:) genelde eşim söylenip bağırınmaya basladığı zaman pısıp bir yerde oturur gözünden kaybolurum ama ne zaman sakinleşir ve o konu bir daha acılırsa lafı kulbuna sokar doğrusunu anlamasını sağlarım. baska türlü ya hep bildiğini okur ya da haksızlığını anlayamaz...
Merhaba kızlar, ben de Bursa'da yaşıyorum, 2 aylık evliyim. Bebek düşünüyoruz kısmetse :) kontroller için bana Bursa'da önerebileceğiniz doktor var mı ?
Merhaba kızlar, ben de Bursa'da yaşıyorum, 2 aylık evliyim. Bebek düşünüyoruz kısmetse :) kontroller için bana Bursa'da önerebileceğiniz doktor var mı ?
aynı taktiĞİ bende uyguluyorum işe yarıyor:))
Kaderim bu arada :) pazartesi eve gittim. Telefonu elime aldım senin noyu kaydettim eşimde hayırdır ne sildin telden dedi silmedim dedim numara kaydettim kaptı elimden kim bu he falan dedi :) şakayla karışık tabe :) diktim burnumu bende, dedim cumartesi kk bursa buluşması var bende gidicem Bu bayanda bizim üst tarafta oturuyormuş beraber gidicez dedim :) İyi git gülüm git dedi
benim zavallımın daha haberi yok:))
kızlar benim ütüm var nerden baskanız 1.2 saat sürer..
öptüm sizi
kızlar benim ütüm var nerden baskanız 1.2 saat sürer..
öptüm sizi
hoş geldin ben gelene gidene jale gürlüler diyorum,
napim onu sayesinde aldım oğlumu kucağıma başka dr.a kalsaydım kurtulamzdı gibi geliyor hep(
Sormasaydı Bende daha söylemezdim heycanı kaçtı :)))
Sen cuma akşamı söyle
Ben de İki sene önce gittim Jale Gürlüler'e. O zaman Jimer deydi. Sonra Acıbadem'e geçti, oradayken de Jale'ye gittim, şimdi özel muayenehanesi varmış sanırım, FSM bulvarında. Ama ben de hastane ortamı değil diye tereddüt etmiştim. Yine ona mı gitsem??
Öğreniriz belki bizde napalım...
bu arada senin bebek kızdı değil mi?
aramıza hoşgeldin tatlım... ben bahar hastanesi gönül hanıma gidiyorum nasipse 1 ay sonra ya da kızım acele ederse 1 ay içinde doğumum olacak :) tavsiye ederim.. bu arada rabbim bir ömür boyu mutlu olmanızı ve sağlıkla bir bebek kucağınıza almayı nasip eylesin
amin canım, inşallah, güzel dileklerin için çok sağol :) senin de az kalmış kim bilir nasıl sabırsızlanıyorsundur bebeğini kucaklamak için :)
kolay gelsin şekerim :)[/QUOTE
sağol sevcancım..
kolay gelsin tatlım darısı başıma inşaAllah birkaç parça ütüm var ama üşeniyorum ütü yapmaya acıkcası artık cok zor geliyor
birkaç parçamı aman ne güzell
benim koca bir sepet
Yok canım kız istiyodum ama oğluşum olcak :)
kolay gelsin şekerim :)[/QUOTE
sağol sevcancım..
birkaç parçamı aman ne güzell
benim koca bir sepet
anla işte birkaç parca diye kendimi avutuyordum aşk olsun yaniiiiiiii
bende jimerdeyken gitmiştim ona doğumumda oraada olmuştu,şans işte benden sonra çıktı ordan..
Yok canım kız istiyodum ama oğluşum olcak :)
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?