Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

3buçuk yıldır daha rahim filmi çekinmedinmi...bu tedavide ilk yapılması gereken hormon testleri,eşe sperm testi,rahim filmidir geç bile kalmışsın doktorların oyalamış hep belliki

hep ahmet beye gittim ilk kez tedavi oluyorum bebek istiyorum diye hiç gitmemiştim daha önce enfeksiyon için gitmiştim ozmanda demedi ama bu sefer dedi 4ay deneyelim olmazsa rahim filmi dedi korkuyorum rahim filminden acılı bi işlem deniliyor fiyatı nekadar acaba biliyormusun

hımm tamam o zman rahim filmini hiç araştırma yanlız beni dinle hiç bişey yok ben netten araştırdım ayılanlar bayılanlar ödüm kopmuştu bide giydirdiler amiliyat önlügü buz gb ameliyathane üstünde bişi kalmıyo ödüm koptu bi titreme bi ağlama tutamıyorum kendimi korkudan baharda yaptırdım ben anestesiziz 145 ti sanırım ağladığımı utandım valladoktor dedi ne ağlıosun bişi yapmadan deidm tutamıyorum korku geldi benim çocum bile acımadan ağlamaz ayıp dediydi bide azar işittiydim aa ğağladıgıma utandım hiç acımadıki dedim bittimikiolduda bitti maşallah dedi hiç korkma tüpler açıksa acımıyomuş snaırım ben hiç acı olmadı sadece aleti falan görünce ürktüm hissettim aam dogurmayı düşünüyoruz bu kadarınada dayanamıcaksak pes yani hiç korkma yani hiç krkulcak bişi yok

Geçmiş olsun canım.Bende evlendiğimden beri korunmadım pko olduğumu bildiğim için gebeliğin zor olabileceğini duymuştum.Sendedemi pko var?Bu pko çağımızın hastalığı haline geldi zaten.Kimse sorsam pkolu .Ve özellikle bizim yaş grubumuzdakilerde fark ettiysenizBen endokrine de gidiyordum hormonlarımın kontrolü için.Bir ara tsh yüksek çıktı gibi çünkü diyetisyene gittiğim halde kilo yavaş veriyordum sonra durdu kilo vermem.Bu tiroitten kaynaklı olduğu düşünüldü.Neyseki tsh okadar yüksek değildi ilaç kullandım.Prolaktinde yükseliyordu benim pkodan dolayı onun içinde ilaç kullanıyorum.Şuan glifor ve prolaktin için hafif dozda bir ilaç yazdı doktor onları hergün kullanıyorum.Tam tedaviye klomene geçecekken eşime spermiyogram testi yaptırmıştık.Onda bazı değerler düşük çıktı.Onun içinde üroloğa gittik özeldeki doktor varikosel dedi.Devletteki doktorda varikosel olmayabilir ultrason çektirsin dedi.Bizde bu hafta içi ultrason çektireceğiz.Bizde böyle canım.Henüz klomen hiçbişey kullanmadım yani.Allah aratmadan hepimize nasip eder inşallah.Yaşınız çok geçmiş değil.Olur inşallah.
yok canım calısmıyorum 23 yasındayım eşimde 34

hepmi ameliyathanede yapıyorlarmıs herzman ameliyat önlüğü giyiliyormusmu ayy korktum bile az detaylı anlatsana benim fobim var ameliyathane fobisi muayenehanede yapmazmı ahmet bey yapılmıyormu

Bende rahim filmi çektirmedim.Fakültede tedavi görüyorum ama tahlil vs daha çabuk çıksın diye dışardan yaptırdık bazı şeyleriSen fakülteye gitmeyi düşündünmü peki?Ordada güzel ilgileniyorlar.Rahim filmi abartılıcak birşey değil canım korkmana gerek yok.

