Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
gelirim gelirim kısmetse.
merinos yakın zaten bize...
kızımı bırakabileceğim kimse yok.
olmazsa bisikletiyle getiririm onu.
turlasın dursun :)

Bırakma zaten kimseye, bizimkilerle oynar işte, Ayferle bende çocuklarla gelicez rahat vermezler ama olsun onlara da bir değişiklik gerek.

merhaba kızlar nasılsınız ben bir kaç gündür giremedim topiğe buluşma yeri belli olmuş gelmek isterim ama dün oğlum hasta oldu sabah akşam iğne verdi doktor iyileşirse o güne kadar inşallah gelirim.

Çok geçmiş olsun. Çocuk işte mevsimsel değişiklikler etkiliyor.
İnşallah iyileşir de o güne kadar gelebilirsiniz :)

Son düzenleme:

Ateş pahası nakliye şirketleri maalesef
Ama 3 adam + araba tutsanız 400 ü geçer bile Semiha. Uygun yinede.

Semiha Allah kolaylık versin.Gerçekten taşınma işi zor.Bende kiracıyım mudanyaya taşınırken 400 450 civarı taşıtmıştık 2 sene önce.Umarım iyi bir şirket bulursunuz.Kimisi özensiz yapıyor işini çünkü.Ben çıkıyorum kızlar evde işler var.İyi sohbetler size görüşürüz

Bırakma zaten kimseye, bizimkilerle oynar işte, Ayferle bende çocuklarla gelicez rahat vermezler ama olsun onlara da bir değişiklik gerek.

ayyy benim cadımda tam aksine küçüklerle hiç anlaşamıyorrr :):):)

kolay gelsin Pınar

evet evet kendiside öyle dedi zaten.
haklıda yani
sen hangi nakliyeyi kullanmıştın?

biz kendimiz taşıdık canım abimler sağolsunlar tutturmadılar.
Yani abimler, eniştemler eşiminde 2 arkadaşı toplamda 7 adam taşıyıverdiler. Kamyonu da eşimin arkadaşı yolladı :) Allah razı olsun hepsinden.

ayyy benim cadımda tam aksine küçüklerle hiç anlaşamıyorrr :):):)

kolay gelsin Pınar

:)) hadi yaa bakalım nasıl geçecek :) inşallah durur şımarıklar da kaçmayız hemen.

arkadaşlarım geldi cumartesi günü benim kız her zamanki gibi tepemden inmedi zırıl zırıl, onlarda şaşırdılar ama hep böyle niyeyse bizimki, hiç oynamıyor yabancı çocuklarla sonradan ablam geldi de abileriyle oyuna kalktı hanım.

demekki büyükler küçükleri istemiyor,
benim oğlumda malesef alt kattaki komşumun oğlunu hep itiyor çok üzülüyorum
1 yaşında o, bizimki 3e girecek ama abilik taslıyoır..
benimde büyük oğlum kardeşini istemiyor odasına yada kalablık bir ortama girdiğimizde dışlıyor,,
yani küçüklerin kaderi bu demekki..
dünde görümcemler gelmişti 4 yaşında oğlu benimkini itti pat yere,parmağını sıkıştırdı,sırtına yumrukla vurdu vs..
ağamaktan helak oldu

Maymis Semiha Sizlerde biliyosunuz inşallah Merinosun alt kapısını zor olmaz umarım sizler içinde.

Haksever zaten biliyor. ona daha yakın.

biliyorum canım bizede yakın problem yok. bende gelirsem kızımla gelirim canım. daha 11 aylık :)

doğalgaz derken canım tapular verliyor tek tek bu aradada doğalgaz parasını topluyorlar. hepsi bitince başvuru yapılacakmış sonrada açılması beklenecekmiş. miş miş işte bitmiyor bunların miş leri. siz sitedenmi yoksa kendi arasanızamı yaptırıyonuz. neden uzuyor sizinki. ulus nakliyat araştırdıklarımın içinde vardı ve iyi bir firma bence. bende ona sorayım bakiim. neden eşyalarını almıyorsun. yeniledinmi sığmayacaklarmı. ne çok sordum dimi:)

bizde taşırız aslında ama gardolaplar birdaha hayır etmiyor canım ya . sırf yatak odam için tutacağım yani.

neyse kızlar ben kaçar oğlum 4:30da çıkıyor okuldan anca hazırlanıp çıkarız,
yolum uzun:) görüşürüz...

