Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
bilyorum çok hızlı gidiyorsun diyeceksiniz ama ne bileyim içimde engel olamadıgım büyük bir arzu var Allahın izniyle eşiminde tayini buraya çıktıgı için artık bir evim olsun müstakil bahçeli geniş ferah ulaşımı kolay olsun istiyorum yada hoş bir sitede ferah geniş bir daire eeeeeeeeee en önemliside ödeme planı banka kredisi çekmek yerine biraz peşinat verip içine girince taksitle ödenecek toki mantıgında ama tokiler gibi aşırı çok katlı olmayan bir evim olsun istiyorum ooooooooooofffffffff bu kadar çok istek hepsi bir arada olması münkün değil

Doğumgünü kutlu olsun nice mutlu yıllar dilerimNe güzel oralara yağmur yağıyor.Mudanyayada şöyle bir yağmur yağdı desekte açılışı yapsak negüzel olurduBu arada çarşıda kıyafetler genelde aynı tarz değişik şeyler olsa daha iyi müşteri olur.Bi kıyafete bakıyorsun nerdeyse çoğu mağazada aynı şeyler
Ohhh maşllh kaç türlü şey daha ne olsun bundan iyisi can sağlığı
Allah kolaylık versin canım geleyim yardıma

İnşallah oda olur önce bir eşin gelsin Bursanın tadını çıkartın onlarda olur elbet

Bende yapmasın diye bakyorum (( şöyle yazı bir güzel atlatamadım yaa...

Çok saol Baharcım teklifin bile yeter :)

canım çok teşekkürler getirdin yedim olarak sayıyorum bunu:)) seninde cumartesi demek allh yardımcın olsun,
kolay gelsin şimdiden,,
4 tane günüm var ama 5.ciyede girerim sizinle:)
neden olmasın canım ev işi kısmet işi,allahta çok istemesini bilecez birde sabretmesini:)

Son düzenleme:
bugün arkadaşa ev görmeye gidecez demirtaşa taşındı,
ama ardam hasta gibi kalktığımızdan beri zır zır ağlıyor boğazım acıyor diyor,,
ve bu saattede yattı uyudu,böyle havalar hasta yapıyor malesef,ne kadarda dikkat etsek hastalık geliyor malesef..

Çok geçmiş olsun. Şurup falan verirsin uyanınca, dinlenincede kendine gelir belki, üşüdü herhalde ..

Günaydın kızlar :))

Bildiğiniz iyi bir terzi var mı? :)
Terziyle çok işim olmadı canım Mudanyada var ama onada tadilat işi felan götürdük birşey diktirmedim henüzÇarşıda çok terzi varda hangisi iyi acaba bakmak lazım:44:
Bende yapmasın diye bakyorum (( şöyle yazı bir güzel atlatamadım yaa...

Çok saol Baharcım teklifin bile yeter :)
Sende sağol canım

Geçmiş olsun canım dikkat et bende yeni atlattım çok zor.Allah sağlıktan ayırmasın

Dr.Mustafa Eraslanı duydunuzmu bitki ürünleri doktoru.Bursada 15 den fazla şubesi varmış.Mudanyayada açılmış.Bir çok rahatsızlığa fayda olan şeyler varmış.Bilmiyorum kafam karıştı.:44:

merhaba ben merve 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var bursalıyım ve bursa merkezde oturuyorum sizleri yeni keşfettim çok şey kaçırmışım ben yaaa ....

merhaba ben merve 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var bursalıyım ve bursa merkezde oturuyorum sizleri yeni keşfettim çok şey kaçırmışım ben yaaa ....

Hoşgeldin aramıza canımAllah bağışlasın oğlunuda tabiki katıl aramıza sende nedemekBuluşma olursa bekleriz

hoşbulduk gelmeyi çok isterim mekan belli olsun bir aksilikte çıkmazsa gelirim tabiki semt olarak nerelerden arkadaşlar var geçmişi okuyup öğrenmeye çalışıyorum :)

Çok geçmiş olsun. Şurup falan verirsin uyanınca, dinlenincede kendine gelir belki, üşüdü herhalde ..
canım doktora gittik antibyotikleri alıp geldik..çok sağoll..
Geçmiş olsun canım dikkat et bende yeni atlattım çok zor.Allah sağlıktan ayırmasın
amin canım sağolasın..
Kızlar neler yapıyosunuz? Ne zaman buluşuyoruz :)
haftaya cumartesi inşallah..sizleride bekleriz..

hoş geldin canımm bir hışımla okuman dileğimle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…