doktor bize dediki elle hissedilmeyen varikosel varikosel değildir dedi biz eşim için 4tane doktor gezdik herkes aynı söyledi dopler ultroson yaptılar ultrosonda var cıktı ama cok şükür sperm sayısı yüksek doktor sorun yok dedi glifor bende içiyorum 1000 mg 2tane klomenide 3kez içtim bu ay

hepmi ameliyathanede yapıyorlarmıs herzman ameliyat önlüğü giyiliyormusmu ayy korktum bile az detaylı anlatsana benim fobim var ameliyathane fobisi muayenehanede yapmazmı ahmet bey yapılmıyormu

ben baharda yaptırdım nagihan hanım yaptı ne diyorum benim ödüm koptu korkudan küt gidicem sandım ama sen hiç korkma işte ben yaptırdım sölüyorum hiç acımıyooo gerçekten acısa sölerim cnaım hiç korkma hiçte araştırıp kafanı karıştırma ameliyathanede yapıcaktır herelde medikalde nasıl bilmem ama baharda öyle yaptılar heryerde öyle diyolar...hiça raştırıp kafanı kurcalama abartan kişiler var hiç korma bişi oldu yok önlüğü giyip masaya yatıyosun sonra bacakalarını karnına çekiyosun acıyosun..bi alet var rahmini açmak için bitek onu hissetceksin onu yerleştirip tık diye acıyo ve hiç acıyo dencek bişi degil sonra sırınga gb bişyle ilaçlı su salıyo birden ve röntgen çeker gb fotoraflarını cekiyo 10dakka sürmüyo 2dakak diyim yani hiçbişi yok hiç korkma

fakülte biraz yorucu geliyor bana bekliyorsun ordan oraya kosturtuyorlar asistanlar var diye hiç düşünmedm

Benim eşim muayene oldu canım doktor varikosel var solda dedi.Sperm sonucundaki bazı değerler düşük çıkınca fakültedeki doktor bizi üroloğa yönlendirdi.Sperm sayısında sorun olmasaydı belki banada klomen aşılamaya geçilecekti vardır bundada bir hayırBende glifor 1000 mg lık 2 defa içiyorum.Şimdi ikinci bir sperm testi yaptırmak lazımmış ultrason ve ikinci teste göre ameliyat olup olmayacağını söyleyecekler.Fakültedeki doktor aşılama için yeterli demişti.Ama bizde öğrendikki varikosel olunca hamile kalındığı zaman Allah korusun düşük tehlikesi çocukta zeka geriliği vs sorunlar çıkıyormuş.Çünkü sperm kaliteli olmuyor öyle olunca.Oyüzdende bende ameliyat olsun sağlığına kavuşsun istyorum

fakülte biraz yorucu geliyor bana bekliyorsun ordan oraya kosturtuyorlar asistanlar var diye hiç düşünmedm

Evet biraz koşturmacalı ama koşturmadanda bir şey olmuyor açıkçasıAsistanlar var ama bir şey olunca hocalarına hemen soruyorlar.Mesela ben endokrine kaçıncı gidişim bu bana asistan gelmedi hiç Doç.bakıyor çünkü benimki biraz karışık tedavim o yüzden herşeyi asistanlara teslim etmiyorlar.Ama ultrason, vs. olsun baktımki çok geç tarihte veriyorlar dışardan yaptırıyoruz

bende kacayım artık gec oldu işimiz cok :) görüşürz üzülemyin hayırlısı olur insallah ameliyat olunca hemen değerler artıyormus

her gittiğinde farklı doktormu denk geliyor yoksa aynımı hep kadın doğumda yani

bende kacayım artık gec oldu işimiz cok :) görüşürz üzülemyin hayırlısı olur insallah ameliyat olunca hemen değerler artıyormus

Tamam canım bende çıkıyorum:)Görüşürüz hepimiz için hayırlısı olsunİnşallah artar.İyigeceler

her gittiğinde farklı doktormu denk geliyor yoksa aynımı hep kadın doğumda yani

Bu çocuk tedavisi için fakültede tüp bebek bölümü var oarası bakıyormuş.Tüp bebek için değilde bu tür tedavilere hepsine bakıyorlarmış.Bazen doktor değişebiliyor.Kadın doğum çocuk tedavisine bakmıyor.Normal hastaık gebelik onlara bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…