29 yaşındayım canım ben.Önceden çalışıyordum bir kaç aydır çalışmıyorum evdeyim.Sen kaç yaşındaydın çalışmıyorsun sanırım değilmi?
2.ay klomen kullanalı 3aydır doktora gidiyorum 1bucuk ay kanamam dinmeyince ilişkiden sonra hep kan gelince gittim iyikide gitmişim rahim duvarım aşırı kalınlasmıs adetle birlkde inceldi biopsi falan demişti doktor ama gerek kalmadı cok şükür ondan sonra klomene basladım 3bucuk yıldır bi defa bile korunmadım ama olmadı hep korktum doktora gitmekten keske daha önce gitseymişim bi ara eşimin sperm sayısı yetersizdi varikosel dediler ama elle hissedilmeyince değil dediler sonra yükseldi cok şükür cok kilo aldım polikistik dedi doktor adetlerm düzensizdi insilün direncimde problem varmıs hersey var işde
doktor 4ay klomen deniycez olmazsa rahim filmi daha sonra da asılama dedi insallah hayırlısıyla olur.
cok yazdım canım kusura bakma
hep ahmet beye gittim ilk kez tedavi oluyorum bebek istiyorum diye hiç gitmemiştim daha önce enfeksiyon için gitmiştim ozmanda demedi ama bu sefer dedi 4ay deneyelim olmazsa rahim filmi dedi korkuyorum rahim filminden acılı bi işlem deniliyor fiyatı nekadar acaba biliyormusun
Geçmiş olsun canım.Bende evlendiğimden beri korunmadım pko olduğumu bildiğim için gebeliğin zor olabileceğini duymuştum.Sendedemi pko var?Bu pko çağımızın hastalığı haline geldi zaten.Kimse sorsam pkolu .Ve özellikle bizim yaş grubumuzdakilerde fark ettiyseniz2.ay klomen kullanalı 3aydır doktora gidiyorum 1bucuk ay kanamam dinmeyince ilişkiden sonra hep kan gelince gittim iyikide gitmişim rahim duvarım aşırı kalınlasmıs adetle birlkde inceldi biopsi falan demişti doktor ama gerek kalmadı cok şükür ondan sonra klomene basladım 3bucuk yıldır bi defa bile korunmadım ama olmadı hep korktum doktora gitmekten keske daha önce gitseymişim bi ara eşimin sperm sayısı yetersizdi varikosel dediler ama elle hissedilmeyince değil dediler sonra yükseldi cok şükür cok kilo aldım polikistik dedi doktor adetlerm düzensizdi insilün direncimde problem varmıs hersey var işde
doktor 4ay klomen deniycez olmazsa rahim filmi daha sonra da asılama dedi insallah hayırlısıyla olur.
cok yazdım canım kusura bakma
yok canım calısmıyorum 23 yasındayım eşimde 34
hımm tamam o zmanrahim filmini hiç araştırma yanlız beni dinle hiç bişey yok ben netten araştırdım ayılanlar bayılanlar ödüm kopmuştu bide giydirdiler amiliyat önlügü buz gb ameliyathane üstünde bişi kalmıyo ödüm koptu bi titreme bi ağlama tutamıyorum kendimi korkudan baharda yaptırdım ben anestesiziz 145 ti sanırım ağladığımı utandım valla doktor dedi ne ağlıosun bişi yapmadan deidm tutamıyorum korku geldi benim çocum bile acımadan ağlamaz ayıp dediydi bide azar işittiydim aa ğağladıgıma utandım hiç acımadıki dedim bittimiki olduda bitti maşallah dedi hiç korkma tüpler açıksa acımıyomuş snaırım ben hiç acı olmadı sadece aleti falan görünce ürktüm hissettim aam dogurmayı düşünüyoruz bu kadarınada dayanamıcaksak pes yani hiç korkma yani hiç krkulcak bişi yok
hep ahmet beye gittim ilk kez tedavi oluyorum bebek istiyorum diye hiç gitmemiştim daha önce enfeksiyon için gitmiştim ozmanda demedi ama bu sefer dedi 4ay deneyelim olmazsa rahim filmi dedi korkuyorum rahim filminden acılı bi işlem deniliyor fiyatı nekadar acaba biliyormusun
Geçmiş olsun canım.Bende evlendiğimden beri korunmadım pko olduğumu bildiğim için gebeliğin zor olabileceğini duymuştum.Sendedemi pko var?Bu pko çağımızın hastalığı haline geldi zaten.Kimse sorsam pkolu .Ve özellikle bizim yaş grubumuzdakilerde fark ettiysenizBen endokrine de gidiyordum hormonlarımın kontrolü için.Bir ara tsh yüksek çıktı gibi çünkü diyetisyene gittiğim halde kilo yavaş veriyordum sonra durdu kilo vermem.Bu tiroitten kaynaklı olduğu düşünüldü.Neyseki tsh okadar yüksek değildi ilaç kullandım.Prolaktinde yükseliyordu benim pkodan dolayı onun içinde ilaç kullanıyorum.Şuan glifor ve prolaktin için hafif dozda bir ilaç yazdı doktor onları hergün kullanıyorum.Tam tedaviye klomene geçecekken eşime spermiyogram testi yaptırmıştık.Onda bazı değerler düşük çıktı.Onun içinde üroloğa gittik özeldeki doktor varikosel dedi.Devletteki doktorda varikosel olmayabilir ultrason çektirsin dedi.Bizde bu hafta içi ultrason çektireceğiz.Bizde böyle canım.Henüz klomen hiçbişey kullanmadım yani.Allah aratmadan hepimize nasip eder inşallah.Yaşınız çok geçmiş değil.Olur inşallah.
hepmi ameliyathanede yapıyorlarmıs herzman ameliyat önlüğü giyiliyormusmu ayy korktum bile az detaylı anlatsana benim fobim var ameliyathane fobisi muayenehanede yapmazmı ahmet bey yapılmıyormu
Bende rahim filmi çektirmedim.Fakültede tedavi görüyorum ama tahlil vs daha çabuk çıksın diye dışardan yaptırdık bazı şeyleriSen fakülteye gitmeyi düşündünmü peki?Ordada güzel ilgileniyorlar.Rahim filmi abartılıcak birşey değil canım korkmana gerek yok.
doktor bize dediki elle hissedilmeyen varikosel varikosel değildir dedi biz eşim için 4tane doktor gezdik herkes aynı söyledi dopler ultroson yaptılar ultrosonda var cıktı ama cok şükür sperm sayısı yüksek doktor sorun yok dedi glifor bende içiyorum 1000 mg 2tane klomenide 3kez içtim bu ay
fakülte biraz yorucu geliyor bana bekliyorsun ordan oraya kosturtuyorlar asistanlar var diye hiç düşünmedm
Evet biraz koşturmacalı ama koşturmadanda bir şey olmuyor açıkçasıAsistanlar var ama bir şey olunca hocalarına hemen soruyorlar.Mesela ben endokrine kaçıncı gidişim bu bana asistan gelmedi hiç Doç.bakıyor çünkü benimki biraz karışık tedavim o yüzden herşeyi asistanlara teslim etmiyorlar.Ama ultrason, vs. olsun baktımki çok geç tarihte veriyorlar dışardan yaptırıyoruz
bende kacayım artık gec oldu işimiz cok :) görüşürz üzülemyin hayırlısı olur insallah ameliyat olunca hemen değerler artıyormus
her gittiğinde farklı doktormu denk geliyor yoksa aynımı hep kadın doğumda yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?