Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
canım doktora gittik antibyotikleri alıp geldik..çok sağoll..

amin canım sağolasın..

haftaya cumartesi inşallah..sizleride bekleriz..

hoş geldin canımm bir hışımla okuman dileğimle:)

HADİİİİ ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

Çocuk işte nem kaparlar her şeyden.

Arkadaşına gidebildin mi bari?

hayır canım çok ayıp oldu ama haftaya erteledim..
oğlum daha önemli,,
bu arada cumartesi için neler var kafanda??

Tabi ki de oğlun daha önemli iyi yapmışsın gitsen de bir şey anlamazdın zaten.

Sana dediğim yaş pastayı yapıcam.
Kek ve açma yaparım.
Mısırlı tavuklu salata yapıcam.
Birde biber dolması

Var mı? daha kolay tariflerin hemen 10 dakikalık...

10 dakikalık deyince aklıma milföy geliyor hemen:)
bence menün yeterli canım..
tavuk salatan zaten 10 numara tercih olmuş:)

Bugün de eşimin kuzeni aradı bize gelmek istiyorlarmış annleriyle beraber cumartesi günü toplamda 20 kişi falan. Dedim bu hafta sonu çok yoğunum bide sizinle uğraşamam diğer cumartesi gelin.

Cumartesi arkadaşlarım var, Pazar günü mevlüte gidicem oradan düğüne oradan da kumlaya gidicem bide hepsine gitmek zorundayım maalesef. (
Bugün Yine şirketten bir arkadaşım dedi pazar evdeysen sana gelicez diye ( onu da diğer pazara çağırdım ((

Aslında misafiri çok severim ama yavrum çok ziyan oluyor hazırlık yapıcam derken tek ona içim yanıyor..... (( Üzüntüm dudak bükmem ondan yani...

Bu arada biz haftaya cumartesi buluşacaktık dimi :))) şimdi dikkatimi çekti takvime bakınca...
mıçtım teyzelere söyleyimde cuma akşamı gelsinler

Son düzenleme:

İyi akşamlar ben kaçtım :)

canım istersen erteleme bir aksilik çıkabilir buluşmada biz her zaman buluşuruz..
sonra keşke ertelemesydim dersin
malum tam kararlaştırılmadı..
iyi akşamlar....

Allah kolaylık versin canım.Yoğunsun bayağı kumlada napıcaksın hayrolaHaklısın çok koşturunca çocuğa vakit ayıramıyorsundur
İyi akşamlar ben kaçtım :)
İyiakşamlar canım

ben deldim kızlarrrrrrrr bu topiğe sorunalrımı yansıtmıcam nefes aldım biyer olsun isityorum yedim içtim bana kalsın çok gezdim eskişehirde gezmedik bahce park alışveriş yeri kalmadıı topuklu ayakkabılarla bide babet almamışım hiçgörümcemin 2 çocuğuyla perişan oldummm neysee çoluk cocuk muhabbeti açmıyayım

gelelim size özleim uleennnnöptüm tek tekkk

veee buluşma var sanırım 29unda heee ben söz vermim ama çok isterim mutlaka elimden geleni yapıcam gelmek için nerde buluşcaksınız peki haftaya havaalrda bozulur sanırım yagmur yagmazsa acık havada olsa mesela merinos parkı bize yakında izin alamsamda kaçar gelirim o iştekene D

:18:ay gelmek istiyorum bende yaaaaaaaaa

bana dua edin canalrım içim çok sıkılıyo bu aralar psikologtan randövü aldım 9bucuktaydı toplantı var dediler 11bucukta bekledim uzadı dediler 1bucuga bende kızdım bastım geldim eve bugün 2 sıkımlık moralimde gitti ama size sölemicem söledim galba genedua edin bana dayanma gücü versin rabbim

iyi geceler kızlar

Hoşgeldin şekerim bende seni özledimİyi etmişsin gezmişsin bir değişiklik olmuştur.Valla gelirsen çok sevinirim çok iyi olur canım.Sıkma canını kafanı biraz boşalt stres yapıncada olmuyor sabır sabır napalım bizimde sıkıntımız bu canım.Zamanı gelince herşey yoluna girecek inşallah.Psikolog niye öyle yapmışki hayret ya tam randevu neden vermedilerki beklettiler seni öyleNeyse sağlık olsun uygun birgün gidersin olmazsa.İçini ferah tut.Buluşmaya gelmeye çalış

canım istersen erteleme bir aksilik çıkabilir buluşmada biz her zaman buluşuruz..
sonra keşke ertelemesydim dersin
malum tam kararlaştırılmadı..
iyi akşamlar....

Aksilik falan çıkmasın Kaderim yaa :)
Sizin çeyiz serme işi mi belli oldu yoksam. Şekerim boşver yaa ben ardayla ne çeyizi sercem deyiver, gidersin yine ama çabuk kaçarsın.

Bizim teyzeler, zaten geleceklerse 1-2 gün önceden ararlar ben de o zaman söylerim.

Hoş geldin Şekerim.....
İnşallah gelebilirsin buluşmaya çok güzel olur tanışmış oluruz....

Anamm herkes bursalı demek
bende bursalıyım ama inegöl de oturuyorum

Anamm herkes bursalı demek
bende bursalıyım ama inegöl de oturuyorum

:) HOŞGELDİN ARAMIZA.
Daha önce yazdın mı? görmedim ama.

Yarın inegölde oturan bir arkadaşım gelecek evime :)
onunla da Yine kk dan tanışmıştık Eylül anneleri grubundan.
Tabi onunla beraber diğer bursalı arkadaşlarımda gelecek.

hoşbuldumm
sanırsam yazmadım ama eminde dğeilim
eskiden çok aktiftim ama uzun süredir pek girmiyordum KK ya
bugün şöyle bir bakınırken görünce selam vereyim dedim

Gelecek olan arkadaşta KK dan biri mi tanıyor muyum acaba ?

canım ya bunlar bizim evi habugun ha yarın sürekli atlatıyolar bizi sizde böyle sorunlar yaşamışmıydınız. sinirlerim çok gerildi benim bunlar yüzünden. şimdide doğalgaz problemi çıktı 1 ay daha ertelediler. ağustos teslim oldu ekim sonu offff.

Evet kkdan biri sanmıyorum ama tanıyacağını çünkü inegöle geleli 1 ay falan oldu memurlar.
Yarın hangi mahallede oturuyor sorarım bakalım :) yakınmısınız birbirinize.

Evet kkdan biri sanmıyorum ama tanıyacağını çünkü inegöle geleli 1 ay falan oldu memurlar.
Yarın hangi mahallede oturuyor sorarım bakalım :) yakınmısınız birbirinize.

yeni geldiyse tanımıyorumdur muhtemelen :)

evli mi burdaki herkes :2: :2:

mrb kızlar bende inegöldeyim

merhaba canım neresindesin inegöl ün ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…