Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
yeni gleenler hgmişler armızaa sefalar getirdiniz dilekk 6 aylık evli 6 aylıkmhamile ne güzel şey o öyle kaçtın mı seni sneiii yaramazlıkmı yaptınız yuksaa barıştınızmı ailenle inşallah barışmışsınızdır

inegöllü arkadaşlarımızda hoşgelmişler sefalar getirsdiniz

inşallah gelebilirim buluşmaya eşime çıtlattım ters ters baktı cvp bile vermedi...komşuma dedim olursa benle gelirmisin eşim belki o zman salar die gelirim tabi cnaım dedi bakalım çok istiyorum sizle tanışmak gelemek için elimden geleni yapıcammmmmmm

Aynen öyle yaramazlık yapıp kaçtık kaçmaz olaydık.
Ama çok şükür ailemle barıştık. O taraftan hiçbi sıkıntımız yok :)
Bende eşime söyledim buluşma olursa gideyimmi diye. Burada hiç arkadaşım yok diye ses çıkarmadı gidersin dedi. :)

Allah mesut etsin bebeğinide sağlıkla kucağına al inşallahEmek tarafını biliyorum canım mudanyaya bir minibüsle yakın sayılır
İnşallah canım bekliyoruz
canım bende ahmet yılmaza gidiyorum
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın memnunmusun doktorundan peki?Nerenin doktoru?

İyi olmuş barışmanız.Eşinde anlayışlı davranmış sağolsun.Benim eşimde öyle

canım bende ahmet yılmaza gidiyorum

ahmet yılmaza çooooooooooook gitim ben hemde çok hatta özelindede bi aşılama yaptırdım malesef tutmadı çok iyi bi doktor eşiylede tanıştık..hatta aşılama yaptıgımız gün pazardı ve bilirsin çatlama saati geceye denk geldi gece buluştuk muananesinde spermler yıkanırken beraber acunun yarışma programını izledik eşiyle de baya muhabbet etmiştik hatta eşi 2.bebeğine hamileydi o gece erkek olcanı öğrenmişlerdi çok mutluydular ahmet beyin ağzı kulaklarındaydı bizim içinde dua etmişlerdi ama olmadı malesef ben sonra profösere gittim osman haldun develi oglu belki duymuşsundur art de kendi özel tüp bebek ve üreme merkezi var fsm bulvarında pembe mavi hastanennin yanı hemen ordada 3 kere aşılama denedim olmadı herşey sorunsuz mükemmel gidiyo ama malesef oluyo şimdi tamamen duygusal nedenlerden fakülteye gitmek zorundayım yoksa para olsa osman hocada ahmet beyde alanın en iyi doktorları ama olmayınca olmuyo işte....ben psikologada gidicem başka yolum yok artık...

barıştıysanız iyi ateşle barut yanyana durmuyo malesef ben 17 yaşındaydım eşim 24 valla az nişanlı kaldık ama zor geçiyo o dönemler nasıl insanalr senelerce nişanlı kalıyo bilmem biz perşembe tanıştık cumartesi istediler yüzzük taktık eylüldü,şubatta nişanlandık,temmuzda evlendik 5ay bir asır gb geçmişti hatta yaz sonu tarih alın diye bizi yolladılar biz yer yokmus o zmana deyip en erkene almıştık biran önce kavuşalım diye annem 5 ayda hem çeyizimi yapmaya çalıştı kadın hemde eşya almaya çalıştı:44: bi tığ bile almamıştım elime çok şükür 5 senemiz doldu 6ya girdik rabbim bütün ailelere hzur versin

hatırlıyorum canım seni ahmet yılmaza gidenler topiğinden ahmet beyi cok sev iyorum sakin bi doktor çok ilgili eşini hiç görmedm bende pazarları gittim ama tanımak isterim eşi cok sanslı bence insallah bebeğin olur seninde allah kucağımızı bos bırakmasın

5dk geliyorum konusalım canım

şimdi geldik eve sabah arkadaşa oturmaya gittik komşuya akşamda eşlerimizle oturmaya çardı doyamıyoruz birbirimize ilk defa eşlerimizide tanıştırdık güzel geçti

bitek onlarla dağılıyo kafam çok seviyorum komşularımıiyki varlar 4sene aynı mahllede tanışamadıkalrımla tanıştım şükür

