kolay gelsin şekerim :)[/QUOTE
sağol sevcancım..
birkaç parçamı aman ne güzell
benim koca bir sepet
ütü müü :) benim de vardı dağ gibi ütüm :) ama hiç işim yokmuş gibi burada oturuyorum :)
Sağol canım amin :)
Seninde inşallah :)
tatlım sen hangi dr.a gidiyordun ?
kendi topiğimde de sohbet döndüğü için kafam karıstı sorduysam da kusura bakma emi
Hayırlı evlat olsun canım.
Canım ben normalde Zübeyde'ye gidiyorum. Ama tatmin olmadığım zamanlarda özel hastane takviyesi yapıyorum :)
İki kez .medikal'e bir kez esentepe'ye bir kezde istanbulda bir doktora gitmiştim.
Zübeydede de adam akılllı bir doktor çıkmamıştı son muayeneme kadar karşıma. Ama çok şükür son muayenemde iyi bir doktor bulabildim.
rabbim zübeyde hanıma düsürmesin diyorum ben...
cok kalabalık, ilgi az, gecen prs günü oradaydım hani kontroller 15 gune düstü benim kendi dr.uma gün bulamadığımdan filiz hanıma gittim ama memnun kalmadım.
nst cektiler o da yüksek cıktı deliye dönüyordum resmen. bahardan cok memnunum acıkcası ücretleri de uygun. rabbim hayırlısını eylesin
rabbim zübeyde hanıma düsürmesin diyorum ben...
cok kalabalık, ilgi az, gecen prs günü oradaydım hani kontroller 15 gune düstü benim kendi dr.uma gün bulamadığımdan filiz hanıma gittim ama memnun kalmadım.
nst cektiler o da yüksek cıktı deliye dönüyordum resmen. bahardan cok memnunum acıkcası ücretleri de uygun. rabbim hayırlısını eylesin
kızlar ben kaçar artık uzanıcam biraz ondan sonra da zaten eşim işte ngelicek bişiler hazırlayayım kocişime :)
cok öptüm hepinizi görüsürüz yine Allah'a emanet olun emi...
haklısın öyle, diğerlerine göre daha az ilgileniyorlar. Ama dr memik var o diğer doktorlara nazaran iyi gibi geldi bana.
Bahar'ın fiyatları nasıl bu arada?
muayene ücreti 45 tl
sgk karsıladığı normal doğum 486 tl
sgk karsıladığı ( doğum esnasında sorun olursa ) sezeryan 600 tl
isteğe bağlı sezeryan 1,500 tl
doğumda istenilen epidural için ek olarak +200 tl
her yattıgın gün için oda ücreti 100 tl
kısa süre önce eşimin iş arkadasının hanımı baharda normal doğum yaptı... cok memnun kalmıslar... 1 gece kalmaları + doğum ücreti + bebeğe verilen vitaminler +
anneye takılan serum vs hepsine 850 tl ödemişler...
odalar tek kişilik özel banyolu, tüm doğum personeli bayan... her turlu rahat oluyorsun yani...
temmuz ayında arkadasım doğum yaptı zübeyde de dönmediği için sezeryanla aldılar bebeğini... en sonki usgde bebeği 3,000 gr cıkmıs hatta 3,100 gibi ama bir doğdu 2,500 gr doğdu şok olduk bunu da yasadıktan sonra zübeyde mi amannn diyorummm
Fena değilmiş ücreti ama yine de eşime çok yüklenmek istemiyorum. Bu aralar biraz sıkışık. O yüzden Zübeyde'yi kabullendim. Ama o zamana kadar durum değişirse belki o da değişir. Hayırlısı olsun...
bizi mdurumlar da pek iyi değil aslına bakarsan ama gectiğimiz yıl haziranda ben düsük yaptm bebeğim karnımda öldü ve bazı tahlillerin sonucları da o zaman için cevket yılmaza gidiyordum cok metheetmişlerdi idrar sonucları falan hep yanlıs cıktı bu yuzden devlet hastanesi mi tövbe ettim... bundan dolayı riske atmak istemiyorum bu sefer. sonucta bebeğimin sağlığı önemli... hoş benden cok esim istiyor özelde doğum yapmamı. hayırlısı olsun ya rabbim hepsini kararlamıştır zaten de işte düsünmeden edemiyoruz hayırlısı dediğim gibi
bu sefer ben kaçtm cidden :) hadi ayrı ayrı öptüm hepinizi
muayene ücreti 45 tl
sgk karsıladığı normal doğum 486 tl
sgk karsıladığı ( doğum esnasında sorun olursa ) sezeryan 600 tl
isteğe bağlı sezeryan 1,500 tl
doğumda istenilen epidural için ek olarak +200 tl
her yattıgın gün için oda ücreti 100 tl
kısa süre önce eşimin iş arkadasının hanımı baharda normal doğum yaptı... cok memnun kalmıslar... 1 gece kalmaları + doğum ücreti + bebeğe verilen vitaminler +
anneye takılan serum vs hepsine 850 tl ödemişler...
odalar tek kişilik özel banyolu, tüm doğum personeli bayan... her turlu rahat oluyorsun yani...
temmuz ayında arkadasım doğum yaptı zübeyde de dönmediği için sezeryanla aldılar bebeğini... en sonki usgde bebeği 3,000 gr cıkmıs hatta 3,100 gibi ama bir doğdu 2,500 gr doğdu şok olduk bunu da yasadıktan sonra zübeyde mi amannn diyorummm
hkn_melike nilüferin neresinde oturuyorsun?
bende bursa zaferlı sayılırım ...
bursayı çok sevıyorummm çunku esımın ordan buldum ah yeşil bursa güsel bura bu arada bende evliyim 2 çocuk annesıyım 23 yasındayım 4 yıllık evliyım
dorukta kime götürüyorsun cnm? bende oraya götürüyorumda..
Hadi canım gerçekten mi? bizde ona gidiyoruz, hatta önce Ümit beye gittik bende ondan memnun kalmadım çok üzdü beni neyse.
Ama bu dediklerinin hiç birini ben yaşamadım ne zaman arasam telle cvp verir bikeresin de aramıştı hatta. bu arada ben hastaneyi arıyorum. Ben ne bileyim doktor ve insan olarak çok sevdim onu. Hatta bir gün dayanamayıp karşısında ağlamıştım. İşe başlıcam kızım mememden kopmuyo, bir türlü uzak tutamıyorum demiştim onunda gözleri doldu benimde çocuğum var, bak ben bakıcılara bırakıp geliyorum senin yine ablan bakacak napalım iyi bir gelecek için bunları şimdi yaşamalıyız falan konuşmuştu benimle.
Fena değilmiş ücreti ama yine de eşime çok yüklenmek istemiyorum. Bu aralar biraz sıkışık. O yüzden Zübeyde'yi kabullendim. Ama o zamana kadar durum değişirse belki o da değişir. Hayırlısı olsun...
levent usluya gidiyorum canım. sen kime gidiyorsun.
ne bilim canım ya sana kanı ısınmış demek :)))
Beni sevmeyen ölsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?