Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
bu firma beni deği edecek ya
az önce aradım taşınma ne zaman diye
gayet rahat 20 ekim gibi düşünüyoruz dedi
bende sinirlendimdüşünmekle bu işler olmuyor
kendi düşüncenizi değil
işlerinizin ve planlarınızın doğrultusunda bana cevap verin dedim
sizin düşüncenizle hareket edince mağdur oluyorum dedim.
kiramı karşılamalarını söyledim
ben sizi ararım dedi
ama bakalım ne olacak?
bu firma beni deği edecek ya
kendi düşüncenizi değil
ben sizi ararım dedi
ama bakalım ne olacak?
20 ekim gelincede bayramdan sonra diyecekler canım hazırlıklı olun.
Çoğu firma mağdur etmemek adına kirada olanların kiralarını karşılıyor iyi demişsin onlarda yapsınlar.
Birde söyleşmede kesin teslim tarihi ne yazıyordu sizde. Gerçi mahsus ileri ki tarihleri yazıyorlar.
ewt canım bunlara fırça atmadan bişey yapmıyorlar inan. bende cazgırlıkla ev yaptırıyorum. bağıra çağıra bir görsen bendeki tehditleri. ama blokta birtek bizim daireyi tamamlamışlar işte artık bıktıklarına. tavsiye ederim hiç alttan alma şekerim.
ya aslında ben onlara yapacağımı biliyorum ama eşimden çekiniyorum.
bizim teslim tarihi sözleşmede 31 ağustos...
ya aslında ben onlara yapacağımı biliyorum ama eşimden çekiniyorum.
bizim teslim tarihi sözleşmede 31 ağustos...
Yoklama alıyorum.
kaderim
Bahar27
Bebek
Semiha
Maymis.
Ve ve ve Haksever...
Ben
Gruptan bu kadarız ekstralar misafirler olabilir.
29 Eylül Cumartesi Saat 13:30 Yer merinos parkı.
Almira kapısı mı olsun yoksa Uludağ ilköğretim okulu tarafındaki kapı mı? kızlar.
bende gelmek istiyorum umarım bi aksilik çıkmazsa veli toplantısı yapma ihtimalimiz varda ama bana detaylı olarak kim anlatabilir ben yolları tam olarak bilmiyorum yıldırım mesken tarfından nasıl oraya gidebilirim
10 günn zor olmazmı canım dile kolay:18::18:allah yardımcım olur inşallah bende de sabır malesef hiç yok,10 gün mü??? çok değil mi gerçekten ya... Birde çocuğuna yapma etme diyor mu? barihani en azından senin benim gibi üzüntüsünü dile getirse, yada ne bileyim dikkat edip yanlız bırakmasa yapamaz o kadar çocuğu.
Ben bir yere gittiğimde aklım çıkıyor birinin eşyasına zarar gelecek diye bırak evladına(
Okulda açıldı artık derslerde başlar Allah kolaylık versin Ayfer
Birde vursa Arda ağlatsa herhalde sen daha çok ağlarsın bebekten, Çocuktur o, yapar aklı ermez ama özverili anne zaten buna izin vermez, dikkat eder. Gerçek annelikte budur bence aman dövsün dövülmesin demek değildir.
Ortanca Ablamlar bizim siteye taşındılar ya canım, onun oğlu işte :) akşamları görüşüyoruz genelde.
Benim 3 tane ablam var en büyük olan kızıma bakan. En küçük ablamda hatta buluşmaya gelmek isteyen :)
Ablamda çok kızıyor oğluna hani öyle ağlatana kadar dövmüyor ama yapıyor işte çocuk. O gün akşam bozulduğumu anladı ablam ertesi günde eşim baktı kıza diğer ablama da götürmedim, hiç gitmemişler ablama. Kaç kez aradı abisi Şevvali istiyor özlemiş falan diye eşim akşam götürmüş kapıda karşılamış abisi öpmüş sana hediye aldık falan demiş yani ablam gerekli konuşmayı yapmış.
geçmiş olsun canım..günaydın kızlarrrr
ben bu gece yine çok rahatsızlandım
yine diyorum çünkü
geçen hafta çıktığım alışverişte yağmura yakalanmıştım
ayaklarım çok üşümüştü o gün
cuma günü fenalaşmıştım.
mide bulantısı,üşüme,titreme ve baş dönmesi
ertesi gün geçmişti
sonra pazar ve en son dün akşam
ara ara geliyor böyle...
