- 5 Haziran 2010
- 639
- 665
- 208
geçmiş olsun.acil şifalar...
gelirim gelirim kısmetse.
merinos yakın zaten bize...
kızımı bırakabileceğim kimse yok.
olmazsa bisikletiyle getiririm onu.
turlasın dursun :)
merhaba kızlar nasılsınız ben bir kaç gündür giremedim topiğe buluşma yeri belli olmuş gelmek isterim ama dün oğlum hasta oldu sabah akşam iğne verdi doktor iyileşirse o güne kadar inşallah gelirim.
dediğim gibi kuzenim hamitler tokiye taşınmıştı bu şirketle.
memnun kalmıştı.bir şikayet duymadım kendisinden.
eşyalarımı tek tek saydım nerdeyse adama
ondan sonra bu fiyatı verdi.
gerçekten eşyam çok az...
Ateş pahası nakliye şirketleri maalesef
Ama 3 adam + araba tutsanız 400 ü geçer bile Semiha. Uygun yinede.
Bırakma zaten kimseye, bizimkilerle oynar işte, Ayferle bende çocuklarla gelicez rahat vermezler ama olsun onlara da bir değişiklik gerek.
Semiha Allah kolaylık versin.Gerçekten taşınma işi zor.Bende kiracıyım mudanyaya taşınırken 400 450 civarı taşıtmıştık 2 sene önce.Umarım iyi bir şirket bulursunuz.Kimisi özensiz yapıyor işini çünkü.Ben çıkıyorum kızlar evde işler var.İyi sohbetler size görüşürüz
evet evet kendiside öyle dedi zaten.
haklıda yani
sen hangi nakliyeyi kullanmıştın?
ayyy benim cadımda tam aksine küçüklerle hiç anlaşamıyorrr :):):)
kolay gelsin Pınar
Maymis Semiha Sizlerde biliyosunuz inşallah Merinosun alt kapısını zor olmaz umarım sizler içinde.
Haksever zaten biliyor. ona daha yakın.
hayır Maymis hiçbir gelişme yok.ayın 15 inde gitmiştim.ay sonu teslim demişlerdi.şimdi bayrama yetiştirmeye çalışacağız diyorlar.ev içinde sadece badana,fayanslar kapılar hazır.geri kalanı olacak inşallah...doğlagazı bekleyeceğiz derken nasıl yani anlayamadım?
nakliye konusunda bir kaç yer aradık.900 isteyen bile oldu.ben evimden çoğu eşyamı götürmeyeceğim.şu anlık 1 salon takımı birde yatak odam var onda bile gardolabım eksik.eşyalar bu kadar azken bile fiyatlar çok yüksek geliyor bana..en son ulus nkl aradım.kuzenimde onla taşımıştı eşyalarını.400 e taşırız dediler...
biz kendimiz taşıdık canım abimler sağolsunlar tutturmadılar.
Yani abimler, eniştemler eşiminde 2 arkadaşı toplamda 7 adam taşıyıverdiler. Kamyonu da eşimin arkadaşı yolladı :) Allah razı olsun hepsinden.
demekki büyükler küçükleri istemiyor,
benim oğlumda malesef alt kattaki komşumun oğlunu hep itiyor çok üzülüyorum
1 yaşında o, bizimki 3e girecek ama abilik taslıyoır..
benimde büyük oğlum kardeşini istemiyor odasına yada kalablık bir ortama girdiğimizde dışlıyor,,
yani küçüklerin kaderi bu demekki..
dünde görümcemler gelmişti 4 yaşında oğlu benimkini itti pat yere,parmağını sıkıştırdı,sırtına yumrukla vurdu vs..
ağamaktan helak oldu
biliyorum canım bizede yakın problem yok. bende gelirsem kızımla gelirim canım. daha 11 aylık :)
doğalgaz derken canım tapular verliyor tek tek bu aradada doğalgaz parasını topluyorlar. hepsi bitince başvuru yapılacakmış sonrada açılması beklenecekmiş. miş miş işte bitmiyor bunların miş leri. siz sitedenmi yoksa kendi arasanızamı yaptırıyonuz. neden uzuyor sizinki. ulus nakliyat araştırdıklarımın içinde vardı ve iyi bir firma bence. bende ona sorayım bakiim. neden eşyalarını almıyorsun. yeniledinmi sığmayacaklarmı. ne çok sordum dimi:)
bizde taşırız aslında ama gardolaplar birdaha hayır etmiyor canım ya . sırf yatak odam için tutacağım yani.
biliyorum canım bizede yakın problem yok. bende gelirsem kızımla gelirim canım. daha 11 aylık :)
doğalgaz derken canım tapular verliyor tek tek bu aradada doğalgaz parasını topluyorlar. hepsi bitince başvuru yapılacakmış sonrada açılması beklenecekmiş. miş miş işte bitmiyor bunların miş leri. siz sitedenmi yoksa kendi arasanızamı yaptırıyonuz. neden uzuyor sizinki. ulus nakliyat araştırdıklarımın içinde vardı ve iyi bir firma bence. bende ona sorayım bakiim. neden eşyalarını almıyorsun. yeniledinmi sığmayacaklarmı. ne çok sordum dimi:)
bizde taşırız aslında ama gardolaplar birdaha hayır etmiyor canım ya . sırf yatak odam için tutacağım yani.
benim kızım anlaşamıyor küçüklerle.
büyüklere kendini daha güzel ifade ettiği için isteklerini yaptırab,liyor.
çok şükür ki benim kızımın hiç vurma huyu yok.
sopa yer ama sopa atamaz:):):)
sadece oyuncağını yada eşyasını alsın küçük biri
hemen ağlamaya başlar
ağlar ağlar ağlaaaaaar:)
Bu çocukların bir orta yolu yok herhalde :)))
Belki anasınıfında açılır biraz gözleri Berranın.
Allah bugünlerimizi aratmasın bakalım büyüyünce huyları nasıl olacak :)
yok yok benimkinin açılmaz sanmıyorum
yaz okuluna göndermiştim.
hiç bir şey farketmedi.
hiç bana çekmemiş aynı babası bu konuda :):):)
Bence belli olmaz şimdiden, kişikleri tam oturmadı nihayetinde. Hele bir ergenliği atlatsınlar o zaman belli olur.
Demek senin eşinde sessiz benim eşimde aynen öyle öldürsen adamı gıkı çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?