Semiha nasılsın canım biraz olsun iyi oldun mu?
bende soracaktım bugun. doğumgünü için kızıma kelebek kanadı ve asa almak istiyorum nerden bulabilirim diye. semiha canım gördüm şimdi facede siz almışsınız. nerden aldınız canım ya.
iyiyim çok şükür.bi daha tekrarlamadı...
Semra onu kızıma kuzenim hediye etmişti.
ama geçen hafta zafer plazadaki oyuncakçıda görmüştüm...
bakabilirsin...
tmm canım tşk ederim. kızın çok tatlı ya maşallah valla.
bende bursa zaferlı sayılırım ...
bursayı çok sevıyorummm çunku esımın ordan buldum ah yeşil bursa güsel bura bu arada bende evliyim 2 çocuk annesıyım 23 yasındayım 4 yıllık evliyım
Merhaba kızlar, ben de Bursa'da yaşıyorum, 2 aylık evliyim. Bebek düşünüyoruz kısmetse :) kontroller için bana Bursa'da önerebileceğiniz doktor var mı ?
Kaderim bu arada :) pazartesi eve gittim. Telefonu elime aldım senin noyu kaydettim eşimde hayırdır ne sildin telden dedi silmedim dedim numara kaydettim kaptı elimden kim bu he falan dedi :) şakayla karışık tabe :) diktim burnumu bende, dedim cumartesi kk bursa buluşması var bende gidicem Bu bayanda bizim üst tarafta oturuyormuş beraber gidicez dedim :) İyi git gülüm git dedi
benim zavallımın daha haberi yok:))
Özgeyi(Haksever)aradım.Dolma dolduruyormuş.Söyledim kendisine.Buluşma gününü yerini.Ayrıca topiğe gel sende merak ettik dedim. Okuma varmış oradan gelince topiğe gelirim dedi.
Dolmasını yerim onun
Çok faal canım Ayfer 1, o 2 zaten :))) Ben yetişemem hızlarına :)
kız cuma doldur deseydinnn,cumarteside yerdik
1.sırayı aldım demek:))
bugün evdeyim oğlum etüte kalacak 7de çıkıyor okuldan akşamada 6 da veli toplantısı var,
oaraya katılacam, benim koca yoğunmuş sen git dedii,,bitane koyacam
meraba canım evliyim 20 yaşındayım nilüferde oturuyorum:)
Ben de Bursa lıyım. Yeni üye oldum sitenize. Güzel bilgilendirici konular var. 23 yaşındayım. Çalışıyorum aynı zamanda aöf den okuyorum.
Hoşgeldin aramıza Allah mesut etsinMerhaba kızlar, ben de Bursa'da yaşıyorum, 2 aylık evliyim. Bebek düşünüyoruz kısmetse :) kontroller için bana Bursa'da önerebileceğiniz doktor var mı ?
Bence söyle artık yavaş yavaşbenim zavallımın daha haberi yok:))
Allah bağışlasın canım önemli olan sağlıklı hayırlı olmasıYok canım kız istiyodum ama oğluşum olcak :)
Evet canım açıkçası devlet hastaneleri benide korkutuyor.Baharın metnini duyuyorum Nagihan hanım varmış kadın doğumcurabbim zübeyde hanıma düsürmesin diyorum ben...
cok kalabalık, ilgi az, gecen prs günü oradaydım hani kontroller 15 gune düstü benim kendi dr.uma gün bulamadığımdan filiz hanıma gittim ama memnun kalmadım.
nst cektiler o da yüksek cıktı deliye dönüyordum resmen. bahardan cok memnunum acıkcası ücretleri de uygun. rabbim hayırlısını eylesin
Şeker kız yukardada sana yazdım ama görmedin sanırımkızlar ben kaçar artık uzanıcam biraz ondan sonra da zaten eşim işte ngelicek bişiler hazırlayayım kocişime :)
cok öptüm hepinizi görüsürüz yine Allah'a emanet olun emi...
Hoşgeldin maşallah 23 yaş 2 çocukbende bursa zaferlı sayılırım ...
bursayı çok sevıyorummm çunku esımın ordan buldum ah yeşil bursa güsel bura bu arada bende evliyim 2 çocuk annesıyım 23 yasındayım 4 yıllık evliyım
Aminn sağlık bu bişeye benzemiyorhastane konusunda bende Sevcan'a katılıyorum.
