anladım canım cok saolll öpüyorum sizi cok memnun oldum tanıstığımıza
kızlar herkes gezmelerde heralde kimse bişey yazmamıs
Merhaba canım diğer arkadaşları bilmem ama ben bugünü evde geçirdim.Hatta kayınbabam aradı eşimi gelin gezmeye gidelim diyede çıkmadık bugün.Kırmızı biber közledim donduruya attım onla uğraştım.Yarında turşu yapmayı düşünüyorum.Her sene yapmazdım.Çok yenmez diye bu sene heves ettim yapayım dedim Sen nasılsın nasıl geçti bugün?
iyi yapmıssın canım kısın yemesi güzel olur bende gezdim sular yok diye kahvaltıyı dısarda yaptık kafam dağıldı biraz sonrada mudanyaya gittik ama gitmez olaydık 1saat sürdü yol trafik cok yoğundu yoruldum cok gezdim sende yorulmussundur
çok teşekkür ederim arkadaşlar çok şükür eşimle biraraya gelebildik Allah hiçkimseyi ayrı bırakmasın zor oluyor bir saatide bin saatide hele sonunu görememek ne diyelim Rabbim yüzümüze güldü....
kızlar benim beynimi bu aralar bir öğrencim meşgul ediyor hikayaesini anlatayım kısaca vanda aynı sitede oturdugumuz bir bir öğretmen arkadaşımızda bursaya atandı eşi bursalı 2 çocugu var birisi otizmli 6yaşında özel eğitime gidiyor ve kaynaştırma öğrenci olarak bana gelmeye başlayacak pzt itibaren ve ben korkuyorum çünkü otizmli öğrencileri pek çok öğretmen istemeyebiliyor onlarda tanımadıgımız biriyle olacağına sana güveniyoruz dediler bende teorikte bilgim oldugunu ama daha önce farklı engellerde kaynaştırma öğrencim oldugunu daha önce hiç otizmli öğrencim olmadıgını söyledim kararını verirken bunu göz önünde bulundurması için ama öyle birşey ki bu aile yaşça bizden büyükler ama eşiminde benimde hayranlıkla görüştüğümüz bir aile ve çocukları hayatın anlamı öyle çırpınıyorlarki onun için ve banada çok güveniyorlarbenim korkumda onları incitmek sizde bilirsiniz çocugunda her hangi bir problem olan aileler yaralı bir kuş gibi oluyor herkesten her yeni bir bilgiden medet umuyorlar ama bizlerde insanız ne bileyim tavrımdam hal hareketlerimden onları incitecek birşey yaparım diye korkuyorum sonuçta kalabalık bir sınıfım var ve herkesin çocugu çok kıymetli bu konuda onun tarafsız değilde bir anne gözüyle bakacağını göz önünde bulunduruyorum ve çocugunu çok seviyorum böyle şefkat merhamet duyguları çok ağır basıyor ben elimden gelenin fazlasını yaparım çocuguna faydalı olacağına eminim ama bilmiyorum içimde büyük bir çaresizlik var sanırım arkadaşımın oğlu oldugu için ona herhangi bir öğrenci değilde kendi çocugum gibi görüp bu durumunada çok üzülüyorum içim gidiyor nerden başladım konuya nasıl gittim cümlelerimi toparlayamıyorum ama Rabbim evlatlarımıza sağlık huzur verir inşallah özel eğitime ihtiyaç duyan tüm çocuklar bir melek ve onların anneleride seçilmiş bir melek keşke herkesi mutlu edebilsem
sıkma canını bu kadar herşey olur,piskologmu yok başka boşver bundada vardır bir hayır,,
merinos olsun hayatım sen iste:))
bu akşam konuştuk görümcemle çeyiz işini, büyük ihtimal pazara dedi,ama şöyle bir durum var eskişehirdeki görümcem cumadan gelecekmiş,
artık onunla gelriiz:))
yeni gelenler hoşgeldiniz,
bugün bizim gün açılışımızın biri başlamış bulunmakta
anneciğim geldi oğluma bakmak için,malum çocuk dolu bulaşmasın dedim antibiyotik kullanıyoruz neticede.
havada yağmurluydu bugünn ohhh mis misss
Merhaba Arkadaşlar topik çok ilerlemiş Maşallah muhabbetler güzel dönmüş :))
Yine yorgun bir hafta sonundan çıktım :) Bu günlerimize şükür.
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız Hoş geldiniz Sefa verdiniz :)
Buluşmaya katılım isteğiniz beni çok sevindirdi konuyu açınca kimsenin ilgi göstermeyebileceğini de düşünmüştüm fakat Beni yanlız bırakmadınız Canlarım.
