- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
sevcan resimleri bekliyorum canım. faceden kabul ettinmi girdinmi nete hafta sonu. nasıl geçti anlat bakalım d.gününüzü.
önümüzdeki cumartesi olurmu??
mekan neresi olabilir kızlar,
sevcancım sen neresini düşünmüştün?
yok canım yani belirsiz çeyiz sermemiz var görümcemin kızının,
2 hafta sonra cumartesi denildi ama kesinleşmedi,
29 diyelim bakalım inşallah bişey çıkmaz..
ama kızlar okuyup okuyup kaçıyorsunuz gibi:)))
sizlerde fikir verin hem tarih hem yer olarak...
bu arada gideceğimiz mekanda park olursa ardayla ben çok mutlu olucaz:)
Canım bendede kilo fazlalığı var malesef.Bende pko var oda kilo yapıyor.Bir ara diyetisyene gittim ara ve ana öğün yaparak kilo verdim tabi hergün nerdeyse yürüyüş yaptım koşu bandı var bende.öncelikle tiroitlerine baktır bende diyetisyene gittim memnundum sonra kilom durdu.Diyetisyenim önerdi bana tiroitlerine baktır dedi.Kan tahlili oldum tiroit biraz yüksek çıkmıştı oda kilo vermemi engelliyormuş.Tiroit hapı kullandım düşürdü o.Şimdi dengede tutmak için hafif dozda kullanıyorum.Sana önerim kendi başımıza yaptığımız diyetin sonu gelmiyor.Bence diyetisyene git.Doktor kontrolünde daha iyi veriyorsun.Eğer bildiğin diyetisyen yoksa sana özelden gittiğim diyetisyeni tavsiye edebilirim.Bende pko ve metabolizma yavaşlığı olduğu halde ben azimle çok olmasada verdim.Bu aralar sporu aksattım diyette tam yapamıyorum.Ama yeniden başlıyacağım .Birkere spor şart sade diyetle olmuyor.
Evet canım bende duymamıştım eşimle tvden bir belgeselde izlemiştik ve uyguladı eşim kesildiğini farkettik öksürüğünün .BUgün bende öksürmeye başladım.Gribim geçti gibi özellikle dilimdeki çıkan yara geçti gibi çok acıyordu ya anlatamam:18:Çam yaprağı yapmayı düşünüyorum bende .Sanada tekrardan geçmiş olsun dikkat et kendine canımÇam yaprağını hiç duymamıştım denemek lazım özellikle kızım için denemek isterim doğal nasılsa.
Ben perşembeden beri öksürüyorum, artınca daha fazla vede geceleri hiç uyutmayınca dün acile gittik maalesef Bronşit olmuşumAntibiyotik verdi doktor.
Eşime diyorum bronşiti bile ayakta geçirdim üstüne onca misafir ağırladım katırlığıma katırlık kattım
Allah nice doğumgünleri göstersinGünaydın kızlar....
Evet doğum günümüz geldi geçti :) bizim foto makinasını bulamadık o gün, ama ablamlar ve abimler çektiler fotoğraf, onlardan alıp yüklemeye çalışırım kızlar.
Sonunda karar verildi yanieee kızlar haydi bakalım artık BULUŞMA ZAMANI!
Havalar daha da soğumadan Kısmetse görelim birbirimizi.
29 Eylül Cumartesi diyorum!
KİMLER GELİYOR? gösterin cesaretinizi hatunlar.
Ben diyorumki hepimizin gelebileceği bir yer olsun kimse zorlanmasın yani ulaşım konusunda.Mesela kültür park olabilir park diyorsanız.Yada nebilim kent meydanı heykel orada oturulucak yerlerdede oyun alanları var.Hava serin olursa kültürparkta olmaz zatenyok canım yani belirsiz çeyiz sermemiz var görümcemin kızının,
2 hafta sonra cumartesi denildi ama kesinleşmedi,
29 diyelim bakalım inşallah bişey çıkmaz..
ama kızlar okuyup okuyup kaçıyorsunuz gibi:)))
sizlerde fikir verin hem tarih hem yer olarak...
bu arada gideceğimiz mekanda park olursa ardayla ben çok mutlu olucaz:)
bekliyorum mesajını hatta daha detaylı yaptıklarını yazarsan çok sevinirim
Evet canım bende duymamıştım eşimle tvden bir belgeselde izlemiştik ve uyguladı eşim kesildiğini farkettik öksürüğünün .BUgün bende öksürmeye başladım.Gribim geçti gibi özellikle dilimdeki çıkan yara geçti gibi çok acıyordu ya anlatamam:18:Çam yaprağı yapmayı düşünüyorum bende .Sanada tekrardan geçmiş olsun dikkat et kendine canım
Allah nice doğumgünleri göstersinOLursa eklersin canım bakarım resimlerinize
Sonunda karar verildi yaniKısmet olursa ben gelirim inşallah
Ben diyorumki hepimizin gelebileceği bir yer olsun kimse zorlanmasın yani ulaşım konusunda.Mesela kültür park olabilir park diyorsanız.Yada nebilim kent meydanı heykel orada oturulucak yerlerdede oyun alanları var.Hava serin olursa kültürparkta olmaz zaten
Tamam canım özelden atarım mesaj
günaydınlarrrrrr..
