Canım fakülteye gidiyorum ben.Mudanyada oturuyorum.Senin gittiğin doktor kim?
yeni gleenler hgmişler armızaa sefalar getirdiniz dilekk 6 aylık evli 6 aylıkmhamile ne güzel şey o öyle kaçtın mı seni sneiiiyaramazlıkmı yaptınız yuksaa barıştınızmı ailenle inşallah barışmışsınızdır
inegöllü arkadaşlarımızda hoşgelmişler sefalar getirsdiniz
inşallah gelebilirim buluşmaya eşime çıtlattım ters ters baktı cvp bile vermedi...komşuma dedim olursa benle gelirmisin eşim belki o zman salar die gelirim tabi cnaım dedi bakalım çok istiyorum sizle tanışmak gelemek için elimden geleni yapıcammmmmmm
Allah mesut etsin bebeğinide sağlıkla kucağına al inşallahBende balıklama dalmıştım konuya kızlar kendimi tanıtma kısmını esgeçmişim
Adım Dilek. 6 aylık evliyim. 6 aylık hamileyim. İstanbuldan Bursaya gelin geldim (kaçtım :) )
Yolçatı köyü diye merkeze baya uzak bir yerde oturuyoruz. Emek tarafında kalıyo. Hamilelikten dolayı
iş bulamadım. Bu kadar :)
İnşallah canım bekliyoruzyeni gleenler hgmişler armızaa sefalar getirdiniz dilekk 6 aylık evli 6 aylıkmhamile ne güzel şey o öyle kaçtın mı seni sneiiiyaramazlıkmı yaptınız yuksaa barıştınızmı ailenle inşallah barışmışsınızdır
inegöllü arkadaşlarımızda hoşgelmişler sefalar getirsdiniz
inşallah gelebilirim buluşmaya eşime çıtlattım ters ters baktı cvp bile vermedi...komşuma dedim olursa benle gelirmisin eşim belki o zman salar die gelirim tabi cnaım dedi bakalım çok istiyorum sizle tanışmak gelemek için elimden geleni yapıcammmmmmm
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın memnunmusun doktorundan peki?Nerenin doktoru?canım bende ahmet yılmaza gidiyorum
Aynen öyle yaramazlık yapıp kaçtıkkaçmaz olaydık.
Ama çok şükür ailemle barıştık. O taraftan hiçbi sıkıntımız yok :)
Bende eşime söyledim buluşma olursa gideyimmi diye. Burada hiç arkadaşım yok diye ses çıkarmadı gidersin dedi. :)
canım bende ahmet yılmaza gidiyorum
Aynen öyle yaramazlık yapıp kaçtıkkaçmaz olaydık.
Ama çok şükür ailemle barıştık. O taraftan hiçbi sıkıntımız yok :)
Bende eşime söyledim buluşma olursa gideyimmi diye. Burada hiç arkadaşım yok diye ses çıkarmadı gidersin dedi. :)
hatırlıyorum canım seni ahmet yılmaza gidenler topiğinden ahmet beyi cok sev iyorum sakin bi doktor çok ilgili eşini hiç görmedm bende pazarları gittim ama tanımak isterim eşi cok sanslı bence insallah bebeğin olur seninde allah kucağımızı bos bırakmasın
5dk geliyorum konusalım canım
Dertleşelim canımkızlar hadi dertleselimm sesiniz cıkmıyorr...
şimdi geldik eve sabah arkadaşa oturmaya gittik komşuya akşamda eşlerimizle oturmaya çardı doyamıyoruz birbirimize ilk defa eşlerimizide tanıştırdık güzel geçti
bitek onlarla dağılıyo kafam çok seviyorum komşularımıiyki varlar 4sene aynı mahllede tanışamadıkalrımla tanıştım şükür
3tanesini çok seviyorum biri eh işte muhabbetimize uymuyo ama nabalım diğerlerinin ev sahibi oldu için dışlayamıyoruzda bereket yeni dogum yaptı pek gelemiyo heryereçok dedikoducu kayınvaldeside aynı katta herşeyi ona anlatıyo oda mahalleye yayıyo burda konuşyarın dinle herekezden bigün kızıcam o olucak o varken rahatça herşeyi konuşamıyouz havadan sudan oluyo o yokkende dökülüyoruz dünde beraberdik çok kötüydüm bi ağladım bi ağladım onlara onlarda başladı anlattı ağladılar ayy terapi gbydi rahatladım az ama kesin psikolog şart bana
Dertleşelim canım
İyi etmişsin rahatlamışsındır biraz.Ama senin sağlığında herşeyden daha önemli bunuda unutmaSağlık gittimi geri gelmez Sen kendinin psikoloğu ol Allah'a sığın duanı et sabır et Allah büyüktür yardım eder
Az önce misafirlikteydik bizde.Karı koca görüştüğümüz samimi arkadaşlarımız var.2.Bebekleri olmuştu 2 aylık şuan.Hiç bırakmadım bebeği kucağımdan desem yeridir.Arkadaşımda uykusuz yorgun gaz sorunumu ne varmış bebeğin.Annelik böyle olsa gerek.Dua ediyor benim için seninde olsun inşallah diye inşallah dedimSular kesikkkk Yarında yokmuş susuzluk kötü ya Allah tan damacanada su var yedekte
özel msjların doluymuş silsene kıss yollayamadım
ay evit sular kesikk wc çok sorun oluyo alışkın değilim benim çeşme hep açık olcekk öff bi günde yoruldum abdest almak bılaşıkları durlayıp makinaya koymak cok zor öyle bide kapımızın önünde artijen su var olmayanlar nabsın taşıma suyla değirmen dönmüyo işte
ay kızlar malesef bizdede su yok delircem doktor bugünede ilişki vermişti mecbur yapcaz banyoda problem şimdii:) haksever bu arada sen nerde oturuyorsun
bahar yas kac canım calısıyormusun
ay kızlar malesef bizdede su yok delircem doktor bugünede ilişki vermişti mecbur yapcaz banyoda problem şimdii:) haksever bu arada sen nerde oturuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?