Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

canım daha hiç vurmadı sadece iki üç kez itti ama bu bile beni çok üzdü,
ama ağlatmadı hiçç çok şükür..
arkadaşta çok iyi benden çok o bana çıkıyor..
rahatsızlık vermesin arda diye inmiyorum ben,ama o aksine sık sık görüşmek istiyor..
yoksa öyle heran vuran bir çocuğum yok çok şükür:)

ama senin düşüncene bende katılıyorum üzülerek
acaba sen yokken itip kakıp vuruyormudur iyide hep sizdemi ablanın çocuğu?
offf canım ya bende bu konuda çok hassasım,çocuk onlar tabiki olabilir ama çoğuda beni çıldırtıyor,,
düğünümüz ayın 13ü ama görümcem hafta geliyor 10 gün bende kalacakmış 2 çocuğuyla
yaa kalsında oğlu bahsettiğim gibi aşırı derecede zarar veriyor10 gün aynı ev içinde allah sabır versin banaaaa..
çocuklarım benim bam telim..dayanamıyorum oğlumun katılarak ağlamasına

ayyy benim cadımda tam aksine küçüklerle hiç anlaşamıyorrr :):):)

kolay gelsin Pınar
Teşekkür ederim canım sanada kolay gelsin
neyse kızlar ben kaçar oğlum 4:30da çıkıyor okuldan anca hazırlanıp çıkarız,
yolum uzun:) görüşürüz...
Allah kolaylık versin sanada canım
bana karşı arada bir hakkını savunmaya kalksada dışarıya genelde savunamaz:)
Demekki nazı sana geçiyor en yakın sen olunca öyle olur
Güle güle kullansın yeni odasını

Allah yardımcın olsun canım kolay değil.Evet çocuklar seviliyor ama kimileride yadırgamış gibi olmayım yerinde duramıyor:18:Oğlunun canı yandımı haliyle sende üzülürsün tabiki.Güzellikle söylersin artık

10 gün mü??? çok değil mi gerçekten ya... Birde çocuğuna yapma etme diyor mu? bari hani en azından senin benim gibi üzüntüsünü dile getirse, yada ne bileyim dikkat edip yanlız bırakmasa yapamaz o kadar çocuğu.
Ben bir yere gittiğimde aklım çıkıyor birinin eşyasına zarar gelecek diye bırak evladına (
Okulda açıldı artık derslerde başlar Allah kolaylık versin Ayfer

Birde vursa Arda ağlatsa herhalde sen daha çok ağlarsın bebekten, Çocuktur o, yapar aklı ermez ama özverili anne zaten buna izin vermez, dikkat eder. Gerçek annelikte budur bence aman dövsün dövülmesin demek değildir.

Ortanca Ablamlar bizim siteye taşındılar ya canım, onun oğlu işte :) akşamları görüşüyoruz genelde.
Benim 3 tane ablam var en büyük olan kızıma bakan. En küçük ablamda hatta buluşmaya gelmek isteyen :)

Ablamda çok kızıyor oğluna hani öyle ağlatana kadar dövmüyor ama yapıyor işte çocuk. O gün akşam bozulduğumu anladı ablam ertesi günde eşim baktı kıza diğer ablama da götürmedim, hiç gitmemişler ablama. Kaç kez aradı abisi Şevvali istiyor özlemiş falan diye eşim akşam götürmüş kapıda karşılamış abisi öpmüş sana hediye aldık falan demiş yani ablam gerekli konuşmayı yapmış.

Aynen canım haberleşelim emekte buluşur birlikte gideriz.

günaydın kızlarrrr
ben bu gece yine çok rahatsızlandım
yine diyorum çünkü
geçen hafta çıktığım alışverişte yağmura yakalanmıştım
ayaklarım çok üşümüştü o gün
cuma günü fenalaşmıştım.
mide bulantısı,üşüme,titreme ve baş dönmesi
ertesi gün geçmişti
sonra pazar ve en son dün akşam
ara ara geliyor böyle...
şu an biraz daha iyiyim...

Geçmiş olsun canım. Bu aralar bana da sık sık oluyo. Havalardan mı hamilelikten mi bilmiyorum. Hem sürekli üşüyorum hem aşırı halsizlik.

Çok geçmiş olsun Semiha inşallah daha da ilerlemez. Doktora gitmedin mi peki.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Aynen canım haberleşelim emekte buluşur birlikte gideriz.
Tamam canım özelden telefon numaralarımızı yazalım şimdi.Emek istasyonun orda buluşuruz

Geçmiş olsun canım. Bu aralar bana da sık sık oluyo. Havalardan mı hamilelikten mi bilmiyorum. Hem sürekli üşüyorum hem aşırı halsizlik.

teşekkür ederim.senin halsizliğin hamileliktendir bence...

Çok geçmiş olsun Semiha inşallah daha da ilerlemez. Doktora gitmedin mi peki.

sağol Sevcanım.gitmedim dokttora...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…