- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
sitenin ismimi yıldırım?
o taraflarda ninet sitesimiydi ne orayı biliyorum alibostancı evlerini biliyorum,
yüksek oba ordada vardı orayıda bulurum olmadı yıldırım sitesi diye sorarım,
sen kall ben gelecemmm:))
Canım pardon yaa daha önce söylemiştim diye şimdi yazmadım bizim de Ali Bostancı Yıldırım 3 sitesi.
Bim var işte aşağısında cami var sonra Yüksek oba En sonunda biz varız canım :)
Açık adres oldu anlayanlarda buyursun gelsin.
Bu arada tellerimizi verelim birbirimize :) özelden tabisiiii....
GünaydınnGünaydın kızlar :)
MerhabaMerhaba Arkadaşlar topik çok ilerlemiş Maşallah muhabbetler güzel dönmüş :))
Yine yorgun bir hafta sonundan çıktım :) Bu günlerimize şükür.
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız Hoş geldiniz Sefa verdiniz :)
Buluşmaya katılım isteğiniz beni çok sevindirdi konuyu açınca kimsenin ilgi göstermeyebileceğini de düşünmüştüm fakat Beni yanlız bırakmadınız Canlarım.
Haksever Özellikle sen gelebilirsen çok şaşıracağım vede sevineceğim çünkü biliyorum ki kolay kolay gelmedin o buluşmaya. İnşallah gelebilirsin canım benim.
ŞİMDİİİİİİİİİ..... KIZLAR KAÇ KİŞİ OLACAĞIZ :) Kaderim ve ablacığı, Bahar, Bebek, Haksever(inşallah) ve komşusu Ben (belki Ablam) 8 kişimiyiz?. Bu kadarcıkmıyız. :))))) HAdi kızlar Zorlayalım Şansları.... Semiha Seni de görmek isterdik aramızda. Gelmez misin? hiç sesin çıkmıyor. Maymis seninde taşınma Telaşın var biliyorum ama belki buluşma yeri evine yakın olursa belki birazcık uğrarsın he :)))
Birde NEREDE BULUŞALIM?
Benim için uygun olanları söylüyorum.
Hava sanırım sıcak olacakmış açık hava bir yerde de buluşulabilir... Son baharın son açık hava gezisi olabilir belki hepimiz için.
*MERİNOS (haksevercim gelebilsin diye) kızlar hepimiz için ortak nokta dedik ama, bu hayat memak meselesiHaksever hazır kandırmaya çalışıyorken bari yer konusunda ona Yardımcı olalım dimi :))
*Botanik.
*Anatolyumda olur orada oyun parkı var.
:)))
herkes yazsın uygun olan yerleri kızlar :)
biliyorum orayı opete giderken önünden geçiyorum,,şimdi oldu:)
Günaydınn
MerhabaEvet sohbet koyu oldu biraz sağlıktan şundan bundan konuştuk işte Arkadaşlar ben de heryeri çok iyi bilmiyorum.Ve mudanyadan geleceğim ona göre herkezin gelebileceği bir yer olsun bencede
Merinos yada kültürkpark olabilir.Kaderimin dediği gibi kapalı mekanda buluşulacaksa korupark vs olabilir.Ben botanik parka hiç gelmedim bilmiyorum tam olarak burdan nasıl gelinir?
Canım o dediğim arkadaş bayadır girmiyor rumuzunu unuttum:)))Özelden mesaj atmıştı silmişim mesajlarıda.Ama ismi Aylin oda ben gibi pkolu:)Geçende aramıştı bahsettim oda olur hatta gün de yapalım demiştiBahar27 Bu arada sen kiminle geleceksin kız :) Rumuzu ne arkadaşının? biz tanıyormuyuz?
koşturmaca bir hafta geçirdim vedee geldimmmmmm..
günaydınnn
canım benim göürümce çeyiz günüde gelebilirmiş inşallah öyle olurr ve yanlız gelriimmerinos olabilir haksevercik için:)
özdilek olabilir,kent meydanıda olabilir fakat hiç sevmiyorum orasını çok kalabılk oluyor:)) canım senin 6.etapmıydı ben seni alırım ordan gideriz..
hadi bakalım süprizlere açığızz:)
Botanikte zor bir yerde değil Garajdan minübüsler var sürekli. Ama tabi senin ve Bebek arkadaşımız için gelmek biraz meşakatli olur.
O zaman Merinos mu desek ne yapalım :) Birde hava durumu bu belli olmaz merinosta kapalı mekan var mı acaba kızlar.
bence merinos diyelim kimseye haksızlık olmasın:))
kapalı mekan olarak hayat lokantasını biliyorum..
Zor olduğu için değilde bana burdan ters oluyor orası.Merinosa bile metrodan inip yürümem lazım ama sorun değil benim için.Benim fikrimi sorarsanız öncelikle tanışma adına kapalı bir mekanda buluşup birşeyler yenilip içilirdi.Samimiyet ilerlerse parkta vs piknikte olabilirdi ileride.Merinosdada cafeler var sanırım değilmi?Kültürparkta güzel orayıda beğeniyorum ama çoğunluk ne derse bana uyar çok ters biryer olmadıktan sonra
Orda nikaha gitmiştik bizdeAaa evet hayat lokantasını bende biliyorum nikah salonunun orada.
Çay vs içebilmek içinde kafeterya gibi bir yer de var gölün orada. Şimdi aklıma geldi.
Merinosta da cafe var evet birşeyler içilebilir orada da.
İnşallah benim kız durur vallahi ben buluşma buluşma dedim sonra beni topa koymayasınız :)
Baharcım eğer merinos parkı senin için ve diğer arkadaşlar için ( Özge, Bebek(adını bilmiyorum))
uygunsa orasına ok verelim sonrasında da buluşma saatini kararlaştırırız.
semiha ne yazdı bakayım dedim,gelecekmi buluşmaya diye,
okuyup çıkmış
bence merinos diyelim kimseye haksızlık olmasın:))
kapalı mekan olarak hayat lokantasını biliyorum..
sizleri boşladım bu aralar
ama ne yapayım kendi telaşemden sizleri unuttum.
kafam bir ton.
buluşmada konuşur anlatırım biraz...
Hoşgeldingeldim geldim kızlar
bu haftaki işlerimi planlamadan sizlere net birşey demek istemedim.
geleceğim tabiiiki
kambersiz düğün olur mu hiç :)
benim eşim öyle şeylere çok karışmaz demeyeyim hatta hiç karışmaz
akşam bahsettim bende
sen bilirsin dedi...
kısmetse c.tesi günü aranızdayım...
Gelirsen bekleriz canımmerinos derseniz ben gelebilirsem banada uyar kızlar. umarım gelirim.
canım neler yaptın varmı gelişme. bizim teslimat gecikti gene heralde 10 ekimi bulacak. şimdide doğalgazı bekleyeeğiz. evden eve buldunmu. sizin ev nerdeydi canım bu arada.
sizleri boşladım bu aralar
ama ne yapayım kendi telaşemden sizleri unuttum.
kafam bir ton.
buluşmada konuşur anlatırım biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?