Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

aynı taktiĞİ bende uyguluyorum işe yarıyor:))

Merhaba kızlar, ben de Bursa'da yaşıyorum, 2 aylık evliyim. Bebek düşünüyoruz kısmetse :) kontroller için bana Bursa'da önerebileceğiniz doktor var mı ?

hoş geldin ben gelene gidene jale gürlüler diyorum,
napim onu sayesinde aldım oğlumu kucağıma başka dr.a kalsaydım kurtulamzdı gibi geliyor hep(

Merhaba kızlar, ben de Bursa'da yaşıyorum, 2 aylık evliyim. Bebek düşünüyoruz kısmetse :) kontroller için bana Bursa'da önerebileceğiniz doktor var mı ?

aramıza hoşgeldin tatlım... ben bahar hastanesi gönül hanıma gidiyorum nasipse 1 ay sonra ya da kızım acele ederse 1 ay içinde doğumum olacak :) tavsiye ederim.. bu arada rabbim bir ömür boyu mutlu olmanızı ve sağlıkla bir bebek kucağınıza almayı nasip eylesin

aynı taktiĞİ bende uyguluyorum işe yarıyor:))

eeee ne demişler " dinsizin hakkından imansız gelir " diye

Kaderim bu arada :) pazartesi eve gittim. Telefonu elime aldım senin noyu kaydettim eşimde hayırdır ne sildin telden dedi silmedim dedim numara kaydettim kaptı elimden kim bu he falan dedi :) şakayla karışık tabe :) diktim burnumu bende, dedim cumartesi kk bursa buluşması var bende gidicem Bu bayanda bizim üst tarafta oturuyormuş beraber gidicez dedim :) İyi git gülüm git dedi

Son düzenleme:

benim zavallımın daha haberi yok:))

hoş geldin ben gelene gidene jale gürlüler diyorum,
napim onu sayesinde aldım oğlumu kucağıma başka dr.a kalsaydım kurtulamzdı gibi geliyor hep(

Ben de İki sene önce gittim Jale Gürlüler'e. O zaman Jimer deydi. Sonra Acıbadem'e geçti, oradayken de Jale'ye gittim, şimdi özel muayenehanesi varmış sanırım, FSM bulvarında. Ama ben de hastane ortamı değil diye tereddüt etmiştim. Yine ona mı gitsem??

bende jimerdeyken gitmiştim ona doğumumda oraada olmuştu,şans işte benden sonra çıktı ordan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…