şöyle ki devlet hastaneside olsa tek bir doktor kontrolünde olmak en iyisi.
diğer türlü ben bizzat şahit oldum.
çeşitli hastane ve çeşitli doktorlardan sonra doğum yapacağın devlet hastanesinde
özellkle normal doğumda ebeler sorun yaşatabiliyorlarmış.
hani derler ya rabbim kimseyi bu yolda eğlendirmesin diye
iyilerle karşılaştırsın...
aynı ben sayılırsın bende 23 yasındayım 5 senelik evliyim ama malesef cocuk yapamadık daha maşşallah allah bağışlasın canım seninkileri tütüütüüü
hg aramıza düşün düşün bizde 5 senedir düşünüyoruz olur inşallah
ne cici kocan var öyle seninbenimkine öyle desem nabar acepp
:18:benimkininde yok yalan mı atsam komşumla gelcem ben onla parka gidiyoruz mu desem onla sizinle buluşcamımı sölesem bilemedim izin vermez die çok korkuyorum:18:
hahaa dolmalar süper oldukocam yemege geldide yakında çalışıyo bugün anca okumadan geldim şimdi
hahaaa deli ayten ben bağlasan durmazkız bıraksalar evden çıkmam kırk yıl kokarım ama sevmeyenin başında bit bitermiş bizimde ailede kurt var fil kadar kurttt
bence piknik yapalım zaten
hg aramıza
hg aramıza
kıslar slm
anca gelebildim cvp yazıp cıkıcam komşum kızını bıraktı hastaneye gitti o var biyandanda temizlik yapıyorum akşama eşimin sohbet var evde erkekelr gelcek :26:
şimdik buluşmaya gelelim allah izin verirse kocam bişid emesse bende gelicem evden kaçcam gene gelcemizin vermezsede yoldan geçer gb yapıp illa sizi görcem
merinos benim evime 5 dakka zaten ben komşumla gelicembi kzıı var dünya tatlısı arkadaşım serap la gelicem yani gelebilirsem
şimdik ben bahar 27 le konutum pınarımla yane:)) dediki kafede oturcaz orda bitane kafe var kule kafe bide hayat lokantası orasıda tuzlu biraz yani pahalıdır herşey bilmiyorum herkezin durumu nasıl hem ben öle yerde nasıl rahat edip konuşucazkiutanırım
ben şey düşündüm bişiler yapsak kek ,kurabiye felan yakındanda içicek alırız yer içer gülüş cümbüş otururuz parkın ordacocuklularada park iyi olur hem yer hem konuşuruz sizce nasıl olur kızlar ?????
siz konuşun kararlaştırın hepsi bana uyar ve özleden telefonlarımızı alalımda yada lazım olanlar alsın buluşmada zorluk çıkmasın
metroyla gelenler üst kapısında incekelr parkın asa dogru sallansınlaryada nikah dairesinin önü diye ayarlayın buluşma yerini ne kapısı die şaşırma olmasın acuk büyükte park
Evet işte bende mahalleden birinden duydum bide netten araştırdım genelde insanlar memnun kalmışlar. O yüzden biraz ılımlı bakmaya çalışıyorum.Kampanya hala devam ediyor sanırım ben 2 yıl önce bu fiyatı vermiştim epidural+normal doğum. Uygunmuş fiyatlar.
Bu arada bebeğin kilosunda +-300 gr. sapma olabiliyor, normal, ama bu kadarı biraz fazla olmuş
Zaten şu dönmedi olayı normal doğumdan korkan ve de sezeryanı destekleyen doktorların kılıfı. Dönmedi de günü mü geçti ne oldu yani.
He birde kordon dolandı :) Bir arkadaşıma da doktor bebeğin boynuna kordon dolanmış haftaya gel bebeği sezeryanla alalım demiş :) Kordon dolandıysa acil alması gerekmez mi? sizce :)
Bu arada Zübeydeye giden arkadaşım, gidiyorsan tek bir hastaneye, tek bir doktora git, Zübeydede normal doğumu ebeler yaptırıyor ve Önceden hiç gelmemişsen hastaneye yada daldan dala konduysan :) ters davranabiliyorlarmış. Ama şunun hastasıyım dersen sorun olmaz sanırım. son zamanlarda Orada doğum yapanlarında memnun olduklarını duyuyorum.
