Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
bende soracaktım bugun. doğumgünü için kızıma kelebek kanadı ve asa almak istiyorum nerden bulabilirim diye. semiha canım gördüm şimdi facede siz almışsınız. nerden aldınız canım ya.

Semiha nasılsın canım biraz olsun iyi oldun mu?

iyiyim çok şükür.bi daha tekrarlamadı...

bende soracaktım bugun. doğumgünü için kızıma kelebek kanadı ve asa almak istiyorum nerden bulabilirim diye. semiha canım gördüm şimdi facede siz almışsınız. nerden aldınız canım ya.

Semra onu kızıma kuzenim hediye etmişti.
ama geçen hafta zafer plazadaki oyuncakçıda görmüştüm...
bakabilirsin...

hastane konusunda bende Sevcan'a katılıyorum.
şöyle ki devlet hastaneside olsa tek bir doktor kontrolünde olmak en iyisi.
diğer türlü ben bizzat şahit oldum.
çeşitli hastane ve çeşitli doktorlardan sonra doğum yapacağın devlet hastanesinde
özellkle normal doğumda ebeler sorun yaşatabiliyorlarmış.
hani derler ya rabbim kimseyi bu yolda eğlendirmesin diye
iyilerle karşılaştırsın...

bende bursa zaferlı sayılırım ...
bursayı çok sevıyorummm çunku esımın ordan buldum ah yeşil bursa güsel bura bu arada bende evliyim 2 çocuk annesıyım 23 yasındayım 4 yıllık evliyım

aynı ben sayılırsın bende 23 yasındayım 5 senelik evliyim ama malesef cocuk yapamadık daha maşşallah allah bağışlasın canım seninkileri tütüütüüü

Merhaba kızlar, ben de Bursa'da yaşıyorum, 2 aylık evliyim. Bebek düşünüyoruz kısmetse :) kontroller için bana Bursa'da önerebileceğiniz doktor var mı ?

hg aramıza düşün düşün bizde 5 senedir düşünüyoruz olur inşallah

ne cici kocan var öyle seninbenimkine öyle desem nabar acepp

benim zavallımın daha haberi yok:))

:18:benimkininde yok yalan mı atsam komşumla gelcem ben onla parka gidiyoruz mu desem onla sizinle buluşcamımı sölesem bilemedim izin vermez die çok korkuyorum:18:

Özgeyi(Haksever)aradım.Dolma dolduruyormuş.Söyledim kendisine.Buluşma gününü yerini.Ayrıca topiğe gel sende merak ettik dedim. Okuma varmış oradan gelince topiğe gelirim dedi.

hahaa dolmalar süper oldukocam yemege geldide yakında çalışıyo bugün anca okumadan geldim şimdi

Dolmasını yerim onun
Çok faal canım Ayfer 1, o 2 zaten :))) Ben yetişemem hızlarına :)

hahaaa deli ayten ben bağlasan durmaz kız bıraksalar evden çıkmam kırk yıl kokarım ama sevmeyenin başında bit bitermiş bizimde ailede kurt var fil kadar kurttt

bence piknik yapalım zaten

meraba canım evliyim 20 yaşındayım nilüferde oturuyorum:)

hg aramıza

Ben de Bursa lıyım. Yeni üye oldum sitenize. Güzel bilgilendirici konular var. 23 yaşındayım. Çalışıyorum aynı zamanda aöf den okuyorum.

hg aramıza

kıslar slm
anca gelebildim cvp yazıp cıkıcam komşum kızını bıraktı hastaneye gitti o var biyandanda temizlik yapıyorum akşama eşimin sohbet var evde erkekelr gelcek :26:

şimdik buluşmaya gelelim allah izin verirse kocam bişid emesse bende gelicem evden kaçcam gene gelcemizin vermezsede yoldan geçer gb yapıp illa sizi görcem

merinos benim evime 5 dakka zaten ben komşumla gelicembi kzıı var dünya tatlısı arkadaşım serap la gelicem yanigelebilirsem

şimdik ben bahar 27 le konutum pınarımla yane:)) dediki kafede oturcaz orda bitane kafe var kule kafe bide hayat lokantası orasıda tuzlu biraz yani pahalıdır herşey bilmiyorum herkezin durumu nasıl hem ben öle yerde nasıl rahat edip konuşucazkiutanırım

ben şey düşündüm bişiler yapsak kek ,kurabiye felan yakındanda içicek alırız yer içer gülüş cümbüş otururuz parkın ordacocuklularada park iyi olur hem yer hem konuşuruz sizce nasıl olur kızlar ?????

