cok güzelmiş bayıldım. bende yapmak isterim. mıknatısı nerden aldın ve nasıl yapıştırdın.
işte bizim tütü eteğimiz.
bu arada faceye ekledim seni canım kabul edersin ok. bu ay sonu taşınıyoruz oraya. grş inş.
Allllahhhh yerim ben bu fıstığı maşallah sana tatlım!
Ben fotoğrafları fotoshopla birleştirdim sonra çıktı aldırdım fotoğrafçıdan 10 tane.
Arkasına da yuvarlak mıknatıslardan yapıştırdım silikonla. Mıknatısları da cumhuriyet caddesinden almıştım bebek şekeri malzemesi satılan yerlerde var.
aaa öylemi ne güzel iyi günlerde oturun. Yaş gününü yeni evinizde kutlayacaksınız sanırım.
Kredinizi kullandınız mı? :) inşallah görüşüz.
tşk ederim canım bende yarın cıkıcam bakarım artık. sağolasın. senin kızda şeker gibiymiş maşallah. şimdiki hali nasıl varmı resmi. tütü eteğide merak ettim.
öbür ev satıldı. borçsuz geçiyoruz yeni eve. ay sonu teslim. ewt yeni yaşı yeni evde kutlayacağız inş. beklerim canım. bu ay sonu işten de ayrılıyorum.
Biraz gezmeni ertele canım ozman:)Alışır inşallah annesiBirde dediğin gibi katılıyorum.Kınadığın bir şey Alllah korusun başına gelirmiş derler.Kınamamak en doğrusu
Hayırdır canım kim var ordaHayırlı yolculuklar güle güle git
Hoşgeldin canım aramıza Allah mesut etsin bende 3 yıllık evli olucam kasım ayında ve bendede bebek yokİnşallah hayırlısıyla olur isteyen herkezin.Bursada nerde oturuyorsun?Haklısın herkezle samimi olunmuyor.Ben mudanyada oturuyorum bu arada
Canım benim özlem sevgi karşılıklı bende özledim tabikiKayınvaldemlerde kalınca internete giremedim canım.Evet gezdik biraz Dünden beride biraz rahatsızım boğazım ağrıyor:2:Sen nasılsın neler yapıyorsun müsait olunca ararım seni kib öpüyorum canım
Evet canım misafirin sayesinde bizde gezdik 10:.Sendede negüzel güzel telaşlar başlamış.Bende kiradayım darısıda bana ve olmayanlara inşallh.Geçenlerde eminevime soralım bir dedik.Ama şuan için kolay olmadığını anladık ev almamızın.Artık kaç yıl sonra olur bilmiyorumŞuan için çocuk tedavisi için para lazım anca ona yeter Hayırlısı olsun elden bişey gelmiyor.Zorluk olmadan kolaylık olmazmış Bu arada Berra'nın okuluda hayırlı olsun.Allah zihin açıklığı versin canım
Ayyy maşallah doğumgünü kutlu olsun şimdiden annesi.Sizinle beraber sağlıklı nice mutlu yıllar geçirin inşallah.Allah bağışlasın
Orda bugün yağmurmu vardı?Burda yoktu canım dün akşam şimşek çaktı ama sabah bişey yoktu
Boşver canım falı arkadaşlarında dediği gibi hem günah hemde falcının dediği gibi psikolojik olarak öyle hissediyorsun.Allah'tan başka kimse bilemez.Biliyorum öylesine baktırıcan ama yinede boşver sen bilirsin tabiki
Hoş geldin :)
Bölgesel incelmeye gittim ama kavitasyona gitmedim :)
hayırdır gidiyor musun? yoksa araştırıyor musun?
sende gittinmi yoksa canımm??
evet canım gittim :)
Sanada çok geçmiş olsun canım bendede öksürük vardı biraz.Eşim tvde görmüştü.Bildiğimiz çam yaprağı var ya ondan topla kaynar sıcak suda demlemeye bırak,ılık olarak iç.İçine az bal koy öksürüğe birebir benimkini kesti öksürüğümü.Allah şifa versin canımayyy çok geçmiş olsun Arkadaşım
sorma bende ciğerlerimi üşüttüm sanırım bir öksürük bir öksürük. Nasıl ağrıyor göğsüm tam da misafir üstü inşallah daha kötü olmam.
Allah bağışlasın canım çok tatlıcok güzelmiş bayıldım. bende yapmak isterim. mıknatısı nerden aldın ve nasıl yapıştırdın.
işte bizim tütü eteğimiz.
Sevcancığım bu tatlı bebek seninmiBizde bu yıl için tütü etek yaptık ablamla :) çok güzel oldu bizimki.
Eklesene resmini senin yaptığında çok güzel olmuştur eminim o yüzden bi elbiseye daha gerek yoktur sanırım. Seneye yaparsın beyaz elbiseyi de bence.
Magnet normal fotoğraf çıkarttım bak ekleyim hatta, sonrasında arkasına mıknatıs o kadar canım.
Mudanya bursaya okadar uzak değil canım.Metro olunca kolaylık oluyor.Buluşma olursa gelirim benim için farketmezuzakmışız canımyabende yıldırımda mesken tarafında oturuyorum inş.seninde bebişin olurrrrr
İlahi arkadaşımAyy cok merak ettim neler anlatti:18:
Ozeldende yazabilirsin canım kızlar topa tutmasinlar bizi
bu arada kızlarınız çokkkk tatlı maşallahh
tütü mütü bilmem ben sanırım erkek anası olduğum için:)
ama güzelmiş tütüleriniz,sevcancım senin resimlerinide bekliyoruz...
bahar ve sevcan arkadaşlar geçmişler olsun sizede,soğuk sulardan uzak
evet canım gittim :)
bende merak ettim açıkcası vermek istediğim yaklaşık 10kilo fazlam var sizce ne yapsam doktora mı gitsem yada nasıl versem diyetisyene gitmeyi düşünüyorum önerebileceğiniz var mı yapı olarak çok hareketli biriyim gitmiyoooooooooooorrrrrrrrr
Sanada çok geçmiş olsun canım bendede öksürük vardı biraz.Eşim tvde görmüştü.Bildiğimiz çam yaprağı var ya ondan topla kaynar sıcak suda demlemeye bırak,ılık olarak iç.İçine az bal koy öksürüğe birebir benimkini kesti öksürüğümü.Allah şifa versin canım
Allah bağışlasın canım çok tatlıTütü eteğide pek havalı
Sevcancığım bu tatlı bebek seninmiYesinler tütü eteklerini
Mudanya bursaya okadar uzak değil canım.Metro olunca kolaylık oluyor.Buluşma olursa gelirim benim için farketmez
İlahi arkadaşım
Ayy cok merak ettim neler anlatti:18:
Ozeldende yazabilirsin canım kızlar topa tutmasinlar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?