şu an biraz daha iyiyim...
bu kadar yardımsever anlayışlı araştırmacı birini daha bulamaz bu topikİnşallah gelebilirsin :)
Metro yakın mı sana bilmiyorum ama metroya binip merinos durağında iniyorsun sonrasında aşağı doğru yürüyorsun 500 mtr falan. indiğinde merinos parkı nerede dersen tarifte edebilirler.
Birde 31/a otobüsü sizin oradan geçiyor mu? Geçiyorsa süper çünkü daha yakınında inebilirsin. BAk güzergah şöyleymiş.
K.KAYA - SİTELER - Ş.YILMAZ D.H. - SELÇUKBEY CD. - E.GAZİ - Y.YAYLA - T.M.ALİ CD. - DAVUTKADI - VOLKAN CD. - SARAY CD. - MERCAN SK. - YILDIRIM BELEDİYESİ - DAVUTDEDE - YILDIRIM - GÖKDERE KAVŞAĞI - ANKARA YOLU - GENÇOSMAN - BEŞYOL - Ç.HAVUZLAR -ETİBANK - GAZİAKDEMİR - S.MEŞELER - ACEMLER - HÜRRİYET - ADALET - H.ULAŞTIRMA - B.BAŞI - HAMİTLER - 1050 KONUTLAR - AKPINAR MH. - Y.MUDANYA YOLU - BOTAŞ - EMEK
Ayrıca dolmuşlarla da gelebilirsin ama 2 dolmuş yapman gerekebilir. Çünkü yürürsen bulamayabilirsin.
bende gelmek istiyorum umarım bi aksilik çıkmazsa veli toplantısı yapma ihtimalimiz varda ama bana detaylı olarak kim anlatabilir ben yolları tam olarak bilmiyorum yıldırım mesken tarfından nasıl oraya gidebilirim
10 günn zor olmazmı canım dile kolay:18::18:allah yardımcım olur inşallah bende de sabır malesef hiç yok,
ablan çok anlayışlı gibi sezdim yazdınklarından,çocuğuna bakmasından belli,
aklına kötü bişey getirme bence oda kanı canı kıyamaz kzıına,ama annelik böyle işte hep soru işareti kalır aklında,
ama kalmasın düşünme derim..
geçmiş olsun canım..
bu kadar yardımsever anlayışlı araştırmacı birini daha bulamaz bu topik
canım senin için de değişiklik olur yeni yeni arkadaşların olur bursamızda:)
bizde bugün anneciğimle bir gezdik bir gezdikki sormayın:)
annemin hacı arkadşının köyüne gittik,akçalar köyüne orda oturduk misafir perver halkıyla..
sonra eve gelene kadar takıldık öyle,,sabah 9da çıktık evden oğlumu alıp yeni geldik,
anneciğimi çokkkkkkkk seviyorum,,nerden çıktı demeyin içimden geldi napim
bu kadar yardımsever anlayışlı araştırmacı birini daha bulamaz bu topik
canım senin için de değişiklik olur yeni yeni arkadaşların olur bursamızda:)
İnşallah gelebilirsin :)
Metro yakın mı sana bilmiyorum ama metroya binip merinos durağında iniyorsun sonrasında aşağı doğru yürüyorsun 500 mtr falan. indiğinde merinos parkı nerede dersen tarifte edebilirler.
Birde 31/a otobüsü sizin oradan geçiyor mu? Geçiyorsa süper çünkü daha yakınında inebilirsin. BAk güzergah şöyleymiş.
