Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Canım maalesef inşaat firmaların geneli bu tip sürekli atıyorlar. Bize de nisan demişlerdi Aynen dediğin gibi mayıs geldi gidip bakıyoruz ev tamam değil sürekli erteleme. Bizde artık bir cumartesi günü ellerimizde kovalar gittik parkemiz olmuştu allahtan ama daha çok eksik vardı.
Dedik ev sahibimiz yeni kiracı buldu eve. yarın taşınıyoruz, neden nisan deyip oyalıyorsunuz dedik. O gün inanamazsın evimizin bütün eksiklerini 1 gün içerisinde yaptırdılar. Yoksa 1 ayda yavaş yavaş adamların keyfi gelecekte bizim iş olacak. oldu canım hem 2 ay kira vereyim hem kredi ödeyim. Vereceğim kirayla da evime portmanto aldım vallahi.
Ama doğalgaz zaten normalde de çok geç açılıyor. bizimde 1,5 ayı buldu açılması. Yüksek obaya arkadaşım taşındı 1 ay oldu onunda açılmamış hatta.

sıkma canını bu kadar herşey olur,piskologmu yok başka boşver bundada vardır bir hayır,,
merinos olsun hayatım sen iste:))

bu akşam konuştuk görümcemle çeyiz işini, büyük ihtimal pazara dedi,ama şöyle bir durum var eskişehirdeki görümcem cumadan gelecekmiş,
artık onunla gelriiz:))

yeni gelenler hoşgeldiniz,

bugün bizim gün açılışımızın biri başlamış bulunmakta
anneciğim geldi oğluma bakmak için,malum çocuk dolu bulaşmasın dedim antibiyotik kullanıyoruz neticede.
havada yağmurluydu bugünn ohhh mis misss

ben 3bucuk yıllıyım balıkesirliyim eşim bursalı olduğundan burda yasıyoruz calısmıyorum bebek için uğrasıyorum:)

ben 3bucuk yıllıyım balıkesirliyim eşim bursalı olduğundan burda yasıyoruz calısmıyorum bebek için uğrasıyorum:)

Canım hoşgeldin aramıza bende 3 yıllık evli olacağım kasımdaBizdede çocuk yok ve tedaviye geçtik uğraşıyoruz.Allah hayırlısını versinBursanın neresinde oturuyorsun?

Sevcancığım desteğin için çok teşekkürler canımBizim topiğin gözünü seveyim.Düşünsenizde şimdi yeni gelen bir arkadaşa saygısızca dışlar gibi konuşup anlatmak istediğini yanlış yerlere çeksek sürekli o kişi bu topiğe geldiğine geleceğine pişman olmazmı?Dün ve bugün başımdan böyle bir olay geçti kızlar başka bir topikteydim bir konu hakkında sormak istediğim şeyler olunca sitedeki bazı kendini bilmezler beni topa tuttular resmen.Bende sessiz kalmadım tabiki iyi ettim ohhhhhhAçlık bazılarının başına vurmuş orda belli Sayelerinde başıma ağrı girdi.Nekadar kendini bilmez dengesiz insanlar varmış onuda görmüş oldum.Herkez bizim gibi ev sahipliği yapamıyor kızlar ben öyle bilirdim ama malesef öyle değilmiş

Hoş geldiniz aramıza.
Kendinizi tanıtır mısınız?
YENİ GELEN DİĞER ARKADAŞLARDA TANITSIN KENDİNİ LÜTFEN :)

Ertuğrulkentte oturan var mı? bilmiyorum bu arada :)

24 yaşımdayım ve 2yıllık evliyim ardahandan bursaya gelin geldim 2 yıldır burdayım 1 yıl 2 aydır da çocuğum olmuyordu dr gittim hiç bi sorun yok dedi ve sonra hamiş olduğumu öğendim allah isteyen herkeze nasip etsin inş

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Bende çocuk için uğraşıyorum inşallah isteyen herkez anne olur

Kızlar haftaya buluşma var değilmi ona göre kendimi ayarlıyacağım?Kk dan görüştüğüm bir arkadaşım daha var onunla telefonda konuştuk bugün.Eğer buluşma olursa oda gelmek istiyor.Hatta bu topiğede yazmıştı ama uzun zamandır yoktu.Cumartesi günü buluşalım.Sonrada aramızda gün yaparız.Hem görüşmüş oluruz hem güzel arkadaşlıklar dostluklar kurmuş oluruz

Bende balıklama dalmıştım konuya kızlar kendimi tanıtma kısmını esgeçmişim
Adım Dilek. 6 aylık evliyim. 6 aylık hamileyim. İstanbuldan Bursaya gelin geldim (kaçtım :) )
Yolçatı köyü diye merkeze baya uzak bir yerde oturuyoruz. Emek tarafında kalıyo. Hamilelikten dolayı
iş bulamadım. Bu kadar :)

Buluşma konusu netleşti mi ki? Kesinleşirse mutlaka herkesin haberi olsun kalabalık olalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…