Demek ki hepsinde var. Ama 1 yaşındaki bebekmiş daha yaa annesi nasıl üzülüyordur.
acaba yaparkenki mantıkları nasıl işliyor çocukların Sende üzülüyosundur vurduğu için ama dinlemiyorlar ki.
Sende üzülmüşsündür Ardaya vurunca görümcenin çocuğu
Ablamın oğlu da ara ara çatırmadan benimkine vuruyor. Bir iki dedim yapma diye. 5 yaşında o da. En son perşembe durduk yere sırtına yumruk vurdu kızımın. Artık Ablama söylendim, oda üzülüyor ama çocuk işte.
o gün zaten moralim altüsttü, eve kendimi zor attım, eşimde gece vardiyasındaydı ağladım ağladım. Kendim bakamadığım için. Hep itildiğini düşündüğüm için.
Kızım geliyor sarılıyor cacım annem ağlimaa.... Ben daha çok ağlıyorum. Bin kere özür dilemişimdir herhalde çocuktan.
bizimkide site canım.ama d.gazı biz açtıracağız.onlar sadece elektrik ve suyu halledecekler.ev içini daha yetiştiremediler ki.140 haneli site 80 i teslim edildi.bizler sırada bekleyenleriz işte.eşyalarımda benim burda Berra ya çocuk odası yoktu ve bu evimde 2+1 di.orasıda öyle.Berra ya genç odası alacağız hepsi o...
canım yaaa. işte çalışan annelerin çilesi bitmiyor gerçekten. hep çocuklar akılda kim napıyor nasıl bakıyor. bu duygu insanı yiyip bitiriyor. kim bakıyordu senin kızına. neyseki öyle böyle büyüyüp kendini kurtaracak hepsi. bugünlerde gececek.
hangi mahallede sizin. bizimde teslimler başlamış. ben kavga gürültü 30 eylüle gün aldım. dün gittik. bizimki neredeyse bitmiş. biirtek elektrik düğleri ve kapı kenarları kalmış. diğer dairelerin parkeleri bile yok. kavga gürültü zoraki yaptırıyoz yani. yoksa yüzümüze bakan olmayacak inan. bende selinaya aldım cocuk odası takımı ama yeni eve göndertireceğiz bak resmini ekleyim beğenecekmisin.Eki Görüntüle 516954
canım yaaa. işte çalışan annelerin çilesi bitmiyor gerçekten. hep çocuklar akılda kim napıyor nasıl bakıyor. bu duygu insanı yiyip bitiriyor. kim bakıyordu senin kızına. neyseki öyle böyle büyüyüp kendini kurtaracak hepsi. bugünlerde gececek.
hangi mahallede sizin. bizimde teslimler başlamış. ben kavga gürültü 30 eylüle gün aldım. dün gittik. bizimki neredeyse bitmiş. biirtek elektrik düğleri ve kapı kenarları kalmış. diğer dairelerin parkeleri bile yok. kavga gürültü zoraki yaptırıyoz yani. yoksa yüzümüze bakan olmayacak inan. bende selinaya aldım cocuk odası takımı ama yeni eve göndertireceğiz bak resmini ekleyim beğenecekmisin.Eki Görüntüle 516954
bizim Geçitte.dediğim gibi bizde dahada eksikler var yani...
çocuk odanız çok şirin.hangi marka nereden aldın acaba?bu şeker odalar senin kız için çok uygun ama benimkine biraz daha geç kaldık sanki. 5 sene sonra sıkılır diye ben sade şeyler bakıyorum.bizde havuçta karar kıldık.kısmetse ordakini alacağız...
Malesef koşa koşa gelmiyorum işe, hep aklım kızımda Allaha çok şükür Ablam bakıyor iyi baktığını da biliyorum ama işte vijdanen her zaman üzülüyorum
Odanız çok güzel iyi günlerde kullanın.
Bende istiyorum seneye kızıma oda. Fiyatı ne kadar Bunun Semra.
belis marka. Bizim beşyolda ersoy mobilya var. Düğündede oraya dadanmıştık. Ordan görünce eşim çok beğendi. Kızma bunu alıcaz diye tutturdu. Kızı olunca akan sular durur. Eve koltuk alamıyoz ama sorma işte :) havuç hangisi eklesene resmini.
belis marka. bizim beşyolda ersoy mobilya var. düğündede oraya dadanmıştık. ordan görünce eşim çok beğendi. kızma bunu alıcaz diye tutturdu. kızı olunca akan sular durur. eve koltuk alamıyoz ama sorma işte :) havuç hangisi eklesene resmini.
Malesef koşa koşa gelmiyorum işe, hep aklım kızımda Allaha çok şükür Ablam bakıyor iyi baktığını da biliyorum ama işte vijdanen her zaman üzülüyorum
canım biliyorsun benimkinede kayınvalidem bakıyordu. bu daha zor. senin yine ablan genç ve anlayışlıdır. bende şu 6-7 aydır neler çektiğimi bir allah bir ben bilirim. ki ben işime iş hayatıma çok düşkün bir insanımdır. başak burcuyum klasik. ama çok iyi maaşlı işimi terkediyorum kızım için. ona değer. kiramız olmamasda avantaj tabiki. kredi veya kiramız olsa bende yapamazdım bunu. beni tanıyan dostlarım işimi bırakacağımı duyunca şoka giriyorlar. herkesten beklerdik senden ummazdık diye. ama çocuk başka bişi işte. allah hepsini korusun meleklerimizin.
