Aaa tebrik ederim :) sevindim senin adına. Müşavir oldun artık he. Hem kariyer hem çocuk vallahi helal olsun.
Ben aof de sınıfı bile geçemedim :)gözüm uykudan açılmıyor.
Günlerin dolmasına da çok az kalmış. Kız okula başlayınca tekrar bakarsın iş, yada büro açarsın :) günlerini doldurursun.
Bu arada yaşın kaç Semra özel olacak ama :) 45 te emeklilik çok güzel birşey de.
yaş 32 canım. cocukken bir işe gitmiştik 1 aylık. cocuk işçi göstermiş adam sağolsun. ordan ssk başladığından erken emeklilik hakkım doğuyor. dediğin gibi kız kreş yaşına gelince büro açmayı planlıyorum. yarım günde kreşe veriri kalan zamanlarda yanıma alırım. öyle geçinir gideriz inş.
yaş 32 canım. cocukken bir işe gitmiştik 1 aylık. cocuk işçi göstermiş adam sağolsun. ordan ssk başladığından erken emeklilik hakkım doğuyor. dediğin gibi kız kreş yaşına gelince büro açmayı planlıyorum. yarım günde kreşe veriri kalan zamanlarda yanıma alırım. öyle geçinir gideriz inş.
Yaşında gencecik. Hakkaten o dönemde adam çok güzel hayır işlemiş hoş görevini yapmış ama kötü niyetli değilmiş en azından.
Ne güzel Allah bize de nasip etsin inşallah.
Öyle yaparsın Yarım gün hem çocuk açısından da iyi olur. En azından başında müdürün, izin almak zorunda olduğun birileri olmaz. Kendi kendinin patronu olursun :)
Yaşında gencecik. Hakkaten o dönemde adam çok güzel hayır işlemiş hoş görevini yapmış ama kötü niyetli değilmiş en azından.
Ne güzel Allah bize de nasip etsin inşallah.
Öyle yaparsın Yarım gün hem çocuk açısından da iyi olur. En azından başında müdürün, izin almak zorunda olduğun birileri olmaz. Kendi kendinin patronu olursun :)
ewt canım. birdaha el yanında çalışmak istemiyorum zaten. sadece bir büro ile anlaşıp işleri ele almam için anlaşmalı bir süre çalışacağım. sonra büromu açacağım. kızımada bir oda yaparım. bakalım nasip. ayaller bunlarda neler yaşarız bilinmez. hakkımızda hayırlısı.
ewt canım. birdaha el yanında çalışmak istemiyorum zaten. sadece bir büro ile anlaşıp işleri ele almam için anlaşmalı bir süre çalışacağım. sonra büromu açacağım. kızımada bir oda yaparım. bakalım nasip. ayaller bunlarda neler yaşarız bilinmez. hakkımızda hayırlısı.
Düşünmek başarmanın yarısıdır demişler, güzel düşünüyorsun güzel olur herşey umarım.
Düşünmek başarmanın yarısıdır demişler, güzel düşünüyorsun güzel olur herşey umarım.
sağol canım darısı başına diyorum. aöf de kaçıncı sınıfsın.
sağol canım darısı başına diyorum. aöf de kaçıncı sınıfsın.
Daha 1. sınıfım canım yaa bu sene başladım :)
Demek ki hepsinde var. Ama 1 yaşındaki bebekmiş daha yaa annesi nasıl üzülüyordur.
acaba yaparkenki mantıkları nasıl işliyor çocukların Sende üzülüyosundur vurduğu için ama dinlemiyorlar ki.
Sende üzülmüşsündür Ardaya vurunca görümcenin çocuğu
Ablamın oğlu da ara ara çatırmadan benimkine vuruyor. Bir iki dedim yapma diye. 5 yaşında o da. En son perşembe durduk yere sırtına yumruk vurdu kızımın. Artık Ablama söylendim, oda üzülüyor ama çocuk işte.
o gün zaten moralim altüsttü, eve kendimi zor attım, eşimde gece vardiyasındaydı ağladım ağladım. Kendim bakamadığım için. Hep itildiğini düşündüğüm için.
Kızım geliyor sarılıyor cacım annem ağlimaa.... Ben daha çok ağlıyorum. Bin kere özür dilemişimdir herhalde çocuktan.
Teşekkür ederim canım sanada kolay gelsinayyy benim cadımda tam aksine küçüklerle hiç anlaşamıyorrr :):):)
kolay gelsin Pınar
Allah kolaylık versin sanada canımneyse kızlar ben kaçar oğlum 4:30da çıkıyor okuldan anca hazırlanıp çıkarız,
yolum uzun:) görüşürüz...