3tanesini çok seviyorum biri eh işte muhabbetimize uymuyo ama nabalım diğerlerinin ev sahibi oldu için dışlayamıyoruzda bereket yeni dogum yaptı pek gelemiyo heryere çok dedikoducu kayınvaldeside aynı katta herşeyi ona anlatıyo oda mahalleye yayıyo burda konuşyarın dinle herekezden bigün kızıcam o olucako varken rahatça herşeyi konuşamıyouz havadan sudan oluyoo yokkende dökülüyoruz dünde beraberdik çok kötüydüm bi ağladım bi ağladım onlara onlarda başladı anlattı ağladılar ayy terapi gbydirahatladım az ama kesin psikolog şart bana

hımm benim hafıza biraz kıttır ben hatırlayamadım:26: birazdan eşim yatalım der 1 oluyo nerdeyse kalktım bugün cin gbyim halaaaama bensizde yatmaz işe gitcekmiş yarındaohh pazar keyfi yaparım

kızlar hadi dertleselimm sesiniz cıkmıyorr...
Dertleşelim canım

İyi etmişsin rahatlamışsındır biraz.Ama senin sağlığında herşeyden daha önemli bunuda unutmaSağlık gittimi geri gelmezSen kendinin psikoloğu ol Allah'a sığın duanı et sabır et Allah büyüktür yardım eder

zaten inancım olmasa nasıl dayanayım canım namaz kurana sarılıyoruzz hatimleree başka türlü nasıl dayncanda psikoloji bikere bouldumu düzelmiyo işte takmıyorum desende takıyosun takmıyorum güya ama kimseyle görüşmeyeyim hep yanlız kalayım işte asıl buymuş kötü olan eşimi bile istemiyorum geldilermi iyi değilim yani farkındayım bakıcam tedavisini olucam

Az önce misafirlikteydik bizde.Karı koca görüştüğümüz samimi arkadaşlarımız var.2.Bebekleri olmuştu 2 aylık şuan.Hiç bırakmadım bebeği kucağımdan desem yeridir.Arkadaşımda uykusuz yorgun gaz sorunumu ne varmış bebeğin.Annelik böyle olsa gerek.Dua ediyor benim için seninde olsun inşallah diye inşallah dedimSular kesikkkkYarında yokmuş susuzluk kötü yaAllah tan damacanada su var yedekte

özel msjların doluymuş silsene kıss yollayamadım

ay evit sular kesikk wc çok sorun oluyo alışkın değilim benim çeşme hep açık olcekk öff bi günde yoruldum abdest almak bılaşıkları durlayıp makinaya koymak cok zor öyle bide kapımızın önünde artijen su var olmayanlar nabsın taşıma suyla değirmen dönmüyo işte

Tamam canım bilmiyordum dolu olduğunu bakayım hemenEvet susuz hiçbişey olmuyor.Allah kimseyi susuz aç bırakmasın

ay kızlar malesef bizdede su yok delircem doktor bugünede ilişki vermişti mecbur yapcaz banyoda problem şimdii:) haksever bu arada sen nerde oturuyorsun

ay kızlar malesef bizdede su yok delircem doktor bugünede ilişki vermişti mecbur yapcaz banyoda problem şimdii:) haksever bu arada sen nerde oturuyorsun

Yarında akşama kadar yokmuşHımm o zaman napıcan canım bugünü kaçırma banyo problem evet haklısın ama doktorda demişse fedakarlık etmek gerek bazı şeylerdenİnşallah hamile kalırsınBu arada tedavine ne zaman başladın.Yani neden dolayı olmadı?:44:

ben çifte havuzlarda oturuyorum merinostan az aşagısı osmangazi:))

2.ay klomen kullanalı 3aydır doktora gidiyorum 1bucuk ay kanamam dinmeyince ilişkiden sonra hep kan gelince gittim iyikide gitmişim rahim duvarım aşırı kalınlasmıs adetle birlkde inceldi biopsi falan demişti doktor ama gerek kalmadı cok şükür ondan sonra klomene basladım 3bucuk yıldır bi defa bile korunmadım ama olmadı hep korktum doktora gitmekten keske daha önce gitseymişim bi ara eşimin sperm sayısı yetersizdi varikosel dediler ama elle hissedilmeyince değil dediler sonra yükseldi cok şükür cok kilo aldım polikistik dedi doktor adetlerm düzensizdi insilün direncimde problem varmıs hersey var işde
doktor 4ay klomen deniycez olmazsa rahim filmi daha sonra da asılama dedi insallah hayırlısıyla olur.
cok yazdım canım kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…