Merhaba hoşgeldin aramıza
canm alanyurtta oturuyorum
yeni geldiyse tanımıyorumdur muhtemelen :)
evli mi burdaki herkes :2: :2:
merhaba canım neresindesin inegöl ün ?
slm kızlar bende bursadayım ertuğrulkentte sizlerden de oturan varmı bu civarda:)
canım ya bunlar bizim evi habugun ha yarın sürekli atlatıyolar bizi sizde böyle sorunlar yaşamışmıydınız. sinirlerim çok gerildi benim bunlar yüzünden. şimdide doğalgaz problemi çıktı 1 ay daha ertelediler. ağustos teslim oldu ekim sonu offff.
sıkma canını bu kadar herşey olur,piskologmu yok başka boşver bundada vardır bir hayır,,ben deldim kızlarrrrrrrrbu topiğe sorunalrımı yansıtmıcam nefes aldım biyer olsun isityorum yedim içtim bana kalsın çok gezdim eskişehirde gezmedik bahce park alışveriş yeri kalmadıı topuklu ayakkabılarla bide babet almamışım hiç görümcemin 2 çocuğuyla perişan oldummm neysee çoluk cocuk muhabbeti açmıyayım
gelelim size özleim uleennnnöptüm tek tekkk
veee buluşma var sanırım 29unda heee ben söz vermim ama çok isterim mutlaka elimden geleni yapıcam gelmek için nerde buluşcaksınız peki haftaya havaalrda bozulur sanırım yagmur yagmazsa acık havada olsa mesela merinos parkı bize yakında izin alamsamda kaçar gelirim o iştekeneD
:18:ay gelmek istiyorum bende yaaaaaaaaa
bana dua edin canalrım içim çok sıkılıyo bu aralarpsikologtan randövü aldım 9bucuktaydı toplantı var dediler 11bucukta bekledim uzadı dediler 1bucuga bende kızdım bastım geldim eve bugün 2 sıkımlık moralimde gitti ama size sölemicem söledim galba gene dua edin bana dayanma gücü versin rabbim
iyi geceler kızlar
Aksilik falan çıkmasın Kaderim yaa :)
Sizin çeyiz serme işi mi belli oldu yoksam. Şekerim boşver yaa ben ardayla ne çeyizi sercem deyiver, gidersin yine ama çabuk kaçarsın.
Bizim teyzeler, zaten geleceklerse 1-2 gün önceden ararlar ben de o zaman söylerim.
ben 3bucuk yıllıyım balıkesirliyim eşim bursalı olduğundan burda yasıyoruz calısmıyorum bebek için uğrasıyorum:)
Hoş geldiniz aramıza.
Kendinizi tanıtır mısınız?
YENİ GELEN DİĞER ARKADAŞLARDA TANITSIN KENDİNİ LÜTFEN :)
Ertuğrulkentte oturan var mı? bilmiyorum bu arada :)
24 yaşımdayım ve 2yıllık evliyim ardahandan bursaya gelin geldim 2 yıldır burdayım 1 yıl 2 aydır da çocuğum olmuyordu dr gittim hiç bi sorun yok dedi ve sonra hamiş olduğumu öğendim allah isteyen herkeze nasip etsin inş
Canım hoşgeldin aramıza bende 3 yıllık evli olacağım kasımdaBizdede çocuk yok ve tedaviye geçtik uğraşıyoruz.Allah hayırlısını versin Bursanın neresinde oturuyorsun?
doktorun kim ertuğrulkentte oturuyorum sen nerde oturuyorsun
Kızlar haftaya buluşma var değilmi ona göre kendimi ayarlıyacağım?Kk dan görüştüğüm bir arkadaşım daha var onunla telefonda konuştuk bugün.Eğer buluşma olursa oda gelmek istiyor.Hatta bu topiğede yazmıştı ama uzun zamandır yoktu.Cumartesi günü buluşalım.Sonrada aramızda gün yaparız.Hem görüşmüş oluruz hem güzel arkadaşlıklar dostluklar kurmuş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?