Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

saolasın canım benim. dilerim kolay bir doğum gerçekleşir şuan için normal görünüyo ama kısmet bakalım herseyin hayırlısı :) doktor teyzemiz erken gelebilir de dedi bakarsın bebişlerimizin doğum tarihi aynı gün olur... doğum hikayesini anlatırım elbet sonra da derim gazı cıkmıyo vs diye kapınızı calarım hep :)

dediğin doğru valla erkeklerin askerlik anıları kadınların doğum hikayeleri bitmezz :)))

Merhaba hayırlı doğumlar dilerim :) Allahım acısız, sancısız doğum nasip etsin :)
Eviniz yakınsa yine gel buluşmaya :) sancın tutarsa biz yetiştiririz hastaneye.
Hangi hastane de doğum bu arada.

Son düzenleme:
Merhaba hayırlı doğumlar dilerim :) Allahın acısız, sancısız doğum nasip etsin :)
Eviniz yakınsa yine gel buluşmaya :) sancın tutarsa biz yetiştiririz hastaneye.
Hangi hastane de doğum bu arada.

saolasın tatlım :)

evim ihsaniye tarafında ama hastane bahar tıp yani merinosun dibi hoş ama eşim pek dısarı yalnız cıkmamı istemiyor artık bişi olcak diye ondan dedim doğum sonrası gelirim bebeği gezdirme bahanesiyle

allah hayırlı doğum versin sanada.hastane yakınmış biz gerçekten yetiştiririz diyecektim ki.
eşim izin vermiyor demişsin.
haklıda...
riske atmamak en iyisi...

Kızlar Burda dergilerinin eski sayılarını bulabileceğim ikinci el kitapçı vs nerde bulabilirim Osmangazi merkezde?

allah hayırlı doğum versin sanada.hastane yakınmış biz gerçekten yetiştiririz diyecektim ki.
eşim izin vermiyor demişsin.
haklıda...
riske atmamak en iyisi...

nasip diyelim ama o gün unutmazsanız eğer benim yerime de bir çay içerseniz sevinirim :)

Kızlar Burda dergilerinin eski sayılarını bulabileceğim ikinci el kitapçı vs nerde bulabilirim Osmangazi merkezde?

heykelde sönmez iş merkezinde cok var tatlım eski dergiler falan oradan bulabilirsin

Bende bahar hastanesinde yaptım doğumumu memnun kaldım umarım sizde memnun olarak ayrılırsınız.
Erkekler sanırım hemen pırt diye doğuracağımızı sanıyor benim eşimde öyleydi aman çıkma geliverir :)))
duyduklarım arasında en kolay doğumu sanırım ben yapmışım :) ona rağmen sabah 8 de başladı 16,15 de doğdu :)

bahar tıpta gönül hanıma gidiyorum ben bakalım pzt gunu kontrolümüz olacak inşaAllah hersey yolunda cıkar yine...

sorma erkekler herseyin en yiisini bilirler zaten DD cok bilmiş ukela dümbelekleri der babanem kulakları cınlasın :)))

zaten herhalde dediğin gibi o kadar kolay sanıyor ki bu doğumu gectiğimiz hafta gece inlemişim uykuda yan tarafa dönerken uyanmıs beni dürtüyo

askım doğurdun mu yoksa diye :) hı hı dedim doğurdum o kadar kolaydı sanki D

maşallah Kaderim sende çok erkenciymişsin...:)
koca kalmaz sonra naparım dediydimm
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
bebek,
kaderim

sizler nasılsınız bakalım?
iyiz canım takılıyoruz işte..

allah kuratsın hayılrı doğumlar olsun inşallah..

Bende Gönül hanıma gidiyordum gerçekten çok memnun kaldım :)
Hatta 5 gün önce bir arkadaşımda yine onda doğum yaptı.

Ben tüm hamileliğim boyunca gezdim, ev işlerimi kendim yaptım, zaten işten de doğum iznine son 15 günde ayrılmıştım. Ondan mıdır bilemiyorum doğumum çok çok kolay oldu. Allah sana da kolay doğum nasip etsin.

Merhaba hoşgeldin.Allah kurtarsın sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah.İnşallah birdahaki sefere gelirsiniz o zaman
Konumuzu takip eden Erkeklerde çıka gelmesin Gerçi korkarlar bizden ama neyse :))))

Hıım anladım şimdi gelipte başlarına belamı alacaklar canım

Özgeyi(Haksever)aradım.Dolma dolduruyormuş.Söyledim kendisine.Buluşma gününü yerini.Ayrıca topiğe gel sende merak ettik dedim. Okuma varmış oradan gelince topiğe gelirim dedi.

herzaman beklerim sorularını yardımcı olmaya çalışırım. ben bayağı kılı kırk yardığım için donanımlıyım bu konuda:)

haha hiç güleceğim yoktu. solucan çıkacak sanki hahaha:)) töbe töbe ya. neyse bende baharda yaptım ayşe hanımda. bende memnunum. ama çocuk doktorundan memnun kalmadım selinayın kontrolleri için doruktan devam ediyorum. ordanda memnunum. bahar zaten cook cook zorunlu olmadıkça normal yaptırıyo. ben yalvardım al şunu sezeryanla diyede, cocuk başını cok güzel yerleştirmiş alamam kıyamam ona dedi. iyiki kıyamamış. 3 dikişle atlattık olayı şükür. herkesin doğum hikayesi farklıdır. kimse kimseye benzemez. herkes bişeyler anlatabilir kulaklarını tıka. sen nihayetinde kendi hikayeni yazacaksın o anlarda. ilk doğumunsa genelde gününü bekler derler erken gelmez ama bakalım hayrılısı artık canım.

Hangi çocuk doktorundan memnun kalmadın Canım :) bizde oraya gidiyoruz da.

Dolmasını yerim onun
Çok faal canım Ayfer 1, o 2 zaten :))) Ben yetişemem hızlarına :)

Eee şekerim siz haliyle çalışıyorsunuz.Bizler evde olunca ev işi yemek derken günümüz bu şekilde geçiyor birde vakit olursa gezmeyleAslında bende çalışmayı düşünüyorumda demiştim yol sorunu oluyor ve şuan çocuk için hastane vs koştur.Çalışırken sık sık izin alamam oyüzden şimdilik evdeyimEvet haksever maşallah gezmeci

Hangi çocuk doktorundan memnun kalmadın Canım :) bizde oraya gidiyoruz da.

ırmak ipek hanıma gidiyorduk. çok ilgisiz alakasız ve soğuk. cocuk onun yüzüne bakıp gülerken o tepki bile vermiyordu. en sinir olduğum insan tipi. birde sonra acil durumlarda telle bilgi almak istediğimde açmıyor ve dönmüyorlardı. buda sıkıntı olunca bıraktım. doruk iyi bu konuda hem samimi hemde telle arayınca o an müsait olup açamazsa bile sonrada arıyorlar. bu benim için önemli bir nokta. telefondan yardım alıyorum sürekli. siizn doktorunuz kim.

Medicabilinde iyi olduğunu duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…