Doğumgünü kutlu olsun nice mutlu yıllar dilerimbugün çarşıyı dolaştım.kent meydanı, altıparmak,kapalı çarşı,setbaşı derken ekimde düğün için giyeceğim bir abiye bulamadım...
birde yağmura yakalandık.sı gibi eve geldik Berra'yla.
birde bugün kızımın doğumgnünüydü.
akşam mahalleden arkadaşları bizde toplandı
bayağı kalabalık bir kız grubuyla bu seneki d.günümüzü atlattık.
Berra bu partiden çok memnun kaldı.
hayatının en güzel partsisiymiş.
öyle diyor kendiler.
benim kızım büyüyor mu ne?
Ohhh maşllh kaç türlü şey daha ne olsun bundan iyisi can sağlığıaynen
canım şuan sadece sarmam hazır,senin tatlın ve börek kaldı birazdan başlıcam onlara,
annem minik poğaçalrdan yapıcak alt kat komşum rus salatası yaparım dedi
eşimde tatlı tuzlu kurabiye alıcak,,
bende azcukk takılayım dedim,
Allah kolaylık versin canım geleyim yardımaYemin ederim bende biraz önce dedim ki, evde olsaydım 2 çeşit ben yapıcam getiricem derdim Ayfere. Çocukla ne kadar zor olduğunu biliyorum misafir ağırlamanınhele sen de iki tane var. Allah yardımcın olsun.
yine 5 çeşit olacak mamalar :)) İnşallah güzel bir akşam olur. İyi muhabbetler olur.
Benimde cumartesi var misafirim evime ilk defa gelecekler şimdiden telaş sardı :) cumadan evi yalayıp yutup sabahtan da ikramlıkları yapmam lazım.
bilyorum çok hızlı gidiyorsun diyeceksiniz ama ne bileyim içimde engel olamadıgım büyük bir arzu var Allahın izniyle eşiminde tayini buraya çıktıgı için artık bir evim olsun müstakil bahçeli geniş ferah ulaşımı kolay olsun istiyorum yada hoş bir sitede ferah geniş bir daire eeeeeeeeee en önemliside ödeme planı banka kredisi çekmek yerine biraz peşinat verip içine girince taksitle ödenecek toki mantıgında ama tokiler gibi aşırı çok katlı olmayan bir evim olsun istiyorum ooooooooooofffffffff bu kadar çok istek hepsi bir arada olması münkün değil
Doğumgünü kutlu olsun nice mutlu yıllar dilerimNe güzel oralara yağmur yağıyor.Mudanyayada şöyle bir yağmur yağdı desekte açılışı yapsak negüzel olurdu Bu arada çarşıda kıyafetler genelde aynı tarz değişik şeyler olsa daha iyi müşteri olur.Bi kıyafete bakıyorsun nerdeyse çoğu mağazada aynı şeyler
Ohhh maşllh kaç türlü şey daha ne olsun bundan iyisi can sağlığı
Allah kolaylık versin canım geleyim yardıma
İnşallah oda olur önce bir eşin gelsin Bursanın tadını çıkartın onlarda olur elbet
canım çok teşekkürler getirdin yedim olarak sayıyorum bunu:)) seninde cumartesi demek allh yardımcın olsun,Yemin ederim bende biraz önce dedim ki, evde olsaydım 2 çeşit ben yapıcam getiricem derdim Ayfere. Çocukla ne kadar zor olduğunu biliyorum misafir ağırlamanınhele sen de iki tane var. Allah yardımcın olsun.
yine 5 çeşit olacak mamalar :)) İnşallah güzel bir akşam olur. İyi muhabbetler olur.