siz konuşun kararlaştırın hepsi bana uyar ve özleden telefonlarımızı alalımda yada lazım olanlar alsın buluşmada zorluk çıkmasın

metroyla gelenler üst kapısında incekelr parkın asa dogru sallansınlar yada nikah dairesinin önü diye ayarlayın buluşma yerini ne kapısı die şaşırma olmasın acuk büyükte park

Merhaba kızlar, ben de Bursa'da yaşıyorum, 2 aylık evliyim. Bebek düşünüyoruz kısmetse :) kontroller için bana Bursa'da önerebileceğiniz doktor var mı ?
Hoşgeldin aramıza Allah mesut etsin.Bende henüz çocuk yok bilen arkadaşlar söylemiştir zatenAma çevremde Baharı duyuyorum Nagihan hanım varmış iyi olduğunu söylüyorlar
benim zavallımın daha haberi yok:))
Bence söyle artık yavaş yavaş
Yok canım kız istiyodum ama oğluşum olcak :)
Allah bağışlasın canım önemli olan sağlıklı hayırlı olması
Evet canım açıkçası devlet hastaneleri benide korkutuyor.Baharın metnini duyuyorum Nagihan hanım varmış kadın doğumcuAllah iyi doktorlarla karşılaştırsın
kızlar ben kaçar artık uzanıcam biraz ondan sonra da zaten eşim işte ngelicek bişiler hazırlayayım kocişime :)

cok öptüm hepinizi görüsürüz yine Allah'a emanet olun emi...
Şeker kız yukardada sana yazdım ama görmedin sanırımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısıda bana ve olmayanlara olsun
bende bursa zaferlı sayılırım ...
bursayı çok sevıyorummm çunku esımın ordan buldum ah yeşil bursa güsel bura bu arada bende evliyim 2 çocuk annesıyım 23 yasındayım 4 yıllık evliyım
Hoşgeldin maşallah 23 yaş 2 çocukKaç yaşında evlendin?Allah mesut etsin
Aminn sağlık bu bişeye benzemiyor

HoşgeldinNerelerde kaldın ÖzgeciğimOhh afiyet olsun bakalım.Allah kabul etsin okumanıda.Daha karar veremedinmi nasıl geleceğineGelirsen iyi olur ya

Özgem gelmene çok sevindim gerçektenDediğin fikir güzel canım güzelde ben dukan diyeti yapıyorum ve bugün 3. günüm ben de yapar getiririm sorund eğil ama ben yiyemem malesef sırf protein yemem içmem lazım yağ yok şeker yokAtak dönmindeyim ve pazara kadar yapmam lazım saf protein olarak.Ben yersem yulaf kepeği krepi yerim ancaAma çay vs serbest onları içebilirim kusuruma bakmayın artık

Evet işte bende mahalleden birinden duydum bide netten araştırdım genelde insanlar memnun kalmışlar. O yüzden biraz ılımlı bakmaya çalışıyorum.

slm ertuğrulda oturuyorum canım sendemi nilüferdesin?
Evet canım bende Nilüfer ama biraz kenar tarafında kalıyo bizim ev. Nilüfere bağlı ama merkezine baya uzak.

Sağol canım Allah razı olsun. Böyle okuyunca da içime sinmiyo aslında ama bakalım artık hayırlısı..

benim için hiç farketmez yaparımda yerimde yaniii
çoğunluğa uyarım...

kızlar daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum ama bu aralar tasarruf konusunda herşey dkkatimi çekmeye başladı malum bu aralar çok borçlandık
ben ilk defa doğalgaz kombili bir evde oturyorum sizce kışın ne kadar fatura gelir evim şu şekilde yatak odası annemin odası oturma odası mutfak banyo ve bütün bunların ve balkonun kpısınında açıldıgı ortda bir salon var salonuma tam 8 kapı çalıyor ve birisi de dış kapı yani kışın kapalı tutabileceğim bir odam yok hepsi açık kalmak zorunda yada yarım olacak sizce ne yapayım ne kadar gelir

bu cumartesimi bulışucaksınız bende bursadayım hemde merinosa on dakka lütfen cevap bende aranıza katılmak istiiyorum

ay ya üzüldüm cünkü ben cumartesi beşte cıkıyorum işten siz buluşunca birbirinizi nasıl tanıyorsunuz merak ettim

cevap icin teşekkürler kac yaş civarında arkadaşlar acaba cok gencseniz ben kırk yaşındayım aranıza katılmak icin

Heryeri açmassın petekleri.Yatacağınız oda ve oturduğunuz odayı açsan yeterli olur sanırım.Ben öyle yapıyorum
bu cumartesimi bulışucaksınız bende bursadayım hemde merinosa on dakka lütfen cevap bende aranıza katılmak istiiyorum

Hoşgeldin aramıza cumartesi günü evet fırsatın olursa senide bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…