Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
tatlım sen hangi dr.a gidiyordun ?

kendi topiğimde de sohbet döndüğü için kafam karıstı sorduysam da kusura bakma emi

Canım ben normalde Zübeyde'ye gidiyorum. Ama tatmin olmadığım zamanlarda özel hastane takviyesi yapıyorum :)
İki kez .medikal'e bir kez esentepe'ye bir kezde istanbulda bir doktora gitmiştim.

Zübeydede de adam akılllı bir doktor çıkmamıştı son muayeneme kadar karşıma. Ama çok şükür son muayenemde iyi bir doktor bulabildim.

rabbim zübeyde hanıma düsürmesin diyorum ben...

cok kalabalık, ilgi az, gecen prs günü oradaydım hani kontroller 15 gune düstü benim kendi dr.uma gün bulamadığımdan filiz hanıma gittim ama memnun kalmadım.

nst cektiler o da yüksek cıktı deliye dönüyordum resmen. bahardan cok memnunum acıkcası ücretleri de uygun. rabbim hayırlısını eylesin

haklısın öyle, diğerlerine göre daha az ilgileniyorlar. Ama dr memik var o diğer doktorlara nazaran iyi gibi geldi bana.
Bahar'ın fiyatları nasıl bu arada?

haklısın öyle, diğerlerine göre daha az ilgileniyorlar. Ama dr memik var o diğer doktorlara nazaran iyi gibi geldi bana.

kızlar ben kaçar artık uzanıcam biraz ondan sonra da zaten eşim işte ngelicek bişiler hazırlayayım kocişime :)

cok öptüm hepinizi görüsürüz yine Allah'a emanet olun emi...

muayene ücreti 45 tl

sgk karsıladığı normal doğum 486 tl

sgk karsıladığı ( doğum esnasında sorun olursa ) sezeryan 600 tl

isteğe bağlı sezeryan 1,500 tl

doğumda istenilen epidural için ek olarak +200 tl

her yattıgın gün için oda ücreti 100 tl

kısa süre önce eşimin iş arkadasının hanımı baharda normal doğum yaptı... cok memnun kalmıslar... 1 gece kalmaları + doğum ücreti + bebeğe verilen vitaminler +

anneye takılan serum vs hepsine 850 tl ödemişler...

odalar tek kişilik özel banyolu, tüm doğum personeli bayan... her turlu rahat oluyorsun yani...

temmuz ayında arkadasım doğum yaptı zübeyde de dönmediği için sezeryanla aldılar bebeğini... en sonki usgde bebeği 3,000 gr cıkmıs hatta 3,100 gibi ama bir doğdu 2,500 gr doğdu şok olduk bunu da yasadıktan sonra zübeyde mi amannn diyorummm

Son düzenleme:

Fena değilmiş ücreti ama yine de eşime çok yüklenmek istemiyorum. Bu aralar biraz sıkışık. O yüzden Zübeyde'yi kabullendim. Ama o zamana kadar durum değişirse belki o da değişir. Hayırlısı olsun...

bizi mdurumlar da pek iyi değil aslına bakarsan ama gectiğimiz yıl haziranda ben düsük yaptm bebeğim karnımda öldü ve bazı tahlillerin sonucları da o zaman için cevket yılmaza gidiyordum cok metheetmişlerdi idrar sonucları falan hep yanlıs cıktı bu yuzden devlet hastanesi mi tövbe ettim... bundan dolayı riske atmak istemiyorum bu sefer. sonucta bebeğimin sağlığı önemli... hoş benden cok esim istiyor özelde doğum yapmamı. hayırlısı olsun ya rabbim hepsini kararlamıştır zaten de işte düsünmeden edemiyoruz hayırlısı dediğim gibi

bu sefer ben kaçtm cidden :) hadi ayrı ayrı öptüm hepinizi

Amin canım dediğin gibi hayırlısı...

Kampanya hala devam ediyor sanırım ben 2 yıl önce bu fiyatı vermiştim epidural+normal doğum. Uygunmuş fiyatlar.

Bu arada bebeğin kilosunda +-300 gr. sapma olabiliyor, normal, ama bu kadarı biraz fazla olmuş
Zaten şu dönmedi olayı normal doğumdan korkan ve de sezeryanı destekleyen doktorların kılıfı. Dönmedi de günü mü geçti ne oldu yani.
He birde kordon dolandı :) Bir arkadaşıma da doktor bebeğin boynuna kordon dolanmış haftaya gel bebeği sezeryanla alalım demiş :) Kordon dolandıysa acil alması gerekmez mi? sizce :)

Bu arada Zübeydeye giden arkadaşım, gidiyorsan tek bir hastaneye, tek bir doktora git, Zübeydede normal doğumu ebeler yaptırıyor ve Önceden hiç gelmemişsen hastaneye yada daldan dala konduysan :) ters davranabiliyorlarmış. Ama şunun hastasıyım dersen sorun olmaz sanırım. son zamanlarda Orada doğum yapanlarında memnun olduklarını duyuyorum.

bende bursa zaferlı sayılırım ...
bursayı çok sevıyorummm çunku esımın ordan buldum ah yeşil bursa güsel bura bu arada bende evliyim 2 çocuk annesıyım 23 yasındayım 4 yıllık evliyım

bende bursa zaferlı sayılırım ...
bursayı çok sevıyorummm çunku esımın ordan buldum ah yeşil bursa güsel bura bu arada bende evliyim 2 çocuk annesıyım 23 yasındayım 4 yıllık evliyım

Hoş geldin...
Maşallah 23 yaş,4 yıllık evlilik 2 çocuk :) Allah sağlık versin mutluluğunuz daim olsun...
Zafer mahallesinde mi oturuyorsun :)

dorukta kime götürüyorsun cnm? bende oraya götürüyorumda..

levent usluya gidiyorum canım. sen kime gidiyorsun.

ne bilim canım ya sana kanı ısınmış demek :)))

canım yanlış anlama ama bizimde durum çok iyi olmasada bebek olayı riske atılacak bişi değil. ve doğum çok önemli. çok hikaye biliyorum ben zübeydeden. kaderine terkedilen sancılı anne adayları yada kordon dolandı diye hep aynı yalanla sezeryana alınan anneler. başkada bişi yok. doktorada gitsen normal doğum olacaksa doktorun yüzünü bile görmeyeceksin orada ebelerle kaderine kalackasın. artık iyisine kötüsüne şansına kalmış. baharın fiyatları gayet uygun ve tanıdık bulursanız taksitte yapıyor kredi kartına. iyi düşün bence. hayatının olayı bu çünkü. seçimin ne olursa olsun dualarımızla yanınızdayız. allah hayırlı doğumlar nasip etsin arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…