Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Ben de Bursa lıyım. Yeni üye oldum sitenize. Güzel bilgilendirici konular var. 23 yaşındayım. Çalışıyorum aynı zamanda aöf den okuyorum.

meraba canım evliyim 20 yaşındayım nilüferde oturuyorum:)
ömrünün en güzel yıllarını neden evlilkten yana kullandın,kullanan bin pişman kullanmayan 10 pişman:)
şaka tabi:))
diyene bakın 19 yaşında evlendimama iyiki evlenmişimm:)
Ben de Bursa lıyım. Yeni üye oldum sitenize. Güzel bilgilendirici konular var. 23 yaşındayım. Çalışıyorum aynı zamanda aöf den okuyorum.
hoş geldinn canım,,evli bekar?
günaydınlarrrr herkese
yeni konuklarımız gelmiş.
hoşgeldiniz arkadaşlar....

günaydınn

maşallah Kaderim sende çok erkenciymişsin...:)

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
bebek,
kaderim

sizler nasılsınız bakalım?

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
bebek,
kaderim

sizler nasılsınız bakalım?

İyiyim ben Semiha'cım :) gelişme varmı diye konuyu takip ediyorum kenardan :) sayfa sürekli açık kalıyo :)
sen nasılsın neler yapıyosun?

merhaba kızlar nasılsınız ?

topikte fazla bulunamıyorum kusura bakmayın emi doğuma az kaldı cünkü gelsem de yazılarınızı okuyabiliyorum anca cevap yazamadım bugune kadar fazla.

bulusma dilerim güzel gecer sizlerle tanısıp orada olabilmeyi cok isterdim ama nasipse bundan sonra inşaAllah gelirim kızımla beraber...

sizde de hersey yolundadır dileğim

Tamam canım haber ederim haksevere.

hayırlı doğumlar allah kurtarsın canım. bir avazda inş. çok az kalmış ne güzel. bende geçen yıl 20 ekimde doğum yaptım. dün gibi ama 1 yıl geçti. doğum sonrası doğum maceralarını konuşuruz birde fıstık kızını. erkeklerde asker bizde doğum hikayeleri bitmez dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…