Benimde cumartesi var misafirim evime ilk defa gelecekler şimdiden telaş sardı :) cumadan evi yalayıp yutup sabahtan da ikramlıkları yapmam lazım.
kolay gelsin şimdiden,,ilgimi çekti canım tabiki ama tam taşınma arefesindeyiz. her boş anım dolu şu sıralar. taşındıktan sonra olsaydı süper olurdu. çok eksik gedik ve işler var. birdahakine dahil olurum umarım. hatta anlaşırsak gün bile düzenleyebiliriz kızlar heheh:))
neden olmasın canım ev işi kısmet işi,allahta çok istemesini bilecez birde sabretmesini:)bilyorum çok hızlı gidiyorsun diyeceksiniz ama ne bileyim içimde engel olamadıgım büyük bir arzu var Allahın izniyle eşiminde tayini buraya çıktıgı için artık bir evim olsun müstakil bahçeli geniş ferah ulaşımı kolay olsun istiyorum yada hoş bir sitede ferah geniş bir daire eeeeeeeeee en önemliside ödeme planı banka kredisi çekmek yerine biraz peşinat verip içine girince taksitle ödenecek toki mantıgında ama tokiler gibi aşırı çok katlı olmayan bir evim olsun istiyorum ooooooooooofffffffff bu kadar çok istek hepsi bir arada olması münkün değil
sağol canım geldi geçti,,gel canım gel beklerim
Günaydın kızlar :))
Bildiğiniz iyi bir terzi var mı? :)
günaydınnnnn, benim bildiğim yok canım,,
modaevi gibi terzimi yoksa?
bugün arkadaşa ev görmeye gidecez demirtaşa taşındı,
ama ardam hasta gibi kalktığımızdan beri zır zır ağlıyor boğazım acıyor diyor,,
ve bu saattede yattı uyudu,böyle havalar hasta yapıyor malesef,ne kadarda dikkat etsek hastalık geliyor malesef..
canım çok teşekkürler getirdin yedim olarak sayıyorum bunu:)) seninde cumartesi demek allh yardımcın olsun,
kolay gelsin şimdiden,,
4 tane günüm var ama 5.ciyede girerim sizinle:)
neden olmasın canım ev işi kısmet işi,allahta çok istemesini bilecez birde sabretmesini:)
sağol canım geldi geçti,,gel canım gel beklerim
günaydınnnnn, benim bildiğim yok canım,,
modaevi gibi terzimi yoksa?
Yok terzi canım moda evi değil.
Yığınla kumaşım var evde hem onlar değerlensin hemde bana giyecek farklı şeyler çıksın istiyorum da.
Terziyle çok işim olmadı canım Mudanyada var ama onada tadilat işi felan götürdük birşey diktirmedim henüzGünaydın kızlar :))
Bildiğiniz iyi bir terzi var mı? :)
Sende sağol canımBende yapmasın diye bakyorum(( şöyle yazı bir güzel atlatamadım yaa...
Çok saol Baharcım teklifin bile yeter :)
bugün arkadaşa ev görmeye gidecez demirtaşa taşındı,
ama ardam hasta gibi kalktığımızdan beri zır zır ağlıyor boğazım acıyor diyor,,
ve bu saattede yattı uyudu,böyle havalar hasta yapıyor malesef,ne kadarda dikkat etsek hastalık geliyor malesef..
Dr.Mustafa Eraslanı duydunuzmu bitki ürünleri doktoru.Bursada 15 den fazla şubesi varmış.Mudanyayada açılmış.Bir çok rahatsızlığa fayda olan şeyler varmış.Bilmiyorum kafam karıştı.:44:
Kızlar neler yapıyosunuz? Ne zaman buluşuyoruz :)
merhaba ben merve 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var bursalıyım ve bursa merkezde oturuyorum sizleri yeni keşfettim çok şey kaçırmışım ben yaaa ....
hoşbulduk gelmeyi çok isterim mekan belli olsun bir aksilikte çıkmazsa gelirim tabiki semt olarak nerelerden arkadaşlar var geçmişi okuyup öğrenmeye çalışıyorum :)
ben ivazpaşada oturuyorum canım heykelden yukarıda birazcık.
canım doktora gittik antibyotikleri alıp geldik..çok sağoll..Çok geçmiş olsun. Şurup falan verirsin uyanınca, dinlenincede kendine gelir belki, üşüdü herhalde ..
amin canım sağolasın..Geçmiş olsun canım dikkat et bende yeni atlattım çok zor.Allah sağlıktan ayırmasın
haftaya cumartesi inşallah..sizleride bekleriz..Kızlar neler yapıyosunuz? Ne zaman buluşuyoruz :)
merhaba ben merve 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var bursalıyım ve bursa merkezde oturuyorum sizleri yeni keşfettim çok şey kaçırmışım ben yaaa ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?