kız cuma doldur deseydinnn,cumarteside yerdikÖzgeyi(Haksever)aradım.Dolma dolduruyormuş.Söyledim kendisine.Buluşma gününü yerini.Ayrıca topiğe gel sende merak ettik dedim. Okuma varmış oradan gelince topiğe gelirim dedi.
Dolmasını yerim onun
Çok faal canım Ayfer 1, o 2 zaten :))) Ben yetişemem hızlarına :)
ırmak ipek hanıma gidiyorduk. çok ilgisiz alakasız ve soğuk. cocuk onun yüzüne bakıp gülerken o tepki bile vermiyordu. en sinir olduğum insan tipi. birde sonra acil durumlarda telle bilgi almak istediğimde açmıyor ve dönmüyorlardı. buda sıkıntı olunca bıraktım. doruk iyi bu konuda hem samimi hemde telle arayınca o an müsait olup açamazsa bile sonrada arıyorlar. bu benim için önemli bir nokta. telefondan yardım alıyorum sürekli. siizn doktorunuz kim.
ırmak ipek hanıma gidiyorduk. çok ilgisiz alakasız ve soğuk. cocuk onun yüzüne bakıp gülerken o tepki bile vermiyordu. en sinir olduğum insan tipi. birde sonra acil durumlarda telle bilgi almak istediğimde açmıyor ve dönmüyorlardı. buda sıkıntı olunca bıraktım. doruk iyi bu konuda hem samimi hemde telle arayınca o an müsait olup açamazsa bile sonrada arıyorlar. bu benim için önemli bir nokta. telefondan yardım alıyorum sürekli. siizn doktorunuz kim.
kız cuma doldur deseydinnn,cumarteside yerdik
1.sırayı aldım demek:))
bugün evdeyim oğlum etüte kalacak 7de çıkıyor okuldan akşamada 6 da veli toplantısı var,
oaraya katılacam, benim koca yoğunmuş sen git dedii,,bitane koyacam
kız cuma doldur deseydinnn,cumarteside yerdik
1.sırayı aldım demek:))
bugün evdeyim oğlum etüte kalacak 7de çıkıyor okuldan akşamada 6 da veli toplantısı var,
oaraya katılacam, benim koca yoğunmuş sen git dedii,,bitane koyacam
Aklıma gelmedi hiç.Hatta haksever piknik olmuyacakmı dedide bende ilk buluşma olduğu için olmucak sanırım dedim.Eli maşalı seni eşin korkmuyormu senden
Bende Gönül hanıma gidiyordum gerçekten çok memnun kaldım :)
Hatta 5 gün önce bir arkadaşımda yine onda doğum yaptı.
Ben tüm hamileliğim boyunca gezdim, ev işlerimi kendim yaptım, zaten işten de doğum iznine son 15 günde ayrılmıştım. Ondan mıdır bilemiyorum doğumum çok çok kolay oldu. Allah sana da kolay doğum nasip etsin.
yok kız ona karşı süt dökmüş kediyim
burda atıp tutuyorum işte
yani işini bilecen işe gitmeyecen,bazen sinirler oynasada,
diyorumki dur ayfer şimdi pısıp kalacak ozaman saymaya başla
ayyy kocam var karşımda sandım:) ee günlere vakit buluyon, çocuğun toplantısı oluncamı adam kötü oluyohiç kızma adama. Çalışıyo didiniyo akşama dek :)
yok kız ona karşı süt dökmüş kediyim
burda atıp tutuyorum işte
yani işini bilecen işe gitmeyecen,bazen sinirler oynasada,
diyorumki dur ayfer şimdi pısıp kalacak ozaman saymaya başla
Senden öğreneceğim çok şey var benim :) tuttum koca milletine davranışlarını
Senden öğreneceğim çok şey var benim :) tuttum koca milletine davranışlarını
Görüşürüz kızlar ben çıkıyorum Allah'a emanet olun
Görüşürüz kızlar ben çıkıyorum Allah'a emanet olun
naparsın hayatım alttan alırsan iyisin bir kelime söylersen dırdırcı olur çıkarsın,
en iyisi susmasını beklemek oluyor:)sonra tam gaz ben devam:18:
işte ben o işi beceremiyorum sabır denen bir şey olmadığından.
Bir ben mi bilmiyorum alttan almayı diye düşünürken benim gibi birini gördüğüme sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?