Evet canım bende Nilüfer ama biraz kenar tarafında kalıyo bizim ev. Nilüfere bağlı ama merkezine baya uzak.slm ertuğrulda oturuyorum canım sendemi nilüferdesin?
Sağol canım Allah razı olsun. Böyle okuyunca da içime sinmiyo aslında ama bakalım artık hayırlısı..canım yanlış anlama ama bizimde durum çok iyi olmasada bebek olayı riske atılacak bişi değil. ve doğum çok önemli. çok hikaye biliyorum ben zübeydeden. kaderine terkedilen sancılı anne adayları yada kordon dolandı diye hep aynı yalanla sezeryana alınan anneler. başkada bişi yok. doktorada gitsen normal doğum olacaksa doktorun yüzünü bile görmeyeceksin orada ebelerle kaderine kalackasın. artık iyisine kötüsüne şansına kalmış. baharın fiyatları gayet uygun ve tanıdık bulursanız taksitte yapıyor kredi kartına. iyi düşün bence. hayatının olayı bu çünkü. seçimin ne olursa olsun dualarımızla yanınızdayız. allah hayırlı doğumlar nasip etsin arkadaşlar.
kıslar slm
anca gelebildim cvp yazıp cıkıcam komşum kızını bıraktı hastaneye gitti o var biyandanda temizlik yapıyorum akşama eşimin sohbet var evde erkekelr gelcek :26:
şimdik buluşmaya gelelim allah izin verirse kocam bişid emesse bende gelicem evden kaçcam gene gelcemizin vermezsede yoldan geçer gb yapıp illa sizi görcem
merinos benim evime 5 dakka zaten ben komşumla gelicembi kzıı var dünya tatlısı arkadaşım serap la gelicem yani gelebilirsem
şimdik ben bahar 27 le konutum pınarımla yane:)) dediki kafede oturcaz orda bitane kafe var kule kafe bide hayat lokantası orasıda tuzlu biraz yani pahalıdır herşey bilmiyorum herkezin durumu nasıl hem ben öle yerde nasıl rahat edip konuşucazkiutanırım
ben şey düşündüm bişiler yapsak kek ,kurabiye felan yakındanda içicek alırız yer içer gülüş cümbüş otururuz parkın ordacocuklularada park iyi olur hem yer hem konuşuruz sizce nasıl olur kızlar ?????
siz konuşun kararlaştırın hepsi bana uyar ve özleden telefonlarımızı alalımda yada lazım olanlar alsın buluşmada zorluk çıkmasın
metroyla gelenler üst kapısında incekelr parkın asa dogru sallansınlaryada nikah dairesinin önü diye ayarlayın buluşma yerini ne kapısı die şaşırma olmasın acuk büyükte park
bu cumartesimi bulışucaksınız bende bursadayım hemde merinosa on dakka lütfen cevap bende aranıza katılmak istiiyorum
ay ya üzüldüm cünkü ben cumartesi beşte cıkıyorum işten siz buluşunca birbirinizi nasıl tanıyorsunuz merak ettim
Heryeri açmassın petekleri.Yatacağınız oda ve oturduğunuz odayı açsan yeterli olur sanırım.Ben öyle yapıyorumkızlar daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum ama bu aralar tasarruf konusunda herşey dkkatimi çekmeye başladı malum bu aralar çok borçlandık
ben ilk defa doğalgaz kombili bir evde oturyorum sizce kışın ne kadar fatura gelir evim şu şekilde yatak odası annemin odası oturma odası mutfak banyo ve bütün bunların ve balkonun kpısınında açıldıgı ortda bir salon var salonuma tam 8 kapı çalıyor ve birisi de dış kapı yani kışın kapalı tutabileceğim bir odam yok hepsi açık kalmak zorunda yada yarım olacak sizce ne yapayım ne kadar gelir
bu cumartesimi bulışucaksınız bende bursadayım hemde merinosa on dakka lütfen cevap bende aranıza katılmak istiiyorum
cevap icin teşekkürler kac yaş civarında arkadaşlar acaba cok gencseniz ben kırk yaşındayım aranıza katılmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?