Demekki nazı sana geçiyor en yakın sen olunca öyle olurbana karşı arada bir hakkını savunmaya kalksada dışarıya genelde savunamaz:)
Güle güle kullansın yeni odasınıcanım yaaa. işte çalışan annelerin çilesi bitmiyor gerçekten. hep çocuklar akılda kim napıyor nasıl bakıyor. bu duygu insanı yiyip bitiriyor. kim bakıyordu senin kızına. neyseki öyle böyle büyüyüp kendini kurtaracak hepsi. bugünlerde gececek.
hangi mahallede sizin. bizimde teslimler başlamış. ben kavga gürültü 30 eylüle gün aldım. dün gittik. bizimki neredeyse bitmiş. biirtek elektrik düğleri ve kapı kenarları kalmış. diğer dairelerin parkeleri bile yok. kavga gürültü zoraki yaptırıyoz yani. yoksa yüzümüze bakan olmayacak inan. bende selinaya aldım cocuk odası takımı ama yeni eve göndertireceğiz bak resmini ekleyim beğenecekmisin.Eki Görüntüle 516954
canım daha hiç vurmadı sadece iki üç kez itti ama bu bile beni çok üzdü,
ama ağlatmadı hiçç çok şükür..
arkadaşta çok iyi benden çok o bana çıkıyor..
rahatsızlık vermesin arda diye inmiyorum ben,ama o aksine sık sık görüşmek istiyor..
yoksa öyle heran vuran bir çocuğum yok çok şükür:)
ama senin düşüncene bende katılıyorum üzülerek
acaba sen yokken itip kakıp vuruyormuduriyide hep sizdemi ablanın çocuğu?
offf canım ya bende bu konuda çok hassasım,çocuk onlar tabiki olabilir ama çoğuda beni çıldırtıyor,,
düğünümüz ayın 13ü ama görümcem hafta geliyor 10 gün bende kalacakmış 2 çocuğuyla
yaa kalsında oğlu bahsettiğim gibi aşırı derecede zarar veriyor10 gün aynı ev içinde allah sabır versin banaaaa..
çocuklarım benim bam telim..dayanamıyorum oğlumun katılarak ağlamasına
Daha 1. sınıfım canım yaa bu sene başladım :)
hayırlı olsun diyelim o zaman yeni atılmışsın. senin yaş kaç canım.
canım daha hiç vurmadı sadece iki üç kez itti ama bu bile beni çok üzdü,
ama ağlatmadı hiçç çok şükür..
arkadaşta çok iyi benden çok o bana çıkıyor..
rahatsızlık vermesin arda diye inmiyorum ben,ama o aksine sık sık görüşmek istiyor..
yoksa öyle heran vuran bir çocuğum yok çok şükür:)
ama senin düşüncene bende katılıyorum üzülerek
acaba sen yokken itip kakıp vuruyormuduriyide hep sizdemi ablanın çocuğu?
offf canım ya bende bu konuda çok hassasım,çocuk onlar tabiki olabilir ama çoğuda beni çıldırtıyor,,
düğünümüz ayın 13ü ama görümcem hafta geliyor 10 gün bende kalacakmış 2 çocuğuyla
yaa kalsında oğlu bahsettiğim gibi aşırı derecede zarar veriyor10 gün aynı ev içinde allah sabır versin banaaaa..
çocuklarım benim bam telim..dayanamıyorum oğlumun katılarak ağlamasına
hayırlı olsun diyelim o zaman yeni atılmışsın. senin yaş kaç canım.
27 yaşındayım canım yaa küçük değilim anca işte. :)) millet hocadan kocaya, bende kocadan hocaya :)))
Anladım canım teşekkür ederimİyi olur dediğin gibi Bebekle telefonlaşıp emek istasyonunun orda buluşup beraber gelebiliriz.Ben mudanya minibüsüne binip emeğin orda inerim o zaman.Orayada metro durağı yapıldı biliyorsunuzdur
27 yaşındayım canım yaa küçük değilim anca işte. :)) millet hocadan kocaya, bende kocadan hocaya :)))
sende gençsin oldukça canım. başlamak bitirmenin yarısıdır. biraz azim biraz çaba olur biter. yolun açık olsun.
günaydın kızlarrrr
ben bu gece yine çok rahatsızlandım
yine diyorum çünkü
geçen hafta çıktığım alışverişte yağmura yakalanmıştım
ayaklarım çok üşümüştü o gün
cuma günü fenalaşmıştım.
mide bulantısı,üşüme,titreme ve baş dönmesi
ertesi gün geçmişti
sonra pazar ve en son dün akşam
ara ara geliyor böyle...
şu an biraz daha iyiyim...
geçmiş olsun canım. bende aynı yağmura yakalanmıştım heykelde. gideceğim yere gitmeden geri dönüp eve geldim hemen. ucuz atlattım yani. ıhlamur iç bol bol.
günaydın kızlarrrr
yine diyorum çünkü
cuma günü fenalaşmıştım.
ertesi gün geçmişti
ara ara geliyor böyle...
günaydın kızlarrrr
yine diyorum çünkü
cuma günü fenalaşmıştım.
ertesi gün geçmişti
ara ara geliyor böyle...
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinegünaydın kızlarrrr
yine diyorum çünkü
cuma günü fenalaşmıştım.
ertesi gün geçmişti
ara ara geliyor böyle...
Tamam canım özelden telefon numaralarımızı yazalım şimdi.Emek istasyonun orda buluşuruzAynen canım haberleşelim emekte buluşur birlikte gideriz.
Geçmiş olsun canım. Bu aralar bana da sık sık oluyo. Havalardan mı hamilelikten mi bilmiyorum. Hem sürekli üşüyorum hem aşırı halsizlik.
Dikkat et canım kendine bende rahatsızdım yeni atlattım .Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım. Bu aralar bana da sık sık oluyo. Havalardan mı hamilelikten mi bilmiyorum. Hem sürekli üşüyorum hem aşırı halsizlik.
Çok geçmiş olsun Semiha inşallah daha da ilerlemez. Doktora gitmedin mi peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?