Demek ki hepsinde var. Ama 1 yaşındaki bebekmiş daha yaa annesi nasıl üzülüyordur.
acaba yaparkenki mantıkları nasıl işliyor çocukların Sende üzülüyosundur vurduğu için ama dinlemiyorlar ki.
Sende üzülmüşsündür Ardaya vurunca görümcenin çocuğu

Ablamın oğlu da ara ara çatırmadan benimkine vuruyor. Bir iki dedim yapma diye. 5 yaşında o da. En son perşembe durduk yere sırtına yumruk vurdu kızımın. Artık Ablama söylendim, oda üzülüyor ama çocuk işte.
o gün zaten moralim altüsttü, eve kendimi zor attım, eşimde gece vardiyasındaydı ağladım ağladım. Kendim bakamadığım için. Hep itildiğini düşündüğüm için.
Kızım geliyor sarılıyor cacım annem ağlimaa.... Ben daha çok ağlıyorum. Bin kere özür dilemişimdir herhalde çocuktan.

Son düzenleme:

Benim mobilyaların hepsini eşim sökmüştü bende polar battaniyeyle bantlamıştım bir sorun çıkmadı. Benim bu 3. taşınmamdı en tertipli bunda gittim diğer 2 taşınmamda hallaç pamuğu misali hepsini aceleyle taşıdığımızdan çok ziyan oldu o zaman eşyalar.

bizimkide site canım.ama d.gazı biz açtıracağız.onlar sadece elektrik ve suyu halledecekler.ev içini daha yetiştiremediler ki.140 haneli site 80 i teslim edildi.bizler sırada bekleyenleriz işte.eşyalarımda benim burda Berra ya çocuk odası yoktu ve bu evimde 2+1 di.orasıda öyle.Berra ya genç odası alacağız hepsi o...

benim kızım anlaşamıyor küçüklerle.
büyüklere kendini daha güzel ifade ettiği için isteklerini yaptırab,liyor.
çok şükür ki benim kızımın hiç vurma huyu yok.
sopa yer ama sopa atamaz:):):)
sadece oyuncağını yada eşyasını alsın küçük biri
hemen ağlamaya başlar
ağlar ağlar ağlaaaaaar:)

Bu çocukların bir orta yolu yok herhalde :)))
Belki anasınıfında açılır biraz gözleri Berranın.
Allah bugünlerimizi aratmasın bakalım büyüyünce huyları nasıl olacak :)

Bu çocukların bir orta yolu yok herhalde :)))
Belki anasınıfında açılır biraz gözleri Berranın.
Allah bugünlerimizi aratmasın bakalım büyüyünce huyları nasıl olacak :)

yok yok benimkinin açılmaz sanmıyorum
yaz okuluna göndermiştim.
hiç bir şey farketmedi.
hiç bana çekmemiş aynı babası bu konuda :):):)

yok yok benimkinin açılmaz sanmıyorum
yaz okuluna göndermiştim.
hiç bir şey farketmedi.
hiç bana çekmemiş aynı babası bu konuda :):):)

Bence belli olmaz şimdiden, kişikleri tam oturmadı nihayetinde. Hele bir ergenliği atlatsınlar o zaman belli olur.

Demek senin eşinde sessiz benim eşimde aynen öyle öldürsen adamı gıkı çıkmaz.

Bence belli olmaz şimdiden, kişikleri tam oturmadı nihayetinde. Hele bir ergenliği atlatsınlar o zaman belli olur.

Demek senin eşinde sessiz benim eşimde aynen öyle öldürsen adamı gıkı çıkmaz.

bana karşı arada bir hakkını savunmaya kalksada dışarıya genelde savunamaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…