K.KAYA - SİTELER - Ş.YILMAZ D.H. - SELÇUKBEY CD. - E.GAZİ - Y.YAYLA - T.M.ALİ CD. - DAVUTKADI - VOLKAN CD. - SARAY CD. - MERCAN SK. - YILDIRIM BELEDİYESİ - DAVUTDEDE - YILDIRIM - GÖKDERE KAVŞAĞI - ANKARA YOLU - GENÇOSMAN - BEŞYOL - Ç.HAVUZLAR -ETİBANK - GAZİAKDEMİR - S.MEŞELER - ACEMLER - HÜRRİYET - ADALET - H.ULAŞTIRMA - B.BAŞI - HAMİTLER - 1050 KONUTLAR - AKPINAR MH. - Y.MUDANYA YOLU - BOTAŞ - EMEK
Ayrıca dolmuşlarla da gelebilirsin ama 2 dolmuş yapman gerekebilir. Çünkü yürürsen bulamayabilirsin.
ayy süpermiş bayıldım:)) seninde benden bir farkın yok bende vallahi evimi özlüyorum, misafirim gelmese hiç gireceğim yok.
Dur bak aklıma ne geldi :)
Nasrettin hocaya, hoca senin hanım çok geziyor demişler.
Hocada yok canım, çok gezse arada bize de uğrardı demiş :)
bizimki de o hesap.
Leyleği ben doğar doğmaz hava da gördüm kesin.
çoooooooooook teşekkür ederim ne kadar detaylı araştırıp yazmışsın bi aksilik olmazsa gelmeye çalışacağım peki bir birimizi nasıl tanıyacağız dah önceden tanışanlar var mı türk filmlerindeki kırmızı karanfil mi taksak tek renk kıyafet mi giysek
Bu işler hep böyle olur zaten.Birşey almaya kalksan eve teslimi geç olur taşınmaya kalksan dediğin tarihte olmaz.Aksilikler çıkar yani.Sağlık olsun umarım bir an önce hızlı davranırlar.Arayıp hakkını savunduğun iyi olmuşbu firma beni deği edecek ya
kendi düşüncenizi değil
ben sizi ararım dedi
ama bakalım ne olacak?
Buyur gel tabiki seviniriz tanışmış oluruz hem.Sevcancığım yol tarifini vermiş zaten,bende gelmek istiyorum umarım bi aksilik çıkmazsa veli toplantısı yapma ihtimalimiz varda ama bana detaylı olarak kim anlatabilir ben yolları tam olarak bilmiyorum yıldırım mesken tarfından nasıl oraya gidebilirim
Negüzel annenle beraber gezmişsin anne kız Allah ayırmasınbizde bugün anneciğimle bir gezdik bir gezdikki sormayın:)
annemin hacı arkadşının köyüne gittik,akçalar köyüne orda oturduk misafir perver halkıyla..
sonra eve gelene kadar takıldık öyle,,sabah 9da çıktık evden oğlumu alıp yeni geldik,
anneciğimi çokkkkkkkk seviyorum,,nerden çıktı demeyin içimden geldi napim
Karanfil takalım iyi fikir yada kadınlar kulubü diye bir kağıda yazıp rozet gibi takalım kıyafetimizeçoooooooooook teşekkür ederim ne kadar detaylı araştırıp yazmışsın bi aksilik olmazsa gelmeye çalışacağım peki bir birimizi nasıl tanıyacağız dah önceden tanışanlar var mı türk filmlerindeki kırmızı karanfil mi taksak tek renk kıyafet mi giysek
ayy süpermiş bayıldım
bende bende:)
canım profiline baktım resmin varmı diye,var ama tanımak ne mümkün:)
sen benimkine bakabilirsin sima tanıdık gelmesi için,
kapalı versiyonunu düşün ama::)
gerçi hepimiz etrafa bakınacağımız için bence zorluk olmaz:) hemen anlaşılır..
çoooooooooook teşekkür ederim ne kadar detaylı araştırıp yazmışsın bi aksilik olmazsa gelmeye çalışacağım peki bir birimizi nasıl tanıyacağız dah önceden tanışanlar var mı türk filmlerindeki kırmızı karanfil mi taksak tek renk kıyafet mi giysek
slm kızlar bende bursaadanımmm:)benide alın aranıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?