Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Özgeyi(Haksever)aradım.Dolma dolduruyormuş.Söyledim kendisine.Buluşma gününü yerini.Ayrıca topiğe gel sende merak ettik dedim. Okuma varmış oradan gelince topiğe gelirim dedi.
kız cuma doldur deseydinnn,cumarteside yerdik
Dolmasını yerim onun
Çok faal canım Ayfer 1, o 2 zaten :))) Ben yetişemem hızlarına :)

1.sırayı aldım demek:))
bugün evdeyim oğlum etüte kalacak 7de çıkıyor okuldan akşamada 6 da veli toplantısı var,
oaraya katılacam, benim koca yoğunmuş sen git dedii,,bitane koyacam

dorukta kime götürüyorsun cnm? bende oraya götürüyorumda..

Hadi canım gerçekten mi? bizde ona gidiyoruz, hatta önce Ümit beye gittik bende ondan memnun kalmadım çok üzdü beni neyse.
Ama bu dediklerinin hiç birini ben yaşamadım ne zaman arasam telle cvp verir bikeresin de aramıştı hatta. bu arada ben hastaneyi arıyorum. Ben ne bileyim doktor ve insan olarak çok sevdim onu. Hatta bir gün dayanamayıp karşısında ağlamıştım. İşe başlıcam kızım mememden kopmuyo, bir türlü uzak tutamıyorum demiştim onunda gözleri doldu benimde çocuğum var, bak ben bakıcılara bırakıp geliyorum senin yine ablan bakacak napalım iyi bir gelecek için bunları şimdi yaşamalıyız falan konuşmuştu benimle.

Aklıma gelmedi hiç.Hatta haksever piknik olmuyacakmı dedide bende ilk buluşma olduğu için olmucak sanırım dedim.Eli maşalı seni eşin korkmuyormu senden

:) ee günlere vakit buluyon, çocuğun toplantısı oluncamı adam kötü oluyo hiç kızma adama. Çalışıyo didiniyo akşama dek :)

Aklıma gelmedi hiç.Hatta haksever piknik olmuyacakmı dedide bende ilk buluşma olduğu için olmucak sanırım dedim.Eli maşalı seni eşin korkmuyormu senden

yok kız ona karşı süt dökmüş kediyim
burda atıp tutuyorum işte
yani işini bilecen işe gitmeyecen,bazen sinirler oynasada,
diyorumki dur ayfer şimdi pısıp kalacak ozaman saymaya başla

benim de pek oturduğum söylenemez aslında :) boyuna hareket halindeyim hiç olmadı markete gitmeye calısıyorum ekmeği de fırından almaya gayret ediyorum ki hamlaşmayayım. bakalım hayırlısı, yavastan sancılar basladı zaten ama hani cok siddetli değil. heyecan basladı bende de cok fazla. dilerim hersey yolunda gider...

rabbim bebişlerinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sizlere de bize de dediğin gibi doğum kolaylığı versin inşaAllah

işte ben o işi beceremiyorum sabır denen bir şey olmadığından.

:) genelde eşim söylenip bağırınmaya basladığı zaman pısıp bir yerde oturur gözünden kaybolurum ama ne zaman sakinleşir ve o konu bir daha acılırsa lafı kulbuna sokar doğrusunu anlamasını sağlarım. baska türlü ya hep bildiğini okur ya da haksızlığını anlayamaz...

Merhaba kızlar, ben de Bursa'da yaşıyorum, 2 aylık evliyim. Bebek düşünüyoruz kısmetse :) kontroller için bana Bursa'da önerebileceğiniz doktor var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…