meraba canım evliyim 20 yaşındayım nilüferde oturuyorum:)
Oyy maşallah genç evli.
Allah mutluluk versin.
amin canım...sen evli bekar?
ömrünün en güzel yıllarını neden evlilkten yana kullandın,kullanan bin pişman kullanmayan 10 pişman:)meraba canım evliyim 20 yaşındayım nilüferde oturuyorum:)
hoş geldinn canım,,evli bekar?Ben de Bursa lıyım. Yeni üye oldum sitenize. Güzel bilgilendirici konular var. 23 yaşındayım. Çalışıyorum aynı zamanda aöf den okuyorum.
günaydınlarrrr herkese
yeni konuklarımız gelmiş.
hoşgeldiniz arkadaşlar....
Ben de Bursa lıyım. Yeni üye oldum sitenize. Güzel bilgilendirici konular var. 23 yaşındayım. Çalışıyorum aynı zamanda aöf den okuyorum.
ömrünün en güzel yıllarını neden evlilkten yana kullandın,kullanan bin pişman kullanmayan 10 pişman:)
şaka tabi:))
diyene bakın 19 yaşında evlendimama iyiki evlenmişimm:)
hoş geldinn canım,,evli bekar?
günaydınn
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
bebek,
kaderim
sizler nasılsınız bakalım?
İyiyim ben Semiha'cım :) gelişme varmı diye konuyu takip ediyorum kenardan :) sayfa sürekli açık kalıyo :)
sen nasılsın neler yapıyosun?
bende iyiyim canım.bilgisayar başında vakit öldürüyorum :):):)
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
bebek,
kaderim
sizler nasılsınız bakalım?
Bende yemeğe gidiyordum bir bakayım dedim :))
bazen ziyaretçide gözüküyor, bakabiliyorlar mı? buraya Buluşmaya gittiğimizde sürprizlerle karşılaşmayalım kızlar :)))
Günaydın kızlar.
Buluşma bilgilerini tekrarlıyorum :))))
29 Eylül Cumartesi saat 13:30 Yer merinos parkı alt kapı (etibank caddesi kapısı)
Saat 13:40'a kadar kapıda bekliyoruz!
bu saatten sonra gelenleri aramıza almıyoruzŞaka şaka.
13:40 tan sonra parkın kapısında olacaklar arasın lütfen bulunduğumuz yeri tarif ederiz. Yada kapıya almaya çıkarız :)
BU ARADA HAKSEVERDEN HİÇ SES YOK. BAHAR27 SENDE NOSU VAR SANIRIM. BİR ARASANA CANIM, BAKALIM NE YAPIYOR. BULUŞMA BİLGİLERİNİ VER. YADA TOPİĞE DAVET ET.
merhaba kızlar nasılsınız ?
topikte fazla bulunamıyorum kusura bakmayın emidoğuma az kaldı cünkü gelsem de yazılarınızı okuyabiliyorum anca cevap yazamadım bugune kadar fazla.
bulusma dilerim güzel gecer sizlerle tanısıp orada olabilmeyi cok isterdim ama nasipse bundan sonra inşaAllah gelirim kızımla beraber...
sizde de hersey yolundadır dileğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?