Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

oooooo sarmalar börekler ohh ohhh ne güzel bakarsınız bende birgün birinizin öğretmeni olarak gelebilirim

oooooo sarmalar börekler ohh ohhh ne güzel bakarsınız bende birgün birinizin öğretmeni olarak gelebilirim
Canım Öğretmeni olmasanda gel sanada sarmalar börekler yaparım:))

Sagol Baharım

çok şükür eşimin tayini bursaya çıktı hatta okullarımızın aynı bahçede çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm

Son düzenleme:
Canım Öğretmeni olmasanda gel sanada sarmalar börekler yaparım:))

Sagol Baharım
Rica ederim canım

Ne güzel gözün aydın, Allah kavuştursun, hayırlı olsun canım

aa ne güzel bir haber bu çok sevindim adınıza...

bugün çarşıyı dolaştım.kent meydanı, altıparmak,kapalı çarşı,setbaşı derken ekimde düğün için giyeceğim bir abiye bulamadım...
birde yağmura yakalandık.sı gibi eve geldik Berra'yla.
birde bugün kızımın doğumgnünüydü.
akşam mahalleden arkadaşları bizde toplandı
bayağı kalabalık bir kız grubuyla bu seneki d.günümüzü atlattık.
Berra bu partiden çok memnun kaldı.
hayatının en güzel partsisiymiş.
öyle diyor kendiler.
benim kızım büyüyor mu ne?

Ben bile sevindim :))) hayırlı uğurlu olsun.

Oyyy Doğum gününüz kutlu olsun!!!!
Hayatını da hep böyle, mutlu geçirsin Berra.

Kimin düğünü vardı canım. Yakın birisi sanırım,
inşallah hasta olmassınız bu arada.

doğumgününz kutlu olsun canım. ne güzel bir duygudur o. büyümüş demekki annesi sen anlamamışsın. cocuklar gözümüzde büyümez ya hiç. dün bende o yağmurda çarşıdaydım. perdeciye gidecektim. önce dedim bursa kumaş pazarına gideyim. tütü elbise için simli tül kurdela felan aldım. sonra baktım yağmur dinmiyor perdeciye uğramadan eve döndüm. çok kötü yağıyordu. bu akşam gidicem artık. bı perdeler ne pahalıymış kızlar yaaa. evlenirken bu kadar perde masrafı çıkmamıştı. ev taşırken daha fena oldu.

gözün aydınn canım bu ne tesadüf..

berranın doğum günü kutlu olsunnn
bende çok gezdim geçen hafta sonunda buldum aslında çok güzel abiyeler var..

kızlar buluşma hakkında yorum yapmamışsınız,, semiha maymis akıllıbıdık
ne düşünüyorsunuz?

Kızlar maalesef hiç bir şey söylemediler buluşma hakkında. Hiç ilgi çekmedi :44:

Kızlar maalesef hiç bir şey söylemediler buluşma hakkında. Hiç ilgi çekmedi :44:
aynen
Kaderim nasıl gidiyor hazırlıklar.

canım şuan sadece sarmam hazır,senin tatlın ve börek kaldı birazdan başlıcam onlara,
annem minik poğaçalrdan yapıcak alt kat komşum rus salatası yaparım dedi
eşimde tatlı tuzlu kurabiye alıcak,,
bende azcukk takılayım dedim,

Yemin ederim bende biraz önce dedim ki, evde olsaydım 2 çeşit ben yapıcam getiricem derdim Ayfere. Çocukla ne kadar zor olduğunu biliyorum misafir ağırlamanın hele sen de iki tane var. Allah yardımcın olsun.
yine 5 çeşit olacak mamalar :)) İnşallah güzel bir akşam olur. İyi muhabbetler olur.

Benimde cumartesi var misafirim evime ilk defa gelecekler şimdiden telaş sardı :) cumadan evi yalayıp yutup sabahtan da ikramlıkları yapmam lazım.

ilgimi çekti canım tabiki ama tam taşınma arefesindeyiz. her boş anım dolu şu sıralar. taşındıktan sonra olsaydı süper olurdu. çok eksik gedik ve işler var. birdahakine dahil olurum umarım. hatta anlaşırsak gün bile düzenleyebiliriz kızlar heheh:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…