Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

oo ne anlayışlı eşin varmış senin bakim
benimkide karışmaz, izin almam ama söylerim biryere giderken,
evden çıkarken her daim haberdar ederim kendilerini,,öyle istiyor haspammm

saat olarakta 1:30 iyimi

ayyy yüzümdeki gülümsemeyi görmeniz lazım :)))))

oo ne anlayışlı eşin varmış senin bakim
benimkide karışmaz, izin almam ama söylerim biryere giderken,
evden çıkarken her daim haberdar ederim kendilerini,,öyle istiyor haspammm

saat olarakta 1:30 iyimi

benim eşimde hiç karışmaz. Ama bende söylemeden gitmem.

Saat uygun benim için.
Bu durumda
Saat 13:30 MERİNOS PARKI.
İtirazı olan.

Ayy sizleri seviyorum....
İnşallah güzel bir gün geçiririz.

benim eşimde hiç karışmaz. Ama bende söylemeden gitmem.

Saat uygun benim için.
Bu durumda
Saat 13:30 MERİNOS PARKI.
İtirazı olan.

Ayy sizleri seviyorum....
İnşallah güzel bir gün geçiririz.

Tabi canım söylemeden gidersek ne olur sonra:18:Saat ve yer olarak benim içinde uygun itirazı olan yoktur herhalde
Sevgi karşılıklı arkadaşımİnşallh güzel geçer ve devamı gelir

Yoklama alıyorum.

kaderim
Bahar27
Bebek
Semiha
Maymis.
Ve ve ve Haksever...
Ben

Gruptan bu kadarız ekstralar misafirler olabilir.

29 Eylül Cumartesi Saat 13:30 Yer merinos parkı.
Almira kapısı mı olsun yoksa Uludağ ilköğretim okulu tarafındaki kapı mı? kızlar.

Son düzenleme:

hiç bilgim yok aynı yere çıkmıyormu?

Ben tek kapı var sanıyordum Arabayla geldiğimiz için fark etmedim ben.Merinosta inaceğim metrodan ordan hangi kapıya gelmem uygun olur o dediğiniz kapı nerede

Ben tek kapı var sanıyordum Arabayla geldiğimiz için fark etmedim ben.Merinosta inaceğim metrodan ordan hangi kapıya gelmem uygun olur o dediğiniz kapı nerede

İkisi de yakın sayılır birbirine.
Uludağ ilköğretimin oradaki kapıda Buluşalım.

Sen de merinos istasyonunda inersin (hatta Bebekle buluşup beraber gelsenize oda emek taraflarında) aşağı yürürsün. Etibank tarafından sağa döneceksin yani Gençosman Ptt caddesi oluyor oradaki kapı.

Son düzenleme:
Maymis Semiha Sizlerde biliyosunuz inşallah Merinosun alt kapısını zor olmaz umarım sizler içinde.

Haksever zaten biliyor. ona daha yakın.

canım neler yaptın varmı gelişme. bizim teslimat gecikti gene heralde 10 ekimi bulacak. şimdide doğalgazı bekleyeeğiz. evden eve buldunmu. sizin ev nerdeydi canım bu arada.

hayır Maymis hiçbir gelişme yok.ayın 15 inde gitmiştim.ay sonu teslim demişlerdi.şimdi bayrama yetiştirmeye çalışacağız diyorlar.ev içinde sadece badana,fayanslar kapılar hazır.geri kalanı olacak inşallah...doğlagazı bekleyeceğiz derken nasıl yani anlayamadım?
nakliye konusunda bir kaç yer aradık.900 isteyen bile oldu.ben evimden çoğu eşyamı götürmeyeceğim.şu anlık 1 salon takımı birde yatak odam var onda bile gardolabım eksik.eşyalar bu kadar azken bile fiyatlar çok yüksek geliyor bana..en son ulus nkl aradım.kuzenimde onla taşımıştı eşyalarını.400 e taşırız dediler...

merhaba kızlar nasılsınız ben bir kaç gündür giremedim topiğe buluşma yeri belli olmuş gelmek isterim ama dün oğlum hasta oldu sabah akşam iğne verdi doktor iyileşirse o güne kadar inşallah gelirim.

Maymis Semiha Sizlerde biliyosunuz inşallah Merinosun alt kapısını zor olmaz umarım sizler içinde.

Haksever zaten biliyor. ona daha yakın.

gelirim gelirim kısmetse.
merinos yakın zaten bize...
kızımı bırakabileceğim kimse yok.
olmazsa bisikletiyle getiririm onu.
turlasın dursun :)

Anladım canım teşekkür ederim İyi olur dediğin gibi Bebekle telefonlaşıp emek istasyonunun orda buluşup beraber gelebiliriz.Ben mudanya minibüsüne binip emeğin orda inerim o zaman.Orayada metro durağı yapıldı biliyorsunuzdur

Maalesef verdikleri tarihlere hiç uymuyorlar hep öteleniyor.
Allah yardımcınız olsun şimdi hem kredi hem kira çok zor, ama sürekli arayın Semiha sıkıştırın.
Ayrıca 400 uygunmuş. Ama iyi mi nakliye şirketi.

merhaba kızlar nasılsınız ben bir kaç gündür giremedim topiğe buluşma yeri belli olmuş gelmek isterim ama dün oğlum hasta oldu sabah akşam iğne verdi doktor iyileşirse o güne kadar inşallah gelirim.

geçmiş olsun.acil şifalar...

dediğim gibi kuzenim hamitler tokiye taşınmıştı bu şirketle.
memnun kalmıştı.bir şikayet duymadım kendisinden.
eşyalarımı tek tek saydım nerdeyse adama
ondan sonra bu fiyatı verdi.
gerçekten eşyam çok az...

Merhaba teşkler iyiyim.Allah iyilik versin, sizede geçmiş olsun bekleriz buluşmaya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…