gerçi bana gün 7de aydın oluyor,sabah bir hengameye giriyoruzki sormayın malum okullar açıldı..
okula bırakıyorum oğlumu sabah işkence trafiğinde,,sonra eve bir geliyorum kabus nasıl bırakmışız bu evi diyorum
şimdide nereden başlıcam bilemiyorum,,akşamda oğlumun öğretmeni aradı tanışmak için eşiyle yarın akşam bize geleceklermiş..
yoklama sırasına göre talha 3.sırada:)o yüzden erken oldu biraz..
akşam oturmalarında nelr yapıyorsunuz bana tafsiyeleriniz varmı,,
bizim için özeller o yüzden ne yapıcam bilemedim
yarın sabah sarma sarıcam yanına ne olur?? börek olarak ne böreği yapsam ayyyy şimdiden telaş sardı beni.:18::18:
Canım Allah kolaylık versin. Çok telaş yapma elin ayağına dolaşmasın.
Ben geçenlerde yarım saatte yaş pasta yaptım akşam gelecek misafirlerime hem şık hem lezzetli oluyor hemde çok basit.
3 yumurta, 3 fincan şeker çırp bir su bardağı su koy, vanilya kabartma tozu,kokoa, alabildiğince un koy göz kararı, sıvık olsun ama (ben 2 su bard. biraz fazla koyuyorum) yine çırp hop fırına. Kelepçeli kalıp varsa ona koy olmadı yağlı kağıtla uzun borcama. pişip soğuyunca süt+şekerle ıslat.
Üzerine de kakaolu kremole çırp 3 dakikada, vaktin olursa arasınada koy. Sonrada hindistan cevizi, ceviz,fındık ne varsa üzerine serp.
Etimekli tatlıda yapabilirsin.
4 çeşit şey yapsan yeter.
Milföylü börek kolay olur. Arasına yapabilirsen tavuk yada kıyma lezzetli olur.
Kısır yada patates salatası yada ton balıklı bol yeşillikli,mısırlı salata da olabilir.
İlk kez geliyorlar sanırım değil mi? umarım güzel geçer. Ne iyi öğretmenler var ilgilier yoksa zorunluluk mu? :) okul idaresi tarafındna.
canım harikasın bunu ben farklı yapıyordum ama denicem..
ilk defa geliyorlar 6.sınıf ta öğretmenler değiştiği için ilk defa gelicek bu öğretmeni,
geçen senede diğer öğretmenelr gelmişti sınıf öğretmeni eşiyle birlikte,
bu okulda sanırım bu böyle abiminde 2 oğlu aynı okuldalar onların öğretmenleri değişmedi ama 3 yıldır sürekli ziyarette bulunuyorlar..
bizimki tanışma olacak:))
Allah kolaylık versin. :) İnşallah güzel bir akşam olur.
Kaderim sana daha önce sordum ama görmedin sanırım.
Vatan ana okuluyla ilgili bilgin var mı? canım.
eski mahallemde vatana gönderen arkadaşalrım vardı hiç olumsuz bir duyum almadım,,
4 yllık lisanslı öğretmnler çalışıyor diye duymştum,
kocaman bahçesi var vede çok temiz bir okul...
sanırım 1. liği vardı bu okulun duyumlarıma göre,
doğru tercih bence..
günaydınlarrrrrr..
gerçi bana gün 7de aydın oluyor,sabah bir hengameye giriyoruzki sormayın malum okullar açıldı..
okula bırakıyorum oğlumu sabah işkence trafiğinde,,sonra eve bir geliyorum kabus nasıl bırakmışız bu evi diyorum
şimdide nereden başlıcam bilemiyorum,,akşamda oğlumun öğretmeni aradı tanışmak için eşiyle yarın akşam bize geleceklermiş..
yoklama sırasına göre talha 3.sırada:)o yüzden erken oldu biraz..
akşam oturmalarında nelr yapıyorsunuz bana tafsiyeleriniz varmı,,
bizim için özeller o yüzden ne yapıcam bilemedim
yarın sabah sarma sarıcam yanına ne olur?? börek olarak ne böreği yapsam ayyyy şimdiden telaş sardı beni.:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?