Çok teşekkür ederim canım.
Hadi bakalım herkesi bekliyoruz :))
Evet ulaşım herkesin rahat gelebileceği bir yer olmalı.
günaydınlarrrrrr..
gerçi bana gün 7de aydın oluyor,sabah bir hengameye giriyoruzki sormayın malum okullar açıldı..
okula bırakıyorum oğlumu sabah işkence trafiğinde,,sonra eve bir geliyorum kabus nasıl bırakmışız bu evi diyorum
şimdide nereden başlıcam bilemiyorum,,akşamda oğlumun öğretmeni aradı tanışmak için eşiyle yarın akşam bize geleceklermiş..
yoklama sırasına göre talha 3.sırada:)o yüzden erken oldu biraz..
akşam oturmalarında nelr yapıyorsunuz bana tafsiyeleriniz varmı,,
bizim için özeller o yüzden ne yapıcam bilemedim
yarın sabah sarma sarıcam yanına ne olur?? börek olarak ne böreği yapsam ayyyy şimdiden telaş sardı beni.:18::18:
Özelden mesaj attım doktorla ilgili geldimi sana mesajım?
geldi canım teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın artık hayırlısı şu okul hayatım bir düzene girsin bakacağım bende
Canım Öğretmeni olmasanda gel sanada sarmalar börekler yaparım:))oooooo sarmalar börekler ohh ohhh ne güzel bakarsınız bende birgün birinizin öğretmeni olarak gelebilirim
Merhaba canım telaşe yapma olur hepsi .Okulunuz hayırlı olsun iyi dersler annesiSarma yapacaksan yanına yufkadan bohça böreği ,soğuk yaş pasta yada ıslak kakaolu kek yapabilirsin.4 çeşide gerek yok bence 3 çeşit yeter gibime geliyor Kolay gelsin şimdiden
Rica ederim canımCanım Öğretmeni olmasanda gel sanada sarmalar börekler yaparım:))
Sagol Baharım
çok şükür eşimin tayini bursaya çıktı hatta okullarımızın aynı bahçede çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm
çok şükür eşimin tayini bursaya çıktı hatta okullarımızın aynı bahçede çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm
bugün çarşıyı dolaştım.kent meydanı, altıparmak,kapalı çarşı,setbaşı derken ekimde düğün için giyeceğim bir abiye bulamadım...
birde yağmura yakalandık.sı gibi eve geldik Berra'yla.
birde bugün kızımın doğumgnünüydü.
akşam mahalleden arkadaşları bizde toplandı
bayağı kalabalık bir kız grubuyla bu seneki d.günümüzü atlattık.
Berra bu partiden çok memnun kaldı.
hayatının en güzel partsisiymiş.
öyle diyor kendiler.
benim kızım büyüyor mu ne?
bugün çarşıyı dolaştım.kent meydanı, altıparmak,kapalı çarşı,setbaşı derken ekimde düğün için giyeceğim bir abiye bulamadım...
birde yağmura yakalandık.sı gibi eve geldik Berra'yla.
birde bugün kızımın doğumgnünüydü.
akşam mahalleden arkadaşları bizde toplandı
bayağı kalabalık bir kız grubuyla bu seneki d.günümüzü atlattık.
Berra bu partiden çok memnun kaldı.
hayatının en güzel partsisiymiş.
öyle diyor kendiler.
benim kızım büyüyor mu ne?
berranın doğum günü kutlu olsunnn
bende çok gezdim geçen hafta sonunda buldum aslında çok güzel abiyeler var..
kızlar buluşma hakkında yorum yapmamışsınız,, semiha maymis akıllıbıdık
ne düşünüyorsunuz?
aynenKızlar maalesef hiç bir şey söylemediler buluşma hakkında. Hiç ilgi çekmedi :44:
Kaderim nasıl gidiyor hazırlıklar.
aynen
canım şuan sadece sarmam hazır,senin tatlın ve börek kaldı birazdan başlıcam onlara,
annem minik poğaçalrdan yapıcak alt kat komşum rus salatası yaparım dedi
eşimde tatlı tuzlu kurabiye alıcak,,
bende azcukk takılayım dedim,
berranın doğum günü kutlu olsunnn
bende çok gezdim geçen hafta sonunda buldum aslında çok güzel abiyeler var..
kızlar buluşma hakkında yorum yapmamışsınız,, semiha maymis akıllıbıdık
ne düşünüyorsunuz?
Kızlar maalesef hiç bir şey söylemediler buluşma hakkında. Hiç ilgi çekmedi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?