Haksever Özellikle sen gelebilirsen çok şaşıracağım vede sevineceğim çünkü biliyorum ki kolay kolay gelmedin o buluşmaya. İnşallah gelebilirsin canım benim.
ŞİMDİİİİİİİİİ..... KIZLAR KAÇ KİŞİ OLACAĞIZ :) Kaderim ve ablacığı, Bahar, Bebek, Haksever(inşallah) ve komşusu Ben (belki Ablam) 8 kişimiyiz?. Bu kadarcıkmıyız. :))))) HAdi kızlar Zorlayalım Şansları.... Semiha Seni de görmek isterdik aramızda. Gelmez misin? hiç sesin çıkmıyor. Maymis seninde taşınma Telaşın var biliyorum ama belki buluşma yeri evine yakın olursa belki birazcık uğrarsın he :)))
Birde NEREDE BULUŞALIM?
ewt canım siz yeri ayarlayın bellimi olur sürpriz yapabilirim. (herksten önce ben gidermişim hehe)
koşturmaca bir hafta geçirdim vedee geldimmmmmm..Sevcan, Kaderim,Haksever,Semiha dünden beri yokluğunuz belliSevcancığım dün giremedin tatil olunca kulaklarını çınlattım bilmem çınladımı .Semiha sende yoksun kaç gündür iyisindir umarım
günaydınnnGünaydın kızlar :)
canım benim göürümce çeyiz günüde gelebilirmiş inşallah öyle olurr ve yanlız gelriimMerhaba Arkadaşlar topik çok ilerlemiş Maşallah muhabbetler güzel dönmüş :))
Yine yorgun bir hafta sonundan çıktım :) Bu günlerimize şükür.
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız Hoş geldiniz Sefa verdiniz :)
Buluşmaya katılım isteğiniz beni çok sevindirdi konuyu açınca kimsenin ilgi göstermeyebileceğini de düşünmüştüm fakat Beni yanlız bırakmadınız Canlarım.
Haksever Özellikle sen gelebilirsen çok şaşıracağım vede sevineceğim çünkü biliyorum ki kolay kolay gelmedin o buluşmaya. İnşallah gelebilirsin canım benim.
ŞİMDİİİİİİİİİ..... KIZLAR KAÇ KİŞİ OLACAĞIZ :) Kaderim ve ablacığı, Bahar, Bebek, Haksever(inşallah) ve komşusu Ben (belki Ablam) 8 kişimiyiz?. Bu kadarcıkmıyız. :))))) HAdi kızlar Zorlayalım Şansları.... Semiha Seni de görmek isterdik aramızda. Gelmez misin? hiç sesin çıkmıyor. Maymis seninde taşınma Telaşın var biliyorum ama belki buluşma yeri evine yakın olursa belki birazcık uğrarsın he :)))
Birde NEREDE BULUŞALIM?
hadi bakalım süprizlere açığızz:)ewt canım siz yeri ayarlayın bellimi olur sürpriz yapabilirim. (herksten önce ben gidermişim hehe)
koşturmaca bir hafta geçirdim vedee geldimmmmmm..
günaydınnn
canım benim göürümce çeyiz günüde gelebilirmiş inşallah öyle olurr ve yanlız gelriimmerinos olabilir haksevercik için:)
özdilek olabilir,kent meydanıda olabilir fakat hiç sevmiyorum orasını çok kalabılk oluyor:)) canım senin 6.etapmıydı ben seni alırım ordan gideriz..
hadi bakalım süprizlere açığızz:)
Ayy Allah gönülüne göre versin o zaman şekercim :)
Çok teşekkür ederim Ayfer :) Olabilir beraber gitmek adına, bizde de araba var, bende az çok kullanıyorum ama yoğun trafiğe çıkmadım diyebilirim... Hatta o günde bime kadar gelirim arabayla oradan minübüse binerim diyordum.
Ben Yıldırım 3 teyim canım. bimden dümdüz aşağı indiğinde çevre yoluna çıkan yol üzerinde soldaki site. Tanışalım kaynaşalım :) bir gün beklerim evime de.
Ben sizin oraya da çıkabilirim, bimin önünde buluşuruz :)))
gidebileceğimiz mekanlar şunlar olabilirmi,fikir vermek için yazıyorum,,
korupark, asmerkez, merinos,anatolyum,özdilek, botanik parkı olursa arda bayram eder:)
size hanginler uygun yazın bizde ona göre kararlaştıralım..
oylama başlasınnnnnnnnn:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?