık,allahtan başka kimsede bilemez tabi ama gelde anlatın bana:)
evet evet oo ayşe benim dediğim ayşe, başaranda rekor fabrikasının yanındaymış,
gerçekten kedimi yolu göstermişayy ürktüm bu ayşeden tam cinli vallaha,,ayy yoksam o kedi görünümünde ci.. miydi ki
eee çıkmışmı dedikleri,, yani 50 tl.ye değmişmi.?
ahhaaaaaaaaa arkadaş arıyor falcı içinbuldunmu diye:)
O kedi değilmiş sanırım canım cinmişevi çok pismiş kadının. Sanırım bilmiş altınların yerini çalınmamış evde şur da demiş ama ben gitmeni tavsiye etmem. Kadının 3 harflileri musallat olur birde ben korkarım böyle şeylerden Allah korusun
Biraz gezmeni ertele canım ozman:)Alışır inşallah annesiBirde dediğin gibi katılıyorum.Kınadığın bir şey Alllah korusun başına gelirmiş derler.Kınamamak en doğrusu
Hayırdır canım kim var ordaHayırlı yolculuklar güle güle git
Hoşgeldin canım aramıza Allah mesut etsin bende 3 yıllık evli olucam kasım ayında ve bendede bebek yokİnşallah hayırlısıyla olur isteyen herkezin.Bursada nerde oturuyorsun?Haklısın herkezle samimi olunmuyor.Ben mudanyada oturuyorum bu arada
Canım benim özlem sevgi karşılıklı bende özledim tabikiKayınvaldemlerde kalınca internete giremedim canım.Evet gezdik biraz Dünden beride biraz rahatsızım boğazım ağrıyor:2:Sen nasılsın neler yapıyorsun müsait olunca ararım seni kib öpüyorum canım
Evet canım misafirin sayesinde bizde gezdik 10:.Sendede negüzel güzel telaşlar başlamış.Bende kiradayım darısıda bana ve olmayanlara inşallh.Geçenlerde eminevime soralım bir dedik.Ama şuan için kolay olmadığını anladık ev almamızın.Artık kaç yıl sonra olur bilmiyorumŞuan için çocuk tedavisi için para lazım anca ona yeter Hayırlısı olsun elden bişey gelmiyor.Zorluk olmadan kolaylık olmazmış Bu arada Berra'nın okuluda hayırlı olsun.Allah zihin açıklığı versin canım
Ayyy maşallah doğumgünü kutlu olsun şimdiden annesi.Sizinle beraber sağlıklı nice mutlu yıllar geçirin inşallah.Allah bağışlasın
Orda bugün yağmurmu vardı?Burda yoktu canım dün akşam şimşek çaktı ama sabah bişey yoktu
Boşver canım falı arkadaşlarında dediği gibi hem günah hemde falcının dediği gibi psikolojik olarak öyle hissediyorsun.Allah'tan başka kimse bilemez.Biliyorum öylesine baktırıcan ama yinede boşver sen bilirsin tabiki
o zaman baktırma diyenler gelip siz bakın bana:)))))))
korkarım aslında ama napim merakk merakk merakk:))
ama arkadaşımınki daha üzücü karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?