Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

tırstım sankimm

evett malesef onunki ailevi,ben diyorum ona ne işin var falcıda sen anca hocalıksın diye,,

İyi diye söyledikleri birde hoca var :) bildiğim. Her şey için okuyormuş 3 gün okuyormuş genelde gidipte iyi olmadım diyen çıkmadı. Hatta ablam kızınıda götürdü evelsi gün daha 2 defa gidecek nazar oluyor o da çok inşallah iyi gelir.Bence arkadaşın falcıya gidip kendine günaha sokmasın dediğin gibi hocaya gitsin okutsun kendini.
Bu arada sen falcılara giderken Çocukları annene mi bırakıyorsun? :)

Son düzenleme:

ilahi sevcan çok yaşa:))) yok canım ilk kez gidicem daha önce msn den baktırdım 50ydi oda ama arkadaşlarla gırgırına bkıyoruz,,
çocuğu anneme bırakırım evet ama vallah tırstırdın beni:)
arkadaş için sağol canımm nerde bu hoca?

Kaderim özel msjımı gördün umarım :)

Birde vatan ana okuluyla ilgili bildiklerin neler cnaım. Ablam oğlunu oraya yazdırdı da.
Önümüzdeki hafta başlayacak, inşallah çok sorun çıkarmaz annesinden hiç ayrı duramıyor :) senin oğlanlarda öylemi kaderim yaa.. Ablamınkiler berbat annesi balkona onlar hop peşinden yata odasına onlarda peşinden tuvalate girince bile kapısında bekliyorlar inanabiliyomusun?
Geçen gün annesi 10 dakikalığına bize gitmişti ablamın küçük oğlu o gelene kadar ağladı hatta ağlarken kustu

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
okul toplantımız çok güzel geçti.
sınıf arkadaşlarıyla tanıştı Berra.
hepsi çok cici ve akıllı çocuklar maşallah
ama daha öğretmeniyle tanışamadık.
babası vefat etmiş memleketine gitmiş
p.tesi inşallah.
bu arada Berra okul kurasında sabahçılığı çekmişti
dün öğlenci olduğunu anladım.
nasıl sevindim anlatamam:)

Sevcancım kızına d.günü yapacakmışsın.
canım c.tesi günü hava için yaz geri geliyor deniliyor
inşallah gönlüne göre bir parti yaparsın...

ayfercim ben adını yank-lış yazmışım.
Adem olacak benim dediğim
atıcılarda oturuyor.
gittin mi dersen hiç gitmedim.
ama methini duymuştum.
ben günah olduğunu bildiğim için
hiç yanaşmıyorum öyle şeylere...

Öğlenci olmasına sevindim bende Berra nın inşallah arkadaşlarıyla güzel anlaşır. İyi bir ana okulu dönemi atlatırsınız :)
bizimkilerde hep öğlenci istediler ama öğlencilik kayıtları dolmuş malesef, bizim ablamların okulunda kura çekilmiyor.

Çok çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur hava...
baya bi yoğun geçecek yarın, gündüz yan komşumun mevlidi var rica etti misafirler sığmazsa sen de evini açar mısın diye. Bende olur dedim. Bu akşam temizlik yapıcam artık yarında kek börek yaparım yaş günü için.
ama çok ta hastayım inşallah daha da kötü olmam ((

canım merhaba
doğumgününüz varmış şimdiden kutlarım. hazırlık olarak neler yaptın. bizimkide birdahaki aya ilk doğumgünü olacak. şimdiden telaş sardı. pastayı nereye yaptıracaksın ve modeli ne olacak. varmı kafanda bişey. süslemeler ve kekler napacaksın bakalım anlat.

Teşekkür ederim Pınarcım :)
Rica ederim Sevcancığım:)
o zaman baktırma diyenler gelip siz bakın bana:)))))))
korkarım aslında ama napim merakk merakk merakk:))
ama arkadaşımınki daha üzücü karışık
Olur gelip bakalım arkadaşlarla şöyle bir yüzüne baksak yeterli
Bende tırsdım şimdi böyle şeylere girişipte agrısız başımı ağrılara sokamam valla
tırstım sankimm
Al bendende okadar
merhaba kızlar bende bursadanım...

bursada kavitasyona giden var mı ?

Hoşgeldin aramıza Bursanın neresinden

Merhaba uzun zamandır yoktun.

bizim bu 2. yaş doğum günümüz olduğu için çok fazla hazırlık yapmayacağım hatta eteğini bile kendimiz yaptık :)

ama geçen yıl 1 şeklinde pasta yaptırmıştım Rıhtımdan. Ayrıca yurt dışından elbise almıştım kızıma, elbisesiyle botanik parkta fotolar çektirdik. ve bu fotolarla magnet yaptım. Birde yaş günü davetiyesi tabi ki. Yaptığım mamaları saymama luzum yok sanırım.

Allah nice mutlu yaş günleri nasip etsin.Ben çıkıyorum şimdilik komşuya gideceğim ameliyat olmuş geçmiş olsunaGörüşmek üzere

bende doğumgünü için tütü etek yaptım kendim. Resminide ekleyim bak sana. Ama şimdi bu kesmedi tütü beyaz elbise yapayım diyorum şimdi. Nasıl olur sizce. Yoksa özel bir elbisemi alsaydım ki. Bende 1 şeklinde pasta düşünüyorum. Magneti nasıl yaptın canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…