1650 dediler. nakit 1350 ye alacağız ve en iyisinden tam ortapedik döşeği dahil olacak.
1650 dediler. nakit 1350 ye alacağız ve en iyisinden tam ortapedik döşeği dahil olacak.
havuç mobilya michigan modeli canım...
tam takım oda resmi yok sitesinde.tek tek hepsi
o yüzden ekleyemedim...
buldum baktım canım çok güzel sade. uzun uzun yıllar mutu mutlu kullansın inş.
canım biliyorsun benimkinede kayınvalidem bakıyordu. bu daha zor. senin yine ablan genç ve anlayışlıdır. bende şu 6-7 aydır neler çektiğimi bir allah bir ben bilirim. ki ben işime iş hayatıma çok düşkün bir insanımdır. başak burcuyum klasik. ama çok iyi maaşlı işimi terkediyorum kızım için. ona değer. kiramız olmamasda avantaj tabiki. kredi veya kiramız olsa bende yapamazdım bunu. beni tanıyan dostlarım işimi bırakacağımı duyunca şoka giriyorlar. herkesten beklerdik senden ummazdık diye. ama çocuk başka bişi işte. allah hepsini korusun meleklerimizin.
Evet çocuk çok başka birşey insan herşeyi elinin tersiyle itebilir sanırım onun için.
Sen çok şanslısın.(maşallah) Ne güzel kayınvalidenler destek oldular size.
Benim destek olanım ablamlar ve annemler onlarda kızıma bakıyorlar Allah razı olsun. Eğer ben çalışmasaydım hem kirada hem ev geçiminde zor geçinirdikmalesef.
Olsun da böyle ayrılıklar olsun napalım.
Eğer işi bıraksaydım evimiz olmadığı için, kızım okula başladığında daha da çok zorlanacaktım ve belki o zaman işte bulamayabilirdim. Buna karar verdik, en azından dedik çocuk okul çağına geldiğinde belki ev borcumuz biter. Gözümde inan hiç bir şey yok, sadece ev borcum bitsin Allahtan başka da birşey istemiyorum.
Bu arada senin ssk günlerinin doldu mu? Tazminat falan alabilecek misin?
İyi günlerde kullansın, tatlı rüyalar görsün yatağında Şeker kızın :)
çok uyguna alacaksınız.güle güle kullanmak dileğimle...
ben çıkıyorum
eşim gelir birazdan
ortalık toplayayım.
malum bugün bilgisayara çakılıp kaldım.
iyi akşamlar sizlere...
Evet çocuk çok başka birşey insan herşeyi elinin tersiyle itebilir sanırım onun için.
Sen çok şanslısın.(maşallah) Ne güzel kayınvalidenler destek oldular size.
Benim destek olanım ablamlar ve annemler onlarda kızıma bakıyorlar Allah razı olsun. Eğer ben çalışmasaydım hem kirada hem ev geçiminde zor geçinirdikmalesef.
Olsun da böyle ayrılıklar olsun napalım.
Eğer işi bıraksaydım evimiz olmadığı için, kızım okula başladığında daha da çok zorlanacaktım ve belki o zaman işte bulamayabilirdim. Buna karar verdik, en azından dedik çocuk okul çağına geldiğinde belki ev borcumuz biter. Gözümde inan hiç bir şey yok, sadece ev borcum bitsin Allahtan başka da birşey istemiyorum.
Bu arada senin ssk günlerinin doldu mu? Tazminat falan alabilecek misin?
allah sizede bizim durumumuzda olan herkesede yardımcı olsun. ev kredisi çok zor gerçekten. arkadaşımdan biliyorum 13 senedir. çok meşaketli bir yol. allah kolaylığını verir inş. canım. sende kızın büyüynce vakit geçirirsin. tazminatımı alıyorum canım o konuda bir problem yok. bu arada geçen hafta smmm oldum.soyledimmi bilmem. benim günlerimin dolmasına 2,5 yıl kaldı. sonra yaşımı bekleyeceğim. 45 de emekliyim inş.
ben çıkıyorum
eşim gelir birazdan
ortalık toplayayım.
malum bugün bilgisayara çakılıp kaldım.
iyi akşamlar sizlere...
allah sizede bizim durumumuzda olan herkesede yardımcı olsun. ev kredisi çok zor gerçekten. arkadaşımdan biliyorum 13 senedir. çok meşaketli bir yol. allah kolaylığını verir inş. canım. sende kızın büyüynce vakit geçirirsin. tazminatımı alıyorum canım o konuda bir problem yok. bu arada geçen hafta smmm oldum.soyledimmi bilmem. benim günlerimin dolmasına 2,5 yıl kaldı. sonra yaşımı bekleyeceğim. 45 de emekliyim inş.
Aaa tebrik ederim :) sevindim senin adına. Müşavir oldun artık he. Hem kariyer hem çocuk vallahi helal olsun.
Ben aof de sınıfı bile geçemedim :)gözüm uykudan açılmıyor.
Günlerin dolmasına da çok az kalmış. Kız okula başlayınca tekrar bakarsın iş, yada büro açarsın :) günlerini doldurursun.
Bu arada yaşın kaç Semra özel olacak ama :) 45 te emeklilik çok güzel birşey de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?