Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
bu arada faceye ekledim seni canım kabul edersin ok. bu ay sonu taşınıyoruz oraya. grş inş.

cok güzelmiş bayıldım. bende yapmak isterim. mıknatısı nerden aldın ve nasıl yapıştırdın.
işte bizim tütü eteğimiz.

Allllahhhh yerim ben bu fıstığı maşallah sana tatlım!

Ben fotoğrafları fotoshopla birleştirdim sonra çıktı aldırdım fotoğrafçıdan 10 tane.
Arkasına da yuvarlak mıknatıslardan yapıştırdım silikonla. Mıknatısları da cumhuriyet caddesinden almıştım bebek şekeri malzemesi satılan yerlerde var.

tşk ederim canım bende yarın cıkıcam bakarım artık. sağolasın. senin kızda şeker gibiymiş maşallah. şimdiki hali nasıl varmı resmi. tütü eteğide merak ettim.

aaa öylemi ne güzel iyi günlerde oturun. Yaş gününü yeni evinizde kutlayacaksınız sanırım.
Kredinizi kullandınız mı? :) inşallah görüşüz.

öbür ev satıldı. borçsuz geçiyoruz yeni eve. ay sonu teslim. ewt yeni yaşı yeni evde kutlayacağız inş. beklerim canım. bu ay sonu işten de ayrılıyorum.

öbür ev satıldı. borçsuz geçiyoruz yeni eve. ay sonu teslim. ewt yeni yaşı yeni evde kutlayacağız inş. beklerim canım. bu ay sonu işten de ayrılıyorum.

Çok sevindim borçsuz aldığınıza. Allah güzel günlerde huzurla oturmayı nasip etsin.
İnşallah bende beklerim :) evlerimiz çok yakın nasılsa. Kızlarda arkadaş olur. Ne güzel kızınla ilgilenirsin bir süre. iyi olmuş senin adına.

Son düzenleme:

uzakmışız canımya bende yıldırımda mesken tarafında oturuyorum inş.seninde bebişin olurrrrr

Sanada çok geçmiş olsun canım bendede öksürük vardı biraz.Eşim tvde görmüştü.Bildiğimiz çam yaprağı var ya ondan topla kaynar sıcak suda demlemeye bırak,ılık olarak iç.İçine az bal koy öksürüğe birebir benimkini kesti öksürüğümü.Allah şifa versin canım
cok güzelmiş bayıldım. bende yapmak isterim. mıknatısı nerden aldın ve nasıl yapıştırdın.
işte bizim tütü eteğimiz.
Allah bağışlasın canım çok tatlıTütü eteğide pek havalı
Sevcancığım bu tatlı bebek seninmiYesinler tütü eteklerini
uzakmışız canımya bende yıldırımda mesken tarafında oturuyorum inş.seninde bebişin olurrrrr
Mudanya bursaya okadar uzak değil canım.Metro olunca kolaylık oluyor.Buluşma olursa gelirim benim için farketmez
Ayy cok merak ettim neler anlatti:18:
Ozeldende yazabilirsin canım kızlar topa tutmasinlar bizi
İlahi arkadaşım

bu arada kızlarınız çokkkk tatlı maşallahh
tütü mütü bilmem ben sanırım erkek anası olduğum için:)
ama güzelmiş tütüleriniz,sevcancım senin resimlerinide bekliyoruz...
bahar ve sevcan arkadaşlar geçmişler olsun sizede,soğuk sulardan uzak

Teşekkür ederim canım soğuk su çok içmedimde eşimden bulaştı bana:2:Artık soğuk su içilmez evet havalar değişti

Canım bendede kilo fazlalığı var malesef.Bende pko var oda kilo yapıyor.Bir ara diyetisyene gittim ara ve ana öğün yaparak kilo verdim tabi hergün nerdeyse yürüyüş yaptım koşu bandı var bende.öncelikle tiroitlerine baktır bende diyetisyene gittim memnundum sonra kilom durdu.Diyetisyenim önerdi bana tiroitlerine baktır dedi.Kan tahlili oldum tiroit biraz yüksek çıkmıştı oda kilo vermemi engelliyormuş.Tiroit hapı kullandım düşürdü o.Şimdi dengede tutmak için hafif dozda kullanıyorum.Sana önerim kendi başımıza yaptığımız diyetin sonu gelmiyor.Bence diyetisyene git.Doktor kontrolünde daha iyi veriyorsun.Eğer bildiğin diyetisyen yoksa sana özelden gittiğim diyetisyeni tavsiye edebilirim.Bende pko ve metabolizma yavaşlığı olduğu halde ben azimle çok olmasada verdim.Bu aralar sporu aksattım diyette tam yapamıyorum.Ama yeniden başlıyacağım .Birkere spor şart sade diyetle olmuyor.

Çam yaprağını hiç duymamıştım denemek lazım özellikle kızım için denemek isterim doğal nasılsa.
Ben perşembeden beri öksürüyorum, artınca daha fazla vede geceleri hiç uyutmayınca dün acile gittik maalesef Bronşit olmuşum Antibiyotik verdi doktor.
Eşime diyorum bronşiti bile ayakta geçirdim üstüne onca misafir ağırladım katırlığıma katırlık kattım

Günaydın kızlar....
Evet doğum günümüz geldi geçti :) bizim foto makinasını bulamadık o gün, ama ablamlar ve abimler çektiler fotoğraf, onlardan alıp yüklemeye çalışırım kızlar.

sevcan resimleri bekliyorum canım. faceden kabul ettinmi girdinmi nete hafta sonu. nasıl geçti anlat bakalım d.gününüzü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…