- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
hayırlı doğumlar allah kurtarsın canım. bir avazda inş. çok az kalmış ne güzel. bende geçen yıl 20 ekimde doğum yaptım. dün gibi ama 1 yıl geçti. doğum sonrası doğum maceralarını konuşuruz birde fıstık kızını. erkeklerde asker bizde doğum hikayeleri bitmez dimi:)
Afiyet olsun:)Ne gibi süprizlermiş onlar:44:
merhaba kızlar nasılsınız ?
topikte fazla bulunamıyorum kusura bakmayın emidoğuma az kaldı cünkü gelsem de yazılarınızı okuyabiliyorum anca cevap yazamadım bugune kadar fazla.
bulusma dilerim güzel gecer sizlerle tanısıp orada olabilmeyi cok isterdim ama nasipse bundan sonra inşaAllah gelirim kızımla beraber...
sizde de hersey yolundadır dileğim
Merhaba hayırlı doğumlar dilerim :) Allahın acısız, sancısız doğum nasip etsin :)
Eviniz yakınsa yine gel buluşmaya :) sancın tutarsa biz yetiştiririz hastaneye.
Hangi hastane de doğum bu arada.
saolasın tatlım :)
evim ihsaniye tarafında ama hastane bahar tıp yani merinosun dibi hoş ama eşim pek dısarı yalnız cıkmamı istemiyor artık bişi olcak diye ondan dedim doğum sonrası gelirim bebeği gezdirme bahanesiyle
allah hayırlı doğum versin sanada.hastane yakınmış biz gerçekten yetiştiririz diyecektim ki.
eşim izin vermiyor demişsin.
haklıda...
riske atmamak en iyisi...
Kızlar Burda dergilerinin eski sayılarını bulabileceğim ikinci el kitapçı vs nerde bulabilirim Osmangazi merkezde?
saolasın tatlım :)
evim ihsaniye tarafında ama hastane bahar tıp yani merinosun dibi hoş ama eşim pek dısarı yalnız cıkmamı istemiyor artık bişi olcak diye ondan dedim doğum sonrası gelirim bebeği gezdirme bahanesiyle
Kızlar Burda dergilerinin eski sayılarını bulabileceğim ikinci el kitapçı vs nerde bulabilirim Osmangazi merkezde?
Bende bahar hastanesinde yaptım doğumumu memnun kaldım umarım sizde memnun olarak ayrılırsınız.
Erkekler sanırım hemen pırt diye doğuracağımızı sanıyor benim eşimde öyleydi aman çıkma geliverir :)))
duyduklarım arasında en kolay doğumu sanırım ben yapmışım :) ona rağmen sabah 8 de başladı 16,15 de doğdu :)
koca kalmaz sonra naparım dediydimmmaşallah Kaderim sende çok erkenciymişsin...:)
iyiz canım takılıyoruz işte..Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
bebek,
kaderim
sizler nasılsınız bakalım?
merhaba kızlar nasılsınız ?
topikte fazla bulunamıyorum kusura bakmayın emidoğuma az kaldı cünkü gelsem de yazılarınızı okuyabiliyorum anca cevap yazamadım bugune kadar fazla.
bulusma dilerim güzel gecer sizlerle tanısıp orada olabilmeyi cok isterdim ama nasipse bundan sonra inşaAllah gelirim kızımla beraber...
bahar tıpta gönül hanıma gidiyorum ben bakalım pzt gunu kontrolümüz olacak inşaAllah hersey yolunda cıkar yine...
sorma erkekler herseyin en yiisini bilirler zatenDD cok bilmiş ukela dümbelekleri der babanem kulakları cınlasın :)))
zaten herhalde dediğin gibi o kadar kolay sanıyor ki bu doğumu gectiğimiz hafta gece inlemişim uykuda yan tarafa dönerkenuyanmıs beni dürtüyo
askım doğurdun mu yoksa diye :) hı hı dedim doğurdum o kadar kolaydı sankiD
Merhaba hoşgeldin.Allah kurtarsın sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah.merhaba kızlar nasılsınız ?
Konumuzu takip eden Erkeklerde çıka gelmesinGerçi korkarlar bizden ama neyse :))))
Özgeyi(Haksever)aradım.Dolma dolduruyormuş.Söyledim kendisine.Buluşma gününü yerini.Ayrıca topiğe gel sende merak ettik dedim. Okuma varmış oradan gelince topiğe gelirim dedi.
saolasın canım benim. dilerim kolay bir doğum gerçekleşir şuan için normal görünüyo ama kısmet bakalım herseyin hayırlısı :) doktor teyzemiz erken gelebilir de dedi bakarsın bebişlerimizin doğum tarihi aynı gün olur... doğum hikayesini anlatırım elbet sonra da derim gazı cıkmıyo vs diye kapınızı calarım hep :)
dediğin doğru valla erkeklerin askerlik anıları kadınların doğum hikayeleri bitmezz :)))
bahar tıpta gönül hanıma gidiyorum ben bakalım pzt gunu kontrolümüz olacak inşaAllah hersey yolunda cıkar yine...
sorma erkekler herseyin en yiisini bilirler zatenDD cok bilmiş ukela dümbelekleri der babanem kulakları cınlasın :)))
zaten herhalde dediğin gibi o kadar kolay sanıyor ki bu doğumu gectiğimiz hafta gece inlemişim uykuda yan tarafa dönerkenuyanmıs beni dürtüyo
askım doğurdun mu yoksa diye :) hı hı dedim doğurdum o kadar kolaydı sankiD
herzaman beklerim sorularını yardımcı olmaya çalışırım. ben bayağı kılı kırk yardığım için donanımlıyım bu konuda:)
haha hiç güleceğim yoktu. solucan çıkacak sanki hahaha:)) töbe töbe ya. neyse bende baharda yaptım ayşe hanımda. bende memnunum. ama çocuk doktorundan memnun kalmadım selinayın kontrolleri için doruktan devam ediyorum. ordanda memnunum. bahar zaten cook cook zorunlu olmadıkça normal yaptırıyo. ben yalvardım al şunu sezeryanla diyede, cocuk başını cok güzel yerleştirmiş alamam kıyamam ona dedi. iyiki kıyamamış. 3 dikişle atlattık olayı şükür. herkesin doğum hikayesi farklıdır. kimse kimseye benzemez. herkes bişeyler anlatabilir kulaklarını tıka. sen nihayetinde kendi hikayeni yazacaksın o anlarda. ilk doğumunsa genelde gününü bekler derler erken gelmez ama bakalım hayrılısı artık canım.
Dolmasını yerim onun
Çok faal canım Ayfer 1, o 2 zaten :))) Ben yetişemem hızlarına :)
Hangi çocuk doktorundan memnun kalmadın Canım :) bizde oraya gidiyoruz da.
ırmak ipek hanıma gidiyorduk. çok ilgisiz alakasız ve soğuk. cocuk onun yüzüne bakıp gülerken o tepki bile vermiyordu. en sinir olduğum insan tipi. birde sonra acil durumlarda telle bilgi almak istediğimde açmıyor ve dönmüyorlardı. buda sıkıntı olunca bıraktım. doruk iyi bu konuda hem samimi hemde telle arayınca o an müsait olup açamazsa bile sonrada arıyorlar. bu benim için önemli bir nokta. telefondan yardım alıyorum sürekli. siizn doktorunuz kim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?