Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

canım yaaa. işte çalışan annelerin çilesi bitmiyor gerçekten. hep çocuklar akılda kim napıyor nasıl bakıyor. bu duygu insanı yiyip bitiriyor. kim bakıyordu senin kızına. neyseki öyle böyle büyüyüp kendini kurtaracak hepsi. bugünlerde gececek.

hangi mahallede sizin. bizimde teslimler başlamış. ben kavga gürültü 30 eylüle gün aldım. dün gittik. bizimki neredeyse bitmiş. biirtek elektrik düğleri ve kapı kenarları kalmış. diğer dairelerin parkeleri bile yok. kavga gürültü zoraki yaptırıyoz yani. yoksa yüzümüze bakan olmayacak inan. bende selinaya aldım cocuk odası takımı ama yeni eve göndertireceğiz bak resmini ekleyim beğenecekmisin.

bizim Geçitte.dediğim gibi bizde dahada eksikler var yani...
çocuk odanız çok şirin.hangi marka nereden aldın acaba?bu şeker odalar senin kız için çok uygun ama benimkine biraz daha geç kaldık sanki. 5 sene sonra sıkılır diye ben sade şeyler bakıyorum.bizde havuçta karar kıldık.kısmetse ordakini alacağız...

Son düzenleme:

Malesef koşa koşa gelmiyorum işe, hep aklım kızımda Allaha çok şükür Ablam bakıyor iyi baktığını da biliyorum ama işte vijdanen her zaman üzülüyorum

Odanız çok güzel iyi günlerde kullanın.
Bende istiyorum seneye kızıma oda. Fiyatı ne kadar Bunun Semra.

belis marka. bizim beşyolda ersoy mobilya var. düğündede oraya dadanmıştık. ordan görünce eşim çok beğendi. kızma bunu alıcaz diye tutturdu. kızı olunca akan sular durur. eve koltuk alamıyoz ama sorma işte :) havuç hangisi eklesene resmini.

1650 dediler. nakit 1350 ye alacağız ve en iyisinden tam ortapedik döşeği dahil olacak.

ersoy mobilya eski evime çok yakındı :))

havuç mobilya michigan modeli canım...
tam takım oda resmi yok sitesinde.tek tek hepsi
o yüzden ekleyemedim...

ben çıkıyorum
eşim gelir birazdan
ortalık toplayayım.
malum bugün bilgisayara çakılıp kaldım.
iyi akşamlar sizlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…